- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.181
Ya canım onu kasım ya da ekim annelerine sor bence çünkü burda şuanki doğumlar biraz erken doğum. Aralık annesiyiz o haftalara gelemedik bile henüzSıfır açılma ile Suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Her gün 7 hurma yiyorum artık rahimde açılma olsun diye.
Aralık gibi gelecekti. Kasıma da sordumYa canım onu kasım ya da ekim annelerine sor bence çünkü burda şuanki doğumlar biraz erken doğum. Aralık annesiyiz o haftalara gelemedik bile henüz
Şuanlık yok geriden gelenler var ama kesin planlı tarih verilen yok hepsi takipte tahmini olarak en erken 2 3 hafta sonra doğumları olacakAralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde
Burda bir kelime yazmadıktan sonra ilk sayfada adın olsa ne olmasa ne yani bende anlamıyorumOnlardan sadece world1 aktif dierleri hic yazmadi cok uzun zamandir
Ananas yiyebilirsin, veya ahududu çayı açılma yapıyor bunlar diye biliyorum tabi yine araştır öyle içSıfır açılma ile Suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Her gün 7 hurma yiyorum artık rahimde açılma olsun diye.
Bence korkma, sonu nasil olursa olsun hepsini o an unutuyorsun diyolarAralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde
Yüksek tansiyon gebelik için riskli 12-8 de yüksek olabilir yarın doktorunuza danışınAralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde
Teşekkür ederimAnanas yiyebilirsin, veya ahududu çayı açılma yapıyor bunlar diye biliyorum tabi yine araştır öyle iç
Çok teşekkür ederim. Bakalım doktor yarın ne diyecekBence korkma, sonu nasil olursa olsun hepsini o an unutuyorsun diyolaro yüzden nasil saglikli olacaksa Öyle olsun
Evet olabilirmiş. Benim normalde tansiyonum düşüktü çünkü hepYüksek tansiyon gebelik için riskli 12-8 de yüksek olabilir yarın doktorunuza danışın
Sudem senle aşağı yukarı aynı dönem olacak bizim.Kızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
En büyük korkum zaten erken doğum
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin
Valla o kadar hazır değilim ki
Ya bişi olmaaaz bak daha çoğumuz doğurmadı illaki erken doğumlar olacaktıKızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin
Mantıken rahim kapasitem ile ilgili ise erken doğumYa bişi olmaaaz bak daha çoğumuz doğurmadı illaki erken doğumlar olacaktı
Elde ayakta şişme falan vsr mi hem gelişim geriliği hem tansiyon yüksekliği Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilir idrar tahlili yapıldı mı son zamanlardaEvet olabilirmiş. Benim normalde tansiyonum düşüktü çünkü hep
Aynen oyle. Hatta daha fazlasi da neyse smdi bisi demiimBurda bir kelime yazmadıktan sonra ilk sayfada adın olsa ne olmasa ne yani bende anlamıyorum
Nisan'dan beri her gün yazıp birbirimize yardımcı oluyoruz
Hayet iyi gidiosun hersey yolunda stres olucak bisey yok. Hatta stres herseyden daha kotu oyuzden sakin olur musun plsKızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin
beybi sen sadece yarın takip etmemiz gereken kuponlara odaklan gerisi bende ben vakti gelince sudem gel doğuralım derimKızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin
O kadar haklısın ki… bana 27.haftamda çevremdekiler yok göbeğin aşağı düşmüş, yok doğumun çok yakın senin, yok seni rüyamda gördüm bebeğin ölüyordu bilmem ne… ben o hafta bir stres yaptım kendime… 28.hafta kasılmalarım oldu kendimi acilde buldum. Doktor da açılman var, yumusaman var bir nst ye gir, sonra seni fakulte hastanesine sevk edelim dedi. Nst ye girdim sancı mancı yok. Artık ben herhalde herkesten duya duya stresten bebeğin hareketlerini bile kasılma diye sancı diye mi yorumladım kendimce bilmiyorum. Peşine 2 hafta daha o erken doğum korkusunu atamadım üstümden. Lakin hiç iyi de değildim yani. Ondan sonrasında 30.haftayı görünce dedim artık tamam ya, gelse de sorun değil (ne mantık bilmiyorum ama) vakti zaten bilmem ne diye kendimi telkinlemeye başladım. Attım kafamdan o düşünceyi yani. Sonrasında bende ne kasılma , ne karında sertleşme ne bir şeySudem senle aşağı yukarı aynı dönem olacak bizim.
Kendiliğindne bir sancın olmadığı sürece kafanda kurgu yapıp acı sancı hissetmiş gibi düşünme .
Psikolojide hepimizi etkilyor inan ki. Ben hep ben iyiyim aralık ortasında gelecek kızım diyorum.
Ağrım sızım olsa bize kafamı dağıtmaya çalışıyorum.Sende öyle yapmaya çalış. Hatta hepimiz öyle düşünmeye çalışalım
Aramızdan birkaç arkadaşın bebeişi aceleci olabilir ondan önde yada ondan sonraki haftalardakiler ya bendede kasılma açılma ağrıı sancı var diye düşünmeye başlarsa hormonlarıda tetiklemiş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?