- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.081
Ekledim18 mart erkek tunç ege 23 aralık 2023
Amin hepimizinMasallah masallahsaglıkla gelsın, allah gonlune gore versinn
15 Kasım20si benim doğum günüm :) bana da 20-25 arası verdi ama bu hafta kesinleşecek :). 4ü bulursa sez öneriyorlar . Çarşamba dediği 15 Kasım mı 22 Kasım mı ?
Ben galiba 22si olarak vereceğim tarihi dönmez ise
Yok bizim ki kendi istediği zamana bırakmıyor :) anasına babasına yıktı doğacağı tarihi ben de akrep olsun istiyorum o yüzden son gün 22si bir de 22.11.23 güzel tarih15 Kasımben de yaya dönsun mu diye düşünüyorum ama ne yaparsak yapalım kendi istediği zaman gelecek gibi
Kesinlikle katılıyorum, sezeryan alternatif doğum şekli. Eğer bir sıkıntı olursa normal Doğuma engel o zaman yapılan bir şey, bunu da bebeğin belirlediğini düşünüyorum, zaten Doğum yeterince travmatik bebek için bırakalım ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin buna da müdahale etmeyelim. Sıkıntı yok haftası da doldu normal Doğum da olmuyor o zaman tabii ki sezeryan yapılır. Öncesinde hiçbir sıkıntı yokken şu hafta alalım olayı bana doğru gelmiyor. Tabii ki kendi isteğiyle sezeryan olana da saygım sonsuz. Annenin kendi tercihi kimse kimsenin kararına karışamaz. Her iki Doğuma da açık bir insanım nasıl gelmek istiyorsa bebeğim belirlesinKizlar asla sizin ustunuzden söylemiyorum ama anlamdigim bı kaç şey var doktorlar neden bu kadar noraml doğum karşıtılar ya şaşırıyorum doğrusu sonuçta Allah bizi kadın olarak yaratmış ve bebeğin cikiş yerini de belirlemiş doktorlar neden bu kadar sezeryan yapmmaya meyili daha kolay oliyor diye mi onlar için onu da anlamış değilim evet tabiki normal doğum da sezeryanda kendine göre çok zorluklari var ama bence iki doğumda da insanin vajina kısmı degisiyor yani bu idrar tutamama durumlari falan yalan gibi teyzem iki sezeryan yaptı aynı sikayetler bende var dedi aynı şekilde normal doğum yapan teyzemde belki bu bunyeden buneye değişiyor ama bebek için sağlıklı olan normal doğum bana göre sezeryana mecburi hiç birsey demiyorum yoksa
Cuma 40 5 dakika 40 5 dakika 40 şeklinde düzenli sancım vardı ama yoldan gelmiştik git dinlen sabah gel dedi cumartesi de sadece 1 kez 60 vurdu geçti salı bir daha ulturasyon ve nst istedi neden bilmiyorum çok beklemek istemiyor seninki beklemekte sakinca görüyor muAy resmen geliyor gelmekte olan :))
Cumartesi nar nasıl çıktı ?
Yok bizim ki kendi istediği zamana bırakmıyor :) anasına babasına yıktı doğacağı tarihi ben de akrep olsun istiyorum o yüzden son gün 22si bir de 22.11.23 güzel tarih
Benimki verdiği tarihler arasında yapalım dedi eğer geçerse makat gelişli olduğu için sancıların bebişi strese sokar dedi kakasını yapabilir dedi .Cuma 40 5 dakika 40 5 dakika 40 şeklinde düzenli sancım vardı ama yoldan gelmiştik git dinlen sabah gel dedi cumartesi de sadece 1 kez 60 vurdu geçti salı bir daha ulturasyon ve nst istedi neden bilmiyorum çok beklemek istemiyor seninki beklemekte sakinca görüyor mu
Bir önceki gittiğimde sancım 45in altına hiç inmemişti 100 görmüştü ama sonraki nst de adalat içtiğim için herhalde hiç sancı gelmedi 30un üstüne çıkmadı . Evet bana da dedi düzenli sancın olmaması doğum başlamadan önce almalıyoz dediSana sancın gelirse alırım demedi mi
Hem kaka olayı var hem de doğum kanalına girerse almak zor oluyormuş riske gerek yok ben sancım böyle duzenli gelirse ne olur dedim dogurursun dediBenimki verdiği tarihler arasında yapalım dedi eğer geçerse makat gelişli olduğu için sancıların bebişi strese sokar dedi kakasını yapabilir dedi .
