- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.161
Kasılma ve sertleşme oluyor bebek hareket etmiyorKızlar sancı nasıl oluyor gerçekten? Karnım ara sıra geriliyor ara sıra yumuşuyor. Ayakları şimdi mideme baskı yapıyor. Arada sanırım eliyle vajinama basıyor. Bunlar sancı mı yoksa sancı bambaşka bişii mi
Bende de aynı durum var kasığıma baskı yapıyor resmen.. nefes egzersizi yaparak durumu kontrol altına alabilirsinKızlar sancı nasıl oluyor gerçekten? Karnım ara sıra geriliyor ara sıra yumuşuyor. Ayakları şimdi mideme baskı yapıyor. Arada sanırım eliyle vajinama basıyor. Bunlar sancı mı yoksa sancı bambaşka bişii mi
Bizim ki hareket ediyor doktorda kasılma olunca anlarsın dedi ama zaten gerginiz yani son ay sertiz hepimiz bence. Kasılma tam nerde oluyorKasılma ve sertleşme oluyor bebek hareket etmiyor
Rahmin hepsi alt üstü komple sert oluyorBizim ki hareket ediyor doktorda kasılma olunca anlarsın dedi ama zaten gerginiz yani son ay sertiz hepimiz bence. Kasılma tam nerde oluyor
Yürüyüş iyi geliyor. Sanırım benim şuan hissettiğim şey bebiş ayaklarıyla aşırı vuruyor karnıma doğru ve koltukta oturunca zaten yukarısı ve aşağısı katlanıyor ondan zorluyor. Yürüyüş yapınca ayağa kalkınca geçiyor.Bende de aynı durum var kasığıma baskı yapıyor resmen.. nefes egzersizi yaparak durumu kontrol altına alabilirsin
Evet ya hep bebiş falan aslında iki isim var Hazar istiyorduk baştan beri ve hep eşimde Hazar Hazar diye sever ama mir Asaf da var buturlu karar veremdim en son kağıda yazdık kizim çekti iki defa da mir Asaf çıktı galiba mir Asaf olucak ya ama hazarda içimize dert oldu bilmiyorum bı oylama da benim için mi başlatsam ne yapsamEe siz bebişi nasıl sevdiniz bu zamana kadar bebiş bebiş diye mi :) demek ki içinize sinmemiş . Ama isim olayı da çok zor ya
Teşekkürler canım bi anda doğumlar falan olunca stres yaptım sanırımRahmin hepsi alt üstü komple sert oluyor
Yaa nasıl sezeryana mı girdi?
Bana da bu şekilde oluyorKızlar sancı nasıl oluyor gerçekten? Karnım ara sıra geriliyor ara sıra yumuşuyor. Ayakları şimdi mideme baskı yapıyor. Arada sanırım eliyle vajinama basıyor. Bunlar sancı mı yoksa sancı bambaşka bişii mi
Bende de tam tersi, uzaninca geciyo o baski bissiYürüyüş iyi geliyor. Sanırım benim şuan hissettiğim şey bebiş ayaklarıyla aşırı vuruyor karnıma doğru ve koltukta oturunca zaten yukarısı ve aşağısı katlanıyor ondan zorluyor. Yürüyüş yapınca ayağa kalkınca geçiyor.
O kasilma/sanxiymis braxton hicks daha dogrusu. Ama bnm kizlardan anladigim dogum sancisi adet sancisi seklinde gelio. Limonataya da ole olmusKızlar sancı nasıl oluyor gerçekten? Karnım ara sıra geriliyor ara sıra yumuşuyor. Ayakları şimdi mideme baskı yapıyor. Arada sanırım eliyle vajinama basıyor. Bunlar sancı mı yoksa sancı bambaşka bişii mi
Ya normal sancı sandıydı nolur nolmaz diye meğer doğuruyormuşYaa nasıl sezeryana mı girdi?
Pazartesi istiyordu 7 gün erken mi gelmek istedi kızçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?