2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Eşin kıyafetleri benim favorim alınmış yeni boxerları bile giyiyorum yok böyle rahatlık evde enişte gibiyim
Bende 158 boyumla 185'lik adamın XL atletlerini giyiyorumm oh miss tunik gibi oluyor göbeğim , popom herbir yerim kapanıyor şahaneymiş eş kıyafetleri ile takılmak

Az kalmış canım benim su gibi geçer diyorlar son zamanlar çok geçmiş olsun
İnşallah güzelim bekliyorum valla çok yoruldum artık L Lmntbrdgi benden ilerde ama ben mi çok şikayetleniyorum anlamadım bel fıtığından kaynaklı sanırım felaket ağrıyor her yerim

İnşallah güzelim bekliyorum valla çok yoruldum artık L Lmntbrdgi benden ilerde ama ben mi çok şikayetleniyorum anlamadım bel fıtığından kaynaklı sanırım felaket ağrıyor her yerim
Bel fıtığı berbat bişey benim eşim çok çekti en sonunda susam yağı ve acı elma adaçayı yağıyla masaj yaparak kurtuldu ağrısından, hamilelikte kullanımını bilmiyorum ama doğum yapınca dene bu karışımı

Ben aynısını gece yatarken yaşıyorum. Sağdan sola dönerken aşırı bir baskı oluyor sabah ilk kalktığımda da oluyor yürüdükçe geçiyor ya da pozisyon değiştiği için bilmiyorum
Aynen gece dönerkende oluyor bak onu söylemeyi unutmuşum birde idrara sıkışıksam daha da çok oluyor sanki

Ağırlaşıyoruz iyice ondan oluyor demek ki

Bende 158 boyumla 185'lik adamın XL atletlerini giyiyorumm oh miss tunik gibi oluyor göbeğim , popom herbir yerim kapanıyor şahaneymiş eş kıyafetleri ile takılmak
Haha hastane ıcın pıjama aldım eve gerek gormedım rahatlık koca kıyafetınde başka 190 150 kılo adam hamıs halımle ben 158 67 kıloyum kıyafetler elbise gıbı alsam gıymıcem sonra bunlar ıi diyip dadanıyorum dolababına

Eşim diyor ki bebeği de alır oturursun sen bunun karşısına çocuk Türkçe öğrenemeden Korece konuşur
Benim kız saatlerce meme emdiği ve memeden çekince uyandığı için ben tv sesini kısıp yerimden kalkmadan altyazıyla dizi izliyordum.

Ay çok teşekkür ederim şimdi kullanamasam bile doğuma az kaldı doğumdan sonra kullanırım

Artık rezillik zamanları başladı kesinlikle hiç bi pozisyonda hiç bi şekilde rahat değilim
Kemiklerim uyuşmuş çürümüş gibi oluyor uyuyup uyandığımda oturmak desen sırt ağrısı karnım bacaklarımın arasında ya zormuş yani vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…