- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.961
Ay çok teşekkğr ederiz canım benimOyy süt kuzusu geçmiş olsun. Önceki gün aşağıdaki videoya rastlamıştım. Bir de sen kendine dereotu demleyip çay olarak iç o da gaz alıyormuş arkadaşım öyle yapıyordu.
Kimyon da gazi alioBu da ağrısı oldukça böyle yumuluyor omzuma kıyamıyorum ağladıkça içim gidiyorbugğn yaşlı bir teyzemiz bana faydası olacak diye yağlı süt getirmiş köyden içirdi zorla, bana da gaz yapar süt ve süt ürünleri. Dolayısıyla ona da yaptı sanırım sütten geçti herhalde napayım bilmiyorum
Aaaaa senin de doğuma birşey kalmamış kuzumSen nasılsın tatlım nasıl gidiyor kızlar nasıl herkes iyimi
Çok şükür yuvarlanıp gidiyorum sen
Bir ay kaldı kuzu bakalım hangi gün nasipse.Aaaaa senin de doğuma birşey kalmamış kuzumnasılsın
Son 8 dk gördüm yükledim ama kullanmak nasıp olmadı :)Kızlar gozde100 kupon adı
400 liraya 100 lira kupon
Son 20 dakika
Şimdi gördüm
Yaşayacaz mecbur yavrum ha şiddetli olur sakin olur hepimiz alacağız payımızıTeşekkür ederizkız annemin yanındayız burda doktorumuz yok soramıyorum bahsettiğin damlayı söyledim almaya gitti babam şimdi inşallah işe yarar, eczacıya sor yine de dedim o da belki bişey önerir
Tamam kuzucum teşekkğr ederim inşallah 6 ay sürmez derezene dediler bana da ama bilemedim araştırmaya vaktim de olmadı anason ar evde içeyim biraz
Yok kuşum damla falan önermedi vermedi de zaten annemin yanındayım samsuna gidince orda doktor seçeriz diyip çok üstünde durmadım benim hatammasaj baktım ama yere koyduğum an çığlığı basıyor maşallah mikrofon yutmuş gibi, sadece kucağımda yumulunca susuyor biraz.
İlk ve son olsun kız ne kötü bişeymiş sizler yaşamayın
Bende kullanamadım ya yeni yayınladılar zaten muhtemelen eşe dosta dağıttılar bitmedi kendilerine promosyon için son dakika paylaştılarSon 8 dk gördüm yükledim ama kullanmak nasıp olmadı :)
Yaa benim çocuk da alerjik di ya inşallah bu alerjik olmazGaz cok fazlaydi bizde. Onu vermisti ilk basta. Ama diger damlayla birlikte kullaninca daha etkili oldu. Bio gaia bagirsak florasini duzenleyici tarzda bi sey zaten. Gazdan cok cektim oglumda. Meger cocugun alerjisi varmis sute filan. Cok sonra haberim oldu
Bir ay kaldı kuzu bakalım hangi gün nasipse.
Sen ne yaptın?
Son gelişmelerden haberdar et beni
Ya kimyonlu yiyecekler çok iyimiş galiba, sütüne geçince kimyon bebeğe gaz yapmıyormuş, bir bak inetden istersenBu da ağrısı oldukça böyle yumuluyor omzuma kıyamıyorum ağladıkça içim gidiyorbugğn yaşlı bir teyzemiz bana faydası olacak diye yağlı süt getirmiş köyden içirdi zorla, bana da gaz yapar süt ve süt ürünleri. Dolayısıyla ona da yaptı sanırım sütten geçti herhalde napayım bilmiyorum
Kiz sen kafayi kuponla bozdun. He alicak sey nasi buluosun hergunBende kullanamadım ya yeni yayınladılar zaten muhtemelen eşe dosta dağıttılar bitmedi kendilerine promosyon için son dakika paylaştılar
Boşver ya 50 ye 50 iki kupon kullanır telafi ederiz yarın filan
Aha deli gibi sitede dolaşıyorum ne alsam ne alsam diye düşünüyorumKiz sen kafayi kuponla bozdun. He alicak sey nasi buluosun hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?