2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlaar güncelleme yapmaya geldim son okuyamadığım mesajları okuyordum ben de hemen takarlar bebeğe bileklik diye düşünüyorum ya hastaneden Allah korusun korktum

Güncellemeye gelecek olursam kızımız kilo almakta inat ediyor perinatologda 2000 gr, kendi doktorumda 2232 gr çıktı 34+’larda. Böyle devam ederse 36. ya da 37. Haftada kızıma erken kavuştay yaşayacağım ama umarım biraz daha hızlanır kilo alması. Zaten çok düzenli besleniyordum ama bir kaç detay daha ekledim herkesin önerisi ile çok teşekkür ederim kefir, muz, ceviz, badem, daha çok protein vs gibi. Bundan sonrası kısmet artık. benjo canım senin de bebiş benim ki gibi geriden geliyordu son durumun nedir?

Annem beni doğurduğunda bileklik takılmış bana anne adı yazılı olarak sonra bebeği getirmişler annem sevmiş sevmiş emzirmiş de ama kıyafeti annemin verdiği değilmiş heralde hastaneden giydirmişler demiş sonra odaya bir bebek daha gelmiş annem de benim bebeğim kucağımda demiş bileğine bir bakmışki başka birinin adı yazıyo

Ana süt kardeşin olmuş saçma bir şekilde

Evet işte doğru da söylüyorsun eskiden öyleymiş şu anda sağlıkta yok ona bakarsan gerçekten ikinci çocukta çoğumuz sağlıkla çok sinaniyoruz mesela
Çok doğru diyorsun canım ben de fikrimi belirtmek istedim aslında her anne kendi doğum sekilini bı nevi karar veriyor aslında dediğin gibi sezeryandan menun olanda var olmayanda benimde normal doğumda şikayetlerim var ama sezeryanda da olabilir diye düşünüyorum iki doğum da kendine göre zor bende o belgeselleri izlediğimde piskoljim bozuldu izleme izlme
Bende öyle düşünüyorum aslında mesela doktorlara şaşırıyorum tabiki herkesin kararına saygı duyuyorum ve buradaki ve hamile olan tüm kadınlara alalh sağlıklı ve hayırlı doğum şekli versin o şekilde de dua ediyorum ama bı yandan doktorlarimiza da şaşırıyorum heralde dediğin gibi bazi doktorlar için geliri yüksek diye insanlar umursamıyor Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın bende ilk normal doğum yaptım ve sonrasında çok iyiydim gerçekten mukemel bı surecti hele ki iyi doktorlarımız ve evleriniz varsa kizlar normal doğum daha iyi benim develeto onların insanfina kaldım biraz ama ona rağmen güzeldi sezeryan olan bı iki yakınıma da tanık oldum sonrası çok sorun oluyor bebeği tutma emzirme tuavlet afedersiniz her ikisi de çok zor o bı gerecek ama hepimizin fıtratı buna uygun yaratılmış onu düşünüyorum hangisi hayırlısıyla o olsun
Kız senin ki de dert mi ben daha isme karar vermedim ya magnet basicaktim kaldı ya

Ee siz bebişi nasıl sevdiniz bu zamana kadar bebiş bebiş diye mi :) demek ki içinize sinmemiş . Ama isim olayı da çok zor ya

Kaç kiloymuş peki bebiş döndüğünde ?
Muhtemelen benim de sancımın çok olduğu zaman döndü bebiş
Canım arkadaşımın bebeği baş geliş pozisyondaydı ama kilo alımını zayıf gördüğü için doktoru ameliyat tarihi vermişti. Ameliyattan bir gün önce adet sancısı gibi ağrısı olmuş bunun ama heyecandır, üstüm açık yattım üşüttüm ondan oldu diye umursamazken aslında baya kasılması varmış bu kasılmalarla bebiş de baş gelişten makat pozisyona dönmüş ertesi gün ameliyatta doktoru hem açıklığı olduğunu hem de bebeğin döndüğünü fark etmiş. Acil ameliyatlıkmış aslında tam da o gün. 3750 doğdu bebeği. Benim doktorum bana 32. haftamda şu saatten sonra çok dönmez demişti ama güven olmuyor bu bebişlere her an her şey olabilir. En basit örneği arkadaşım işte 38. haftası bitmek üzereymiş aldıklarında.

Gerçekten daha dün gibi nisan topiğinde hep beraber yumurta takibi yapıp birbirimize destek olduğumuz günler. Allah razı olsun canım sende sağlıkla zamanında bebeğine kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…