- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.881
sıkıntı olmaz inşallahEvet ıdrar yolu enfeksıyonu var, ılac yazar sıze
Insallah olmaz, proteın kacagı da var gıbı, eser mıktarda yazıyo sımdı farkettım, o kısım onemlı aslında daha cok, haber verın bıze desıkıntı olmaz inşallahbakalım doktordan gelecek cevaba göre sonucu yazacağım buraya da
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünler, bir an önce kavuşunKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Hastane kiyafet giydirmiosa bence posetle vermek mantikli. Sonra organizer geri geldi gelmedi olmasin die ama sen bilirsinKizlar hastane cantasini yapıyorum da bir seu sorucam, cocugn kiyafetlerini bu duzenleyicilerde mi vericez dogumhaneye yoksa duzenleyicilerde götürüp buzdolabi poşeti gibi posette mi mesela
Ben koroplast fermuarlı poşet aldım onla vericemHastane kiyafet giydirmiosa bence posetle vermek mantikli. Sonra organizer geri geldi gelmedi olmasin die ama sen bilirsin
Deniycem bunu yüzüstü uyumaya bi doyayım doğumdan sonraNerde yatarsan işte koltukta yatağında yerde her yatar pozisyonda sırt üstü yatmaya zorla kendini. Eşim de yüzüstü uyuyan biriydi ve uyurken sırtüstü yatsa bile farkında olmadan dönüyordu illaki evire çevire alıştırdım.Doğumu bir hallet dene kendini alıştır derim ben. Denemesi bedava.
Maşallah canım sağlıklı, sıhhatli büyüsünler. Bir an önce çıkarlar kuvözden inşallahKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Bence mantikliBen koroplast fermuarlı poşet aldım onla vericem
Ben de öyle yaptım. Hem pompa emzik biberon vs (benim mesafe uzun olduğu için gerekli gereksiz ne varsa alcam yanımaBence mantikli
Gözünüzaydın , biran önce kavuşursunuz inşallahKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Canım bakteri üremen pozitif birazda yüksek değerlerin doktorun antibiyotik başlar . İlerlemesini durdurmak adınaKızlar selamlar.. bugün kontrolüm vardı.. oğlum 50 cm boyunda - 2,85 kg ağırlığında.. normalde 34+2 yim ama görüntüde ve gelişimde 36 haftalık görünüyor..
Tansiyonum 12 ye 9 çıktı.. küçük olan biraz yüksek dedi doktor kan ve idrar testi istedi yaptırdım sonucu az önce çıktı.. idrar yolu enfeksiyonu görünüyor hocadan daha cevap gelmedi ama çok sıkıntılı birşey mi acaba? Aynı durumda olan var mı?
Test görüntüsünü ekliyorum sağdaki değerler referans değeri koyu olanlar benim değerler
Benim gibii hocam hala kız demi diye sorma daKızlar doktora gidiyorum 35 bitti bugün. Kafam durdu ne sorayım doktora? Offff hep listem olurdu doktor şaşıracak şimdiacil yardım
Perinatolojiyi sadece ayrıntılı ultrason olarak düşünme canım.Ayrıntılı ultrason a gitmemiştim ama gitmem gerekiyormuş sanırım
OyüZden başka bir doktora daha gideceğim
Devlet ilgilenmedi çünkü
Pastil al hemen ıhlamur içAy bende bugün bı halsizim hasta olcam galiba eşim iki gündür grip sanırım banada bulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?