2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sıfır açılma ile Suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Her gün 7 hurma yiyorum artık rahimde açılma olsun diye.
Ya canım onu kasım ya da ekim annelerine sor bence çünkü burda şuanki doğumlar biraz erken doğum. Aralık annesiyiz o haftalara gelemedik bile henüz

Ya canım onu kasım ya da ekim annelerine sor bence çünkü burda şuanki doğumlar biraz erken doğum. Aralık annesiyiz o haftalara gelemedik bile henüz
Aralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde

Aralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde
Şuanlık yok geriden gelenler var ama kesin planlı tarih verilen yok hepsi takipte tahmini olarak en erken 2 3 hafta sonra doğumları olacak

Onlardan sadece world1 aktif dierleri hic yazmadi cok uzun zamandir
Burda bir kelime yazmadıktan sonra ilk sayfada adın olsa ne olmasa ne yani bende anlamıyorum
Nisan'dan beri her gün yazıp birbirimize yardımcı oluyoruz

Sıfır açılma ile Suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Her gün 7 hurma yiyorum artık rahimde açılma olsun diye.
Ananas yiyebilirsin, veya ahududu çayı açılma yapıyor bunlar diye biliyorum tabi yine araştır öyle iç

Bence korkma, sonu nasil olursa olsun hepsini o an unutuyorsun diyolar o yüzden nasil saglikli olacaksa Öyle olsun

Yüksek tansiyon gebelik için riskli 12-8 de yüksek olabilir yarın doktorunuza danışın

Kızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
En büyük korkum zaten erken doğum
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin

Valla o kadar hazır değilim ki
Sudem senle aşağı yukarı aynı dönem olacak bizim.
Kendiliğindne bir sancın olmadığı sürece kafanda kurgu yapıp acı sancı hissetmiş gibi düşünme .
Psikolojide hepimizi etkilyor inan ki. Ben hep ben iyiyim aralık ortasında gelecek kızım diyorum.
Ağrım sızım olsa bize kafamı dağıtmaya çalışıyorum.Sende öyle yapmaya çalış. Hatta hepimiz öyle düşünmeye çalışalım
Aramızdan birkaç arkadaşın bebeişi aceleci olabilir ondan önde yada ondan sonraki haftalardakiler ya bendede kasılma açılma ağrıı sancı var diye düşünmeye başlarsa hormonlarıda tetiklemiş oluruz
.

Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin

Ya bişi olmaaaz bak daha çoğumuz doğurmadı illaki erken doğumlar olacaktı

Ya bişi olmaaaz bak daha çoğumuz doğurmadı illaki erken doğumlar olacaktı
Mantıken rahim kapasitem ile ilgili ise erken doğum
Her hamilelikte daha ileri haftaları gördük
30
36+5
Bu sefer rahim kapasitem 39 a kadar dayanır diye inanmak düşünmek istiyorum
Neyse ya L Lmntbrdgi ını okuyunca duygusala bağladım ben biraz ağlayım

O doğuma girince bende bi duygusala bağladım

Burda bir kelime yazmadıktan sonra ilk sayfada adın olsa ne olmasa ne yani bende anlamıyorum
Nisan'dan beri her gün yazıp birbirimize yardımcı oluyoruz
Aynen oyle. Hatta daha fazlasi da neyse smdi bisi demiim
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin

Hayet iyi gidiosun hersey yolunda stres olucak bisey yok. Hatta stres herseyden daha kotu oyuzden sakin olur musun pls

Beybi sen sadece yarın
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin

beybi sen sadece yarın takip etmemiz gereken kuponlara odaklan gerisi bende ben vakti gelince sudem gel doğuralım derim

O kadar haklısın ki… bana 27.haftamda çevremdekiler yok göbeğin aşağı düşmüş, yok doğumun çok yakın senin, yok seni rüyamda gördüm bebeğin ölüyordu bilmem ne… ben o hafta bir stres yaptım kendime… 28.hafta kasılmalarım oldu kendimi acilde buldum. Doktor da açılman var, yumusaman var bir nst ye gir, sonra seni fakulte hastanesine sevk edelim dedi. Nst ye girdim sancı mancı yok. Artık ben herhalde herkesten duya duya stresten bebeğin hareketlerini bile kasılma diye sancı diye mi yorumladım kendimce bilmiyorum. Peşine 2 hafta daha o erken doğum korkusunu atamadım üstümden. Lakin hiç iyi de değildim yani. Ondan sonrasında 30.haftayı görünce dedim artık tamam ya, gelse de sorun değil (ne mantık bilmiyorum ama) vakti zaten bilmem ne diye kendimi telkinlemeye başladım. Attım kafamdan o düşünceyi yani. Sonrasında bende ne kasılma , ne karında sertleşme ne bir şey bugun bile bana oyle diyen insanlar diyor ki aa karnının üstü ne kadar sert, daha aşağıya inmemiş gelmez bu falan e dedim daha 27.haftada bana sen bu hafta doğurursun diyordunuz ne oldu üstündeki elbise bebeği kaldırmıştır ondandır dediler ay dedim sonra kendi kendime ne saçma insanların dediklerini kafama takıp, o kadar strese girmişim şimdi anne kız çok iyiyiz çok şükür. Artık gelse de salmış durumdayım yani, psikolojik olarak hazırım. Yaşama ihtimalinin çok çok yüksek olduğunu biliyorum çünkü. Düne kadar 300 gr, 400 gr diye bahsederken şimdi 1.5 kg, 2 kg diye konuşuyoruz. Yaşamaz mı ? Bal gibi de yaşar. Salın valla siz de , rahatlatın kafaları. Çok şükür haftalarımız iyice ilerledi, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Doğanlar da mis gibi yaşıyorlar. Artık o erken doğum korkusunu üstünüzden atıın, kendinizi toplayın. Allah hepimize vakitlice doğurmayı nasip etsin, herkesin yavrusu sağlıklıca gelsin. Lakin artık gelseler de çok küçük değil bebiklerimiz. Allah’ın izniyle hepsi yaşayacak haftalardalar. Korkuyu üstünüzden atın. İyi düşünün, iyi olsun. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…