2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Boyunda bir değişiklik var mı peki ? Ben yarına almıştım randevuyu ama ufak çaplı tedirginim tarih verecek diye :)
Salı veya çarşambaya ertelemeyi düşünüyorum

Kız sana kesin tarih verdiler mi?
Tarih verdiler ama kesinleşmedi 20-25 Kasım arası olacak tabi eğer hala makat gelişli ise
Bu haftaki kontrolde eğer dönmediyse tarihi kesinleştiririz siz de düşünün dedi tarihi :)

O yüzden benim doğum günüm mü akrebin son günü mü yoksa yay olsa da eşimle tanışma yıldönümü mü olsun diye iki arada bir seredeyiz

Boyunda bir değişiklik var mı peki ? Ben yarına almıştım randevuyu ama ufak çaplı tedirginim tarih verecek diye :)
Salı veya çarşambaya ertelemeyi düşünüyorum
52 cmdi en son

Kızlar doğumhanede bebeği çıkarmadan bileklik takacak mısınız ayarladınız mı?

Ben bu oylamaya yay burcu olarak oy vermiştim hatırladım hayırlısı olsun bebeğim hakkında yani çok yakında geliyor kilosu boyu nasıldı en son?

Belli olmaz dönebilir son dakikaya kadar üstte tekme hissediyor musun

Ben bu oylamaya yay burcu olarak oy vermiştim hatırladım hayırlısı olsun bebeğim hakkında yani çok yakında geliyor kilosu boyu nasıldı en son?
Evet yay demiştin :)) aynen hayırlısı olsun sağlıklı olsun ikimiz için de sağlıkla ilerlesin de ben gene de koltuğun ucuna çıkıp yere eğilmeye devamke
En son gittiğimde tam 1 hafta önce 3350 ye 49cm di

Belli olmaz dönebilir son dakikaya kadar üstte tekme hissediyor musun
Ben öyle hissettiğimde baş gelişli sanmıştım ultrasonda kafasının yanında ayakları olduğunu gördüm. Ama şıan başını bariz hissediyorum tepinmeler de hep vajinama doğru.

En fazla yan yatıyor sonra gene kafayı dikiyor göğüs altıma :)

Bebeğin belli olması için ne olur ne olmaz diye, biz kendimizde olmucaz sonuçta doğımhaneden alıp başka odaya götürüyorlarmış kontrolleri için sonra odaya çıkıyormuş
Bunu hiç düşünmemiştim ben yanımda eşimi de istediğim için en kötü onu yollarım bekle oğlunun başında ben önemli değilim diye ama şey hastaneye yatış yapar yapmaz videolardan gördüğüm kadarıyla anneye bir tane bileklik takıyorlar doğumla da hem anneye hem bebeğin ayağına aynı bileklikten takıyorlar

Ya teyzemin son hafta dönmüş hep ayakları aşağıdaymış mahvetmiş teyzemi kanala girdiğinde dönmüş bebek normal doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…