- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.601
Sadece merakımdan soruyorum. Aile hekimiyseniz eğer daha öncesinde bir ton gebelik testi yapıp hamilemiyim diye burda sormuşsunuz üstelik adetinizde gecikmiş neden hemen kan vermediniz bi doktor olarak?
Sonrasında forumda açtığınız konudaki yorumlara 10 gün geçsin öyle gidip aile hekimimde kan vericem yazmışsınız. Buda bana çok manidar geldi zaten bunun mevcut olduğu bir ortamda işinizi icra ediyorsunuz ?
Son olarak doktor olduğunuza emin misiniz? Yoksa doktorculukmu oynamak istediniz?
Dr Ayşe Özkiraz ile bi akrabalığınız varmı? Dünden beri cevap vermiyeyim diyorum ama maşallah işi ilerlettiniz aklımızda soru işareti kalmasın o halde dedim.
Ben uzaktatim bensiz yapar bana foto atmazsaniz şikayet ederim siziYok kız öyle olmaz.
KK da eskiler kopmaz zaten
Sadece gebelik için gelenler bırakır belki onlar zaten aktif değil pek.
Güzel dostluklar kurduk.
İstanbul buluşması yapıcaz daha bebekleri de alıp
Diğer grupla bile yapmıştık 11 sene önce
Tabii ki böyle bir şey var plesanta 1kg ye yakın olan bir şey ve bebekle göbek arasında kalınca yastık görevi görüyor fotoğraf bile düzgün çekilmiyorBen bir ara doktoruma plasentayla ilgili bir soru sormuştum önde olursa bebek hareketleri çok hissedilmiyormuş sanırım benim nerde diye özellikle görmek istemiştimO da onu kim çıkardı deyince forumdaki kankalarım dedim gülüştük biraz ah o forumlar forumlar dedi. Benim gönderilerimin altına sorulan sorularda bile benden daha aktif bazı gebeler dedi. Öyle bir şey yokmuş meğer hissiyat konusunda . Kendine engel olamadığını biliyorum farkındayım benim eşim de hep girer okurdu dedi. Ama sen yine de ilk bana sor her şeyi dedi. Doktordan çıkınca eşim de diyor ki ne karıştırıyorsun kankalarını bak kızdırdın adamı Sonuç ben yine burdayım.
Biliyorum canım niye uydurulsun zaten biz bir şey bilmiyoruz ki doktorum şöyle dedi böyle dedi diye konuşuyoruz hep tecrübeli anneler de kendi deneyimlerini anlatıyor. Her doktorun görüşü kendine işte değişiyor bir şeyler kişiden kişiye benimki öyle söylemişti o zaman.Canım bunu da biz uydurmadık ki bunu da diyen doktorlar, benim detaylı ultrasonumdaki doktor demisti plesantan önde, (sayılari sallicam şimdi, o ölçerek söyledi) 5cm göbeğin, 5 cm plesantanin varlığı ondan sonra bebege iniyor gec hissedersin demişti
Ahh kesinlikle yaza doğru yapalım yaaYok kız öyle olmaz.
KK da eskiler kopmaz zaten
Sadece gebelik için gelenler bırakır belki onlar zaten aktif değil pek.
Güzel dostluklar kurduk.
İstanbul buluşması yapıcaz daha bebekleri de alıp
Diğer grupla bile yapmıştık 11 sene önce
Ben gratisten wet n wild paketi aldım. Her gün evde makyaj yapıp oturuyorum.Hamilelik ihtiyacı harici kendime bir tek indirimden ruj aldımama bayağı kendi kendimi ikna çabam oldu bir daha bu fiyata bulamazsın vs diye diye
Yasak olan şeyleri yapıp wp fb instg kaymazsak, ilk günleri atlattıktan sonra daha bile çok yazıcaz burda. Ay bebebim b.kunda boncuk var normal mi, pırt dedi normal mi, uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor normal miUmarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanış
Yaa seninde mi diyet var mı?Evet İlkevliliğimizin 3. Senesinde gelmek istedi beyefendi ya sade olanları asla içemiyorum meyveli de şekerli zaten şekerim var
Kirece iyi geliyor. Bugün banyo kapısının önünde su damlası kireç yapmış sıktım fırçaladım güzel oldu.Mavisinin kokusunu hiç sevmiyorum ya
Yaa cif iptal artık bim a101 mintax artık.Ne bunu nasıl söylersinçaydanlığı tencereyi ciften güzel parlatıyo arkadaş
Sitede o kadar çok sahte kişi var ki.Daha önce de gecikmelerim oldu, ne kadar kan versem de sonuç hep negatif çıktı. İnsan çalıştığı yerde sürekli gebelik için kan vermek istemiyor haliyle. Her zaman kan verdiğim için evde hiç gebelik testi yapmamıştım. O yüzden netlik olsun diye kan için 10 gün bekledim. Aile hekimime gidicem dememin sebebi burada hekim olduğumu paylaşmak istemememdi. Bhcg pozitif beklerken negatif gelmesi ne kadar üzücü tahmin edebiliyor musunuz? Eski mesajlarıma kadar indiyseniz bebeğimin ilk dönemlerinin riskli olduğunu da görmüşsünüzdür. Benim gibi bu durumu yaşayan insanlar var mı diye burada devam ettim. Daha önce kadınlar kulübüne üye olacak bir konum yoktu. Doktorum diye her şeyi bilmek, geleceği öngörmek gibi bir yeteneğim yok. Burada benimle benzer şeyler yaşayan insanları gördüm. Sonra aya göre anne grubunu keşfettim. Kafama takılan şeyleri yazmak, okumak bana iyi geldi. Sürekli bilimsel makale okuyacak değilim. Kaldı ki insan kendi yolundan gitmiş birilerinin tecrübelerinden faydalanmalı. Ben de Kadın Doğum uzmanı değilim sonuçta ve bu ilk gebeliğim.
