2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
File aldım bende ama onla kurutmak aklıma gelmedi mantıklı

Ay çok teşekkür ederim şimdi kullanamasam bile doğuma az kaldı doğumdan sonra kullanırım

Mutlaka kullan çok faydasını görürsün. Yanlış hatırlamıyorsam 7 damla adaçayı yağı 3 damla susam yağı olması lazım her akşam masaj yap
bel ağrılarında masaj çok önemli
Bende zeytinyağı ile yaptırıyorum yoksa yatmak yürümek kalkmak mümkün mü felç ten farkı kalmıyor ama masaj acayip rahatlatıyor
Hamileliktede bele masaj yapılmamalı diye duydum ama dayanamıyorum ne yapalım

Arkadaşımın kızı 37+0 da 2500 doğdu girmedi hiç küvoze

2500 olsa erkenden almayacaklardırdı belkıde ama 1968 gr kılo deılız kılo almadığı ıcın yapay doğum başlatılacak 2500 olunca kuvezde çıkacak bakalım hayırlısı
Olur inşallah canım organ gelişimi önemli sonuçta demek ki dışarıda daha güzel beslenicek inşallah içini ferah tut

Bende 158 boyumla 185'lik adamın XL atletlerini giyiyorumm oh miss tunik gibi oluyor göbeğim , popom herbir yerim kapanıyor şahaneymiş eş kıyafetleri ile takılmak
Bizimki giyme falan deyince tüm gün kokunu üzerimde hissediyorum, beni sarıyormuşsun gibi güvende hissediyorum diyorum ahhhh biz kadınlar

Sadece doguma mı? Paket mı aldınız? Ben hazıran sonunda paket aldım 28500e
Paket derken canım? Bu sadece normal doğum o da indirimli. Yani bu muayeneler hep ücretli. Ama yüksek riskli doçent gebelik doktoru ve üniversite hastahanesi olunca fiyat bu şekilde. İnşallah sağlıkla normal olur da daha fazla vermeyiz. Bu arada öyle şerbet merbette yok. Doğurduğumuza şükredin modunda…

Baya çok ama doğumun da devletin belirlediği bir sınır var ama hastaneler takmıyor onu
Valla kim takıyor hiç bilmiyorum. Orda başladık orda devam ediyoruz. Bana kalsa değiştiririm de eşim nelere para vermiyoruz modunda tek başıma böyle bi yükün altına girmek istemiyorum. Olmaz olmaz körün taşı gibi bana olur.

Kızlar karnının derisi pul pul olanlar varmı aranızda neden oluyor acaba bu bu arada tüm mesajları ancak okudum baştan beri tüm gün yattigim için hiç birseye fırsatım olmuyor

Ben yaşamadım ama eşim çok zorluk çekti bilirim ondan, çok geçmiş olsun sana da. Masajın aşırı hızlı sert falan değilse sorun olmaz bence sonuçta bebek bu korunaklı yerde bel masajıyla bişey olmaz. Cinsel ilişki sırasında falan da sarsılıyor sonuçta ama bişey olmuyor. Dediğim yağları deneyin bu arada gerçekten işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…