- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.721
Bu ben olur gibiBenim kız saatlerce meme emdiği ve memeden çekince uyandığı için ben tv sesini kısıp yerimden kalkmadan altyazıyla dizi izliyordum.
Sanki Müslüm dinletiyoruzKeşke ogrenseler bu şekildebenimki de bebek disardaki sesleri duymaya başladı dedigimden beri çocuğu nelere maruz bıraktın diyor
Hhahahhha sonunda beni anlayan biriSanki Müslüm dinletiyoruz
Sadece doguma mı? Paket mı aldınız? Ben hazıran sonunda paket aldım 28500eAşırı iyi 36 bin verecek biri olarak
37 de doğsa da kuvez oluyor muymus büyük oluyor aslında sanki. Ben de pek bilgi sahibi değilim 34 daha yeni oldum erken doğum riskim var kuvezde kalma süresi kısa olur mu diyordum. Ben de merak ettim şimdi bilen arkadaşlar cevap yazarlar birazdanKuvezde emzırme ıle ılgınilı bılgılı bır arkadaş var mı ? Bana yol gösterecek. Varsa deneyımını burdan veya özelden yazabılır mı ? 37 hafta gelecegımız ıcıjn 1 2 hafta mın kuvezde kalıcakmıs. Sütüm gelsin dıe ne yapmam lazım mama alsam prematüre mı 0 mı almalıyım emzık ıcın prameture ayrı mı Sağma makınesı mı almalıyım götürüp emzırebılecekmıyım gıbı sorularım var ?
Banada aminnnAllahım darısı bana
2 kılo bebıs küçük37 de doğsa da kuvez oluyor muymus büyük oluyor aslında sanki. Ben de pek bilgi sahibi değilim 34 daha yeni oldum erken doğum riskim var kuvezde kalma süresi kısa olur mu diyordum. Ben de merak ettim şimdi bilen arkadaşlar cevap yazarlar birazdan
Sams da saglikli dogumlar diliyoruzKızlar son adet tarihine göre 34+3 teyim. Dr kontrolüm 37. Haftada gel dedi. hiç nst girmedim. Sağlık ocağının benim zorumla gebeliğin başında yaptığı kan tahlili dışında bi kan tahlili de vermedim özel hastaneye gidiyorum. Kalça ağrısından ne gecem var ne gündüzüm topal gibi yürüyorum. Bebişe de isim bulamadım daha. Onu da birazdan yazıcam uygun bi yere. Herkese şimdiden sağlıklı bi doğum diliyorum. İyi akşamlar
Bende yarın yıkayacağımSanırım gerçekten bir bebeğim olacak
Minik minik sermeside zormuş
Anladım inşallah kilo alımı hızlanır da kalma süresi kısalır en azından2 kılo bebıs küçükbuyumedıgımızden alıp besleyecekler. 1 -2 hafta dendı bize süre kılonalımına göre 2.5 olunca çıkacakmış.
Canım yazdığın her sey birebir benimde sanki ben yazmışım bunu, ben suanda 35+0 oldum hâlâ devam ediyor bu şekildeKızlar ben şimdi 33+3 üm çalışabilir aldım işe gidiyorum memurum daha çok oturarak çalışıyorum ama özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda vajinamın hemen üstünde çok fazla ağrı oluyor biraz yürüdükçe açılıyor sanki en azından ağrı azalıyor ilk kalktığımda göbeğimin altından tutma ihtiyacım hissediyorum sanki umarım anlatabilmişimdir. Geçen pazartesi gittim dr nst ye falan girdim bi sıkıntı yoktu ama çalışıyorum diye yoruluyorum ondan mı oluyor? Sizde yaşıyormusunuz böyle bir ağrı?
Canım ben yıkama filesine koyarak yıkadım, sonra icinde ekstra koyduğum kiyafetleri cikardim sadece çoraplar kaldı yikama filesiyle astım balkona valaÇoraplar benı benden alıyorıkı güne kaybederım ben bunları
Benim eller parmaklar bir numara büyüdüBenim ayağım bir numara büyüdü o yüzden bende bilemiyorum anca favoriye ekliyorum
Ben ayakta fazla durduğumda kasıklarima ağrı giriyor ve bacağıma kadar baskı hissediyorum, öyle olunca hemen uzanıyorum bi kaç saate geçiyor… Bebek artık baskı yaptığı için normal yani doktorum da öyle diyor…Kızlar ben şimdi 33+3 üm çalışabilir aldım işe gidiyorum memurum daha çok oturarak çalışıyorum ama özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda vajinamın hemen üstünde çok fazla ağrı oluyor biraz yürüdükçe açılıyor sanki en azından ağrı azalıyor ilk kalktığımda göbeğimin altından tutma ihtiyacım hissediyorum sanki umarım anlatabilmişimdir. Geçen pazartesi gittim dr nst ye falan girdim bi sıkıntı yoktu ama çalışıyorum diye yoruluyorum ondan mı oluyor? Sizde yaşıyormusunuz böyle bir ağrı?
Büyüdüğü için kasıntı oluyor tabiBen de bu hafta zorlanmaya başladım rahat yatamıyorum değişik ağrılardan. Karnım asırı gerilmeye başladı ve kaşınıyor .Kasimamaya calisiyorum sürekli yağ sürüyorum ama bana misin demiyor.
Ben 4. Aydan beri yüzüklerimi takamıyorum hiçBenim eller parmaklar bir numara büyüdü
Mutlaka kullan çok faydasını görürsün. Yanlış hatırlamıyorsam 7 damla adaçayı yağı 3 damla susam yağı olması lazım her akşam masaj yapAy çok teşekkür ederim şimdi kullanamasam bile doğuma az kaldı doğumdan sonra kullanırım
Kaybetmemek mümkün değil çok minnaklarÇoraplar benı benden alıyorıkı güne kaybederım ben bunları
Çok tatlı oluyorBende yarın yıkayacağım
Pazara kurumuş olacaklar annem gelecek ütüleme faslına geçicez bende çok heyecanlıyım yarın için
Pazar hastane çantasınıda yapıcam aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?