- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.641
Ayyy evet kadım dicektım canım25 26 27 kasım diyecektiniz heralde iki hafta kalmış doğumunuza 35 haftalığım demiştiniz
Ben de sitem ediyorum yetişemiyorum diyeBu gruba bir şey oldu bakın çok az konuşuyosunuz hiç alışık değilimm
Ya ben kardeşti muayeneydi derken hiç neşem yok böyle bunaldım artık diziye verdim kendimi ölü gibi yat kalk dizi izliyorum bebem Koreliler’e benzemez inşallahSon haftaların verdiği sakinlik artık doğumlar başladıdoğumlardan sonra konuşmalar hep azalır zaten herkes bebeğinin derdinde olur
Oluyor canım 32 nin içinde herhangi bir gün olabiliyormuş.Aa oluyor mu öyle ben olmuyor sanıyodum canım
Ne bileyim ben gittim bebek haftasıyla uyumlu kafa bi hafta ilerdeBugün kontrolu olanlar nasıl geçti sizlerin
Ay ben de ben de izlemedigim Kore dizisi kalmadi resmen şuan da izliyorum bir yandanYa ben kardeşti muayeneydi derken hiç neşem yok böyle bunaldım artık diziye verdim kendimi ölü gibi yat kalk dizi izliyorum bebem Koreliler’e benzemez inşallah
15 gün sonraNe bileyim ben gittim bebek haftasıyla uyumlu kafa bi hafta ilerdeçatı muayenesi yapmayacakmış öyle de kafam rahat bedenim patlak ruhum çatlak bir vaziyetteyim ne zaman dogurcam diye bekliyorum
kuzum kaçıncı haftaydın sen , inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsinKızlar kontrolden geldim yine sancılar var rahim ağzında yumuşama doktorum tekrar her an doğum olabilir dedi diğer kontrol haftaya cuma. Dün pek giremedim yelek bere yapıyordum bebişe artık ağrılarım da arttı. Herkeste olduğu gibi uyku düzenim yok zaten buraya herhalde daha buraya fazla giremem önceki enerjim yok
İnsülinden sonra kaça düştü?sudem34 evet açlık çok yüksek çıkıyor benim toklukta bir sıkıntı yok enteresan bir şekilde suyum normal insüline başladık bir ay önce çünkü açlık şekerim 140 dan aşağı inmiyordu hatta bebek gelişimi bile normal doktor normalde şekeri olan bebeklerin karın baş çevresinin önde gittiğini söylemişti ama bizim her şeyimiz normal ama açlık şekerim asla düşmüyor du insüline kadar
35+2 aminkuzum kaçıncı haftaydın sen , inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin
Şuan 95İnsülinden sonra kaça düştü?
Ya ben karakterleri takip edemiyorum. Uzakdoğu dizisi izleyemiyorum bu sebepten.Ay ben de ben de izlemedigim Kore dizisi kalmadi resmen şuan da izliyorum bir yandanbenimki benzesin çekik gözlü güzel olur
Bir süre sonra gözün alışıyor ayırt ediyorsunYa ben karakterleri takip edemiyorum. Uzakdoğu dizisi izleyemiyorum bu sebepten.
Olsun kardeşin atlattı şükürler olsun. İnşallah sigara falan içmezde bir daha yaşanmaz. Akıllanır inşallahYa ben kardeşti muayeneydi derken hiç neşem yok böyle bunaldım artık diziye verdim kendimi ölü gibi yat kalk dizi izliyorum bebem Koreliler’e benzemez inşallah
Çok üzüldüm şu an müşteri temsilcisine yazmıştım yenilenmeyecek stok demişti oysho aldım o yüzdenBende zaradan aldım sırt çantalı olan alt açma aparatıda var hatta yeni stoğuda güncellenmiş uzunca bir süre yoktu
Kaysak şimdiye kadar kayardıkYasak olan şeyleri yapıp wp fb instg kaymazsak, ilk günleri atlattıktan sonra daha bile çok yazıcaz burda. Ay bebebim b.kunda boncuk var normal mi, pırt dedi normal mi, uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor normal mi
Köpekbalığı karaciğeri yağı çok iyi geliyormuş yaralaraKızlar sezaryen doğumlarda yaranın daha çabuk iyileşmesi ve iz kalmaması için bebeğin kendi plesantasından bi jel hazırlanıp yaraya sürülüyormuş bazı hastaneler bunu uyguluyormuş eşimin bulunduğu bir ortamdaki bir doktor bahsetmiş böyle bişey duyan var mı
Benim kasılmalar sürekli olmaya başladı bebiş gece uyutmuyor gündüz biraz uyuyorum bende artık pek giremiyorum ama ara sıra bakıyorum hiç halim yokKaysak şimdiye kadar kayardıkama bebişten sonra herkes kendi derdinde olur. Grupta çok aktif olan 10 15 kişi var zaten diğerleri sadece soru sormak için geliyo cevabını alınca gidiyo bebeklerden sonra herkes sadece soru sormaya gelir grubun dinamiği değişir bence de
Kaç ml vuruyorsun?Şuan 95
Tespit gibi tespitKaysak şimdiye kadar kayardıkama bebişten sonra herkes kendi derdinde olur. Grupta çok aktif olan 10 15 kişi var zaten diğerleri sadece soru sormak için geliyo cevabını alınca gidiyo bebeklerden sonra herkes sadece soru sormaya gelir grubun dinamiği değişir bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?