Yengemin ablası normal doğurmak için beklemiş beklemiş . Bebiş kakasını yapmış ve yemiş acil sez olup bebişin midesini yıkamışlar o yüzden dr verdiği tarih dışına da çıkmak istemiyorum
O da birden başlıyor gibi oluyor sancı apar topar sezeryanda nasıl olur hiç bilmiyorumBir önceki gittiğimde sancım 45in altına hiç inmemişti 100 görmüştü ama sonraki nst de adalat içtiğim için herhalde hiç sancı gelmedi 30un üstüne çıkmadı . Evet bana da dedi düzenli sancın olmaması doğum başlamadan önce almalıyoz dedi
Hem kaka olayı var hem de doğum kanalına girerse almak zor oluyormuş riske gerek yok ben sancım böyle duzenli gelirse ne olur dedim dogurursun dediben kaldım korkma diyor ben gelirim sabah akşam ahahhaha
Benim sancım hiç yok şıan önceden arada kasılırdım . Karnım sertleşirdi şimdi hiç yok . Hatta karnım inmişti tekrar yukarı çıktı.O da birden başlıyor gibi oluyor sancı apar topar sezeryanda nasıl olur hiç bilmiyorum
Karın o zaman bebeğin başıyla mı alakalı acaba makat olunca düşmüyor mu kiBenim sancım hiç yok şıan önceden arada kasılırdım . Karnım sertleşirdi şimdi hiç yok . Hatta karnım inmişti tekrar yukarı çıktı.
Adalatı da hafta başında bıraktım ama hayırlısı ya
Benim doktorum da öyle hastaneye de yakın oturuyor atlar motoruna gelir hemen
Seni öyle iyi anlıyorum ki günler ay gibi geçiyor her an tetiktesin sürekli endişeli Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasınAmın cumlemızın ınsallah
Hala korkuyorum her an bısue olursa dıye, cok sukur agrım sancım yok, dıkısı hıssetmıyorum bıle, hapsururken oksururken bıle cok korkuyordum bısey olacak dıye
Yok yok benim makat gelişliyken de aşağıdaydı.Karın o zaman bebeğin başıyla mı alakalı acaba makat olunca düşmüyor mu ki
Çok şükür artık gelişimlerini tamamladı ya bebekler doktorlar da o yüzden daha rahatlar doğal olarak biz de ben 5 Aralık'ta doğması lazım organ gelişimini tamamlamış mıdır dedim organ gelişimini tamamlamasa bu kilo da olmazdı dediBenim sancım hiç yok şıan önceden arada kasılırdım . Karnım sertleşirdi şimdi hiç yok . Hatta karnım inmişti tekrar yukarı çıktı.
Adalatı da hafta başında bıraktım ama hayırlısı ya
Benim doktorum da öyle hastaneye de yakın oturuyor atlar motoruna gelir hemen
Benim karnımda asla aşağı düşmediKarın o zaman bebeğin başıyla mı alakalı acaba makat olunca düşmüyor mu ki
Kız sana kesin tarih verdiler mi?Yok yok benim makat gelişliyken de aşağıdaydı.
onla ilgili değildir bence :)
11gün beklese yeterBenim karnımda asla aşağı düşmediama çatıda ebe 2 hafta götürür seni bu rahim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?