2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlarrr merhaba bugün taburcu oldum hastaneden kendimi iyi hissediyorum şükürler olsunki o yüzden size bilgi vermeye geldim. 1.Bebişim 2060 gramdı 2.Bebişim 2040 gram doğdu. Tek başlarına nefes alamıyorlar. Bu yüzden küvezdeler. Bugün çocuk doktoru geldi hastaneden çıkmadan önce bilgi verdi. Muhtemelen 1-2 haftaya çıkar küvezden dedi. Baya umut oldu bize. Etiket atan arkadaşların mesajlarını tek tek okudum. Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hepiniz sağlıkla zamanında çok kolay doğumlar yaparsınız. Hastaneden bebeğinizle sağlıkla ayrılırsınız

Canim
Harika, maşallah guzel doğmuşlar yakında sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Akciğer geliştirici yapmış mıydı doktorlar sana ?

Ultrasonda haftası ne çıkıyor peki sat ile uyumlumu
Benim bebekte böyle ultrason üç hafta falan geride görünüyor kimse bişey yapalım demiyor ya
Kızlar merhaba emzirme sütyeni konusunda tıkandım kaldım ne almalıyım öneriniz var mı
Lc den kaplı atletler aldım ben yaa emzirmeye özel bişey almadım bakalım pişman olacakmıyım
Emin ol aynı şoktayım
Ayy bende şaşırdım kendi sancısımı geldi acaba

Detayları hep beraber öğreneceğiz artık

Kızlar @Lmntbrdgi için 99kere “ya mübdi” çekelim. Sanırım doğuma giriyor dua edelim
Çarşamba günüydü az önce konuştuk.
Hatta insallah 20' sini geçer diyordu.
Sancısımı oldu ne oldu birden. Allah yardımcısı olsun inşallah

Çarşamba günüydü az önce konuştuk.
Hatta insallah 20' sini geçer diyordu.
Sancısımı oldu ne oldu birden. Allah yardımcısı olsun inşallah
Ya sancısı vardı önemsiz sanıp doktora gittiydi durum farklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…