- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.321
Amin inşallahGözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebeğindarısı diğer annelere.
Gözün Aydın rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Selam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Arkadaşlar bugün kontrol oldu. Çok şükür hiç bir sıkıntı yok. Kilosu, boyu, kordon akışı hepsi yolunda. Muhtemelen benim erken doğum olmayacak. Aralık annesi olacağımama artık her hafta gidecekmişim.
Nekadar sade ve basit anlatmışsınAçılma yoktu 39+2' dim.
Tansiyon sorunum vardı.
Sabah yatışım yapıldı.
Yavaş yavaş verdiler serumu.
Sonra doktor belli bir aşamada gelip suyumu patlattı.
İnce uzun bir çubukla.
Acısız bir işlem zaten o.
Sürekli bebeğin kalp atışları falan takip ediliyor. Bir sıkıntı olduğunda sezeryana almak için.
Yani gözetim altında bir süreç yaşıyorsunuz.
10 cm açılmam olduğunda iç alana geçtim.
Ikınmam söylendi.
Bebek dünyaya geldi.
Bir şekilde o doğum kendini gerçekleştiriyor.
Korkacak Hiçbirsey yok tatlım.
Hayırlı olsun sende kurtuldun çok şükürSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Çektim inşallah şifa olur
Hayırlı olsun canımSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsunküveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim
Sabah erken kontrolum vardi . Ikizler arasi fark %17 olmus ve serklaja ragmen 1cm aciklik olmus. Serklaj olmasa 5 6 cmolurdu dedi. riske atmaya gerek yok hemen alalimdedi.
Ac gimistim zaten. 10.30 da geldi prensesler :)
Spinal kolay gecti.
34+6 idik
1. 2180gr 46 cm
2. 2850gr 48cm
Dogdular.
Haftasina gore iyi dediler hatta biri baya tombis
Once 1.yi solunuma baglamadilar, sadece 2. Baglanmisti. Ama sonra minigim yorulmus onu da bagladilar. Ama normal diyorlar durumlari gayet iyi
2 kere gormeye gittim.
Sut sagarken haberler bu kadar ara ara yazari.
Allahim neguzel haberler saglikla dogumdan cikmissiniz kuvezden de inşallah en yakin zamanda cikip kavusursunuz.Selam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Çektim canım inşallah özlmden güzel haberler gelir.
Merhaba ben onlardan biriyim 23 ü için gün aldık beklemedeyizİlk sayfada şubat sat olan üç kişi var ama aktif değiller doğurdular mı acaba?
@world1 balım bir tek sen varsın tanıdık bebeği en büyük olan aramızda.
Hadi sağlıkla gelsin inşallah kuzun
Aa kesin tarih mi? Listede varsın sen ekleyin mi?Merhaba ben onlardan biriyim 23 ü için gün aldık beklemedeyiz
Bu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.Aynen oyle. Hatta daha fazlasi da neyse smdi bisi demiim
Hayet iyi gidiosun hersey yolunda stres olucak bisey yok. Hatta stres herseyden daha kotu oyuzden sakin olur musun pls
Eğer erken davranmazsa kesinAa kesin tarih mi? Listede varsın sen ekleyin mi?
Hayırlı olsun gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Bacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin minnosumuzun yolu bahtı açık olsun rabbim evladınla eşinle bir ömür mutlu mesut sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallahSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?