2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kuvezde emzırme ıle ılgınilı bılgılı bır arkadaş var mı ? Bana yol gösterecek. Varsa deneyımını burdan veya özelden yazabılır mı ? 37 hafta gelecegımız ıcıjn 1 2 hafta mın kuvezde kalıcakmıs. Sütüm gelsin dıe ne yapmam lazım mama alsam prematüre mı 0 mı almalıyım emzık ıcın prameture ayrı mı Sağma makınesı mı almalıyım götürüp emzırebılecekmıyım gıbı sorularım var ?

37 de doğsa da kuvez oluyor muymus büyük oluyor aslında sanki. Ben de pek bilgi sahibi değilim 34 daha yeni oldum erken doğum riskim var kuvezde kalma süresi kısa olur mu diyordum. Ben de merak ettim şimdi bilen arkadaşlar cevap yazarlar birazdan

2 kılo bebıs küçük buyumedıgımızden alıp besleyecekler. 1 -2 hafta dendı bize süre kılonalımına göre 2.5 olunca çıkacakmış.

Sams da saglikli dogumlar diliyoruz ama seni bayağı boşlamışlar nedense ? Bana kaç defa idrar ve kan tahlilleri yapıldı, 28. Hafta itibariyle nts ye girdim ama rahim ağzım kısa diye erken başladık… belki sen de bu tür problemler olmadığı için girmemiş olabilirsin gerçi 32-24. Haftadan itibaren genelde giriyorsun ntsye ama bi sor istersen doktoruna…

Sanırım gerçekten bir bebeğim olacak
Minik minik sermeside zormuş
Bende yarın yıkayacağım
Pazara kurumuş olacaklar annem gelecek ütüleme faslına geçicez bende çok heyecanlıyım yarın için

Pazar hastane çantasınıda yapıcam aksilik olmazsa

Canım yazdığın her sey birebir benimde sanki ben yazmışım bunu, ben suanda 35+0 oldum hâlâ devam ediyor bu şekilde
Çoraplar benı benden alıyor ıkı güne kaybederım ben bunları
Canım ben yıkama filesine koyarak yıkadım, sonra icinde ekstra koyduğum kiyafetleri cikardim sadece çoraplar kaldı yikama filesiyle astım balkona vala kuruyunca da biraz koltuğun üstüne dizdim herkese tavsiye ediyorum

Ben ayakta fazla durduğumda kasıklarima ağrı giriyor ve bacağıma kadar baskı hissediyorum, öyle olunca hemen uzanıyorum bi kaç saate geçiyor… Bebek artık baskı yaptığı için normal yani doktorum da öyle diyor…

Saat 11 de kupon gelecekmiş ihtiyacı olan varsa

Eklentiler

• IMG_20231110_224409.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 29
Çoraplar benı benden alıyor ıkı güne kaybederım ben bunları
Kaybetmemek mümkün değil çok minnaklar

Bende yarın yıkayacağım
Pazara kurumuş olacaklar annem gelecek ütüleme faslına geçicez bende çok heyecanlıyım yarın için

Pazar hastane çantasınıda yapıcam aksilik olmazsa
Çok tatlı oluyor ama birazda sinir etmiyor değil çok küçükler ya
Ben kısa programda karbonatla yıkadım yarında ütülemesinş yapıp artık çantasını bizde hazırlayacağız
Aslında biraz geç kaldık sanki
Çünkü bu haftalardada doğumlar gerçekleşti
Kısmetimize aniden yakalanmadık henüz
Annemin yanına ancak gelebildiğim için şimdiye kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…