2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Oyy süt kuzusu geçmiş olsun. Önceki gün aşağıdaki videoya rastlamıştım. Bir de sen kendine dereotu demleyip çay olarak iç o da gaz alıyormuş arkadaşım öyle yapıyordu.

Ay çok teşekkğr ederiz canım benim hemen deneyeyim dere otu yok ama alır şimdi babam söyleyeyim hemen, normal bitki çayı gibi yapacağım değil mi?
Kız bu analık zorluklarla devam ediyor 50cm cüce için dereotu çayı içeceğim

Kimyon da gazi alio
Masaj
Eczane grip water (istanbulda vardir ama bu)
Bi de emzirirken full emzirmeyin diyolar emzir 10dk snnea dur gaz cikar bidaha emzir bidaha ga cikar gbi
Bide inek suru stn cok zor hazmedilen bisey insanoglunun intoleransi en cok inek sutune icme kuzum bidaha

Yaşayacaz mecbur yavrum ha şiddetli olur sakin olur hepimiz alacağız payımızı

Son 8 dk gördüm yükledim ama kullanmak nasıp olmadı :)
Bende kullanamadım ya yeni yayınladılar zaten muhtemelen eşe dosta dağıttılar bitmedi kendilerine promosyon için son dakika paylaştılar

Boşver ya 50 ye 50 iki kupon kullanır telafi ederiz yarın filan

Yaa benim çocuk da alerjik di ya inşallah bu alerjik olmaz

Bir ay kaldı kuzu bakalım hangi gün nasipse.
Sen ne yaptın?
Son gelişmelerden haberdar et beni
sağlıkla gelsin inşallah kuzum Ben de ne yapim hamileliğim biraz zorlu geçti bulantılar vs onlar bitti bel ağrılarım başladı. Ama yine de çok şükür minnoşum iyi kızım olacak kısmetse

Ya kimyonlu yiyecekler çok iyimiş galiba, sütüne geçince kimyon bebeğe gaz yapmıyormuş, bir bak inetden istersen

Bende kullanamadım ya yeni yayınladılar zaten muhtemelen eşe dosta dağıttılar bitmedi kendilerine promosyon için son dakika paylaştılar

Boşver ya 50 ye 50 iki kupon kullanır telafi ederiz yarın filan
Kiz sen kafayi kuponla bozdun. He alicak sey nasi buluosun hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…