- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.101
Boyunda bir değişiklik var mı peki ? Ben yarına almıştım randevuyu ama ufak çaplı tedirginim tarih verecek diye :)Çok şükür artık gelişimlerini tamamladı ya bebekler doktorlar da o yüzden daha rahatlar doğal olarak biz de ben 5 Aralık'ta doğması lazım organ gelişimini tamamlamış mıdır dedim organ gelişimini tamamlamasa bu kilo da olmazdı dedisalı olsa da yine pazarlığa otururuz
Tarih verdiler ama kesinleşmedi 20-25 Kasım arası olacak tabi eğer hala makat gelişli iseKız sana kesin tarih verdiler mi?
52 cmdi en sonBoyunda bir değişiklik var mı peki ? Ben yarına almıştım randevuyu ama ufak çaplı tedirginim tarih verecek diye :)
Salı veya çarşambaya ertelemeyi düşünüyorum
Ben bu oylamaya yay burcu olarak oy vermiştim hatırladımTarih verdiler ama kesinleşmedi 20-25 Kasım arası olacak tabi eğer hala makat gelişli ise
Bu haftaki kontrolde eğer dönmediyse tarihi kesinleştiririz siz de düşünün dedi tarihi :)
O yüzden benim doğum günüm mü akrebin son günü mü yoksa yay olsa da eşimle tanışma yıldönümü mü olsun diye iki arada bir seredeyiz
Yazdılar bebeğim iyiler çok şükürKızlar dünkü doğumlardan haber var mı?
Belli olmaz dönebilir son dakikaya kadar üstte tekme hissediyor musunTarih verdiler ama kesinleşmedi 20-25 Kasım arası olacak tabi eğer hala makat gelişli ise
Bu haftaki kontrolde eğer dönmediyse tarihi kesinleştiririz siz de düşünün dedi tarihi :)
O yüzden benim doğum günüm mü akrebin son günü mü yoksa yay olsa da eşimle tanışma yıldönümü mü olsun diye iki arada bir seredeyiz
Nasıl bileklikKızlar doğumhanede bebeği çıkarmadan bileklik takacak mısınız ayarladınız mı?
Evet yay demiştin :)) aynen hayırlısı olsun sağlıklı olsun ikimiz için de sağlıkla ilerlesin de ben gene de koltuğun ucuna çıkıp yere eğilmeye devamkeBen bu oylamaya yay burcu olarak oy vermiştim hatırladımhayırlısı olsun bebeğim hakkında yani çok yakında geliyor kilosu boyu nasıldı en son?
Bebeğin belli olması için ne olur ne olmaz diye, biz kendimizde olmucaz sonuçta doğımhaneden alıp başka odaya götürüyorlarmış kontrolleri için sonra odaya çıkıyormuşNasıl bileklik
Ben öyle hissettiğimde baş gelişli sanmıştım ultrasonda kafasının yanında ayakları olduğunu gördüm. Ama şıan başını bariz hissediyorum tepinmeler de hep vajinama doğru.Belli olmaz dönebilir son dakikaya kadar üstte tekme hissediyor musun
Bana fobi yüklendi şuanKızlar doğumhanede bebeği çıkarmadan bileklik takacak mısınız ayarladınız mı?
Bunu hiç düşünmemiştim ben yanımda eşimi de istediğim için en kötü onu yollarım bekle oğlunun başında ben önemli değilim diyeBebeğin belli olması için ne olur ne olmaz diye, biz kendimizde olmucaz sonuçta doğımhaneden alıp başka odaya götürüyorlarmış kontrolleri için sonra odaya çıkıyormuş
Bana da bir tanığımız söylüyor ikidir kafama takıldı alın mutlaka diyorBa
Bana fobi yüklendi şuan
Korkma artık o bileklik hemen takılıyor anneye de bebeğe de, ben acile giriş yaptığım an taktılar mesela bebeğin de vardıBa
Bana fobi yüklendi şuan
Her anne bebeğe farklı bileklik mi takılıyor ?Korkma artık o bileklik hemen takılıyor anneye de bebeğe de, ben acile giriş yaptığım an taktılar mesela bebeğin de vardı
Ya teyzemin son hafta dönmüş hep ayakları aşağıdaymış mahvetmiş teyzemiEvet yay demiştin :)) aynen hayırlısı olsun sağlıklı olsun ikimiz için de sağlıkla ilerlesin de ben gene de koltuğun ucuna çıkıp yere eğilmeye devamke
En son gittiğimde tam 1 hafta önce 3350 ye 49cm di
Kaç kiloymuş peki bebiş döndüğünde ?Ya teyzemin son hafta dönmüş hep ayakları aşağıdaymış mahvetmiş teyzemikanala girdiğinde dönmüş bebek normal doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?