2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de çok çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım sana hangi günü verdi

Bana geçen vajinal propla baktı serviks uzunluğunu ıkın dedi açıklık bakacaktı ikinci kez ıhh yapıyorum ama sadece ağızımla adam öyle değil tuvaletini yapar gibi diyo ama bende korkudan mıdır nedir yapamadım bana doktor dalga geçer gibi normal doğumla seninle çok uğraşırdık neyse ki sezeryan dedi

Bana geçen hafta tarih verdiler ama bu hafta dönmez ise kesin tarih belirleyeceğiz doktor kesin tarih verecek . Normalde yarındı randevum ama değiştirmek istiyorum yüzleşemicem :)

Kendisinde doğum yaptırma ihtimali olması adına mı sez önerdi . Yoksa senin tıbbi hikayenden dolayı mı sez önerdi ? Nasıl avantajları varmış veya nprmalden nasıl fazla avantajları varmış acaba ?

Ben de çok çok büyük ihtimalle sezeryan olacağım sana hangi günü verdi
Yaa niye normal istiyordun :) sen bebişin kilosu boyu fazla diye mi sez olman gerekecek yoksa senin mi fikrin değişti ?

Benim bu hafta gideceğim kontrolde kesinleşecek inş dönmüş olur :)

Yaa niye normal istiyordun :) sen bebişin kilosu boyu fazla diye mi sez olman gerekecek yoksa senin mi fikrin değişti ?

Benim bu hafta gideceğim kontrolde kesinleşecek inş dönmüş olur :)
Ben normal sezeryan hep Doktora bıraktım ikimiz icinde hangisi iyise o olsun dedim pozisyonu baş aşağı ama 36+4 ye 3600 olmuş normali beklersek bu bebek 4 u geçer dedi sezeryan olman daha iyi dedi ben de tamam dedim cumartesi nst istedi gittim bir çatı bakalım yine de dedi ebeye yolladi ebe de şu an 3600 u dogabilirsin ama bu rahim yapısı seni 2 hafta götürür o zamana bebek 3900 e yakın olur doğurmazsin çatin dar dedi çok istersen aşırı derecede dikişin olur falan dedi zaten çok kötüydü ebe doktorumun yanına indim Çarşamba alalım dedi ben de 20 si olsun bari dedim salı bir daha gel nst bakacam sancın çıkarsa Çarşamba alırim çıkmazsa gittiği yere kadar dedi

Kendisinde doğum yaptırma ihtimali olması adına mı sez önerdi . Yoksa senin tıbbi hikayenden dolayı mı sez önerdi ? Nasıl avantajları varmış veya nprmalden nasıl fazla avantajları varmış acaba ?
Kendisinde doğum olmiicak, sordum sizce normal doğum mu sezeryan mi iyi diye, direk sezeryan dedi, bebek için neredeyse risksiz anne için se ileride daha sağlıklı dedi, normal Dogum yapanların çoğu idrar tutamıyor 50 yaşından sonra filan dedi… Bebek için de bu oksijen olayını ve takılma risklerini söyledi.. ağrısız sancısız doğum ama sonrasında bir kaç gün ağrı oluyor tabi dedi… Genel
Olarakta eski düşünceli insanlar dedi, normal doğumun daha iyi olduğunu düşünüyorlar ama
Öyle değil filan dedi ben o kadar normal doğum düşünürken beni bayağı vazgeçirdi, bir de bebeğim de biraz büyük 1-2 hafta önde ama nirmal
Doğuma engel değil dedi..

Bu carsamba mı gelıyor bebıs yanı

Hepimizin acısı var ne fena bir şey. Ama maşallah sana darısı tüm riskli risksiz gebeliklere. acısız kanamasız tatlış doğumların olsun sağ salim kucağına al. Teşekkür ederim canım. 37 ye kadar inşallah kanama bişey yaşamayız senin de dikişlerinde ağrı acı oldu mu ?

Amın cumlemızın ınsallah
Hala korkuyorum her an bısue olursa dıye, cok sukur agrım sancım yok, dıkısı hıssetmıyorum bıle, hapsururken oksururken bıle cok korkuyordum bısey olacak dıye

Kizlar asla sizin ustunuzden söylemiyorum ama anlamdigim bı kaç şey var doktorlar neden bu kadar noraml doğum karşıtılar ya şaşırıyorum doğrusu sonuçta Allah bizi kadın olarak yaratmış ve bebeğin cikiş yerini de belirlemiş doktorlar neden bu kadar sezeryan yapmmaya meyili daha kolay oliyor diye mi onlar için onu da anlamış değilim evet tabiki normal doğum da sezeryanda kendine göre çok zorluklari var ama bence iki doğumda da insanin vajina kısmı degisiyor yani bu idrar tutamama durumlari falan yalan gibi teyzem iki sezeryan yaptı aynı sikayetler bende var dedi aynı şekilde normal doğum yapan teyzemde belki bu bunyeden buneye değişiyor ama bebek için sağlıklı olan normal doğum bana göre sezeryana mecburi hiç birsey demiyorum yoksa

Bence bunun en büyük sebebi yaşam tarzımizin değişmesi eskiden insanların işleri bizim gibi değildi kemikleri de doğal olarak bizden daha güçlü daha esnek yapı da çok doğum yapan kadınlara bakıyorsun taşrada sürekli ayakta yürüyorlar ağır kaldırıyorlar çömelerek ot vb bıciyorlar bu hareketlere bakınca da doktorun normal doğumu kolaylaştırır dediği hareketler hep

Tabi herkes başka bişi söylüyor bu konuda, sezeryan doktorlar
İçin de saha risksiz ama anne ve bebek içinde öyle.. Normal doğuma karşı değil benim
Gittiğim doktorlar ama genel olarak sezeryani öneriyor çoğu… Arkadaslarimdanda her ikisini yapanlar var, bazısı normal daha iyi diyo, bazısı sezeryan daha iyi diyo… Yani aslında herkes kendisi karar vermesi lazım nasil dogum
Yapmak istediğine tabi ki… Ben de internetten biraz araştırdım belgeseller filan izledim, bana sezeryan daha iyi gibi geldi mesela önce bilmeden normal doğum diyordum belgeselleri izlemeden önce… Tabi bunlari izleyip normal doğumun daha iyi olduğuna karar verenlerde var, önemli olan, herkes kendi karar vermesi, ikisininde iyi yönü ve kötü yönü var tabi ki

20si benim doğum günüm :) bana da 20-25 arası verdi ama bu hafta kesinleşecek :). 4ü bulursa sez öneriyorlar . Çarşamba dediği 15 Kasım mı 22 Kasım mı ?
Ben galiba 22si olarak vereceğim tarihi dönmez ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…