- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.261
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsınız.Kızlar merhaba bir süredir kaşıntı oluyordu vücudumda kendi doktorum çok önemsemedi hamilelikte olabilir diye
Bugün sağlık ocağına gittim izlem için doktor uyuz olmuşsun dedi krem verdi 35+6 haftalık hamileyim böyle bişey yaşayan var mı kremle geçiyor mu çok canım sıkıldı
Yapmadı aile hekiminden bir şey istemeden yapmıyor kisheilata aile hekimin hiç idrar tahlili yapmadı mı?
Diyet yapan insanda ödem olmaz kiProtein kaçağı belirtileri ne bilmiyorum ama tansiyon problemim yok
Yok balım senden iki hafta geriyimsudem34 balııım nasılsın uyandım aklımda seninle şimdi gördüm kaygım büyük yazmışsın senin hafta benden ilerideydi değil mi?
Evett nerdedir bilmemAna süt kardeşin olmuş saçma bir şekilde
34+6 dayken doğurdum bendeYok balım senden iki hafta geriyim
34+3 bugün daha
Çınar nasıl oldu?
Asıl sen nasılsın?
Hayırlısı balım hepsi sağlıkla zamanında gelsin inşallah34+6 dayken doğurdum bendesende doldurmak üzeresin maşallah 35 i devirince korkma Doğumdan Çınar’ı iyi şükürler olsun toparlıyor her an çıkışını bekliyoruz hortumsuz fanusun içinde oksijen veriliyor serumu bugün yarın kesecekler sadece sütle devam edecekler iki gün önce beslenmeyi arttırdılar
Herşey yolunda elhamdulillah
Küveze girdiğinde de risk yoktu zaten sadece gelişim için alındı küveze
Korkma Doğumdan emi
Sezeryan da korktuğum gibi geçmedi benim öyle aman aman ağrım sancım olmadı beklediğim şey dayan yüksekti ben kalkamam ikinci sezeryan daha Kötü olur diye bekliyordum
Sen ki acı eşiği yüksek birisin benim öyle değil hayli hayli ayaklanacaksın
İlk gün uyuşukluk geçince yürümek ve temizlenmek için kendim kalktım hemşireler gelmek bilmedi eşim uyuyordu
Herşeyi tek yaptım giyindim yürüdüm
Sen böyle yazınca yazdım hemenDiyet yapan insanda ödem olmaz ki
Doktoruna haber et
Yok balım senden iki hafta geriyim
34+3 bugün daha
Çınar nasıl oldu?
Asıl sen nasılsın?
İyi yapmışsın bırak ödemi benim kemiklerimin içinden yağ çekildi resmen. Gıdıgım bile eridi.Sen böyle yazınca yazdım hemen
Şaşırdım şu an ben diyet yaparak kilo alıyorum çünküİyi yapmışsın bırak ödemi benim kemiklerimin içinden yağ çekildi resmen. Gıdıgım bile eridi.
Yüzüm boşaldı. Bileklerim çocuk bileği gibi kaldı bir deri bir kemik. Normalde kalçalı basenliyimdie bacak basen bişey kalmadı hepsi eridi gitti.
Bana da der misin yaaaa 16 aralıkta “ Esin hadi artık sıra sende, kap gel çocuuu” diye.
Stres mi yapıyorsun sürekli tatlım ?İyi yapmışsın bırak ödemi benim kemiklerimin içinden yağ çekildi resmen. Gıdıgım bile eridi.
Yüzüm boşaldı. Bileklerim çocuk bileği gibi kaldı bir deri bir kemik. Normalde kalçalı basenliyimdie bacak basen bişey kalmadı hepsi eridi gitti.
Ben varım doğum çabuk oldu ama kendi sancin gibi olmuyor kendi sancinda arada bi nefes alabiliyorsun ama suni sanci daha şiddetli ağrılı oluyor bende günümü beklemek istemedim 39.haftada suni sancı istemiştimSıfır açılma ile Suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Her gün 7 hurma yiyorum artık rahimde açılma olsun diye.
gözün aydın canımArkadaşlar bugün kontrol oldu. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok. Kilosu, boyu, kordon akışı hepsi yolunda. Muhtemelen benim erken doğum olmayacak. Aralık annesi olacağımama artık her hafta gidecekmişim.
Çok teşekkür ederimgözün aydın canım
KAçıncı haftandasın
bebiş kaç kilo şuan
Doğru da diyorsun canım hep duam su Allah hangi isim onun için hayırlısıyla onu koymayi nasip etsin bize bakalımTabii sizin kararınız da hangi ismiyle seslendiyseniz o şekilde ilerlemek gerekir sanki
Ya değiştirsene o aile hekimini. Benimki mesaj atıyor, şu gün şu saat aç susuz gelin idrar ve kan tahlili yapıcaz diyor. Ben istemiyorum yani. Hatta her gittiğimde ordaki tuvalete girmiyim pistir diye sonraki sefer için idrar kabı veriyor. Evde yapıp götürüyorum. 3 kere çağırdı şimdiye kadar diye hatırlıyorum. 2 de olabilir. Aralıkta son bir kez daha çağırdı.Yapmadı aile hekiminden bir şey istemeden yapmıyor kiİstediğinde bile tepkili daha yeni yapılmış niye istiyor senin doktorun kim diyor Her şeker kontrolünde yaşadığım diyalog
1 ay icinde yapilmis kan tahlili varsa tahlil yapmayabiliyor bizim saglik ocagi. Ben de yaptirmak istemiyorum zaten kendi doktorum yapiyor gerektigindeYa değiştirsene o aile hekimini. Benimki mesaj atıyor, şu gün şu saat aç susuz gelin idrar ve kan tahlili yapıcaz diyor. Ben istemiyorum yani. Hatta her gittiğimde ordaki tuvalete girmiyim pistir diye sonraki sefer için idrar kabı veriyor. Evde yapıp götürüyorum. 3 kere çağırdı şimdiye kadar diye hatırlıyorum. 2 de olabilir. Aralıkta son bir kez daha çağırdı.
Canım ama bız zayıflama dıyetı yapmıyoruz kı, ben ekmegı 1 e dusurunce dıyetısyen kızdı,, bebegı beslemek ıcın dıyet yapıyoruz, bızım amacımız bebegın kılo alması ama haftalık 500 gr almak normal demıstı bana. Ufak ufak alıyorum ben de.. Gece beslenmesı cok onemlı, aksam yemegınden sabaha kadar ac duramazsınız demıstı..İyi yapmışsın bırak ödemi benim kemiklerimin içinden yağ çekildi resmen. Gıdıgım bile eridi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?