- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.861
Benim de aynı şekilde özellikle biraz yürüsem fena halde ağrıyor uzanıp iki bacağımın arasına büyük yastık koyuyorum ancak dinlendikçe geçiyorEki Görüntüle 3333324 kızlar fotoğraf ekledim tam bu beyazla karaladıgım yerler ağrıyor kasılmış kalmış hatta uzun süre ayakta durmaktan falan mı ki
kaç haftalıksın canım ben 34oldum bugün dün basladı bu bacak ağrısıBenim de aynı şekilde özellikle biraz yürüsem fena halde ağrıyor uzanıp iki bacağımın arasına büyük yastık koyuyorum ancak dinlendikçe geçiyor
Yeni 36 oldumkaç haftalıksın canım ben 34oldum bugün dün basladı bu bacak ağrısı
normal demek ki bebek aşağı falan iniyorsa ondan oluyordur belki deYeni 36 oldum34 gibi başlamıştır ama benim de
Maşallah kuzucuklara sağlıkla büyüsünlerKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Canım hayırlı olsun gözünüz aydın maşallah bir an önce kucağınıza da almayı nasip etsin AllahKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Hayirli olsun cnm isalah en kisa zaman da alirsin kucaginaKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
icine battaniye vs de koyacagiz ya duzenleyicide verecegim ins.Kizlar hastane cantasini yapıyorum da bir seu sorucam, cocugn kiyafetlerini bu duzenleyicilerde mi vericez dogumhaneye yoksa duzenleyicilerde götürüp buzdolabi poşeti gibi posette mi mesela
Rabbim sağlıklı sıhhatli anali babalı büyütmeyi nasip etsin canım, gözün aydınKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Düzenleyici ile verilir benceKizlar hastane cantasini yapıyorum da bir seu sorucam, cocugn kiyafetlerini bu duzenleyicilerde mi vericez dogumhaneye yoksa duzenleyicilerde götürüp buzdolabi poşeti gibi posette mi mesela
Nerde yatarsan işte koltukta yatağında yerde her yatar pozisyonda sırt üstü yatmaya zorla kendini. Eşim de yüzüstü uyuyan biriydi ve uyurken sırtüstü yatsa bile farkında olmadan dönüyordu illaki evire çevire alıştırdım.Ya zaten sola yatıyorum o ağrılardan nasıl oluyorsa kendimi sırt üstü buluyorum çok enteresanama sanırım sert zeminde sırt üstü yapmak degil mi?
Ben yüzüstü delisiyim arada denemeye çalışıyorum koca göbeğimle sağdan soldan başka dönüş yok hepsinin sonu sırt üstü
Evet ıdrar yolu enfeksıyonu var, ılac yazar sızeKızlar selamlar.. bugün kontrolüm vardı.. oğlum 50 cm boyunda - 2,85 kg ağırlığında.. normalde 34+2 yim ama görüntüde ve gelişimde 36 haftalık görünüyor..
Tansiyonum 12 ye 9 çıktı.. küçük olan biraz yüksek dedi doktor kan ve idrar testi istedi yaptırdım sonucu az önce çıktı.. idrar yolu enfeksiyonu görünüyor hocadan daha cevap gelmedi ama çok sıkıntılı birşey mi acaba? Aynı durumda olan var mı?
Test görüntüsünü ekliyorum sağdaki değerler referans değeri koyu olanlar benim değerler
Oyyyy maşallah canım Allah nazarlardan korusun inşallahKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?