- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.741
Kız 3600 diyordu benim ki en sonEvet benim sigortam var olmasaydı zorlanırdım kesin. Benim doktorumda en son 950 tl sonra 1100 olmuş galiba
File aldım bende ama onla kurutmak aklıma gelmedi mantıklıCanım yazdığın her sey birebir benimde sanki ben yazmışım bunu, ben suanda 35+0 oldum hâlâ devam ediyor bu şekilde
Canım ben yıkama filesine koyarak yıkadım, sonra icinde ekstra koyduğum kiyafetleri cikardim sadece çoraplar kaldı yikama filesiyle astım balkona valakuruyunca da biraz koltuğun üstüne dizdim herkese tavsiye ediyorum
Ay çok teşekkür ederim şimdi kullanamasam bile doğuma az kaldı doğumdan sonra kullanırım
bel ağrılarında masaj çok önemliMutlaka kullan çok faydasını görürsün. Yanlış hatırlamıyorsam 7 damla adaçayı yağı 3 damla susam yağı olması lazım her akşam masaj yap
Arkadaşımın kızı 37+0 da 2500 doğdu girmedi hiç küvoze37 de doğsa da kuvez oluyor muymus büyük oluyor aslında sanki. Ben de pek bilgi sahibi değilim 34 daha yeni oldum erken doğum riskim var kuvezde kalma süresi kısa olur mu diyordum. Ben de merak ettim şimdi bilen arkadaşlar cevap yazarlar birazdan
Baya çok ama doğumun da devletin belirlediği bir sınır var ama hastaneler takmıyor onuKız 3600 diyordu benim ki en son
2500 olsa erkenden almayacaklardırdı belkıde ama 1968 gr kılo deılız kılo almadığı ıcın yapay doğum başlatılacak 2500 olunca kuvezde çıkacakArkadaşımın kızı 37+0 da 2500 doğdu girmedi hiç küvoze
Ben juno Oslo aldım çok beğendimKızlar şu bebek bakım çantaları var ya ne aldınız ne önerirsiniz ?
Olur inşallah canım organ gelişimi önemli sonuçta demek ki dışarıda daha güzel beslenicek inşallah içini ferah tut2500 olsa erkenden almayacaklardırdı belkıde ama 1968 gr kılo deılız kılo almadığı ıcın yapay doğum başlatılacak 2500 olunca kuvezde çıkacakbakalım hayırlısı
Ben alarm kurmuştum almak için 19.57 yerime 20.07 kurmuşum gittiKızlar bu arada saat 20:00 de tık tık kupon olacak 75 e 30 ₺ indiirm var ihtiyaci olanlar sepetlerini hazirlasin
Ben yüzüğümü 34te takamamaya başladım ama maşallah aradaki mesafeyi hızla kapattıBen 4. Aydan beri yüzüklerimi takamıyorum hiç
Ahahaha bu rezillik Doğumla biter umarım yoksa aşırı rahatlık beni cezbediyorHamilelik bir yandan çok tatlı
Bir yandanda rezillik
Bizimki giyme falan deyince tüm gün kokunu üzerimde hissediyorum, beni sarıyormuşsun gibi güvende hissediyorum diyorumBende 158 boyumla 185'lik adamın XL atletlerini giyiyorumm oh miss tunik gibi oluyor göbeğim , popom herbir yerim kapanıyor şahaneymiş eş kıyafetleri ile takılmak
Paket derken canım? Bu sadece normal doğum o da indirimli. Yani bu muayeneler hep ücretli. Ama yüksek riskli doçent gebelik doktoru ve üniversite hastahanesi olunca fiyat bu şekilde. İnşallah sağlıkla normal olur da daha fazla vermeyiz. Bu arada öyle şerbet merbette yok. Doğurduğumuza şükredin modunda…Sadece doguma mı? Paket mı aldınız? Ben hazıran sonunda paket aldım 28500e
Hangi hastahane sizin?Sadece doguma mı? Paket mı aldınız? Ben hazıran sonunda paket aldım 28500e
Valla kim takıyor hiç bilmiyorum. Orda başladık orda devam ediyoruz. Bana kalsa değiştiririm de eşim nelere para vermiyoruz modunda tek başıma böyle bi yükün altına girmek istemiyorum. Olmaz olmaz körün taşı gibi bana olur.Baya çok ama doğumun da devletin belirlediği bir sınır var ama hastaneler takmıyor onu
Ben yaşamadım ama eşim çok zorluk çekti bilirim ondan, çok geçmiş olsun sana da. Masajın aşırı hızlı sert falan değilse sorun olmaz bence sonuçta bebek bu korunaklı yerde bel masajıyla bişey olmaz. Cinsel ilişki sırasında falan da sarsılıyor sonuçta ama bişey olmuyor. Dediğim yağları deneyin bu arada gerçekten işe yarıyorbel ağrılarında masaj çok önemli
Bende zeytinyağı ile yaptırıyorum yoksa yatmak yürümek kalkmak mümkün mü felç ten farkı kalmıyor ama masaj acayip rahatlatıyor
Hamileliktede bele masaj yapılmamalı diye duydum ama dayanamıyorum ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?