2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
15 Kasım ben de yaya dönsun mu diye düşünüyorum ama ne yaparsak yapalım kendi istediği zaman gelecek gibi

15 Kasım ben de yaya dönsun mu diye düşünüyorum ama ne yaparsak yapalım kendi istediği zaman gelecek gibi
Yok bizim ki kendi istediği zamana bırakmıyor :) anasına babasına yıktı doğacağı tarihi ben de akrep olsun istiyorum o yüzden son gün 22si bir de 22.11.23 güzel tarih

Kesinlikle katılıyorum, sezeryan alternatif doğum şekli. Eğer bir sıkıntı olursa normal Doğuma engel o zaman yapılan bir şey, bunu da bebeğin belirlediğini düşünüyorum, zaten Doğum yeterince travmatik bebek için bırakalım ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin buna da müdahale etmeyelim. Sıkıntı yok haftası da doldu normal Doğum da olmuyor o zaman tabii ki sezeryan yapılır. Öncesinde hiçbir sıkıntı yokken şu hafta alalım olayı bana doğru gelmiyor. Tabii ki kendi isteğiyle sezeryan olana da saygım sonsuz. Annenin kendi tercihi kimse kimsenin kararına karışamaz. Her iki Doğuma da açık bir insanım nasıl gelmek istiyorsa bebeğim belirlesin Sezeryan evet bazı doktorlar için daha kolay ve geliri daha yüksek diye daha çok tercih ediliyor.

Ay resmen geliyor gelmekte olan :))

Cumartesi nar nasıl çıktı ?
Cuma 40 5 dakika 40 5 dakika 40 şeklinde düzenli sancım vardı ama yoldan gelmiştik git dinlen sabah gel dedi cumartesi de sadece 1 kez 60 vurdu geçti salı bir daha ulturasyon ve nst istedi neden bilmiyorum çok beklemek istemiyor seninki beklemekte sakinca görüyor mu

Yok bizim ki kendi istediği zamana bırakmıyor :) anasına babasına yıktı doğacağı tarihi ben de akrep olsun istiyorum o yüzden son gün 22si bir de 22.11.23 güzel tarih
Sana sancın gelirse alırım demedi mi

Benimki verdiği tarihler arasında yapalım dedi eğer geçerse makat gelişli olduğu için sancıların bebişi strese sokar dedi kakasını yapabilir dedi .

Yengemin ablası normal doğurmak için beklemiş beklemiş . Bebiş kakasını yapmış ve yemiş acil sez olup bebişin midesini yıkamışlar o yüzden dr verdiği tarih dışına da çıkmak istemiyorum

Sana sancın gelirse alırım demedi mi
Bir önceki gittiğimde sancım 45in altına hiç inmemişti 100 görmüştü ama sonraki nst de adalat içtiğim için herhalde hiç sancı gelmedi 30un üstüne çıkmadı . Evet bana da dedi düzenli sancın olmaması doğum başlamadan önce almalıyoz dedi

Hem kaka olayı var hem de doğum kanalına girerse almak zor oluyormuş riske gerek yok ben sancım böyle duzenli gelirse ne olur dedim dogurursun dedi ben kaldım korkma diyor ben gelirim sabah akşam ahahhaha

O da birden başlıyor gibi oluyor sancı apar topar sezeryanda nasıl olur hiç bilmiyorum

Hem kaka olayı var hem de doğum kanalına girerse almak zor oluyormuş riske gerek yok ben sancım böyle duzenli gelirse ne olur dedim dogurursun dedi ben kaldım korkma diyor ben gelirim sabah akşam ahahhaha
O da birden başlıyor gibi oluyor sancı apar topar sezeryanda nasıl olur hiç bilmiyorum
Benim sancım hiç yok şıan önceden arada kasılırdım . Karnım sertleşirdi şimdi hiç yok . Hatta karnım inmişti tekrar yukarı çıktı.
Adalatı da hafta başında bıraktım ama hayırlısı ya
Benim doktorum da öyle hastaneye de yakın oturuyor atlar motoruna gelir hemen

Karın o zaman bebeğin başıyla mı alakalı acaba makat olunca düşmüyor mu ki

Amın cumlemızın ınsallah
Hala korkuyorum her an bısue olursa dıye, cok sukur agrım sancım yok, dıkısı hıssetmıyorum bıle, hapsururken oksururken bıle cok korkuyordum bısey olacak dıye
Seni öyle iyi anlıyorum ki günler ay gibi geçiyor her an tetiktesin sürekli endişeli Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın

Çok şükür artık gelişimlerini tamamladı ya bebekler doktorlar da o yüzden daha rahatlar doğal olarak biz de ben 5 Aralık'ta doğması lazım organ gelişimini tamamlamış mıdır dedim organ gelişimini tamamlamasa bu kilo da olmazdı dedi salı olsa da yine pazarlığa otururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…