- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.681
Az kalmış canım benim su gibi geçer diyorlar son zamanlarKuzum kemik ağrılarım zirvede gerçekten yorgunluktan uyuyorum artıkkavuşmak istiyorum ben hayırlısıyla
Bende bende biran önce gelsinde geceleri rahat uyuyayımKuzum kemik ağrılarım zirvede gerçekten yorgunluktan uyuyorum artıkkavuşmak istiyorum ben hayırlısıyla
Garip garip ağrılar oluyor bendede vajinanın ön kısmı oldu bitti ağrır ayağımla bişey itmeye kalkınca özellikleKızlar ben şimdi 33+3 üm çalışabilir aldım işe gidiyorum memurum daha çok oturarak çalışıyorum ama özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda vajinamın hemen üstünde çok fazla ağrı oluyor biraz yürüdükçe açılıyor sanki en azından ağrı azalıyor ilk kalktığımda göbeğimin altından tutma ihtiyacım hissediyorum sanki umarım anlatabilmişimdir. Geçen pazartesi gittim dr nst ye falan girdim bi sıkıntı yoktu ama çalışıyorum diye yoruluyorum ondan mı oluyor? Sizde yaşıyormusunuz böyle bir ağrı?
Hahahahahaha yani beni tanimana ne diimelbetteki utulendi bile aman olsundu tek ihtiyacimiz olan sey saglik
Canım kalemin resmini atsanaMilim olarak bilmiyorum ama doz olarak 20 doz vurduruyo hoca bnde su azalması olmadı hem diyet hem insülin ikisi beraber gidiyo
Eşin kıyafetleri benim favorim alınmış yeni boxerları bile giyiyorum yok böyle rahatlıkben eşimin kıyafetlerine dadandım arada kendikilerimi de giyeyim diyorum ama winne the pooh gibi oluyor
Bende bende biran önce gelsinde geceleri rahat uyuyayımbebek uyandırmazsa inşallah hayaller işte
Garip garip ağrılar oluyor bendede vajinanın ön kısmı oldu bitti ağrır ayağımla bişey itmeye kalkınca özellikle
Bel ağrısı hala var geceleri de garip ağrılar türüyor sağa sola dönerken
Hamilelik bir yandan çok tatlıEşin kıyafetleri benim favorim alınmış yeni boxerları bile giyiyorum yok böyle rahatlıkevde enişte gibiyim
Kaç haftalık oldunBen de bu hafta zorlanmaya başladım rahat yatamıyorum değişik ağrılardan. Karnım asırı gerilmeye başladı ve kaşınıyor .Kasimamaya calisiyorum sürekli yağ sürüyorum ama bana misin demiyor.
İlk 10 ile başladık sonra 20 ye cikarinca düştüCanım kalemin resmini atsana
Ml dediğim doz işte yanlış ifade etmiş olabilirim
6 ya çeviriyorum ben düğmeyi ibreyi işte.
Önce bir yapıp bir pıs yapıp sıfırlanınca 6
Bende Allahtan izne ayrıldım evde kocamın pijamalarıyla rahat rahat gezerim. 1-2 de sığabildiklerim var bişey almamGüzel şeyler hep pahalı bide tesettür ürünleri daha pahalı oluyor. Bende şimdi göbek önde falan diye mont falan almadım. Pantalonlarım sığmıyor diye bir tane pantolon aldım 2 tane de gömlek yıkayıp yıkayıp giyiyorum
Aşırı iyi 36 bin verecek biri olarakÇok iyi
Babalarına torpıl gecıyorlar.Bugün gece boyu sancımı tepik mi anlayamadığım şeyler oldu
Sonra biraz uyanık kalınca anladımki içerdeki paat diye vurup kaçıyor
İrkilerek uyandırıyor beni
Annemle yatıyoruz artık sesimide çıkaramıyorum
Eşim olsa hakkından gelirdik
Elini koyardı biraz durdururdu
MaşallaahPazartesi 37
Aynı kalemlerimiz.İlk 10 ile başladık sonra 20 ye cikarinca düştü
Benim bir buçuk ay oldu buralı morarmiyor ama şişiyor bı koluma iki gün vurup diğer koluma iki gün vuruyorum soldaki sisler iki günde iniyor anca ve kaşınıyorAynı kalemlerimiz.
Morardı mı sağın solun?
Alıştın mı?
Kaçıncı haftadan beri vuruluyosun?
Benim üçüncü ay
Ne zaman bırakacaksın?
Sen göbeğe bacağa vurmuyor musun?Benim bir buçuk ay oldu buralı morarmiyor ama şişiyor bı koluma iki gün vurup diğer koluma iki gün vuruyorum soldaki sisler iki günde iniyor anca ve kaşınıyor
Bebiş doğunca birakicam
Yaa begendiysen ne mutluKızlarrr sipariş verdiğim kirli sepetiyle ev için anne bebek bakım çantası geldi. İkisi de çok güzel. Keçeleri sağlam duruyor.
Kirli sepeti önerisi için D d_g_g ye teşekkürleronun önerisi üzerine almıştım
Tugu Home Baby Tugu Home&baby Çocuk Odası Katlanabilir Kirli Çamaşır ve Oyuncak Sepeti TUGU435-2108
Eki Görüntüle 3333131
Mordesign Çok Amaçlı Kalın Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Dolap İçi Organizer Scotch Serisi
Eki Görüntüle 3333132
Yok ben hep kola vurdum üst kol önü arkası yaniSen göbeğe bacağa vurmuyor musun?
Ben vücuda sırayla vuruyorum
8 kere de bir aynı yere sıra geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?