2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu gruba bir şey oldu bakın çok az konuşuyosunuz hiç alışık değilimm
Ben de sitem ediyorum yetişemiyorum diye bugün bi hastaneye git gel girdim okumaya başladım uyumuş kalmışım tlf elimde hala çabalıyorum bitiricem ins

Son haftaların verdiği sakinlik artık doğumlar başladı doğumlardan sonra konuşmalar hep azalır zaten herkes bebeğinin derdinde olur
Ya ben kardeşti muayeneydi derken hiç neşem yok böyle bunaldım artık diziye verdim kendimi ölü gibi yat kalk dizi izliyorum bebem Koreliler’e benzemez inşallah

Bugün kontrolu olanlar nasıl geçti sizlerin
Ne bileyim ben gittim bebek haftasıyla uyumlu kafa bi hafta ilerde çatı muayenesi yapmayacakmış öyle de kafam rahat bedenim patlak ruhum çatlak bir vaziyetteyim ne zaman dogurcam diye bekliyorum

Ya ben kardeşti muayeneydi derken hiç neşem yok böyle bunaldım artık diziye verdim kendimi ölü gibi yat kalk dizi izliyorum bebem Koreliler’e benzemez inşallah
Ay ben de ben de izlemedigim Kore dizisi kalmadi resmen şuan da izliyorum bir yandan benimki benzesin çekik gözlü güzel olur

kuzum kaçıncı haftaydın sen , inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin

İnsülinden sonra kaça düştü?

Olsun kardeşin atlattı şükürler olsun. İnşallah sigara falan içmezde bir daha yaşanmaz. Akıllanır inşallah kafan dağılır izle çekik gözlü olsun onlarda aşırı tatlı oluyor

Yasak olan şeyleri yapıp wp fb instg kaymazsak, ilk günleri atlattıktan sonra daha bile çok yazıcaz burda. Ay bebebim b.kunda boncuk var normal mi, pırt dedi normal mi, uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor normal mi
Kaysak şimdiye kadar kayardık ama bebişten sonra herkes kendi derdinde olur. Grupta çok aktif olan 10 15 kişi var zaten diğerleri sadece soru sormak için geliyo cevabını alınca gidiyo bebeklerden sonra herkes sadece soru sormaya gelir grubun dinamiği değişir bence de

Köpekbalığı karaciğeri yağı çok iyi geliyormuş yaralara

Benim kasılmalar sürekli olmaya başladı bebiş gece uyutmuyor gündüz biraz uyuyorum bende artık pek giremiyorum ama ara sıra bakıyorum hiç halim yok

Kaç ml vuruyorsun?
Ben grupta tek insülin alan benim sanıyorum şekeri olan çok ama.
Ben 6 ml alıyorum.
Açlığım var aynen.
Suyum insilinden sonra azaldı biraz. Yani şöyle stabil gibi bir şey.
Ama karnım hep sert hep taş gibi nadiren yumşak olıyor Allâh Allah oluyorum

Tespit gibi tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…