- 23 Nisan 2023
- 116
- 278
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.821
merhaba kramplar için magnezyum kullanabilirsinizkızlar günaydın 34haftalık gebeyim üst bacaklarımın arkası ağrıyor popomdan aşağı diz kapağımın arkasına kadar ağrıyor kramp giriyor gibi klozete oturucam zorlanıyorum vs bu durumu yasayan var mı ? ağrılarım sürekli değişiyor ama 30dan beri var dr normal dedi ama ben anlamıyorum bu 2.gebelik ilkte böyle olmadı tamam her gebelik farklı ama daha doğuma da cok var. 1aydır doğurcak gibi sancı çekiyorum daha da cekicem yani kız bebek mi böyle oluyor acaba bilmiyorum ki karnım hep adet olcak gibi sabahları özellikle daha yogun ha birde kendimde farkettigim idrar rengi koyulaştı sıvı alımım aynı azaltmadım ama koyulaştı ve de akıntım eskiye göre azaldı. bunu da anlamıs değilim normalde doguma yakın akıntı artar derler benim azaldı ne garip bi insanım yaa
magnezyum gebeligin basından beri kullanıyorum multivitamin de kullanıyorum bu bacak ağrısı korkuttu beni o yoktu bugun peydah pldu basımamerhaba kramplar için magnezyum kullanabilirsiniz
Kuzum bana doktorum direk magnezyum verdi bu durum için. Gittiğinde bir sor istersen. Şimdi de doğrudan bir takviye kullanmasan da sade soda, muz falan tüket. Onlarda da magnezyum var. İnşallah faydası olurkızlar günaydın 34haftalık gebeyim üst bacaklarımın arkası ağrıyor popomdan aşağı diz kapağımın arkasına kadar ağrıyor kramp giriyor gibi klozete oturucam zorlanıyorum vs bu durumu yasayan var mı ? ağrılarım sürekli değişiyor ama 30dan beri var dr normal dedi ama ben anlamıyorum bu 2.gebelik ilkte böyle olmadı tamam her gebelik farklı ama daha doğuma da cok var. 1aydır doğurcak gibi sancı çekiyorum daha da cekicem yani kız bebek mi böyle oluyor acaba bilmiyorum ki karnım hep adet olcak gibi sabahları özellikle daha yogun ha birde kendimde farkettigim idrar rengi koyulaştı sıvı alımım aynı azaltmadım ama koyulaştı ve de akıntım eskiye göre azaldı. bunu da anlamıs değilim normalde doguma yakın akıntı artar derler benim azaldı ne garip bi insanım yaa
muz soda süt peynir magnezyumun hapı hepsini kullanıyorum inan bi çare olmadı artık cok sıkıldım bu sancılardan agrılardan hamilelik çok zor gerçekten allah biliyo ya cok zorlanıyorum artıkKuzum bana doktorum direk magnezyum verdi bu durum için. Gittiğinde bir sor istersen. Şimdi de doğrudan bir takviye kullanmasan da sade soda, muz falan tüket. Onlarda da magnezyum var. İnşallah faydası olur
Allah yardımcın olsun kuzum benim. Ilık bir duş, belki bir masaj falan dene istersen. Ne diyeceğimi ben de bilemedim. Ben de yaşıyorum kramplar ama magnezyumla kesiliyor yani. Kesilmiyor diyince ben de bir şey diyemedimmuz soda süt peynir magnezyumun hapı hepsini kullanıyorum inan bi çare olmadı artık cok sıkıldım bu sancılardan agrılardan hamilelik çok zor gerçekten allah biliyo ya cok zorlanıyorum artık
Bir tane var, 2.yi alacaktım. Biri sanki iki tane koyun hem sırt hem bel için demişti yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorumsheilata ben 1 tane koyarım canım
sağol canım benimAllah yardımcın olsun kuzum benim. Ilık bir duş, belki bir masaj falan dene istersen. Ne diyeceğimi ben de bilemedim. Ben de yaşıyorum kramplar ama magnezyumla kesiliyor yani. Kesilmiyor diyince ben de bir şey diyemediminşallah daha fazla yardımcı olabilecek birileri vardır
