2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya da çekilin ben doktorum bu konuya hakimim

Yasak olan şeyleri yapıp wp fb instg kaymazsak, ilk günleri atlattıktan sonra daha bile çok yazıcaz burda. Ay bebebim b.kunda boncuk var normal mi, pırt dedi normal mi, uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor normal mi
Anam bi buranın hakkından gelelim şimdi evde yalnızken bile yetişemiyorum bebek varken ben heralde emzirirken girerim ağzım açık uyur yazamam bile

Milim olarak bilmiyorum ama doz olarak 20 doz vurduruyo hoca bnde su azalması olmadı hem diyet hem insülin ikisi beraber gidiyo

Karnına bastırınca sertse kum torbasına bastırır gibi sertlik gerginlik oluyor anlarsın zaten yumuşak olunca da balon gibi düşün bastırınca nasıl yumuşak öyle
Peki sert yada yumuşak olmasının manası nedir benim karnım genelde sert oluyo çocuk bi yerde toplanıyo artık totosu mu başı mı anlamıyom ama hep çıkıntılı duruyo bi köşede

Kızlarrr sipariş verdiğim kirli sepetiyle ev için anne bebek bakım çantası geldi. İkisi de çok güzel. Keçeleri sağlam duruyor.

Kirli sepeti önerisi için D d_g_g ye teşekkürler onun önerisi üzerine almıştım

Tugu Home Baby Tugu Home&baby Çocuk Odası Katlanabilir Kirli Çamaşır ve Oyuncak Sepeti TUGU435-2108

Mordesign Çok Amaçlı Kalın Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Dolap İçi Organizer Scotch Serisi

Peki sert yada yumuşak olmasının manası nedir benim karnım genelde sert oluyo çocuk bi yerde toplanıyo artık totosu mu başı mı anlamıyom ama hep çıkıntılı duruyo bi köşede
Çocuğun toplanması ayrı senin dediğini çocuk yapıyor ama kasılma sertleşme olunca çocuk hareket etmiyor

Kızlar ben şimdi 33+3 üm çalışabilir aldım işe gidiyorum memurum daha çok oturarak çalışıyorum ama özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda vajinamın hemen üstünde çok fazla ağrı oluyor biraz yürüdükçe açılıyor sanki en azından ağrı azalıyor ilk kalktığımda göbeğimin altından tutma ihtiyacım hissediyorum sanki umarım anlatabilmişimdir. Geçen pazartesi gittim dr nst ye falan girdim bi sıkıntı yoktu ama çalışıyorum diye yoruluyorum ondan mı oluyor? Sizde yaşıyormusunuz böyle bir ağrı?

Ben aynısını gece yatarken yaşıyorum. Sağdan sola dönerken aşırı bir baskı oluyor sabah ilk kalktığımda da oluyor yürüdükçe geçiyor ya da pozisyon değiştiği için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…