- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.001
Ben mustela aldımmKizlar ben hala şampuan almadım ya sizce bu ikisinden hangisini alsam karar veremdim kulandiniz mi bide fiyatları nasıl
Ay yerim onu bensağlıkla gelsin inşallah kuzum Ben de ne yapim hamileliğim biraz zorlu geçti bulantılar vs onlar bitti bel ağrılarım başladı. Ama yine de çok şükür minnoşum iyi kızım olacak kısmetse
Masallah canım sağlıcakla gelsinKız cnm
Ben mustela ve incia aldım. Ama yeni anne olan bi tanıdığım ecowell kullanıyormuş o da memnunmuşKizlar ben hala şampuan almadım ya sizce bu ikisinden hangisini alsam karar veremdim kulandiniz mi bide fiyatları nasıl
Amin kuzum inşallah, hepimizin minnoşu sağlıkla gelsinAy yerim onu benmasallah sağlıkla gelsin canım. Doğum hangi ay gözüküyor sende
Ay canım gözün aydın maşallah bebişlerineSabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Ac gimistim zaten. 10.30 da geldi prensesler :)
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
Haftasina gore iyi dediler hatta biri baya tombis
Once 1.yi solunuma baglamadilar, sadece 2. Baglanmisti. Ama sonra minigim yorulmus onu da bagladilar. Ama normal diyorlar durumlari gayet iyi
2 kere gormeye gittim.
Sut sagarken haberler bu kadar ara ara yazari.
Canım benim gözün aydın bebişlerde hemen çıkarlar küvezden inşallahKızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Bende Sebamed aldım inşallah iyi olur memnun kalırsak sürekli kullanırımKizlar ben hala şampuan almadım ya sizce bu ikisinden hangisini alsam karar veremdim kulandiniz mi bide fiyatları nasıl
Ben normal istiyorum ama kanalda kalır fln diye korkuyorum sezeryana daha sıcak bakıyorum şimdilikAramızda normal doğum isteyip bebişi makat gelişli olan benden başka biri var mı ?
Yaaa çok sevindim iyi olmanıza.Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Ecowell aldım şampuan ve losyon. Ve ben daha pahalıya aldım 2li için baya guzel fıyatKizlar ben hala şampuan almadım ya sizce bu ikisinden hangisini alsam karar veremdim kulandiniz mi bide fiyatları nasıl
Ben normal doğum istiyordum ama doktorum sezeryani hem bebek hem anne için daha iyi olduğunu söyledi, ikisininde iyi yönü kötü yönünü anlattı, sezeryana döndüm gibi bakalımAramızda normal doğum isteyip bebişi makat gelişli olan benden başka biri var mı ?
Bilmiyorum ama yeni doğan bebeğe yurtdışında hep A la başlayan pre olan mamayı öneriyorlarmis… arkadaşlarımdan öyle biliyorumBu mamayı bilen varmı
Bir arkadaş verdi
Kullansammı yenimi alsam acaba
Yurtdışında pazarlanıyor sanırım
Bende de bu korku var, doktorumda o esnada oksijen bebeğe yeterince gitmiyor filan dedi sezeryanda böyle problem yok dediBen normal istiyorum ama kanalda kalır fln diye korkuyorum sezeryana daha sıcak bakıyorum şimdilik
Ben varım ama benim için artık çok geç, ilki de makat gelişliydi çünküAramızda normal doğum isteyip bebişi makat gelişli olan benden başka biri var mı ?
sezwryanin olumlu olumsuz yonleri icin ne dediBen normal doğum istiyordum ama doktorum sezeryani hem bebek hem anne için daha iyi olduğunu söyledi, ikisininde iyi yönü kötü yönünü anlattı, sezeryana döndüm gibi bakalım
Oan da baktım canım ikili satılıyor tanesi 195 falan geliyorBen mustela aldımm
Anladım canım çok sağolBen mustela ve incia aldım. Ama yeni anne olan bi tanıdığım ecowell kullanıyormuş o da memnunmuş
Teşekur ededim bakalım bu gün karar verip Alicam inşallahEcowell aldım şampuan ve losyon. Ve ben daha pahalıya aldım 2li için baya guzel fıyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?