- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.221
Zor olmuyor mu peki suni sancı?Ben ilk doğumumu yaptım tatlım o şekilde.
Yapmıştım canım ilk 28. Haftada sancı çıkınca 2 doz yapıldı. Sonrasında sezeryandan 1 gün önce hatırlatma dozu yapıldıCanim
Harika, maşallah guzel doğmuşlaryakında sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Akciğer geliştirici yapmış mıydı doktorlar sana ?
Ne dakikası canım kasılma sıklığı mı ?Kız sen 38.haftadaymışsın hayırlısı bakalım. Dakika tuttun mu hiç?
Tabii sizin kararınız da hangi ismiyle seslendiyseniz o şekilde ilerlemek gerekir sankiEvet ya hep bebiş falan aslında iki isim var Hazar istiyorduk baştan beri ve hep eşimde Hazar Hazar diye sever ama mir Asaf da var buturlu karar veremdim en son kağıda yazdık kizim çekti iki defa da mir Asaf çıktı galiba mir Asaf olucak ya ama hazarda içimize dert oldu bilmiyorum bı oylama da benim için mi başlatsam ne yapsam
Sanırım buna tansiyonun eşlik etmesi problem ben doktoruma sorduğumda tansiyon problemimiz olmadığı için normal demistiKızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Cok iyi o zaman hemen cikarlar insallah, sagliklaaaa Eve gidersinizYapmıştım canım ilk 28. Haftada sancı çıkınca 2 doz yapıldı. Sonrasında sezeryandan 1 gün önce hatırlatma dozu yapıldı
Dün gece apar topar sezeryana almışlar canım.
Amiin İnşallah canım. Hepimizin bebeği sağlığıyla gelsin
Boşaltım tam oluyorsa idrar kesence normal dönemde sancı ve yanma yoksa enf. olmayabilir cnaım o zmnGünde mesela 4 litreye yakın su içiyorum. İçtiğim suya göre evet sık çıkıyorum ama boşaltımım az az olmuyor.
Amin canım inşallahCok iyi o zaman hemen cikarlar insallah, sagliklaaaa Eve gidersiniz
Demek ki problem görmüyoBen cumartesi gittim doktora nst istemedi bile normal dedi. Hatta kendisi söyledi nst istemeyeceğim senden aklına gelirse falan gerek yok,her şey yolunda dedi. Dün akşam harbi stres oldum herhalde. Şimdi uyuyup uyanınca iyi. Bi de çok su içmiştim o da baskı yaptı sanırım. Neyse gerçek sancı gelince tüm detaylarıyla yazarız.
Canım Kaan Kocatepe bununlaKızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Ya çok şaşırdım umarım sağlıklıdırlarDün gece apar topar sezeryana almışlar canım.
Bugün güzel haberlerini alırız.
O akşam grupta yazarken çarşmaba yada haftaya olur diyordu. Bebiş gelmeye karar vermiş anlaşılan
Degil, genetik oluyor genelde, bazı bebekler daha büyük, bazıları daha küçük… herşey normalse problem yoktur, doktorunda öyle diyordur ?Günaydın kızlar 35.haftaya girmiş bulunuyorum size sorum olacak benim bütün kontrollerimde ultrasonda bebek hep 1 hafta geri kilo bakımından da biraz geriyiz kötü bişey mi
Protein kaçağı belirtileri ne bilmiyorum ama tansiyon problemim yokCanım Kaan Kocatepe bununla
İlgili bişiler anlatıyordu YouTube da bak istersen, benim
Bildiğim de arkadaşın yazdığı gibi tansiyon bir de idrarda protein kaçağı olursa problem…
İdrarda çıkıyor protein kaçağı, normalse problem yokturProtein kaçağı belirtileri ne bilmiyorum ama tansiyon problemim yok
İdrar tahlili hiç istemedi ki doktorum bendenİdrarda çıkıyor protein kaçağı, normalse problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?