- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.621
Ben 32 olur olmaz Nst ye girdim o zaman erken doğum riskim de yoktu. Başlarda özelde ben iki kere kan verdim sonradan doktorum istemedi ama aile hekimliği ara ara istediği için onun sonuçlarına baktığı için sanırım. Ayrıca iki haftada bir gidiyorum 32den beri kontrole. Aile hekimliği de sürekli sıkıştırıyor kan ve idrar tahlili için bence doktorunu degistirmek bu saatten sonra istemezsin haklı olarak ama aile hekimliğini değiştir olmadı. Benim aile hekimliğm de çok uzakta ama hemşire ve doktordan memnun olduğum için değiştirip evin yanındakine gitmiyorum. Hatta bu hafta emzirme eğitimi verdi sağlık ocağındaki hemşire. Ya da gidip sorabilirsin bunları neden yapmıyorsunuz diyeKızlar son adet tarihine göre 34+3 teyim. Dr kontrolüm 37. Haftada gel dedi. hiç nst girmedim. Sağlık ocağının benim zorumla gebeliğin başında yaptığı kan tahlili dışında bi kan tahlili de vermedim özel hastaneye gidiyorum. Kalça ağrısından ne gecem var ne gündüzüm topal gibi yürüyorum. Bebişe de isim bulamadım daha. Onu da birazdan yazıcam uygun bi yere. Herkese şimdiden sağlıklı bi doğum diliyorum. İyi akşamlar
Ben bazen de eşimi uyandırıyorum beni bi çek diyeYani önce deniyorum Allah nasip ederse dönüyorum yoksa olduğum yerde kalıyorum
Bendeee napalımBen bazen de eşimi uyandırıyorum beni bi çek diye
O benim iste. Yeni doktorum perinatolog da makinesi cok iyi azicik yuzunu goruyoruz o da zorla yani eski doktorda hiiiiiiic foto alamiyordukTabii ki böyle bir şey var plesanta 1kg ye yakın olan bir şey ve bebekle göbek arasında kalınca yastık görevi görüyor fotoğraf bile düzgün çekilmiyor
Skip hop aldim ben. Bugunlerde indirim de varKızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
Stylo Paris aldım benKızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
Küçük bir özel kadın doğum hastanesi bu gittiğim yer ilçede olduğu içinde uygunAy bana daha geçen ay sorduğumda 19 bin tl dedilerbeni oraya uçurun bana fiyatı çok iyi geldi valla. İlgileri vs iyiyse, doktorundan memnunsan hiç düşünme derim
Kızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
Bende skip hop aldım zigzag olanı çok tatlı benceO benim iste. Yeni doktorum perinatolog da makinesi cok iyi azicik yuzunu goruyoruz o da zorla yani eski doktorda hiiiiiiic foto alamiyorduk
Skip hop aldim ben. Bugunlerde indirim de var
Ay sen kesin etiketleri çıkarıp yıkamışsındır da :)Ya sakamisin. Ben dgg elbetteki 50cm aldim almaz olur muyum elimde patladi bilebilmiorum ki standardin sag tarafinin ortasinda nokta. 52-53 ole bisi olucak heralde kesin bisey demio dr
Anladım canım çok sağol32+1 de ayrilmis oldum. Oncesinde zaten 2 aydir heyet raporu vermisti doktorum
Nst doktordan doktora değişiyor ama sağlık ocağı sürekli takip etmek zorunda senin hemşiren eben oluyor takip eden. Ben geçen hareketi az diye gittim ertesi gün hemşire geri aradı bugün nasılsınız diye. Doğumdan sonra da geleceksiniz dedi senin ki biraz umursamaz galibaKızlar son adet tarihine göre 34+3 teyim. Dr kontrolüm 37. Haftada gel dedi. hiç nst girmedim. Sağlık ocağının benim zorumla gebeliğin başında yaptığı kan tahlili dışında bi kan tahlili de vermedim özel hastaneye gidiyorum. Kalça ağrısından ne gecem var ne gündüzüm topal gibi yürüyorum. Bebişe de isim bulamadım daha. Onu da birazdan yazıcam uygun bi yere. Herkese şimdiden sağlıklı bi doğum diliyorum. İyi akşamlar
Evet benim sigortam var olmasaydı zorlanırdım kesin. Benim doktorumda en son 950 tl sonra 1100 olmuş galibaMedovaydi demi seninki. Şoklarca resmen istanbuldaki hastanelerle yarışıyor herhalde.
Gerci bende dun orada endokrine gidiyorum muayene ücreti 1300 olmus -750lira ile baslamistim 7ayda neredeyse iki katina cikti
Kız sen bunları nereden öğreniyorsunKızlar bu arada saat 20:00 de tık tık kupon olacak 75 e 30 ₺ indiirm var ihtiyaci olanlar sepetlerini hazirlasin
Hahahahahaha yani beni tanimana ne diimAy sen kesin etiketleri çıkarıp yıkamışsındır da :)
Kilo değil ki bu doğduğunda yüzde 10u ödemden kaybetsin :)
Altına ek çıtçıtlı bişiler var ondan takip uzatırsın en kötü :)
Maşallah bebişimize
Gri canta aldim zigzag alt degistirme seysi dndjdjKüçük bir özel kadın doğum hastanesi bu gittiğim yer ilçede olduğu içinde uygun
Operayonumuda uyguna yapmıştı doktorum
Tabi gel eşime sor fiyatı
9bini idrak edemedi daha900 le karıştırmışsın diyor
Bende skip hop aldım zigzag olanı çok tatlı bence
Bende zaradan aldım sırt çantalı olan alt açma aparatıda var hatta yeni stoğuda güncellenmiş uzunca bir süre yoktuKızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
İnternetten yazmıştım ya bı uygulama var ordan yaziyorlar bnde görüp size yazıyorumKız sen bunları nereden öğreniyorsun
Özellikle bugün fiyat sabitlemesi yapılsın diye aradım zam gelmeden netleşsin diyeBenim sorduğum ile yakın sayılır
Bana iki ay önce 19.500 demişti.
Ünv hocası farkı.
3.zorunlu sezeryan fiyatı
Demekki zam gelmedi
İnşallah Aralık'ta da gelmez
Ben zaten ikiz gebelikte normal doğum zor olur diye düşünüyorum ilk bebek doğum kanalına girsede baş aşağa 2. Bebek donmeyebılıyomus o zamanda sezeryana alcaklar ne anladım o işten hem alttan vuruldum hem göbektenBebeklerin altta olan I dogum pozisyonuna girmiyormus ve riske atmanin anlami Yok dedi Ben cok zor geciriyorum 7 aydir yatiyorumbide seker cikti. Saglikli gelsinlerde allahin izniyle nasil oldugu farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?