Zaten ilk defa sizin grubunuzda yazdım hekim olduğumu. Nedeniyle beraber tavsiye verdim isteyen takar isteyen takmaz. Burada mesleğimle ne insanları sömürdüm ne herhangi bir çıkar sağladım. İşi ilerlettiniz demişsiniz bu gruba birkaç mesajdan fazla bir şey yazmadım. Mesajlarımın içeriğinde de zararlı bir durum yok. Farkındaysanız ben de sizler gibi hamileyim. Bir de dalga geçmişsiniz çapanın gururu diye. Böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz daha tecrübelisiniz benden daha iyi bilmeniz lazım bu dönemlerde ne kadar hassas olunabileceğini.
Aha kız bir unutamadın parlayı
75-76 kiloyum l aldım diye hatırlıyorum.Sezeryan olucam kullanışlı olur mu ilk deniycem daha önce hiç kullanmadım.Bedenine karar verebilirsem depend alcam
Sağol balım. Kupon50 ile bez aldım.
Kız ne üçü son bir iki ayda 5.filanA101 e 3.kez bavul geliyor
YokGüzel fiyat almışşın canım
Acaba medipolde var mı fiyat sabitleme?
Tüp bağlatma da ücretsiz hepinizin ilk çocuk bağlatmazsınız ama aklınızda bulunsun.Şimdi pendik medipol şubeyi aradım görüştüm
Güzel haber aralık ayında fiyatları değişmeyecekmiiş. Ocak ayında güncelleme gelecekmiş. Onun dışında şuan bir fiyat sabitmele durumu yokmuş.
Doktora ve şubeye göre fiyatlar değişiyordur ama yinede sordum
Normal Doğum 12.000 TL
Zorunlu Sezeryan 15.000 TL
İsteğe Bağlı Sezeryan 17.000 TL
Doğum öncesi NTS yada Ayrıntılı ultrason gerekirse onlarda ++ oluyor dedi.
Bebek doğdğunda yapılacak olan ilk müdahele- aşı - topuk kanı gibi fix işlemler ücretisz ( ayrıca özel testlere ihtiyaç duyulursa o zaman ücret talebi olur dedi)
Yaa sorma çekmece kanepe altı düzenledim. Biraz atılacak çıkardım.Sudem yok ortalıkta
Kocayı çekiştirirsin napıcan
Hastanenin muhasebesine soruyoruz biz hep.Benim doktoruma doğum ücretini birkere sorduk oralara daha var deyince eşim gurur yapıp daha da sormuyor kocamda bir cinsacaba gözümüzümü korkutmak istemedi mi anlamadım ki üç hastane ile anlaşmalı doktora ayrı hastaneye ayrı ödeyeceğiz artık bize inme inecek heralde hayır söylede hazırlayalım kendimizi benim gibi olan varmı doktoru özel olup anlaşmalı hastanede doğuracak olan?
AhaBenim istanbula gelmemi bekleyin buluşma için kırılır kıskanırım
Kuzum kemik ağrılarım zirvede gerçekten yorgunluktan uyuyorum artıkKız sen iyi uyuyorsun doğunca uyumak yokama son haftalar ağrı kötü oluyormuş benim oğlan daha da ağırlaşmadan doğdu ya bilmiyorum ama çevrem hep asıl zor olan 34 sonrası diyor Allah yardımcınız olsun
İnşallah güzel hayırlı haberler al canım
O kadar haklı ki bence sende öyle yap
Kız uyumuyorsun kiya mırıldanıyor uyanıyorsun ya ağlıyor ya emiyor hiç biri olmasa nefes alıyor mu diye bakmaktan uyunmuyor
Sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğineben iyiyim şükür evde zıplaya zıplaya dolaşıyorum şuan gazı var
Bugün rüyamda seni gördümGünaydınn. Sancılarınız geçtimi benim baya sancım var sanki ya ? Sizin ki gibi 10 saniyede 1 değil ama 15 dakikada 1 felan. Sizin geçtiyse ne kadar süre sonra geçti?
