- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.281
Baktım şimdi benim 13 temmuzda memorialda yapılmış kan tahlillerim, 7 ağustosta aile hekimi yapmış tekrar. Her ilçenin farklı oluyor demişti daha önce bir aile hekimi. Kimi yerde d vit bakıyorlardı mesela, kimi yerde bakmıyorlardı. Sheilata doktorum hiç idrar tahlili istemedi yazmış ama, ondan dedim.1 ay icinde yapilmis kan tahlili varsa tahlil yapmayabiliyor bizim saglik ocagi. Ben de yaptirmak istemiyorum zaten kendi doktorum yapiyor gerektiginde
Canim geçen bir arkadaşım gelişim geriliğinden dolayı sezeryan olmak zorunda kaldi karnındayken neden gelişmedigini anlayamadı doktorlar doğunca anladılar sebebi idrar yolu enfeksiyonuymusŞişme ödem vs yok. İdrar testi yapıldı, test sonucu normal çıkıyor ama doktor bir test sonucu her ne kadar normalde yazsa enfeksiyonun çok var dedi. Geçen pazartesi 2 tane serum yemiştim. Bakalım bugün tekrar testi tekrarlamak isteyeceğim hatta kültüre de bakılmasını rica edeceğim. İdrarımı yaparken ağrı, yanma vs yok. Fakat bazen arada idrarım bittikten sonra karnımda çok hafif bir ağrı oluyor o da şey gibi idrar kesesi boşalıyor ve bebek oraya baskı yapıyor gibi
Sen böylesin Peki bebeğin nasıl gelişimi kilosu nasıl yavrumİyi yapmışsın bırak ödemi benim kemiklerimin içinden yağ çekildi resmen. Gıdıgım bile eridi.
Yüzüm boşaldı. Bileklerim çocuk bileği gibi kaldı bir deri bir kemik. Normalde kalçalı basenliyimdie bacak basen bişey kalmadı hepsi eridi gitti.
Bizim burdaki sağlık ocağı tuhaf tuvaletleri bile kilitliyorlar sadece personel kullanıyor. Yakın diye değiştirmiyorum, diğer doktorlardan birini seçsem değişen bir şey olmaz gibiYa değiştirsene o aile hekimini. Benimki mesaj atıyor, şu gün şu saat aç susuz gelin idrar ve kan tahlili yapıcaz diyor. Ben istemiyorum yani. Hatta her gittiğimde ordaki tuvalete girmiyim pistir diye sonraki sefer için idrar kabı veriyor. Evde yapıp götürüyorum. 3 kere çağırdı şimdiye kadar diye hatırlıyorum. 2 de olabilir. Aralıkta son bir kez daha çağırdı.
Canım doktoruna mutlaka söyle ciddiye alıyorlar bu olayı. Benim bir tek sağ ayağım şişmişti, hocaya söyledim hemen kalp damara yönlendirdi, o da tek bacak ultrasonu çektirip damarlara bakmıştı.Kızlar el ve ayak şişliği bir sorun yaratır mı? Uzun zamandır var bende, ellerim çok ağrıyor üstelik kapatamıyorum şişlikten. Normaldir diye doktora sormak hiç aklıma gelmedi
GÖzlerim doldu okurken ne kadar haklısınKızlar be , ne kadar kısa gözüken ama uzun yolculuk içindeymişiz. Burda ortak belirti arıyorduk. Bhcg takibi yapıyorduk . Düşük riskleri kanamalar . Aramızdan ayrılanlar . Aramıza katılanlar . Detaylı ultrason sonuçları Alışveriş önerileri kupon kovalamaları gıybetler :) (hoş bende kv kp etli görümce hiç bişi yok o yüzden uzaktan dinledim itiraf ediyorum o gıybetleri hep es geçtim :) )
Birbirimize yoldaş olduk bu süreçte
Baktım da 2nisan 17.sayfadan beri buradaymışım
Şimdi 2800 sayfaları aştık.
