- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.921
Kafa capi, karin capi, ust bacak uzunlugu olculerek ortalama hesaplaniyor diye biliyorumBebeğin ultrasondaki gelişimi neye göre belirleniyor bilen varmı
Kilosu mu kafa ölçüsümü yada hepsi karışım mı anlayamadım tam
Cnm doğum mu yaptınKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Doğum için mi sordun planlı mı diye?Ayyy iyi çok şükür ben de merak ettim bayağı. Bugün planlı bir gebelikmiydi şaşırdım ben görünce
Kullanmadım dahasudem34 kuşum senim aldığın tablet nasıl çıktı yaa bu arada? Onu soracaktım
Tampanında yorumları iyi ama öven tayfanın temizlikten pek anladığını zannetmiyorumKullanmadım daha
Trendyol yorumlarına filan bak istersen
İnstada bir kadın övdüğü için aldım ben onu
Bir de vegan muhabbeti
Onun kabı ile ürün görseli bişeye benzemiyordu yaTampanında yorumları iyi ama öven tayfanın temizlikten pek anladığını zannetmiyorum
Bildiğim kadarı ıle kafa göbek kemik olculerı var standart o standartta göre önde gerı oluyor bu ölçüler uzerınden hesap yapıp ortalama kılo için yorum yapıyorlar. Bır ölçünün 7 katı olarak kılo hesaplanıyor mesela. Ama net değil bazısı dahada az bazısı dahada çok çıkmış. Anne rahmınde net çocuk ölçüde veremıyormus.Bebeğin ultrasondaki gelişimi neye göre belirleniyor bilen varmı
Kilosu mu kafa ölçüsümü yada hepsi karışım mı anlayamadım tam
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor kızlar nasıl herkes iyimiCnm doğum mu yaptın
Çok şukur bebişler iyiymiş
Sağlıkla buyut cnm
Ya tek tamamen yerli üretim Tampa. Biminki de fason olarak Fransız firması üretiyormuş isim sadece bimOnun kabı ile ürün görseli bişeye benzemiyordu ya
Bir de çok pahalıydı
Olmadı bimin tabletine geçersin
Benimki yanında hediye filan da göndermiş sıvı deterjan broşur vs
Evet canım doğum içinDoğum için mi sordun planlı mı diye?
Sanırım hayır zaten serkajlıydı. Bugün kontrolü vardı muhtemelen doğuma alınması gereken bir durum oldu. Biraz daha iyi olunca yazar inşallahEvet canım doğum için
Ben avondan argan yağı aldım120 ye 40
200 e 50 kuponum kaldı
N11 den ne aldınız bugün?
Uç uç yüzde 10 için son saat
120 ye 40 bitmiş kullandırtmadıBen avondan argan yağı aldım
Bir de ayakkabı filesi aldım 2 tane bebiş çoraplarını atmak için biri de bana
Yağları duştan önce mi sürüyorsun?Ben avondan argan yağı aldım
Bir de ayakkabı filesi aldım 2 tane bebiş çoraplarını atmak için biri de bana
Ben şimdi 120ye 40 ı kullandım bana da 50 yi kullandırmadı.120 ye 40 bitmiş kullandırtmadı
File de evde iki tane var biri büyük biri küçük ama torbalı büzgülü fermuarlı değil.
Geçen bir milyoncuya baktım küçük boy fermuarlı 10 liraydı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?