2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
Oğlumda eşimin omzuna yatardı sırtına piş piş yapa yapa çıkardı gazı
Ama gece 1.5 dan önce bitmezdi gaz.

Ben şimdi 120ye 40 ı kullandım bana da 50 yi kullandırmadı.
Argan yağını 75e 30 ile aldım

10 tl de baya iyiymiş
O zaman boşa uğraşmayım 50 de dolduysa limit
Dolan kuponu keşke kaldırsalar ödeme adımı hepsi bitiyor en son söylüyor limite ulaştı kupon diye

Kızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
Doktor nurse harvey damla vermişti. Şimdi kuzenime başka bi damla önermişler, adını bilmiyorum. Ama ben aşırı faydasını görmedim. Kucakta gezdirmek iyi geliyor bi de bacaklarını karnına ittirince gaz çıkarıyo. Hem masaj hem kültür fizik.
koyalım bi tane daha.

Oğlumda eşimin omzuna yatardı sırtına piş piş yapa yapa çıkardı gazı
Ama gece 1.5 dan önce bitmezdi gaz.
Bu da ağrısı oldukça böyle yumuluyor omzuma kıyamıyorum ağladıkça içim gidiyor bugğn yaşlı bir teyzemiz bana faydası olacak diye yağlı süt getirmiş köyden içirdi zorla, bana da gaz yapar süt ve süt ürünleri. Dolayısıyla ona da yaptı sanırım sütten geçti herhalde napayım bilmiyorum

Yağları duştan önce mi sürüyorsun?
Bende heves ettim argan yağı aldım banyo dolabını bekliyor.
Hatta geçen ne var ne yok attım uzun zamandır bekleyen kozmetik vs ona kıyamadım kaldı öyle garip
Argan yağının yıkamanı var mı bilmiyorum da, bendeki duştan sonra sürülüyor. Morphose kullandım şimdi loreal kullanıyorum. Avon aldım bugün ona da şans verelim bakalım

Sorma bende de bir sürü var aldıklarımı bile unutmuşum yer olmadığı için baza altına falan koymuşum , bezleri koymak için açtığımda gördüm

Ay alıp deneyeyim belki faydası olur bir türlü geçmiyor 1 saattir dolaşıyoruz böyle, bacaklarını da yapayım hemen. Nazar boncuğu için teşekkür ederiz canım benim

O zaman boşa uğraşmayım 50 de dolduysa limit
Dolan kuponu keşke kaldırsalar ödeme adımı hepsi bitiyor en son söylüyor limite ulaştı kupon diye
Çok değişik n11 ya .
Bazen kuponlarımdan kaldırıyor. Bazen kaldırmasa da seçtirmiyor bazen de bugün olduğu gibi seçtiriyor ödeme aşamasında kullandırmıyor.

Masallah ona nurse harveys ve bio gaia damlalari donusumlu kullanmistim oglumda. Sen yine bi doktora sor canim

Ne yersen ye illa gaz yapar.
Anason mu bişey içiyorduk gaz olmasın diye kendimiz sanki öyle hatırlıyorum

Erkek bebek gazlı olur zaten ilk 6 ay normal balım.
Ayy ben bebek gelmeden biraz eve çeki düzen vereyim diye tabak çanak kozmetik ıvır zıvır kıyafet baya bir şey elemiştim iyi olmuştu.

Masallah ilk gaz sorumuz hayırlı uğurlu olsun o zaman o tüyler zamanla dökülür.
Çocuk doktorun damla vermedi mi tatlım.
Bitkisel damlalar var.
7 sene oldu benim unuttum isimlerini inan.
Masaj teknikleri falan öğren video falan izle canım.

Yok oda gaz içindi tatlım.
Sindirimi rahat olsun diye.
Bende kullandım onu hatta bir tane daha vardı ama ismi aklıma gelmiyor.
S' li birseydi sanki
Sap simplex netten baktım şimdi djdjjd
Ben iki damla kullanıyordum..
Ama en doğrusu çocuk doktoru yönlendirmesi tabiki

Bio Gaia bizde kullandık da sanki onu kabızlık için mi kullanmıştık ne
Gaz cok fazlaydi bizde. Onu vermisti ilk basta. Ama diger damlayla birlikte kullaninca daha etkili oldu. Bio gaia bagirsak florasini duzenleyici tarzda bi sey zaten. Gazdan cok cektim oglumda. Meger cocugun alerjisi varmis sute filan. Cok sonra haberim oldu

Oyy süt kuzusu geçmiş olsun. Önceki gün aşağıdaki videoya rastlamıştım. Bir de sen kendine dereotu demleyip çay olarak iç o da gaz alıyormuş arkadaşım öyle yapıyordu.

Masallah ona nurse harveys ve bio gaia damlalari donusumlu kullanmistim oglumda. Sen yine bi doktora sor canim
Teşekkür ederiz kız annemin yanındayız burda doktorumuz yok soramıyorum bahsettiğin damlayı söyledim almaya gitti babam şimdi inşallah işe yarar, eczacıya sor yine de dedim o da belki bişey önerir
Tamam kuzucum teşekkğr ederim inşallah 6 ay sürmez de rezene dediler bana da ama bilemedim araştırmaya vaktim de olmadı anason ar evde içeyim biraz
Yok kuşum damla falan önermedi vermedi de zaten annemin yanındayım samsuna gidince orda doktor seçeriz diyip çok üstünde durmadım benim hatam masaj baktım ama yere koyduğum an çığlığı basıyor maşallah mikrofon yutmuş gibi, sadece kucağımda yumulunca susuyor biraz.
İlk ve son olsun kız ne kötü bişeymiş sizler yaşamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…