- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.781
Ben de aldım dün 190 aKızlar almayı düşünen varsa philips aventin gögüs kalkanı trendyolda 190 lira kargo bedava. Mycey de 115 e düşmüş ama kargo ücreti var. Takip ediyordum da almayı düşünen varsa, düşünce yazayım dedim
Sağlıcakla kavuş oğluşlarına canım Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninleKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Sağlıkla mutlulukla huzurla bebeklerine kavuşursunKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Saglıkla gelsın bebişlerKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Bence doktorunuzu dınleyın, sızı en dogru sekılde o yonlendırebılır, ben de kafamın dikine gıdıp sezeryan ıstıyorum ama doktorumun sozunu dınleyecegım gıbıSelam aralık anneleriben galiba kasım annesi olma yolunda ilerliyorum. Geçen hafta ve dün yapılan kontrolleirmde sancım çıktı. Kii gün içinde 7-8 kere sayıyorum ben. Doktor açılman olabilir bakalım dedi ve ben 36+2yim. Bir parmak ucu kadar açılmam var.. sizce ne zaman doğar? 37de doğabilir dedi ama ?
Bu arada doğuma bi türlü karar veremediğim için ne olur ne olmaz diye 25 kasıma sezeryan ameliyat randevusu verdi. Ama erken gelir ve rahat bi doğumun olcaksa normal deneriz dedi. Karar senim diyor.
Not: Doktorum çok tatlı bi kadın (pendik medipol aytakin hoca)
Sıkıntısız rahat bir doğum olur inşallahhKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Demek senin yaramazlar artık gelmek istiyorlar.Kızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Ben başka şehirde yaşıyorum ama bu kadının methini duydum. Kesinlikle iyi bir doktorun elindesinSelam aralık anneleriben galiba kasım annesi olma yolunda ilerliyorum. Geçen hafta ve dün yapılan kontrolleirmde sancım çıktı. Kii gün içinde 7-8 kere sayıyorum ben. Doktor açılman olabilir bakalım dedi ve ben 36+2yim. Bir parmak ucu kadar açılmam var.. sizce ne zaman doğar? 37de doğabilir dedi ama ?
Bu arada doğuma bi türlü karar veremediğim için ne olur ne olmaz diye 25 kasıma sezeryan ameliyat randevusu verdi. Ama erken gelir ve rahat bi doğumun olcaksa normal deneriz dedi. Karar senim diyor.
Not: Doktorum çok tatlı bi kadın (pendik medipol aytakin hoca)
Canimm ogullarinla cabucak saglikla kavusun insallah. Dualarimiz seninleKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Doktor normalci olarak biliniyor aslında ama normal doğumun zorluklarını da anlattı açıkcası. Yani o da bana bırakıyor. Gidişata bakacağız da işte bu belirsizlik bnde stres yapıyor bu gidişle stres yüzünden erken olacak.. erken olması da korkutuyorBence doktorunuzu dınleyın, sızı en dogru sekılde o yonlendırebılır, ben de kafamın dikine gıdıp sezeryan ıstıyorum ama doktorumun sozunu dınleyecegım gıbı
Stres bende de basladı, nasıl olacak korkusu var, elbette her dogumun zorlukları var, oyle ya da boyle o bebek cıkıcak dısarı, kendısı nasıl gelmek ısterse oyle gelsın..haftanız da guzel, sımdı bıle gelse sıkıntı olmaz ınsallahDoktor normalci olarak biliniyor aslında ama normal doğumun zorluklarını da anlattı açıkcası. Yani o da bana bırakıyor. Gidişata bakacağız da işte bu belirsizlik bnde stres yapıyor bu gidişle stres yüzünden erken olacak.. erken olması da korkutuyor
Bu çocuklar kuponcu olcak hee tam gününde doğuyorlar
Ay gözün aydın sağlıkla gelsin minikler haber ver bizeKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Rabbım saglıkla sıhhatle bebegı kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarımız sızle. Güzel haberlerınızı bekliyoruzKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?