2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar beni yarım saat 1 saate sezeryana alacaklar yine size haber ederim mesajlara bakamadım hiç
Seni rüyamda görmüştüm zaten rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin bebeğim inşallah her şey çok güzel olacak dualarımız sizinle üç oğlanlı hayat geliyor güzel haberlerini bekliyoruz

Hangisini aldın canım sen ben de hemen sipariş vereyim. Bi de ölçüsü var mı bunların

muz soda süt peynir magnezyumun hapı hepsini kullanıyorum inan bi çare olmadı artık cok sıkıldım bu sancılardan agrılardan hamilelik çok zor gerçekten allah biliyo ya cok zorlanıyorum artık
Doktora sorup magnezyumu değiştirsen acaba işe yarar mı? Bazı türler fayda etmiyormuş

Dün nst'ye girdim. 15 kasımda tekrar gireceğim.
Bir sonra ki randevu tarihini kendi verecek doktorum.
23 Kasım civarına verebilirim dedi. Haftaya çarşamba kesinleşecek.
Sende durumlar nasıl?
Bana bir ay sonra gel dedi devlet
Ben haftaya özele gideceğim
Gelişimimiz iki buçuk üç hafta gerideydi
Hiç nst ye de girmedim sancı yok ama kasılma sertleşme var onuda söyleyeceğim

Bana bir ay sonra gel dedi devlet
Ben haftaya özele gideceğim
Gelişimimiz iki buçuk üç hafta gerideydi
Hiç nst ye de girmedim sancı yok ama kasılma sertleşme var onuda söyleyeceğim
Nst durumu doktordan doktora değişiyormuş burada ki arkadaşlarda tasdikledi bu durumu. Kim geç başlatıyor.
Ama gelişim geriliği için başka bir doktora gitsen daha iyi olacak.
Bazen bebek anne karnında değilde dışarı da daha iyi besleniyormuş.
Hatta İmkanın varsa bir perinatoloji uzmanına gitsen ondan görüş alsan çok daha güzel olur.

Doktora sorup magnezyumu değiştirsen acaba işe yarar mı? Bazı türler fayda etmiyormuş
söyledim canım hatta kalsiyum mu kullansam dedim ama gerek yok olur böyle dedi ama bacagım dün basladı ben 32de sancılar hakkında konustum geçen hafta da 33+3 falanken acile gittim öyle kasılmam vardı ki nstde de cıktı ama doktor düzensiz sancı o yüzden önemsiz dedi normal dedi acil doktoru da. bu bacak dün basladı ve korkutuyor beni açıkcası diğerlerinden farklı. dogum olacagınzaman bacak ağrır derler o bacak o bacak mı acaba bilemedim

Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsun küveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim

Güle güle büyüt canım
Sağlıkla küvözden de çıksınlar inşallah

Maşallah kuzulara çok şükür sen de iyisin inşallah sağlıkla büyüsünler

Ayrıntılı ultrason a gitmemiştim ama gitmem gerekiyormuş sanırım
OyüZden başka bir doktora daha gideceğim
Devlet ilgilenmedi çünkü

kızlar fotoğraf ekledim tam bu beyazla karaladıgım yerler ağrıyor kasılmış kalmış hatta uzun süre ayakta durmaktan falan mı ki

Tavsiyen üzerine deniycem canım çok tesekur ederim
Kızlar bugün 4bebiş aramıza katılıyor S saskito savascii
Ay maşallah kız dün akşam birşey yoktu bu gün iki doğum ahberi birden zaten ben yetisne kadar savaşcii doğurdu

savascii
Canım çok şükür doğumunu yapmışsın hayirlisyla takip edemedigim için anca şimdi gördüm he ben bakana kadar sen doğum yapmisin bebişlerini de biran önce toparlayıp kucağına versinler inşallah sağlıkla sihatle bol sutlerle büyüt bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…