2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Selam aralık anneleri ben galiba kasım annesi olma yolunda ilerliyorum. Geçen hafta ve dün yapılan kontrolleirmde sancım çıktı. Kii gün içinde 7-8 kere sayıyorum ben. Doktor açılman olabilir bakalım dedi ve ben 36+2yim. Bir parmak ucu kadar açılmam var.. sizce ne zaman doğar? 37de doğabilir dedi ama ?
Bu arada doğuma bi türlü karar veremediğim için ne olur ne olmaz diye 25 kasıma sezeryan ameliyat randevusu verdi. Ama erken gelir ve rahat bi doğumun olcaksa normal deneriz dedi. Karar senim diyor.
Not: Doktorum çok tatlı bi kadın (pendik medipol aytakin hoca)

Bence doktorunuzu dınleyın, sızı en dogru sekılde o yonlendırebılır, ben de kafamın dikine gıdıp sezeryan ıstıyorum ama doktorumun sozunu dınleyecegım gıbı

Ben başka şehirde yaşıyorum ama bu kadının methini duydum. Kesinlikle iyi bir doktorun elindesin

Grup artık eskisi kadar konuşmuyor diyen kimdi he kimdi çabık çıksın ortaya
Dün gece okudum olmadı yattım şimdi kalktım tamamladım.
Bende 35+6 4 günde bir nst sürecim başladı.
Sancım yok ama doktorum sürekli gözetimde tutmak istiyor.
Muayene olmuyorum.
Nst kağıdımı alıp gösteriyorum.
Benden haberler böyle şimdilik

Bence doktorunuzu dınleyın, sızı en dogru sekılde o yonlendırebılır, ben de kafamın dikine gıdıp sezeryan ıstıyorum ama doktorumun sozunu dınleyecegım gıbı
Doktor normalci olarak biliniyor aslında ama normal doğumun zorluklarını da anlattı açıkcası. Yani o da bana bırakıyor. Gidişata bakacağız da işte bu belirsizlik bnde stres yapıyor bu gidişle stres yüzünden erken olacak.. erken olması da korkutuyor

Stres bende de basladı, nasıl olacak korkusu var, elbette her dogumun zorlukları var, oyle ya da boyle o bebek cıkıcak dısarı, kendısı nasıl gelmek ısterse oyle gelsın..haftanız da guzel, sımdı bıle gelse sıkıntı olmaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…