2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gözün Aydın rabbim sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah bu gidişle Aralık anneleri olarak aralikta doğuran anne kalmayacak diye korkmaya başladım

Hayirli olsuuuunGule gule buyutun insallah

maşallah
Nekadar sade ve basit anlatmışsın
İnşallah gerçekten böyledir
Burda sezaryen konuşulunca bendemi gün almayalım dedim biran

Hayırlı olsun sende kurtuldun çok şükür
Peki neden normal doğum olmadı çatım müsait demiştin sanki üç buçuk kilo için
Bebeğin kaç kilo oldu

Hayırlı olsun canım nasılsınız şimdi, bebeğin yanında mı

Allahim neguzel haberler saglikla dogumdan cikmissiniz kuvezden de inşallah en yakin zamanda cikip kavusursunuz.
Ben mesajlari okuyup yazana kadar resmen +5 bebe oldu. Hepsinin bahti güzel ömrü uzun olsun hep yüzleri gülsün inşallah. Siz güzel annelerinede gecmisler olsun diliyorum göz aydınlığıniz olsun

İlk sayfada şubat sat olan üç kişi var ama aktif değiller doğurdular mı acaba?

@world1 balım bir tek sen varsın tanıdık bebeği en büyük olan aramızda.
Hadi sağlıkla gelsin inşallah kuzun
Merhaba ben onlardan biriyim 23 ü için gün aldık beklemedeyiz

Kızlar midem çok fena resmen acı çektiyor bana acısı beynime vuruyor gaviskon renni içmekten midem bulanıyor artık soda içiyorum falan ama yok ne yersem oluyor sabah boş midemde bile zorlanıyorum

Aynen oyle. Hatta daha fazlasi da neyse smdi bisi demiim

Hayet iyi gidiosun hersey yolunda stres olucak bisey yok. Hatta stres herseyden daha kotu oyuzden sakin olur musun pls
Bu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.

Ben çok büyük ihtimalle son ay doktor değiştireceğim. Cumartesi günü doktora gitmiştim tansiyonum yüksekti kan ve idrar testi istemişti yaptım, doktora mesaj attım sonucumun çıktığını hala bir dönüş olmadı. Asistanını aradım telefonu açmıyorlar. Sabah aile hekimliğinde randevum vardı ordaki doktora gösterdim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun ilaç kullanman lazım doktorunla görüş ilaç yazar sana dedi.. Ama doktorla görüşemiyorum..

Hayırlı olsun gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin minnosumuzun yolu bahtı açık olsun rabbim evladınla eşinle bir ömür mutlu mesut sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…