2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kuzum kemik ağrılarım zirvede gerçekten yorgunluktan uyuyorum artık kavuşmak istiyorum ben hayırlısıyla
Bende bende biran önce gelsinde geceleri rahat uyuyayımbebek uyandırmazsa inşallah hayaller işte
Garip garip ağrılar oluyor bendede vajinanın ön kısmı oldu bitti ağrır ayağımla bişey itmeye kalkınca özellikle
Bel ağrısı hala var geceleri de garip ağrılar türüyor sağa sola dönerken

Milim olarak bilmiyorum ama doz olarak 20 doz vurduruyo hoca bnde su azalması olmadı hem diyet hem insülin ikisi beraber gidiyo
Canım kalemin resmini atsana
Ml dediğim doz işte yanlış ifade etmiş olabilirim
6 ya çeviriyorum ben düğmeyi ibreyi işte.
Önce bir yapıp bir pıs yapıp sıfırlanınca 6

20 de kalem kaç gün dayanıyor?
Hemen biter sanki.
Kalemin ömrü 28 gün dedi hemşire bana

Ben de bu hafta zorlanmaya başladım rahat yatamıyorum değişik ağrılardan. Karnım asırı gerilmeye başladı ve kaşınıyor .Kasimamaya calisiyorum sürekli yağ sürüyorum ama bana misin demiyor.

Canım kalemin resmini atsana
Ml dediğim doz işte yanlış ifade etmiş olabilirim
6 ya çeviriyorum ben düğmeyi ibreyi işte.
Önce bir yapıp bir pıs yapıp sıfırlanınca 6
İlk 10 ile başladık sonra 20 ye cikarinca düştü

Eklentiler

• 16996396413801504929402768401446.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 31
Bende Allahtan izne ayrıldım evde kocamın pijamalarıyla rahat rahat gezerim. 1-2 de sığabildiklerim var bişey almam

Babalarına torpıl gecıyorlar.

Aynı kalemlerimiz.
Morardı mı sağın solun?
Alıştın mı?
Kaçıncı haftadan beri vuruluyosun?
Benim üçüncü ay
Ne zaman bırakacaksın?
Benim bir buçuk ay oldu buralı morarmiyor ama şişiyor bı koluma iki gün vurup diğer koluma iki gün vuruyorum soldaki sisler iki günde iniyor anca ve kaşınıyor
Bebiş doğunca birakicam

Benim bir buçuk ay oldu buralı morarmiyor ama şişiyor bı koluma iki gün vurup diğer koluma iki gün vuruyorum soldaki sisler iki günde iniyor anca ve kaşınıyor
Bebiş doğunca birakicam
Sen göbeğe bacağa vurmuyor musun?
Ben vücuda sırayla vuruyorum
8 kere de bir aynı yere sıra geliyor

Yaa begendiysen ne mutlu o kirilma da icine bisi koyunca bikac gunde gecti. Ben ilk cok uzulmustum allahtan kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…