2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde
Benim arkadaşım Ekim annesi
Normal doğum yapacaktı 39.haftasının içinde rahmi açılmadı kafası kanala girmedi 12saat sancı çekti sonra kendisi sez olmak istemiş.
Belki daha fazla beklese olur muydu bilmiyor ama doktoruna danışıp vereceği egzersizleri yapabilirsin. Sadece hurma ile olcak şeyler olduğunu düşünmüyorum

Kızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
En büyük korkum zaten erken doğum
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin

Valla o kadar hazır değilim ki
Kız sen endişelenme
Burda doğum yapanların oranı ya ikizler olması , ki ikizlerin miadından önce doğması çok normal ya da haftası ilerde.
Çok şükür bi arkadaşımız dışında herkesin bebişi iyi
Sen stres olup bebişimizi etkileme

Psikoloji cok etkiliyor gercekten gece boyu karnim sertlesip durdu benim de. 1 ay daha beklemen lazim oglum diye telkin veriyorum

sudem34 balııım nasılsın uyandım aklımda seninle şimdi gördüm kaygım büyük yazmışsın senin hafta benden ilerideydi değil mi?

Kızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Normal canım . Ben de kapatamıyorım ellerimi . Acıyor kavanoz kapağı çeviremiyorım hatta o yüzden bi ara baya az yazmaya başladım . Gün içi de klavye kullanınca :)

Benim doktorum kendi anlattı artık ödem tutmaya başlayacaksın elin ayağın şişecek ama endişelenmeni gerektirecek bişey yok dedi

Ben kaçırdım L Lmntbrdgi doğuma mı girdi
Ya gece Burda şakalaşıyorduk c.tesi nst gitmiş yoldan geldiği için bunu saymayız Salı bi daha nst gelin demiş muhtemelen 20 kasıma sez planlayacaklardı.
Ama 1 saat sonra zecmel haber verdi doğuma gidiyor diye. Biz şok

Dün gece apar topar sezeryana almışlar canım.
Bugün güzel haberlerini alırız.
O akşam grupta yazarken çarşmaba yada haftaya olur diyordu. Bebiş gelmeye karar vermiş anlaşılan
Ay haber alan bizi bilgilendirsin , L Lmntbrdgi benim en yakın sat ve bebiş boy kilo yoldaşımdı . Merak ettim

Ay haber alan bizi bilgilendirsin , L Lmntbrdgi benim en yakın sat ve bebiş boy kilo yoldaşımdı . Merak ettim
Bebek iyi yanında küveze girmedi lmntbrdg da iyi en son gece üçte konuştum yürüyüş yapacaktı ağrı sancı olarak da iyiydi son durumu henüz öğrenemedim

Kızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
El ayak sismesi pek iyi bisey degil ne kdr sisti bi takip et dontoruna haber ver protein kacagi veya preeklamsi belirtisi fln olmasin emin olsunlar

Canım bende de var, 4 gundur ozellıkle sabah uynadıgımda kemıklerım agrıyor, odeme baglı olarak karpal tünel sendromu dedıklerı seyden olmusum, yanı odem yuzunden sınırler sıkısıyo, ılk once tansıyondan suphelenılıyor, yuksek olunca da sıslık oluyormus, benım tansıyon ıcın normal denıldı.. Sen de tansıyonunu olc gunde 4 kere dınlendıkten sonra olcmeye gayret et

Benim idrar tahlilim de tansiyonum da değerleri iyi çok şükür .
Sonrab dediğin gibi karpel tünel sendromu oluyormuş tam bileklerde sıkışma olunca el ayak şişiyormuş ama tabii benim şişmesi sizlere göre daha az olabilir doktor değerlendirmesine göre farklı sonuç verebilir
D d_g_g sheilata

Tamam canım benim uzun zamandır var 1 ayı geçti belki de ben normaldir diye hiç önemsemedim. Ama burda yazılanları okuyunca bir de sürekli erken doğumlar oluyor korktum birden

Benım ılk gebelıkte de oldu, dogumdan sonra gecer dedıler, gecmedı, bunyuzden amelıyat oldum bı de ve amelıyat oldugum elım yıne.. Bıleklık takınca rahstlıyor bıraz, bınde sıcsk soguk kompres de etkılı oluyor acılıyorum resmenn

12 gün var kontrolüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…