2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Eki Görüntüle 3333324 kızlar fotoğraf ekledim tam bu beyazla karaladıgım yerler ağrıyor kasılmış kalmış hatta uzun süre ayakta durmaktan falan mı ki
Benim de aynı şekilde özellikle biraz yürüsem fena halde ağrıyor uzanıp iki bacağımın arasına büyük yastık koyuyorum ancak dinlendikçe geçiyor

Maşallah kuzucuklara sağlıkla büyüsünlerhayırlı olsun tekrardan

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın maşallah bir an önce kucağınıza da almayı nasip etsin Allah

Hayirli olsun cnm isalah en kisa zaman da alirsin kucagina

Kizlar hastane cantasini yapıyorum da bir seu sorucam, cocugn kiyafetlerini bu duzenleyicilerde mi vericez dogumhaneye yoksa duzenleyicilerde götürüp buzdolabi poşeti gibi posette mi mesela

Hayirli ugurlu olsun,saglikli mutlu uzuuun omurleri olsun insallah

Rabbim sağlıklı sıhhatli anali babalı büyütmeyi nasip etsin canım, gözün aydın

Nerde yatarsan işte koltukta yatağında yerde her yatar pozisyonda sırt üstü yatmaya zorla kendini. Eşim de yüzüstü uyuyan biriydi ve uyurken sırtüstü yatsa bile farkında olmadan dönüyordu illaki evire çevire alıştırdım. Doğumu bir hallet dene kendini alıştır derim ben. Denemesi bedava.

Kızlar selamlar.. bugün kontrolüm vardı.. oğlum 50 cm boyunda - 2,85 kg ağırlığında.. normalde 34+2 yim ama görüntüde ve gelişimde 36 haftalık görünüyor..

Tansiyonum 12 ye 9 çıktı.. küçük olan biraz yüksek dedi doktor kan ve idrar testi istedi yaptırdım sonucu az önce çıktı.. idrar yolu enfeksiyonu görünüyor hocadan daha cevap gelmedi ama çok sıkıntılı birşey mi acaba? Aynı durumda olan var mı?

Test görüntüsünü ekliyorum sağdaki değerler referans değeri koyu olanlar benim değerler

Eklentiler

• IMG_2914.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 52
Evet ıdrar yolu enfeksıyonu var, ılac yazar sıze

Oyyyy maşallah canım Allah nazarlardan korusun inşallah hayırlı uğurlu evlat etsin inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…