2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Ben uzaktatim bensiz yapar bana foto atmazsaniz şikayet ederim sizi

Tabii ki böyle bir şey var plesanta 1kg ye yakın olan bir şey ve bebekle göbek arasında kalınca yastık görevi görüyor fotoğraf bile düzgün çekilmiyor

Biliyorum canım niye uydurulsun zaten biz bir şey bilmiyoruz ki doktorum şöyle dedi böyle dedi diye konuşuyoruz hep tecrübeli anneler de kendi deneyimlerini anlatıyor. Her doktorun görüşü kendine işte değişiyor bir şeyler kişiden kişiye benimki öyle söylemişti o zaman.

Hamilelik ihtiyacı harici kendime bir tek indirimden ruj aldım ama bayağı kendi kendimi ikna çabam oldu bir daha bu fiyata bulamazsın vs diye diye
Ben gratisten wet n wild paketi aldım. Her gün evde makyaj yapıp oturuyorum.

Umarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanış
Yasak olan şeyleri yapıp wp fb instg kaymazsak, ilk günleri atlattıktan sonra daha bile çok yazıcaz burda. Ay bebebim b.kunda boncuk var normal mi, pırt dedi normal mi, uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor normal mi

Evet İlk evliliğimizin 3. Senesinde gelmek istedi beyefendi ya sade olanları asla içemiyorum meyveli de şekerli zaten şekerim var
Yaa seninde mi diyet var mı?
Şeker ölçüyor musun?
Suyun fazla mı?
Mavisinin kokusunu hiç sevmiyorum ya
Kirece iyi geliyor. Bugün banyo kapısının önünde su damlası kireç yapmış sıktım fırçaladım güzel oldu.
Ne bunu nasıl söylersin çaydanlığı tencereyi ciften güzel parlatıyo arkadaş
Yaa cif iptal artık bim a101 mintax artık.
Çaydanlığı poşetle de güzel patlatılıyor.
Selsil iyiyse alınır o zamana ya. Parlatma olmuş 100 lira.
Sitede o kadar çok sahte kişi var ki.
İnanıp güvenmemizi beklemeyin bence hemen.
Aylarca kedi paylaşıp sonra Google dan pinterest ten kopyalayan mı dersiniz.
Acemi olduğunuz her halinizden belli.

Canımm benım @parla_4 yı da bulsana ya senden korkulur
Aha kız bir unutamadın parlayı bende arada bakıyorum okumaya geliyor mu diye bir de Nick değişip senle benim kankam olurmuş dikkat edelim ha yeni üye vs olursa hemen kanka olmayak

Bedenine karar verebilirsem depend alcam
75-76 kiloyum l aldım diye hatırlıyorum.Sezeryan olucam kullanışlı olur mu ilk deniycem daha önce hiç kullanmadım.

Kızlar bu arada 17:00 de alt limitsiz 25₺ kod gelecek kod belli değil sepetlerinizi hazırlayın sudem34 @Sohrab
Sağol balım. Kupon50 ile bez aldım.
Bunlara yetişemedim ama olsun
A101 e 3.kez bavul geliyor
Kız ne üçü son bir iki ayda 5.filan
Nerdeyse her hafta artık
Kendi çalışanları da bıkacak artık
Güzel fiyat almışşın canım
Acaba medipolde var mı fiyat sabitleme?
Yok
Tüp bağlatma da ücretsiz hepinizin ilk çocuk bağlatmazsınız ama aklınızda bulunsun.
Belki son çocuğu doğuran olur.

Ben bağlatmıycam bu arada.
Zaten tek tüpüm var. Olursa da artık doğururum napıyım
Sudem yok ortalıkta
Yaa sorma çekmece kanepe altı düzenledim. Biraz atılacak çıkardım.
@Kaskade kız benim kv kp görümce elti yok
Kocam da kocam
Napıcam ben
Kocayı çekiştirirsin napıcan
Hastanenin muhasebesine soruyoruz biz hep.
Sende evine yakın hastane hangisi ise oraya soracaksın.

Benim istanbula gelmemi bekleyin buluşma için kırılır kıskanırım
Aha tahmin yaza haziran gibi buluşuruz

Kuzum kemik ağrılarım zirvede gerçekten yorgunluktan uyuyorum artık kavuşmak istiyorum ben hayırlısıyla

Umarım yaa ama daha az aktiflik biyerden sonra da kapanış
Ben yine buralarda olurum gibi çünkü erkek bebek anatomisi ve oğluşun sadece ağlayarak tepki verebilecek olması bir miktar gözümü korkutuyor alışıncaya kadar danışacağım bir sürü şey olabilir.

Kizlar siz hastane cantasina hangi pedden aldiniz ilk gece icin? Emin olamiyorum
Depend alacagim bende direk kilot gibi giyildigi icin rahat oluyor ped arti camasirin lastikleri rahatsız edici olabilir sezeryan olacaksanz. Dependin lastikleri cok yumusak sıkmıyor insani
Benim gittiğim hastane 37bin 500 dedi hemde sadece aralığa kadar ocakta zam gelecekmiş. Bir kaç arkadaşım anlaşma falan yaptı 50 bine sabitlediler içinde muayene ve tahlillerde var
Medovaydi demi seninki. Şoklarca resmen istanbuldaki hastanelerle yarışıyor herhalde.
Gerci bende dun orada endokrine gidiyorum muayene ücreti 1300 olmus -750lira ile baslamistim 7ayda neredeyse iki katina cikti

Kızlar son adet tarihine göre 34+3 teyim. Dr kontrolüm 37. Haftada gel dedi. hiç nst girmedim. Sağlık ocağının benim zorumla gebeliğin başında yaptığı kan tahlili dışında bi kan tahlili de vermedim özel hastaneye gidiyorum. Kalça ağrısından ne gecem var ne gündüzüm topal gibi yürüyorum. Bebişe de isim bulamadım daha. Onu da birazdan yazıcam uygun bi yere. Herkese şimdiden sağlıklı bi doğum diliyorum. İyi akşamlar

Magnezyum kullanıyor musun benim bacak ve kalçamda olan ağrıya iyi gelmişti

Yaa duygulandım ben aranıza geç katıldım ama hepiniz o kadar canayakinsiniz ki hiç hissettirmediniz bunu bana hep buradaymisim gibi hissettim hepimizin doğumu sağlıklı ve en kolay şekilde hayırlısı ile olsun inşallah doğumdan sonra da buraya dertlesmeye geliriz bence uykusuzluktan gazdan falan ya da heyecanlarimizi paylasiriz bence hepimiz birbirimize iyi geliyoruz

Ay ben üçe kadar sayabilmişim demek ki zorla alın diyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…