2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bizim satlar aynı sanırım
konteole ne zaman çağırıyor
Kızlar bugün 4bebiş aramıza katılıyor S saskito savascii
Maşallah kalabalıklaşıyoruz

Günaydın kızlar, valize iki tane mi sıcak su torbası koymayı düşünüyorsunuz?

Ben okuyamıyorum artık

Köpekbalığı karaciğeri yağı çok iyi geliyormuş yaralara
O neymiş ya ilk defa duydum bende bi krem var diye biliyorum adı c.. ile başlayan sezeryan yara izini geçiriyomuş. Ama ben sürer miyim sürmem zaten incecik bi dikiş yapıyolar öyle eskisi gibi kocaman yara izleri yok artık kendiliğinden düzelir bence

Bende uzun süre oturunca aynı şekilde ağrım oluyordu canım. İzne ayrıldım çok oturmayınca o ağrı hissi rahatladı. Normal bence artık karın olmuş kocaman 8 aylık hamilesin ve hala 8 saat oturuyorsun günde ağrır tabiki dinlenme fırsatın oluyor mu öğle arasında falan

kızlar günaydın 34haftalık gebeyim üst bacaklarımın arkası ağrıyor popomdan aşağı diz kapağımın arkasına kadar ağrıyor kramp giriyor gibi klozete oturucam zorlanıyorum vs bu durumu yasayan var mı ? ağrılarım sürekli değişiyor ama 30dan beri var dr normal dedi ama ben anlamıyorum bu 2.gebelik ilkte böyle olmadı tamam her gebelik farklı ama daha doğuma da cok var. 1aydır doğurcak gibi sancı çekiyorum daha da cekicem yani kız bebek mi böyle oluyor acaba bilmiyorum ki karnım hep adet olcak gibi sabahları özellikle daha yogun ha birde kendimde farkettigim idrar rengi koyulaştı sıvı alımım aynı azaltmadım ama koyulaştı ve de akıntım eskiye göre azaldı. bunu da anlamıs değilim normalde doguma yakın akıntı artar derler benim azaldı ne garip bi insanım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…