2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kasılma ve sertleşme oluyor bebek hareket etmiyor

Bende de aynı durum var kasığıma baskı yapıyor resmen.. nefes egzersizi yaparak durumu kontrol altına alabilirsin

Bende de aynı durum var kasığıma baskı yapıyor resmen.. nefes egzersizi yaparak durumu kontrol altına alabilirsin
Yürüyüş iyi geliyor. Sanırım benim şuan hissettiğim şey bebiş ayaklarıyla aşırı vuruyor karnıma doğru ve koltukta oturunca zaten yukarısı ve aşağısı katlanıyor ondan zorluyor. Yürüyüş yapınca ayağa kalkınca geçiyor.

Ee siz bebişi nasıl sevdiniz bu zamana kadar bebiş bebiş diye mi :) demek ki içinize sinmemiş . Ama isim olayı da çok zor ya
Evet ya hep bebiş falan aslında iki isim var Hazar istiyorduk baştan beri ve hep eşimde Hazar Hazar diye sever ama mir Asaf da var buturlu karar veremdim en son kağıda yazdık kizim çekti iki defa da mir Asaf çıktı galiba mir Asaf olucak ya ama hazarda içimize dert oldu bilmiyorum bı oylama da benim için mi başlatsam ne yapsam

L Lmntbrdgi
Caniko sana ne oldu birden iyiydin bı kaç saat önce bu bebibsler bekeleyemiyor ama gördüğüm kadarıyla haftan iyi hayirli sağlıklı bı doğum olsun inşallah senin için Allah'ın izinyle bebişini kucağına al güzel bol sutlerin ağrısız sancısız bı dönemin olsun

Bana da bu şekilde oluyor
Gün içinde, nstde sancı çıkmıyor, bence sancı değil diye düşünüyorum, sanci olsa az da olsa sürekli bi agri olur herhalde

Bende de tam tersi, uzaninca geciyo o baski bissi

37+3 e girdik an itibariyle ve devlette kontrolüm olacak. Geçen cuma günü özele gittik. Doktor bebek 3 hafta geriden geliyor dedi, 40. Haftaya kadar beklemenin anlamı yok dedi ve 38 den sonra almamız gerekir dedi. Suni sancı vereceklerini söylediler ama daha rahimde açılma yok. Bunun gibi bir sorun yaşayan var mı? Yarın devlete de soracağım bebekte gerilik var mı diye? Kendi sancımın gelmesini beklemek istiyordum. O gün stresten tansiyonuma da vurdu şimdi tansiyon ilacı da kullanıyorum. Normalde tansiyonum hep 9a 5 ya da 10a 6 çıkardı. Cuma günü doktor öyle dedikten sonra 14 e 9 ve ardından 13 e 9 çıktı. Takip ediyorum sürekli şu ana kadar en çok 12 ye 9 oldu, ani yükselme olursa acile gideceğim.

Sıfır açılma ile Suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Her gün 7 hurma yiyorum artık rahimde açılma olsun diye.

O kasilma/sanxiymis braxton hicks daha dogrusu. Ama bnm kizlardan anladigim dogum sancisi adet sancisi seklinde gelio. Limonataya da ole olmus

Onlardan sadece world1 aktif dierleri hic yazmadi cok uzun zamandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…