- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.801
Bizim satlar aynı sanırımGrup artık eskisi kadar konuşmuyor diyen kimdi he kimdi çabık çıksın ortaya
Dün gece okudum olmadı yattım şimdi kalktım tamamladım.
Bende 35+6 4 günde bir nst sürecim başladı.
Sancım yok ama doktorum sürekli gözetimde tutmak istiyor.
Muayene olmuyorum.
Nst kağıdımı alıp gösteriyorum.
Benden haberler böyle şimdilik
Maşallah
Ahahha liste terse döndü
Ben okuyamıyorum artıkGrup artık eskisi kadar konuşmuyor diyen kimdi he kimdi çabık çıksın ortaya
Dün gece okudum olmadı yattım şimdi kalktım tamamladım.
Bende 35+6 4 günde bir nst sürecim başladı.
Sancım yok ama doktorum sürekli gözetimde tutmak istiyor.
Muayene olmuyorum.
Nst kağıdımı alıp gösteriyorum.
Benden haberler böyle şimdilik
Sağ Salim gelin inşallahKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Allah yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla doğsun bebisler inşallahKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Aa çok heyecanlı
Günaydın ben bir tane koydumGünaydın kızlar, valize iki tane mi sıcak su torbası koymayı düşünüyorsunuz?
11.11 çok güzel bir zamanlama
Ay ben hiç koymamıştım kız unutmusum da bak. Sen sormasan aklıma gelmeyecek. İyi ki sordunGünaydın kızlar, valize iki tane mi sıcak su torbası koymayı düşünüyorsunuz?
O neymiş ya ilk defa duydumKöpekbalığı karaciğeri yağı çok iyi geliyormuş yaralara
Bende uzun süre oturunca aynı şekilde ağrım oluyordu canım. İzne ayrıldım çok oturmayınca o ağrı hissi rahatladı. Normal bence artık karın olmuş kocaman 8 aylık hamilesin ve hala 8 saat oturuyorsun günde ağrır tabikiKızlar ben şimdi 33+3 üm çalışabilir aldım işe gidiyorum memurum daha çok oturarak çalışıyorum ama özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda vajinamın hemen üstünde çok fazla ağrı oluyor biraz yürüdükçe açılıyor sanki en azından ağrı azalıyor ilk kalktığımda göbeğimin altından tutma ihtiyacım hissediyorum sanki umarım anlatabilmişimdir. Geçen pazartesi gittim dr nst ye falan girdim bi sıkıntı yoktu ama çalışıyorum diye yoruluyorum ondan mı oluyor? Sizde yaşıyormusunuz böyle bir ağrı?
Ay ben hiç koymamıştım kız unutmusum da bak. Sen sormasan aklıma gelmeyecek. İyi ki sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?