2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
18 mart erkek tunç ege 23 aralık 2023

Merhaba kızlar ben servikal yetmezlikten ilk gebeliğimi 20 haftalıkken kaybettim 8 ay sonra tekrar gebe kaldım şimdi şükür 34 hafta olduk serklajlıyım. Elimiz yüreğimizde bekliyoruz haftalardır. Ama artık dikişlerim çok acıyor benim doğum kanalım da 18. Hafta tamamen açıldı sadece dikiş tutuyor o yüzden banyo bile yapmam yasak doktor kontrolüne de gidemiyorum tam yatak istirahatindeyim benim gibi olan bu haftalarda başka gebemiz var mı durumu nasıl dikişler ne zaman alınır biliyorlar mı

Tatlım bebeğin hareketlerini falan hissederek mi devam ediyorsun sürece.
Doktorun ne diyor.
Grupta bu haftalarda artık alalım bebeği, bebekleri durumu oluştu baya. Dikişli olan gebelerimizde vardı. Minnakların hepsi iyi küvezde sürece devam ediyorlar.
Böyle durumlarda ambulans desteğin falan olmuyor mu. Mesela sedye ile evden alınıp hastaneye gitmek gibi. Doktor kontrolü ile karar verilir.
Ama bence 34 haftaya gelmen bile muhtesem

Haber veririm tatlım isim doruk eren.
Sen karar verdinmi
Oyyy adıyla nice güzel günler görsün Arya düşünüyorum kuzum. Yıllar önce seçmiştim. Arya Stark dan etkilenerek hala daha güzel gelen olmadı kulağıma. Net demiyoruz yine düşünelim diyoruz ama eşim de sevdi Arya yı

Çok geçmiş olsun. Ben de 2022 aralık annesi olacakken geçen sene 21+0’da erken doğum yaptım. Bu sene de serklajlıyım. Benim rahim ağzı uzunluğu en son geçen ay 34 mm’di. Bu sefer doktorum hiç bakmadı bile ona. 31+0’ım bugün. Çok abartmamak kaydıyla çocuk parkına, markete kadar falan gidiyorum. 37. Haftada dikiş alınıyor diye biliyorum. Sezaryen olacaklar için de ameliyat sırasında alınıyormuş.
34. Haftaya gelmişsiniz şükür. Bizim de hedefimiz 34. Hafta. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah bebeklerimizi sağ salim alırız hepimiz kucaklarımıza çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim 34 benim için de mucizeydi hiç kalkmadan geldik çok şükür ben ev içinde bile yürümedim yemeğimi bile yatarak yiyorum kanal açık olduğu için kontole gitmiyoruz canım ger an suyum gelebilir diye. 34 te rutin alınmıyor doktorum eşime 36 da getir dedi o zaman bakıp göreceğiz bakalım. inşallah o haftaları da görmek nasip olur evlat acısı çok zor.

Ben normal doğum istiyordum ama doktorum sezeryani hem bebek hem anne için daha iyi olduğunu söyledi, ikisininde iyi yönü kötü yönünü anlattı, sezeryana döndüm gibi bakalım
Evet maalesef makat gelişli iken normal riskli gibi hele ilk doğumlarda önermiyorlar . Dönmesi için egzersiz yapıyor musun ? Haftan kaç

Ben varım ama benim için artık çok geç, ilki de makat gelişliydi çünkü
bu makat gelişli oranı düşük değil miydi ya :) ne kadar çokmuşuz. İmzana göre geç değil aslında döner ama ilki sezaryen olduğu için mi benim için geç dedim ?:)

İnek sütü içmem normalde sevmem ama kadın o kadar ısrar etti ki artık ısrarları dursun diye içtim bidaha tövbe Emzirme hakkında dediğini bilmiyordum öyle yapayım sağol kuşum
Yaşayacaz mecbur yavrum ha şiddetli olur sakin olur hepimiz alacağız payımızı
Kız iyi düşün iyi olsun sakin olur inşallah
Ya kimyonlu yiyecekler çok iyimiş galiba, sütüne geçince kimyon bebeğe gaz yapmıyormuş, bir bak inetden istersen
Evet evet öyleymiş bundan sonra her gün bir bardak kimyon çayı teşekkür ederim
ben de bu videoyu saklıyordum kendime belki faydası olur KelebeksiRY
Bunu yaptık en son geçti acısı şükür sızdı kaldı yoruldu ağlamaktan teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…