- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.141
Bende şaşırdım yaa beklemiyoduSımdı mı giriyor, kız 1 saat once konustuk carsmaba dıyeanam bu bebıslerın acelesı nıye
Cekıyorum hemen
Aaaa daha demin konuştuk Salı gidecekti. Çok şaşırdım Güzel haberler alırız inşallahKızlar @Lmntbrdgi için 99kere “ya mübdi” çekelim. Sanırım doğuma giriyor dua edelim
Emin ol aynı şoktayımAaaa daha demin konuştuk Salı gidecekti. Çok şaşırdım Güzel haberler alırız inşallah
Bana da bi sancılar gelmeye başladı :)Emin ol aynı şoktayım
CanimKızlarrr merhababugün taburcu oldum hastaneden kendimi iyi hissediyorum şükürler olsunki o yüzden size bilgi vermeye geldim. 1.Bebişim 2060 gramdı 2.Bebişim 2040 gram doğdu. Tek başlarına nefes alamıyorlar. Bu yüzden küvezdeler. Bugün çocuk doktoru geldi hastaneden çıkmadan önce bilgi verdi. Muhtemelen 1-2 haftaya çıkar küvezden dedi. Baya umut oldu bize. Etiket atan arkadaşların mesajlarını tek tek okudum. Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hepiniz sağlıkla zamanında çok kolay doğumlar yaparsınız. Hastaneden bebeğinizle sağlıkla ayrılırsınız
Ay ciddi miBana da bi sancılar gelmeye başladı :)
valla hafiften kasılmalar geldi karnım sertleşiyor etkilendim mi naptımAy ciddi mi
Kız sen 38.haftadaymışsın hayırlısı bakalım. Dakika tuttun mu hiç?valla hafiften kasılmalar geldi karnım sertleşiyor etkilendim mi naptım
Bu gidişle Aralık görünümlü Kasım anneleri olacağızSımdı mı giriyor, kız 1 saat once konustuk carsmaba dıyeanam bu bebıslerın acelesı nıye
Cekıyorum hemen
Ultrasonda haftası ne çıkıyor peki sat ile uyumlumuKızlaar güncelleme yapmaya geldim son okuyamadığım mesajları okuyordum ben de hemen takarlar bebeğe bileklik diye düşünüyorum ya hastaneden Allah korusun korktum
Güncellemeye gelecek olursam kızımız kilo almakta inat ediyor perinatologda 2000 gr, kendi doktorumda 2232 gr çıktı 34+’larda. Böyle devam ederse 36. ya da 37. Haftada kızıma erken kavuştay yaşayacağım ama umarım biraz daha hızlanır kilo alması. Zaten çok düzenli besleniyordum ama bir kaç detay daha ekledim herkesin önerisi ile çok teşekkür ederimkefir, muz, ceviz, badem, daha çok protein vs gibi. Bundan sonrası kısmet artık. @benjo canım senin de bebiş benim ki gibi geriden geliyordu son durumun nedir?
Lc den kaplı atletler aldım ben yaa emzirmeye özel bişey almadım bakalım pişman olacakmıyımKızlar merhaba emzirme sütyeni konusunda tıkandım kaldım ne almalıyım öneriniz var mı
Ayy bende şaşırdım kendi sancısımı geldi acabaEmin ol aynı şoktayım
Zaten hastahane bileklik takmıyor mu doğunca hemen. Hem anneye hem bebeğeBebeğin belli olması için ne olur ne olmaz diye, biz kendimizde olmucaz sonuçta doğımhaneden alıp başka odaya götürüyorlarmış kontrolleri için sonra odaya çıkıyormuş
Hem anneye hem bebeğe takılıyor bileklik zaten.Kızlar doğumhanede bebeği çıkarmadan bileklik takacak mısınız ayarladınız mı?
Detayları hep beraber öğreneceğiz artıkUltrasonda haftası ne çıkıyor peki sat ile uyumlumu
Benim bebekte böyle ultrason üç hafta falan geride görünüyor kimse bişey yapalım demiyor ya
Lc den kaplı atletler aldım ben yaa emzirmeye özel bişey almadım bakalım pişman olacakmıyım
Ayy bende şaşırdım kendi sancısımı geldi acaba
Çarşamba günüydü az önce konuştuk.Kızlar @Lmntbrdgi için 99kere “ya mübdi” çekelim. Sanırım doğuma giriyor dua edelim
Ayyy şaşırdım gerçekten hadi inşallah sağlıkla çıksınlarKızlar @Lmntbrdgi için 99kere “ya mübdi” çekelim. Sanırım doğuma giriyor dua edelim
Ya sancısı vardı önemsiz sanıp doktora gittiydi durum farklıymışÇarşamba günüydü az önce konuştuk.
Hatta insallah 20' sini geçer diyordu.
Sancısımı oldu ne oldu birden. Allah yardımcısı olsun inşallah
Doğumdan daha çok doğum sancısını anlama olayı çok gerginYa sancısı vardı önemsiz sanıp doktora gittiydi durum farklıymış
Dua ettim canımmKızlar @Lmntbrdgi için 99kere “ya mübdi” çekelim. Sanırım doğuma giriyor dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?