- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.981
Gözünüz aydın. Mutluluklar dilerim hep beraber yıllar boyuSabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Ac gimistim zaten. 10.30 da geldi prensesler :)
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
Haftasina gore iyi dediler hatta biri baya tombis
Once 1.yi solunuma baglamadilar, sadece 2. Baglanmisti. Ama sonra minigim yorulmus onu da bagladilar. Ama normal diyorlar durumlari gayet iyi
2 kere gormeye gittim.
Sut sagarken haberler bu kadar ara ara yazari.
Gözünüz aydııınSabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
Once 1.yi solunuma baglamadilar, sadece 2. Baglanmisti. Ama sonra minigim yorulmus onu da bagladilar. Ama normal diyorlar durumlari gayet iyi
2 kere gormeye gittim.
Yaa ne guzel bi anda olması, gun verılse o gecrkı heyecanı korkuyu es gecmıssın, saglıkla büyüt yavrularını canımSabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
2 kere gormeye gittim.
Bak bız bu secenegı hıc dusunmedık, gecelık kan olur dıye ikişer üçer aldık, kullan at mis.. Depend iş görüyor ama deil mi? Kanama yogunlugu nasıl?Bu arada operasyona ameliyat onlugu ile girdim hala daha 4. Ameliyat onluguyleyim :) surekli kan oldu fln. Kanamam normal de sonda kivrilip dependi kayirmis. Belki bugun giyerim kendi pijamalarimi
Hastanede depend degil baska bir marka taktilar ayni tarz.Yaa ne guzel bi anda olması, gun verılse o gecrkı heyecanı korkuyu es gecmıssın, saglıkla büyüt yavrularını canım
Bak bız bu secenegı hıc dusunmedık, gecelık kan olur dıye ikişer üçer aldık, kullan at mis.. Depend iş görüyor ama deil mi? Kanama yogunlugu nasıl?
MaşallahSabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
2 kere gormeye gittim.
Kac saat ayaga kalkamadın. 8 9 saat dıyorlar genelde, sondadan korkuyorum ben ama anestezı ıle takarlarsa ınslalahHastanede depend degil baska bir marka taktilar ayni tarz.
Sanirim ilk epidural cikisi takili degildi, cok hakim degilim o kisimlaraameliyathanede sanki sadece corap giydirdiler.
Ameliyat cikisi bekleme odasinda yesil alt acma seriliydi, hemsireler kanamayi cok görüp doktoruma haber verdi. Ama doktor bakip normal dedi. Sonra odama cikinca giydim sanirim bezi. Bebegi gormeye gidip gelmek icin cok otur kalk yaptim, o sirada sonda yuzunden hep disarilara gecti. Hastanenin verdigi onlugu hemsireler degistirdi her seferinde.
Bugun sonda cikar herhalde. Ne guzel wc ye kalkma korkusu olmadan 4 lt su ictim dun :) bakalim bugun ne maceralar olacak :)
Gözünüz aydın canım bir an önce evinize çıkabilmek de nasip olsun inşallah10.15 gibi aldigim epidural 4 gibi etkiyi kaybetti sanirim. tam esimin ailesi yeni gelmisti 4 5 kisi. Iyi karsiladim onlari ama sonra birden agrim oldu ve modum düştü. O sirada yemek yeme, 2. Emzirme saati ve ayaga kalkma saati geldi. Hepsi bir an fazla geldi. Neyse once biraz disarida beklediler sonra allahtan anlayip gittiler.
Gercekten sezeryan ilk gunu kimse gelmemeli hastaneye. Yakin aile bile. Zaten odada bebek de yok bizim.
Sonra aksam hemsire bir igne yapti rahatladim. Bugun daha iyiyim ama ziyatetciler gelmeden yine yaptiracagim igne. Bebekleri hastanede oldugum surece 3 saatte bir gormeme izin veriyorlar, ayrica onun icin de rahat hareket edebilmek istiyorum.
Taburcu olduktan sonra bebekler kalirsa, gunde 1 kere gelip gorebilecekmisim maalesef.
Kesınlıkle ılk gun bence hıc ıslerı yok, kendınle mı ılgıleneceksın, onlarla mı, kaldı kı ozel bı durum yanı.. Insallah bızımkıler de gelmezler ılk gunden..10.15 gibi aldigim epidural 4 gibi etkiyi kaybetti sanirim. tam esimin ailesi yeni gelmisti 4 5 kisi. Iyi karsiladim onlari ama sonra birden agrim oldu ve modum düştü. O sirada yemek yeme, 2. Emzirme saati ve ayaga kalkma saati geldi. Hepsi bir an fazla geldi. Neyse once biraz disarida beklediler sonra allahtan anlayip gittiler.
Gercekten sezeryan ilk gunu kimse gelmemeli hastaneye. Yakin aile bile. Zaten odada bebek de yok bizim.
Sonra aksam hemsire bir igne yapti rahatladim. Bugun daha iyiyim ama ziyatetciler gelmeden yine yaptiracagim igne. Bebekleri hastanede oldugum surece 3 saatte bir gormeme izin veriyorlar, ayrica onun icin de rahat hareket edebilmek istiyorum.
Taburcu olduktan sonra bebekler kalirsa, gunde 1 kere gelip gorebilecekmisim maalesef.
10.15 gibi aldigim epidural 4 gibi etkiyi kaybetti sanirim. tam esimin ailesi yeni gelmisti 4 5 kisi. Iyi karsiladim onlari ama sonra birden agrim oldu ve modum düştü. O sirada yemek yeme, 2. Emzirme saati ve ayaga kalkma saati geldi. Hepsi bir an fazla geldi. Neyse once biraz disarida beklediler sonra allahtan anlayip gittiler.
Ay epidural değil de genel anestezi mi olsak? Korktum biraz.10.15 gibi aldigim epidural 4 gibi etkiyi kaybetti sanirim. tam esimin ailesi yeni gelmisti 4 5 kisi. Iyi karsiladim onlari ama sonra birden agrim oldu ve modum düştü. O sirada yemek yeme, 2. Emzirme saati ve ayaga kalkma saati geldi. Hepsi bir an fazla geldi. Neyse once biraz disarida beklediler sonra allahtan anlayip gittiler.
Benim de öyle erkek karnı bu diyorlar kaynanamında erkek doğrucam inancı tamAhahaaha unuttum bak deseydin sorardım.karnımı gören kesin erkek bu diyo. O kadar parayı ultrasonu periantoloğu geçip onlara inanasım geliyor arada. Ayyy bi de kendilerinden emin bi şekilde “gör bak son dakika sürpriz yapacak bu size” diyorlar. Ne desem bilemeden boş boş bakıyorum.
Oyyyy maşallah canım gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla mutlulukla uzun ömürler versin inşallah. Eve hep beraber prenseslerle gidersiniz inşallah. Kilolar iyi çok şükür. Zor kısım bitmiş bugün çok daha iyi olursun.Sabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
2 kere gormeye gittim.
Yaa benım göbek harıc heryerım çatladıBenim de öyle erkek karnı bu diyorlar kaynanamında erkek doğrucam inancı tamama uzmanlar kız diyor bence bebeğin duruşuyla alakalı ilk kızım hep yan yatıyordu bu kız dik duruyor her gebelik farklı ilk hamileliğimde hiç çatlamadım ama bunda sezaryen üstü çatır çatır çatladı gibi gibi bakalım ne çıkacak
Ay maşallah kiloları ikiz ve haftasına göre ne güzelmişSabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
2 kere gormeye gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?