- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.941
Oğlumda eşimin omzuna yatardı sırtına piş piş yapa yapa çıkardı gazıKızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
O zaman boşa uğraşmayım 50 de dolduysa limitBen şimdi 120ye 40 ı kullandım bana da 50 yi kullandırmadı.
Argan yağını 75e 30 ile aldım
10 tl de baya iyiymiş
Doktor nurse harvey damla vermişti. Şimdi kuzenime başka bi damla önermişler, adını bilmiyorum. Ama ben aşırı faydasını görmedim. Kucakta gezdirmek iyi geliyor bi de bacaklarını karnına ittirince gaz çıkarıyo. Hem masaj hem kültür fizik.Kızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
Bu da ağrısı oldukça böyle yumuluyor omzuma kıyamıyorum ağladıkça içim gidiyorOğlumda eşimin omzuna yatardı sırtına piş piş yapa yapa çıkardı gazı
Ama gece 1.5 dan önce bitmezdi gaz.
Argan yağının yıkamanı var mı bilmiyorum da, bendeki duştan sonra sürülüyor. Morphose kullandım şimdi loreal kullanıyorum. Avon aldım bugün ona da şans verelim bakalımYağları duştan önce mi sürüyorsun?
Bende heves ettim argan yağı aldım banyo dolabını bekliyor.
Hatta geçen ne var ne yok attım uzun zamandır bekleyen kozmetik vs ona kıyamadım kaldı öyle garip
Ay alıp deneyeyim belki faydası olur bir türlü geçmiyor 1 saattir dolaşıyoruz böyle, bacaklarını da yapayım hemen. Nazar boncuğu için teşekkür ederiz canım benimDoktor nurse harvey damla vermişti. Şimdi kuzenime başka bi damla önermişler, adını bilmiyorum. Ama ben aşırı faydasını görmedim. Kucakta gezdirmek iyi geliyor bi de bacaklarını karnına ittirince gaz çıkarıyo. Hem masaj hem kültür fizik.
koyalım bi tane daha.
Çok değişik n11 ya .O zaman boşa uğraşmayım 50 de dolduysa limit
Dolan kuponu keşke kaldırsalar ödeme adımı hepsi bitiyor en son söylüyor limite ulaştı kupon diye
Masallah onaKızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
Ne yersen ye illa gaz yapar.Bu da ağrısı oldukça böyle yumuluyor omzuma kıyamıyorum ağladıkça içim gidiyorbugğn yaşlı bir teyzemiz bana faydası olacak diye yağlı süt getirmiş köyden içirdi zorla, bana da gaz yapar süt ve süt ürünleri. Dolayısıyla ona da yaptı sanırım sütten geçti herhalde napayım bilmiyorum
Ayy ben bebek gelmeden biraz eve çeki düzen vereyim diye tabak çanak kozmetik ıvır zıvır kıyafet baya bir şey elemiştim iyi olmuştu.Argan yağının yıkamanı var mı bilmiyorum da, bendeki duştan sonra sürülüyor. Morphose kullandım şimdi loreal kullanıyorum. Avon aldım bugün ona da şans verelim bakalım
Sorma bende de bir sürü var aldıklarımı bile unutmuşum yer olmadığı için baza altına falan koymuşum , bezleri koymak için açtığımda gördüm
Bio Gaia bizde kullandık da sanki onu kabızlık için mi kullanmıştık neMasallah onanurse harveys ve bio gaia damlalari donusumlu kullanmistim oglumda. Sen yine bi doktora sor canim
MasallahKızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
Yok oda gaz içindi tatlım.Bio Gaia bizde kullandık da sanki onu kabızlık için mi kullanmıştık ne
Sap simplex netten baktım şimdi djdjjdYok oda gaz içindi tatlım.
Sindirimi rahat olsun diye.
Bende kullandım onu hatta bir tane daha vardı ama ismi aklıma gelmiyor.
S' li birseydi sanki
Gaz cok fazlaydi bizde. Onu vermisti ilk basta. Ama diger damlayla birlikte kullaninca daha etkili oldu. Bio gaia bagirsak florasini duzenleyici tarzda bi sey zaten. Gazdan cok cektim oglumda. Meger cocugun alerjisi varmis sute filan. Cok sonra haberim olduBio Gaia bizde kullandık da sanki onu kabızlık için mi kullanmıştık ne
Oyy süt kuzusu geçmiş olsun. Önceki gün aşağıdaki videoya rastlamıştım. Bir de sen kendine dereotu demleyip çay olarak iç o da gaz alıyormuş arkadaşım öyle yapıyordu.Kızlaarrr bu bebeğin gazı var geçmiyor ağlayıp duruyor sürekli tecrübeli anneler bir yardım ne geçirir ? Bu arada doğuştan sakallı oğlum
Teşekkür ederizMasallah onanurse harveys ve bio gaia damlalari donusumlu kullanmistim oglumda. Sen yine bi doktora sor canim
Tamam kuzucum teşekkğr ederim inşallah 6 ay sürmez deNe yersen ye illa gaz yapar.
Anason mu bişey içiyorduk gaz olmasın diye kendimiz sanki öyle hatırlıyorum
Erkek bebek gazlı olur zaten ilk 6 ay normal balım.
Ayy ben bebek gelmeden biraz eve çeki düzen vereyim diye tabak çanak kozmetik ıvır zıvır kıyafet baya bir şey elemiştim iyi olmuştu.
Yok kuşum damla falan önermedi vermedi de zaten annemin yanındayım samsuna gidince orda doktor seçeriz diyip çok üstünde durmadım benim hatamMasallahilk gaz sorumuz hayırlı uğurlu olsun o zaman o tüyler zamanla dökülür.
Çocuk doktorun damla vermedi mi tatlım.
Bitkisel damlalar var.
7 sene oldu benim unuttum isimlerini inan.
Masaj teknikleri falan öğren video falan izle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?