- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.301
Milyon tipliyse anne baba çocukta öyle oluyormuş fazla geriden gelmesi iyi değilmiş bakalımDegil, genetik oluyor genelde, bazı bebekler daha büyük, bazıları daha küçük… herşey normalse problem yoktur, doktorunda öyle diyordur ?
Bir hafta gerilik hiç kötü birsey değil tatlım.Günaydın kızlar 35.haftaya girmiş bulunuyorum size sorum olacak benim bütün kontrollerimde ultrasonda bebek hep 1 hafta geri kilo bakımından da biraz geriyiz kötü bişey mi
Çok doktora gitmek araştırmak da iyi değil ya stres kaynağı olup çıkıyoruz bakalım bizim doğum tarihimize ne diyecek ben normal yapmak istemiyorum yine de alttan muayene ediyorlar mıBir hafta gerilik hiç kötü birsey değil tatlım.
Bilimsel olarak da gayet normal..
Bende de 1 haftalık gerilik var ama doktorum sıkıntı değil dedi olabilir dedi. Kız mı bebeğin?Çok doktora gitmek araştırmak da iyi değil ya stres kaynağı olup çıkıyoruz bakalım bizim doğum tarihimize ne diyecek ben normal yapmak istemiyorum yine de alttan muayene ediyorlar mı
Evet canım alttan muayene olabilirsin, çünkü açılma var mı yok mu bunu bilmek istiyor doktorlar.Çok doktora gitmek araştırmak da iyi değil ya stres kaynağı olup çıkıyoruz bakalım bizim doğum tarihimize ne diyecek ben normal yapmak istemiyorum yine de alttan muayene ediyorlar mı
Dualarımız seninle tatlımArkadaşlar selamlar. Benim sancılar hafiften başladı akşama kadar bekle dedi dr. Akşama artarsa gidicem bebek artık gelebilir. Okuyamıyorum yazılanları dua beklerim.
İki hafta bizim aramizda varDiyet yapan insanda ödem olmaz ki
Doktoruna haber et
Yok balım senden iki hafta geriyim
34+3 bugün daha
Çınar nasıl oldu?
Asıl sen nasılsın?
Cunku sen asiri asiri karbonhidrat ve yag aliyodun kuzucum. Simdi duzenli beslenince dogal olarak fazlaliklar gitti. Motive olman icin bir sebep buİyi yapmışsın bırak ödemi benim kemiklerimin içinden yağ çekildi resmen. Gıdıgım bile eridi.
Yüzüm boşaldı. Bileklerim çocuk bileği gibi kaldı bir deri bir kemik. Normalde kalçalı basenliyimdie bacak basen bişey kalmadı hepsi eridi gitti.
Anladım canım. Boşver o zamanBizim burdaki sağlık ocağı tuhaf tuvaletleri bile kilitliyorlar sadece personel kullanıyor. Yakın diye değiştirmiyorum, diğer doktorlardan birini seçsem değişen bir şey olmaz gibi
Kuzucummm dualarimdasinArkadaşlar selamlar. Benim sancılar hafiften başladı akşama kadar bekle dedi dr. Akşama artarsa gidicem bebek artık gelebilir. Okuyamıyorum yazılanları dua beklerim.
Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle.Arkadaşlar selamlar. Benim sancılar hafiften başladı akşama kadar bekle dedi dr. Akşama artarsa gidicem bebek artık gelebilir. Okuyamıyorum yazılanları dua beklerim.
Evet canım kızBende de 1 haftalık gerilik var ama doktorum sıkıntı değil dedi olabilir dedi. Kız mı bebeğin?
Benimde kız, kızlar daha minyon doğuyormuş çoğunlukla merak etmeEvet canım kız
Anladımmm gene alttan muayenelere devam deseneEvet canım alttan muayene olabilirsin, çünkü açılma var mı yok mu bunu bilmek istiyor doktorlar.
Açılma varsa sezeryan kararı hızlı bir şekilde alınıyor.
Yani bu muayene olayı sadece normal doğuma endeksli bir durum değil.
Ama sezeryan gününe kadar bir sıkıntı görmezse yapmak istemeyebilir.
Korkma lütfen 36 dan sonra risk kalmıyor denecek kadar az ,Kızlar burayı okudukça kötü oluyorum kaygı düzeyim artıyor.
En büyük korkum zaten erken doğum
Stres bastı beni ya
Allah sonumuzu hayretsin
Valla o kadar hazır değilim ki
İnşallah sağlıklı kolay doğumun olur normal doğum mu bilmiyorum ama öyleyse korkma her şey bebek doğduğu an geçiyor aklına bile gelmiyor. Sürekli hareket halinde olArkadaşlar selamlar. Benim sancılar hafiften başladı akşama kadar bekle dedi dr. Akşama artarsa gidicem bebek artık gelebilir. Okuyamıyorum yazılanları dua beklerim.
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebeğinSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?