2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünler, bir an önce kavuşun

Kizlar hastane cantasini yapıyorum da bir seu sorucam, cocugn kiyafetlerini bu duzenleyicilerde mi vericez dogumhaneye yoksa duzenleyicilerde götürüp buzdolabi poşeti gibi posette mi mesela
Hastane kiyafet giydirmiosa bence posetle vermek mantikli. Sonra organizer geri geldi gelmedi olmasin die ama sen bilirsin

Deniycem bunu yüzüstü uyumaya bi doyayım doğumdan sonra

Maşallah canım sağlıklı, sıhhatli büyüsünler. Bir an önce çıkarlar kuvözden inşallah

Ben de öyle yaptım. Hem pompa emzik biberon vs (benim mesafe uzun olduğu için gerekli gereksiz ne varsa alcam yanıma ) koymak için de streril bir şey lazımdı burda sormuştum kızlara neye koyuyorsunuz diye aklıma yatınca hemşireye verilecekleri de onlara koydum biraz zor sığdı ama güzel oldu, temiz oldu.

Gözünüzaydın , biran önce kavuşursunuz inşallah

Canım bakteri üremen pozitif birazda yüksek değerlerin doktorun antibiyotik başlar . İlerlemesini durdurmak adına

Kızlar doktora gidiyorum 35 bitti bugün. Kafam durdu ne sorayım doktora? Offff hep listem olurdu doktor şaşıracak şimdi acil yardım
Benim gibii hocam hala kız demi diye sorma da ben nedense son dakika koz değilde erkek doğacak tedirnliği yaşadım

Ayrıntılı ultrason a gitmemiştim ama gitmem gerekiyormuş sanırım
OyüZden başka bir doktora daha gideceğim
Devlet ilgilenmedi çünkü
Perinatolojiyi sadece ayrıntılı ultrason olarak düşünme canım.
Perinatoloji tanım olarak riskli gebelik uzmanı anlamına gelen bir alan.
Sorunun kaynağının ne olduğunu derinlemesine bakar.

Ay bende bugün bı halsizim hasta olcam galiba eşim iki gündür grip sanırım banada bulaştı
Pastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Turşu varsa içindeki sarımsakları topla ye.
Baş ucuna soğan kes koy öksürüğü filan şıp diye kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…