- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.761
Benim daha bol geliyor elime yuzuklerim inşallah sismemBen yüzüğümü 34te takamamaya başladım ama maşallah aradaki mesafeyi hızla kapattı
Benim eşimde de var fıtık çok doktor hastane gezdik ameliyatsız çözebilmek için kv tıp eğitimi aldığını iddia eden kocakarılara bile götürdü en son bir doktor senin çözümün ilacın ağrı kesiciler değil sırt üstü uyumak demişti. Öyle öyle kendini iyi hissetmeye başladı. Şu an halinden memnun çok şükür. Gebelikte olmaz ama doğumdan sonrası için tavsiye ederim.Ay çok teşekkür ederim şimdi kullanamasam bile doğuma az kaldı doğumdan sonra kullanırım
Paket derken canım? Bu sadece normal doğum o da indirimli. Yani bu muayeneler hep ücretli. Ama yüksek riskli doçent gebelik doktoru ve üniversite hastahanesi olunca fiyat bu şekilde. İnşallah sağlıkla normal olur da daha fazla vermeyiz. Bu arada öyle şerbet merbette yok. Doğurduğumuza şükredin modunda…
Ankara baskent hastanesı, benım doktorum da perınatolog docent, yuksek rısklı gebelere bakıuor, unıversıte hastanesı, yarı ozel, hersey dahıl, keske en basından paket alsaymısınız ya, ben paketı baya teoe tepe kullanıyorum, normalde dıyetısyen ıle 2 gorusme hakkımız vardı, ama takıplı gebe oldıgım ıcın her muayanede dıyetısyen yanına cagırıyor.. Hasıran sonunda 28500 e aldık, sımdı kac olmustur fıyat bılmıyorum. Muayene ucretı 1500 suan onu bılıyorumHangi hastahane sizin?
Sen bayadır gırmıyosun o zaman, eskısı kadar cok olmuyor artık yazısmalar ben de şaşkınım22 sayfa okudum el insaf sonunda pes edicem☹
En ustteki benim doktorumLink gönderilmiyor ama instada sayfasından bir bakın kızlar
Eki Görüntüle 3333235
Evet dün geceden beri giremedim büyük temizlik vsrdi bütün gün ☺Sen bayadır gırmıyosun o zaman, eskısı kadar cok olmuyor artık yazısmalar ben de şaşkınımyetısıyorum artık
Karnım değil ama sırtım kürek kemiği arası öyle ve yüzümün burun alın ağız çevresi öyle ne yaptıysam geçmiyor nemlendirici de sürsem bol su da içsem geçmiyor o döküntüKızlar karnının derisi pul pul olanlar varmı aranızda neden oluyor acaba bubu arada tüm mesajları ancak okudum baştan beri tüm gün yattigim için hiç birseye fırsatım olmuyor
Benim de hamileliğin başından beri kaşlarımın arasından alnıma doğru var döküntü kuruluk gibi pul pul bepanthol sensiderm sürüyorum geçiyor sürmeyi unutunca hemen tekrar beliriyorKarnım değil ama sırtım kürek kemiği arası öyle ve yüzümün burun alın ağız çevresi öyle ne yaptıysam geçmiyor nemlendirici de sürsem bol su da içsem geçmiyor o döküntü
Bendeki 33. Haftada olmam ve doktorun erken doğum beklemiyorum demesi üstüne oluşan rahatlıkKaybetmemek mümkün değil çok minnaklar
Çok tatlı oluyorama birazda sinir etmiyor değil çok küçükler ya
Ben kısa programda karbonatla yıkadım yarında ütülemesinş yapıp artık çantasını bizde hazırlayacağız
Aslında biraz geç kaldık sanki
Çünkü bu haftalardada doğumlar gerçekleşti
Kısmetimize aniden yakalanmadık henüz
Annemin yanına ancak gelebildiğim için şimdiye kaldı
Aa aaa xl atletle çocuk gibi ortada gezerken kocaya ilanı aşk tuttum bunuBizimki giyme falan deyince tüm gün kokunu üzerimde hissediyorum, beni sarıyormuşsun gibi güvende hissediyorum diyorumahhhh biz kadınlar
Çektim rabbim şifa versin hayırla sonuçlandırsınKızlarsavascii için 99kere “ya mübdi” çekelim sabaha sezaryen olabilirmiş duruma göre.
Bizim hastahanede paket fiyat yok canım.Ankara baskent hastanesı, benım doktorum da perınatolog docent, yuksek rısklı gebelere bakıuor, unıversıte hastanesı, yarı ozel, hersey dahıl, keske en basından paket alsaymısınız ya, ben paketı baya teoe tepe kullanıyorum, normalde dıyetısyen ıle 2 gorusme hakkımız vardı, ama takıplı gebe oldıgım ıcın her muayanede dıyetısyen yanına cagırıyor.. Hasıran sonunda 28500 e aldık, sımdı kac olmustur fıyat bılmıyorum. Muayene ucretı 1500 suan onu bılıyorum
Bu göğüs kalkanı gümüş kapakla aynı mı?Kızlar almayı düşünen varsa philips aventin gögüs kalkanı trendyolda 190 lira kargo bedava. Mycey de 115 e düşmüş ama kargo ücreti var. Takip ediyordum da almayı düşünen varsa, düşünce yazayım dedim
Yok canım, emzırme egıtımınde anlattılar, kalkan hava alması acısından daha kullanıslı, hem de akan sütü toplayabılme özellıgı olıyor, meme ucu hava aldığı ıcın yara olmasını aza indirgiyor, ben gümüş kapakta almıstım, keske almasaymısım, o da ebru şallı ile hayatımıza girmiş bir ürünmüşBu göğüs kalkanı gümüş kapakla aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?