2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben 32 olur olmaz Nst ye girdim o zaman erken doğum riskim de yoktu. Başlarda özelde ben iki kere kan verdim sonradan doktorum istemedi ama aile hekimliği ara ara istediği için onun sonuçlarına baktığı için sanırım. Ayrıca iki haftada bir gidiyorum 32den beri kontrole. Aile hekimliği de sürekli sıkıştırıyor kan ve idrar tahlili için bence doktorunu degistirmek bu saatten sonra istemezsin haklı olarak ama aile hekimliğini değiştir olmadı. Benim aile hekimliğm de çok uzakta ama hemşire ve doktordan memnun olduğum için değiştirip evin yanındakine gitmiyorum. Hatta bu hafta emzirme eğitimi verdi sağlık ocağındaki hemşire. Ya da gidip sorabilirsin bunları neden yapmıyorsunuz diye

Tabii ki böyle bir şey var plesanta 1kg ye yakın olan bir şey ve bebekle göbek arasında kalınca yastık görevi görüyor fotoğraf bile düzgün çekilmiyor
O benim iste. Yeni doktorum perinatolog da makinesi cok iyi azicik yuzunu goruyoruz o da zorla yani eski doktorda hiiiiiiic foto alamiyorduk
Kızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
Skip hop aldim ben. Bugunlerde indirim de var

sudem34 evet açlık çok yüksek çıkıyor benim toklukta bir sıkıntı yok enteresan bir şekilde suyum normal insüline başladık bir ay önce çünkü açlık şekerim 140 dan aşağı inmiyordu hatta bebek gelişimi bile normal doktor normalde şekeri olan bebeklerin karın baş çevresinin önde gittiğini söylemişti ama bizim her şeyimiz normal ama açlık şekerim asla düşmüyor du insüline kadar

Ay bana daha geçen ay sorduğumda 19 bin tl dediler beni oraya uçurun bana fiyatı çok iyi geldi valla. İlgileri vs iyiyse, doktorundan memnunsan hiç düşünme derim
Küçük bir özel kadın doğum hastanesi bu gittiğim yer ilçede olduğu içinde uygun
Operayonumuda uyguna yapmıştı doktorum
Tabi gel eşime sor fiyatı
9bini idrak edemedi daha 900 le karıştırmışsın diyor
Kızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?

O benim iste. Yeni doktorum perinatolog da makinesi cok iyi azicik yuzunu goruyoruz o da zorla yani eski doktorda hiiiiiiic foto alamiyorduk

Skip hop aldim ben. Bugunlerde indirim de var
Bende skip hop aldım zigzag olanı çok tatlı bence

Ya sakamisin. Ben dgg elbetteki 50cm aldim almaz olur muyum elimde patladi bilebilmiorum ki standardin sag tarafinin ortasinda nokta. 52-53 ole bisi olucak heralde kesin bisey demio dr
Ay sen kesin etiketleri çıkarıp yıkamışsındır da :)
Kilo değil ki bu doğduğunda yüzde 10u ödemden kaybetsin :)
Altına ek çıtçıtlı bişiler var ondan takip uzatırsın en kötü :)
Maşallah bebişimize

Nst doktordan doktora değişiyor ama sağlık ocağı sürekli takip etmek zorunda senin hemşiren eben oluyor takip eden. Ben geçen hareketi az diye gittim ertesi gün hemşire geri aradı bugün nasılsınız diye. Doğumdan sonra da geleceksiniz dedi senin ki biraz umursamaz galiba

Medovaydi demi seninki. Şoklarca resmen istanbuldaki hastanelerle yarışıyor herhalde.
Gerci bende dun orada endokrine gidiyorum muayene ücreti 1300 olmus -750lira ile baslamistim 7ayda neredeyse iki katina cikti
Evet benim sigortam var olmasaydı zorlanırdım kesin. Benim doktorumda en son 950 tl sonra 1100 olmuş galiba

Hahahahahaha yani beni tanimana ne diimelbetteki utulendi bileaman olsundu tek ihtiyacimiz olan sey saglik

Gri canta aldim zigzag alt degistirme seysi dndjdj

Benim sorduğum ile yakın sayılır
Bana iki ay önce 19.500 demişti.
Ünv hocası farkı.
3.zorunlu sezeryan fiyatı
Demekki zam gelmedi
İnşallah Aralık'ta da gelmez
Özellikle bugün fiyat sabitlemesi yapılsın diye aradım zam gelmeden netleşsin diye

Aralıkta olacaksa doğum bu fiyatlar geçerli biz zamları Ocak ayı başında aktif edicez dediler

Bebeklerin altta olan I dogum pozisyonuna girmiyormus ve riske atmanin anlami Yok dedi Ben cok zor geciriyorum 7 aydir yatiyorum bide seker cikti. Saglikli gelsinlerde allahin izniyle nasil oldugu farketmez.
Ben zaten ikiz gebelikte normal doğum zor olur diye düşünüyorum ilk bebek doğum kanalına girsede baş aşağa 2. Bebek donmeyebılıyomus o zamanda sezeryana alcaklar ne anladım o işten hem alttan vuruldum hem göbekten saglıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…