- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.241
Benim arkadaşım Ekim annesiAralık gibi gelecekti. Kasıma da sordum. Belki benimle aynı sorunu yaşayan vardır burada da. Kasım ya da Aralık beklenen doğum tarihidi. Sezaryen olma korkusu var içimde
Bu gittiğinde sen söyle bakılsın, ben her gittiğimde bakiyo..İdrar tahlili hiç istemedi ki doktorum benden
Kız sen endişelenmeKızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
En büyük korkum zaten erken doğum
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin
Valla o kadar hazır değilim ki
Normal canım . Ben de kapatamıyorım ellerimi . Acıyor kavanoz kapağı çeviremiyorım hatta o yüzden bi ara baya az yazmaya başladım . Gün içi de klavye kullanınca :)Kızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Ya gece Burda şakalaşıyorduk c.tesi nst gitmiş yoldan geldiği için bunu saymayız Salı bi daha nst gelin demiş muhtemelen 20 kasıma sez planlayacaklardı.
El ayak sismesi pek iyi bisey degil ne kdr sisti bi takip et dontoruna haber ver protein kacagi veya preeklamsi belirtisi fln olmasin emin olsunlarKızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Canım bende de var, 4 gundur ozellıkle sabah uynadıgımda kemıklerım agrıyor, odeme baglı olarak karpal tünel sendromu dedıklerı seyden olmusum, yanı odem yuzunden sınırler sıkısıyo, ılk once tansıyondan suphelenılıyor, yuksek olunca da sıslık oluyormus, benım tansıyon ıcın normal denıldı.. Sen de tansıyonunu olc gunde 4 kere dınlendıkten sonra olcmeye gayret etKızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Ben olmasam napacanızAh ah kimse geri sayımı beklemezsen sayım yapmaya devam eden koca yürekli Zecmel umut kazanacak
Benim idrar tahlilim de tansiyonum da değerleri iyi çok şükür .Canım bende de var, 4 gundur ozellıkle sabah uynadıgımda kemıklerım agrıyor, odeme baglı olarak karpal tünel sendromu dedıklerı seyden olmusum, yanı odem yuzunden sınırler sıkısıyo, ılk once tansıyondan suphelenılıyor, yuksek olunca da sıslık oluyormus, benım tansıyon ıcın normal denıldı.. Sen de tansıyonunu olc gunde 4 kere dınlendıkten sonra olcmeye gayret et
Tamam canım benim uzun zamandır var 1 ayı geçti belki de ben normaldir diye hiç önemsemedim. Ama burda yazılanları okuyunca bir de sürekli erken doğumlar oluyor korktum birdenCanım bende de var, 4 gundur ozellıkle sabah uynadıgımda kemıklerım agrıyor, odeme baglı olarak karpal tünel sendromu dedıklerı seyden olmusum, yanı odem yuzunden sınırler sıkısıyo, ılk once tansıyondan suphelenılıyor, yuksek olunca da sıslık oluyormus, benım tansıyon ıcın normal denıldı.. Sen de tansıyonunu olc gunde 4 kere dınlendıkten sonra olcmeye gayret et
Benım ılk gebelıkte de oldu, dogumdan sonra gecer dedıler, gecmedı, bunyuzden amelıyat oldum bı de
12 gün var kontrolüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?