Bu portalı sağlayıp aynı ortak noktada bulunan
Bizleri iletişim sağlamamıza vesile olan emeğe geçen herkese teşekkürler
Bu günlere kadar güzel güzel geldik . Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu bir veda konuşması değil duygusallığın dışa vurumudur .)
Ayy benim neden gözlerim doldu pekiKızlar be , ne kadar kısa gözüken ama uzun yolculuk içindeymişiz. Burda ortak belirti arıyorduk. Bhcg takibi yapıyorduk . Düşük riskleri kanamalar . Aramızdan ayrılanlar . Aramıza katılanlar . Detaylı ultrason sonuçları Alışveriş önerileri kupon kovalamaları gıybetler :) (hoş bende kv kp etli görümce hiç bişi yok o yüzden uzaktan dinledim itiraf ediyorum o gıybetleri hep es geçtim :) )
Bu günlere kadar güzel güzel geldik . Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Gecmis olsun canım kaçıncı evrede bobrekteki büyüme. eğer sıkıntı gorurlerse j stent takiyorlar böbreğe . kaçıncı haftadasiniz sizKızlar haftasonu yine hastanelerdeydik hiç okuyamadım burayı doğum yapanlar var sanırım bende sancı diye gittim idrar yolu enfeksiyonum ve birde sancı sandığımız ağıran böbreğimmiş meğer sağ böbrekte büyüme olmuş rahim büyüdükçe idrarı boşaltan kanala baskı artınca olabiliyormuş takip edilecekmiş ağrı kesicilerle şimdi biraz daha iyiyim valla sona yaklaştıkça artık vücut çürüğe çıkmaya başladı benim
34 teyim kaçıncı evre diye bişey söylemedi.evet eğer büyüme devam ederse stent dedi doktor ama şimdilik takip edilecekmiş doğum sonrası düzeliyormuş inşallah daha büyümez ama baya ağrı yapıyorGecmis olsun canım kaçıncı evrede bobrekteki büyüme. eğer sıkıntı gorurlerse j stent takiyorlar böbreğe . kaçıncı haftadasiniz siz
İnşallah canim cok gecmis olsun bol bol su ic sen34 teyim kaçıncı evre diye bişey söylemedi.evet eğer büyüme devam ederse stent dedi doktor ama şimdilik takip edilecekmiş doğum sonrası düzeliyormuş inşallah daha büyümez ama baya ağrı yapıyor
Hepimizn dugularına tercuman olmuşsunnKızlar be , ne kadar kısa gözüken ama uzun yolculuk içindeymişiz. Burda ortak belirti arıyorduk. Bhcg takibi yapıyorduk . Düşük riskleri kanamalar . Aramızdan ayrılanlar . Aramıza katılanlar . Detaylı ultrason sonuçları Alışveriş önerileri kupon kovalamaları gıybetler :) (hoş bende kv kp etli görümce hiç bişi yok o yüzden uzaktan dinledim itiraf ediyorum o gıybetleri hep es geçtim :) )
Benimde bir ara sağ böbrekte genişleme vardı 17. Haftada falandım sanırım. Böyle kasıklara düzenli şekilde dalga dalga sancı giriyordu. Çok kötü bi ağrı gerçekten umarım geçer34 teyim kaçıncı evre diye bişey söylemedi.evet eğer büyüme devam ederse stent dedi doktor ama şimdilik takip edilecekmiş doğum sonrası düzeliyormuş inşallah daha büyümez ama baya ağrı yapıyor
Amin canımmm inşallah aminDemek ki problem görmüyoBenim de doktorum baskiya agriya vs gebelde normal diyo, idrar da Evet baski yapinca agri olusuyo insallah sancilar şimdilik uzak dursun canım
Açılma yoktu 39+2' dim.Süreç nasıldı, açılma var mıydı suni sancı almadan ve kaçıncı haftada doğum oldu. Anlatma imkanınız var mıdır acaba?
Valla gerçek sancı nasıl birsey bilmiyorum yaşamadım kıyas yapamam ama benzer bir sancıdır.Zor olmuyor mu peki suni sancı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?