Ben de 1 tane koyacam canım, donusumlu olarak koyarsınBir tane var, 2.yi alacaktım. Biri sanki iki tane koyun hem sırt hem bel için demişti yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum
Dün nst'ye girdim. 15 kasımda tekrar gireceğim.Bizim satlar aynı sanırım
konteole ne zaman çağırıyor
Maşallahkalabalıklaşıyoruz
Ayy hayırlı olsun kızlar, bebişlerinizi heyecanla bekliyoruz
Ayy hadi hayırlı olsun canımı sağlıkla kucağına al oğluşlarını inşallahKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Canımı yalancı doğum ağrıları çok normal.kızlar günaydın 34haftalık gebeyim üst bacaklarımın arkası ağrıyor popomdan aşağı diz kapağımın arkasına kadar ağrıyor kramp giriyor gibi klozete oturucam zorlanıyorum vs bu durumu yasayan var mı ? ağrılarım sürekli değişiyor ama 30dan beri var dr normal dedi ama ben anlamıyorum bu 2.gebelik ilkte böyle olmadı tamam her gebelik farklı ama daha doğuma da cok var. 1aydır doğurcak gibi sancı çekiyorum daha da cekicem yani kız bebek mi böyle oluyor acaba bilmiyorum ki karnım hep adet olcak gibi sabahları özellikle daha yogun ha birde kendimde farkettigim idrar rengi koyulaştı sıvı alımım aynı azaltmadım ama koyulaştı ve de akıntım eskiye göre azaldı. bunu da anlamıs değilim normalde doguma yakın akıntı artar derler benim azaldı ne garip bi insanım yaa
Ben de aldım dün 190 a
37 haftada belki kuvözde kalmaz bile diye düşünüyorum. Benimkiler 33 haftalık dogmuştu. 2 hafta kaldılar küvözde. Süt için endişelenme. Su iç, süt sağ ve uyu. Hiç iş yapma. Yat kalk süt sağ. Ben 2 saatte bir sağiyordum. Çok kısa sürede 3 bebeğe yetecek sutüm olmuştu. 33 haftalık sezaryen olmasına rağmen. Geç geliyor falan diyorlar. İş kafada bitiyor. Sen erken doğurdum sütüm az olacak ya da gelmeyecek dersen dediğin gibi olur. Yeterince sağıp su içtikten sonra gelmemesi için bir neden yok Allah'ın izniyle. Emzirmeye izin veriyorlar kuvözde ama benimkiler küçük olduğu için çene kasları çok gelişmemisti ozellikle birinin. Seninki güzelce de emer Allah'ın izniyle.Kuvezde emzırme ıle ılgınilı bılgılı bır arkadaş var mı ? Bana yol gösterecek. Varsa deneyımını burdan veya özelden yazabılır mı ? 37 hafta gelecegımız ıcıjn 1 2 hafta mın kuvezde kalıcakmıs. Sütüm gelsin dıe ne yapmam lazım mama alsam prematüre mı 0 mı almalıyım emzık ıcın prameture ayrı mı Sağma makınesı mı almalıyım götürüp emzırebılecekmıyım gıbı sorularım var ?
CanımsınMutlaka kullan çok faydasını görürsün. Yanlış hatırlamıyorsam 7 damla adaçayı yağı 3 damla susam yağı olması lazım her akşam masaj yap
Sağlıklı, sıhhatli bebişleri alın kucağınızaKızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
ŞşşşSen bir an önce doğurma derdindesin
Ya zaten sola yatıyorum o ağrılardan nasıl oluyorsa kendimi sırt üstü buluyorum çok enteresanBenim eşimde de var fıtık çok doktor hastane gezdik ameliyatsız çözebilmek için kv tıp eğitimi aldığını iddia eden kocakarılara bile götürdü en son bir doktor senin çözümün ilacın ağrı kesiciler değil sırt üstü uyumak demişti. Öyle öyle kendini iyi hissetmeye başladı. Şu an halinden memnun çok şükür. Gebelikte olmaz ama doğumdan sonrası için tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?