- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.661
Ya da çekilin ben doktorum bu konuya hakimimKaysak şimdiye kadar kayardıkama bebişten sonra herkes kendi derdinde olur. Grupta çok aktif olan 10 15 kişi var zaten diğerleri sadece soru sormak için geliyo cevabını alınca gidiyo bebeklerden sonra herkes sadece soru sormaya gelir grubun dinamiği değişir bence de
Anam bi buranın hakkından gelelim şimdi evde yalnızken bile yetişemiyorumYasak olan şeyleri yapıp wp fb instg kaymazsak, ilk günleri atlattıktan sonra daha bile çok yazıcaz burda. Ay bebebim b.kunda boncuk var normal mi, pırt dedi normal mi, uyumuyor, uyumuyor, uyumuyor normal mi
Skip hop alacaktım zigzag ya da pembesini kardeşim yeğeniminkini hediye etti siyahınıKızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
Milim olarak bilmiyorum ama doz olarak 20 doz vurduruyo hoca bnde su azalması olmadı hem diyet hem insülin ikisi beraber gidiyoKaç ml vuruyorsun?
Ben grupta tek insülin alan benim sanıyorum şekeri olan çok ama.
Ben 6 ml alıyorum.
Açlığım var aynen.
Suyum insilinden sonra azaldı biraz. Yani şöyle stabil gibi bir şey.
Ama karnım hep sert hep taş gibi nadiren yumşak olıyor Allâh Allah oluyorum
Karnına bastırınca sertse kum torbasına bastırır gibi sertlik gerginlik oluyor anlarsın zaten yumuşak olunca da balon gibi düşün bastırınca nasıl yumuşak öyleKızlar karın sertliği yumuşaklığı ne demek oluyo
Ayy yok benzemesinAy ben de ben de izlemedigim Kore dizisi kalmadi resmen şuan da izliyorum bir yandanbenimki benzesin çekik gözlü güzel olur
Peki sert yada yumuşak olmasının manası nedir benim karnım genelde sert oluyo çocuk bi yerde toplanıyo artık totosu mu başı mı anlamıyom ama hep çıkıntılı duruyo bi köşedeKarnına bastırınca sertse kum torbasına bastırır gibi sertlik gerginlik oluyor anlarsın zaten yumuşak olunca da balon gibi düşün bastırınca nasıl yumuşak öyle
Olsun kardeşin atlattı şükürler olsun. İnşallah sigara falan içmezde bir daha yaşanmaz. Akıllanır inşallahkafan dağılır izle çekik gözlü olsun onlarda aşırı tatlı oluyor
Ney köpekbalığı karaciğerisi miiiiKöpekbalığı karaciğeri yağı çok iyi geliyormuş yaralara
Ben de durdura durdura izliyorum merak ediyorum bir yandanAyy yok benzemesinben alt yazı izlediğimden hem burayı oku hem izle yapamıyorum bi sayfaları bitirirsem kaybolcam
Çocuğun toplanması ayrı senin dediğini çocuk yapıyor ama kasılma sertleşme olunca çocuk hareket etmiyorPeki sert yada yumuşak olmasının manası nedir benim karnım genelde sert oluyo çocuk bi yerde toplanıyo artık totosu mu başı mı anlamıyom ama hep çıkıntılı duruyo bi köşede
Ben de durdura durdura izliyorum merak ediyorum bir yandanAyy yok benzemesinben alt yazı izlediğimden hem burayı oku hem izle yapamıyorum bi sayfaları bitirirsem kaybolcam
Ben de yeni duydum bunu. Nerden duydun diye sormaNey köpekbalığı karaciğerisi miiii
Ben aynısını gece yatarken yaşıyorum. Sağdan sola dönerken aşırı bir baskı oluyor sabah ilk kalktığımda da oluyor yürüdükçe geçiyor ya da pozisyon değiştiği için bilmiyorumKızlar ben şimdi 33+3 üm çalışabilir aldım işe gidiyorum memurum daha çok oturarak çalışıyorum ama özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda vajinamın hemen üstünde çok fazla ağrı oluyor biraz yürüdükçe açılıyor sanki en azından ağrı azalıyor ilk kalktığımda göbeğimin altından tutma ihtiyacım hissediyorum sanki umarım anlatabilmişimdir. Geçen pazartesi gittim dr nst ye falan girdim bi sıkıntı yoktu ama çalışıyorum diye yoruluyorum ondan mı oluyor? Sizde yaşıyormusunuz böyle bir ağrı?
Ben bi kere çapanın önünden geçmiştim o da sayılır mıYa da çekilin ben doktorum bu konuya hakimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?