2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
merhaba kramplar için magnezyum kullanabilirsiniz

Kuzum bana doktorum direk magnezyum verdi bu durum için. Gittiğinde bir sor istersen. Şimdi de doğrudan bir takviye kullanmasan da sade soda, muz falan tüket. Onlarda da magnezyum var. İnşallah faydası olur

Kuzum bana doktorum direk magnezyum verdi bu durum için. Gittiğinde bir sor istersen. Şimdi de doğrudan bir takviye kullanmasan da sade soda, muz falan tüket. Onlarda da magnezyum var. İnşallah faydası olur
muz soda süt peynir magnezyumun hapı hepsini kullanıyorum inan bi çare olmadı artık cok sıkıldım bu sancılardan agrılardan hamilelik çok zor gerçekten allah biliyo ya cok zorlanıyorum artık

muz soda süt peynir magnezyumun hapı hepsini kullanıyorum inan bi çare olmadı artık cok sıkıldım bu sancılardan agrılardan hamilelik çok zor gerçekten allah biliyo ya cok zorlanıyorum artık
Allah yardımcın olsun kuzum benim. Ilık bir duş, belki bir masaj falan dene istersen. Ne diyeceğimi ben de bilemedim. Ben de yaşıyorum kramplar ama magnezyumla kesiliyor yani. Kesilmiyor diyince ben de bir şey diyemedim inşallah daha fazla yardımcı olabilecek birileri vardır

sağol canım benim

Bizim satlar aynı sanırım
konteole ne zaman çağırıyor

Maşallah kalabalıklaşıyoruz
Dün nst'ye girdim. 15 kasımda tekrar gireceğim.
Bir sonra ki randevu tarihini kendi verecek doktorum.
23 Kasım civarına verebilirim dedi. Haftaya çarşamba kesinleşecek.
Sende durumlar nasıl?

Canımı yalancı doğum ağrıları çok normal.
Her hamilelik kendine özeldir. Aynı annenin yasadığı hamilelikler bile birbirinden farklıdır.
O yüzden yaşadıkların çok normal.
Düzensiz ağrılar dinlenince geçen arasında zaman farkı olan, pozisyon değiştirince geçen ağrılar vb.
Vücudun doğuma hazırlanıyor.
Yada magnezyum ihtiyacından dolayı da oluyor olabilir.

37 haftada belki kuvözde kalmaz bile diye düşünüyorum. Benimkiler 33 haftalık dogmuştu. 2 hafta kaldılar küvözde. Süt için endişelenme. Su iç, süt sağ ve uyu. Hiç iş yapma. Yat kalk süt sağ. Ben 2 saatte bir sağiyordum. Çok kısa sürede 3 bebeğe yetecek sutüm olmuştu. 33 haftalık sezaryen olmasına rağmen. Geç geliyor falan diyorlar. İş kafada bitiyor. Sen erken doğurdum sütüm az olacak ya da gelmeyecek dersen dediğin gibi olur. Yeterince sağıp su içtikten sonra gelmemesi için bir neden yok Allah'ın izniyle. Emzirmeye izin veriyorlar kuvözde ama benimkiler küçük olduğu için çene kasları çok gelişmemisti ozellikle birinin. Seninki güzelce de emer Allah'ın izniyle.

Ya zaten sola yatıyorum o ağrılardan nasıl oluyorsa kendimi sırt üstü buluyorum çok enteresan ama sanırım sert zeminde sırt üstü yapmak degil mi?
Ben yüzüstü delisiyim arada denemeye çalışıyorum koca göbeğimle sağdan soldan başka dönüş yok hepsinin sonu sırt üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…