2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay çok teşekkür ederim şimdi kullanamasam bile doğuma az kaldı doğumdan sonra kullanırım
Benim eşimde de var fıtık çok doktor hastane gezdik ameliyatsız çözebilmek için kv tıp eğitimi aldığını iddia eden kocakarılara bile götürdü en son bir doktor senin çözümün ilacın ağrı kesiciler değil sırt üstü uyumak demişti. Öyle öyle kendini iyi hissetmeye başladı. Şu an halinden memnun çok şükür. Gebelikte olmaz ama doğumdan sonrası için tavsiye ederim.

Hangi hastahane sizin?
Ankara baskent hastanesı, benım doktorum da perınatolog docent, yuksek rısklı gebelere bakıuor, unıversıte hastanesı, yarı ozel, hersey dahıl, keske en basından paket alsaymısınız ya, ben paketı baya teoe tepe kullanıyorum, normalde dıyetısyen ıle 2 gorusme hakkımız vardı, ama takıplı gebe oldıgım ıcın her muayanede dıyetısyen yanına cagırıyor.. Hasıran sonunda 28500 e aldık, sımdı kac olmustur fıyat bılmıyorum. Muayene ucretı 1500 suan onu bılıyorum

Kızlar karnının derisi pul pul olanlar varmı aranızda neden oluyor acaba bu bu arada tüm mesajları ancak okudum baştan beri tüm gün yattigim için hiç birseye fırsatım olmuyor
Karnım değil ama sırtım kürek kemiği arası öyle ve yüzümün burun alın ağız çevresi öyle ne yaptıysam geçmiyor nemlendirici de sürsem bol su da içsem geçmiyor o döküntü

Karnım değil ama sırtım kürek kemiği arası öyle ve yüzümün burun alın ağız çevresi öyle ne yaptıysam geçmiyor nemlendirici de sürsem bol su da içsem geçmiyor o döküntü
Benim de hamileliğin başından beri kaşlarımın arasından alnıma doğru var döküntü kuruluk gibi pul pul bepanthol sensiderm sürüyorum geçiyor sürmeyi unutunca hemen tekrar beliriyor

Bendeki 33. Haftada olmam ve doktorun erken doğum beklemiyorum demesi üstüne oluşan rahatlık

Kizlar yine uzun zamanlardan beri yokum dogum yapanlar olmus allah hepsine saglik versin benim kızımda erken doğmuştu yaşıtlarınla aynı suan Bayadır girmememin sebebi burda anlatmıştım gittiğim özel hastane bi anda dogum fiyat konusunda uçtu o yuzden devlette doğurmaya karar verdim esime yük olmayım diye 34.haftaya geldim hala bisi alamadım esim aliriz aliriz diyip duruyor yaa varyemez resmen o kadar çöktüm ki şu 2 ayda artik sinir stres oglumunda huzursuz olmasına neden oluyor eminim içimizde hissettikleri icin ya tamam 2. Cocuk tecrübe oluyor da bu kadar umursamazlık bilemedim yaa hani olmaz elinde anlarım da varken neden almaz insan o yuzden ne kk girebildim ne de yazabildim allah herkesin yardımcısı olsun hepimiz saglikla alalim kucağımıza kendinize iyi bakin kizlar yazamasamda okuyamasam da kalbim sizle

Kızlar almayı düşünen varsa philips aventin gögüs kalkanı trendyolda 190 lira kargo bedava. Mycey de 115 e düşmüş ama kargo ücreti var. Takip ediyordum da almayı düşünen varsa, düşünce yazayım dedim

Hastane odasından bildiriyorum 34+5 (dün) evimi boyatıyordum bu arada perdeleri sökmek cam silmek gibi işler yaptım gün üçinde kasılmalarımı hissettim ama yorgunluğa bağlı diye düşünüp devam ettim. 3 gün önce doktor kontrolümde nst usg hepsi normaldi. Akşam yattım karnıma kasılmalarla birlikte sancı da girmeye başladı bu 3. Doğumum olacak kısmetse dakika tutmaya başladım 2-3 dk arası karın sertleşmesi ve kasık ağrısı sürekli devam etti. Atladım arabaya hastaneye geldim doktorumla iletişime geçtiler nstde sancım çıktı. Muayenede 2 cm açılmam başlamıştı. Serum taktılar şuan sabahı bekliyorum. Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Bizim hastahanede paket fiyat yok canım.

Bu göğüs kalkanı gümüş kapakla aynı mı?
Yok canım, emzırme egıtımınde anlattılar, kalkan hava alması acısından daha kullanıslı, hem de akan sütü toplayabılme özellıgı olıyor, meme ucu hava aldığı ıcın yara olmasını aza indirgiyor, ben gümüş kapakta almıstım, keske almasaymısım, o da ebru şallı ile hayatımıza girmiş bir ürünmüş kalkana gore daha kucuk yapısı var tamam ıyılestırıcı ozellıgı var ama, devamlı kullanamazsınız dedı, gogus ucundan sut akacak yapısacak memeye, süt toplama ozellıgı de yok tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…