Ben yine buralarda olurum gibi çünkü erkek bebek anatomisi ve oğluşun sadece ağlayarak tepki verebilecek olması bir miktar gözümü korkutuyor alışıncaya kadar danışacağım bir sürü şey olabilir.Umarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanış
Depend alacagim bende direk kilot gibi giyildigi icin rahat oluyor ped arti camasirin lastikleri rahatsız edici olabilir sezeryan olacaksanz. Dependin lastikleri cok yumusak sıkmıyor insaniKizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Medovaydi demi seninki. Şoklarca resmen istanbuldaki hastanelerle yarışıyor herhalde.Benim gittiğim hastane 37bin 500 dedi hemde sadece aralığa kadar ocakta zam gelecekmiş. Bir kaç arkadaşım anlaşma falan yaptı 50 bine sabitlediler içinde muayene ve tahlillerde var
Magnezyum kullanıyor musun benim bacak ve kalçamda olan ağrıya iyi gelmiştiKızlar son adet tarihine göre 34+3 teyim. Dr kontrolüm 37. Haftada gel dedi. hiç nst girmedim. Sağlık ocağının benim zorumla gebeliğin başında yaptığı kan tahlili dışında bi kan tahlili de vermedim özel hastaneye gidiyorum. Kalça ağrısından ne gecem var ne gündüzüm topal gibi yürüyorum. Bebişe de isim bulamadım daha. Onu da birazdan yazıcam uygun bi yere. Herkese şimdiden sağlıklı bi doğum diliyorum. İyi akşamlar
Magnezyum toz kullanıyorum bide d3k2 vitamin damlası ama geçmiyor inşallah 37 de filan alsın bebeği sağlıkla doğsun da ben de ferahlayayım birazMagnezyum kullanıyor musun benim bacak ve kalçamda olan ağrıya iyi gelmişti
Yaa duygulandımKızlar şimdi çok duygusal bir erken veda konuşması yapacam
Öncelikle artık doğumlarımız yaklaştı hatta aramıza katılan bebişlerimiz varDoğumdan sonra hepimiz artık bebeklerimizle ilgilenicez ve buralarda eskisi gibi gece yarılarına kadar aktif olmayacağız diğer doğum yapan gruplarda olduğu gibi. O yüzden şimdi hazır herkes yaklaşık olarak aktifken yapmak güzel olur. Grupta cebren ve hileyle yönetici olduğumu biliyorum hala nasıl oldum bilmiyorum liste yapalım dedim yönetici oldum çok güzel kavgasız gürültüsüz seviyeli bir grup oldu. Tartışmalarımız da oldu tabii ki ama maşallah gruptaki herkesin medeniyet seviyesi o kadar güzel ki herkes hatasında özür dilemesini biliyor bu çok güzel hayatımda tanıyabileceğim en tatlı kızlarla bu süreci geçirmek çok keyifliydi. Umarım kimseyi uyarırken kırıcı olmamışımdır üzmemişimdir. Benim kalbime çok dokundunuz şahsen hepinizin yeri ayrı kırdıysam üzdüysem özür dilerim. Sessiz okuyucular size de teessüf ederim insan arada selam verir 8aydır beraberiz herkese çooookk güzel sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum, inşallah herşey gönlümüzce olur
Ben de çok uzaktayım o yüzden bizi unutmayınBen uzaktatim bensiz yapar bana foto atmazsaniz şikayet ederim sizi
Ay ben üçe kadar sayabilmişim demek kiYaa seninde mi diyet var mı?
Şeker ölçüyor musun?
Suyun fazla mı?
Kirece iyi geliyor. Bugün banyo kapısının önünde su damlası kireç yapmış sıktım fırçaladım güzel oldu.
Yaa cif iptal artık bim a101 mintax artık.
Çaydanlığı poşetle de güzel patlatılıyor.
Selsil iyiyse alınır o zamana ya. Parlatma olmuş 100 lira.
Sitede o kadar çok sahte kişi var ki.
İnanıp güvenmemizi beklemeyin bence hemen.
Aylarca kedi paylaşıp sonra Google dan pinterest ten kopyalayan mı dersiniz.
Acemi olduğunuz her halinizden belli.
Aha kız bir unutamadın parlayıbende arada bakıyorum okumaya geliyor mu diye bir de Nick değişip senle benim kankam olurmuş dikkat edelim ha yeni üye vs olursa hemen kanka olmayak
75-76 kiloyum l aldım diye hatırlıyorum.Sezeryan olucam kullanışlı olur mu ilk deniycem daha önce hiç kullanmadım.
Sağol balım. Kupon50 ile bez aldım.
Bunlara yetişemedim ama olsun
Kız ne üçü son bir iki ayda 5.filan
Nerdeyse her hafta artık
Kendi çalışanları da bıkacak artık
Yok
Tüp bağlatma da ücretsiz hepinizin ilk çocuk bağlatmazsınız ama aklınızda bulunsun.
Belki son çocuğu doğuran olur.
Ben bağlatmıycam bu arada.
Zaten tek tüpüm var. Olursa da artık doğururum napıyım
Yaa sorma çekmece kanepe altı düzenledim. Biraz atılacak çıkardım.
Kocayı çekiştirirsin napıcan
Hastanenin muhasebesine soruyoruz biz hep.
Sende evine yakın hastane hangisi ise oraya soracaksın.
Ahatahmin yaza haziran gibi buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?