2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi

Canim
Harika, maşallah guzel doğmuşlar yakında sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Akciğer geliştirici yapmış mıydı doktorlar sana ?
Yapmıştım canım ilk 28. Haftada sancı çıkınca 2 doz yapıldı. Sonrasında sezeryandan 1 gün önce hatırlatma dozu yapıldı

Tabii sizin kararınız da hangi ismiyle seslendiyseniz o şekilde ilerlemek gerekir sanki

Kızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Sanırım buna tansiyonun eşlik etmesi problem ben doktoruma sorduğumda tansiyon problemimiz olmadığı için normal demisti

Ben kaçırdım L Lmntbrdgi doğuma mı girdi
Dün gece apar topar sezeryana almışlar canım.
Bugün güzel haberlerini alırız.
O akşam grupta yazarken çarşmaba yada haftaya olur diyordu. Bebiş gelmeye karar vermiş anlaşılan

Amiin İnşallah canım. Hepimizin bebeği sağlığıyla gelsin
Benimki erkek bi de rahim ağzım kısa diye dolanıyordum burda başından beri . En son ben doğuracağım sanırım

Şaka maka dünkü rüyamda nişan geldiğini görmüştüm
Bugün rüyamda sezaryen için ameliyat haneye alındığımı gördüm
Rüyanın bu akşamki bölümünde ne göreceğim acaba :)

Demek ki problem görmüyo Benim de doktorum baskiya agriya vs gebelde normal diyo, idrar da Evet baski yapinca agri olusuyo insallah sancilar şimdilik uzak dursun canım

Canım Kaan Kocatepe bununla
İlgili bişiler anlatıyordu YouTube da bak istersen, benim
Bildiğim de arkadaşın yazdığı gibi tansiyon bir de idrarda protein kaçağı olursa problem…

Günaydın kızlar 35.haftaya girmiş bulunuyorum size sorum olacak benim bütün kontrollerimde ultrasonda bebek hep 1 hafta geri kilo bakımından da biraz geriyiz kötü bişey mi
Degil, genetik oluyor genelde, bazı bebekler daha büyük, bazıları daha küçük… herşey normalse problem yoktur, doktorunda öyle diyordur ?

Canım Kaan Kocatepe bununla
İlgili bişiler anlatıyordu YouTube da bak istersen, benim
Bildiğim de arkadaşın yazdığı gibi tansiyon bir de idrarda protein kaçağı olursa problem…
Protein kaçağı belirtileri ne bilmiyorum ama tansiyon problemim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…