- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.341
Halbukı test sonucun cıkınca senı arayıp bılgılendırmesı gerek, degıstır ya, son haftalarda ıcıne sınen doktoru cabucak bulursun ınslalah canım yaBen çok büyük ihtimalle son ay doktor değiştireceğim. Cumartesi günü doktora gitmiştim tansiyonum yüksekti kan ve idrar testi istemişti yaptım, doktora mesaj attım sonucumun çıktığını hala bir dönüş olmadı. Asistanını aradım telefonu açmıyorlar. Sabah aile hekimliğinde randevum vardı ordaki doktora gösterdim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun ilaç kullanman lazım doktorunla görüş ilaç yazar sana dedi.. Ama doktorla görüşemiyorum..
ay bizim gibi isme karar veremeyen birileri olmasına çok sevindimEvet işte doğru da söylüyorsun eskiden öyleymiş şu anda sağlıkta yok ona bakarsan gerçekten ikinci çocukta çoğumuz sağlıkla çok sinaniyoruz mesela
Çok doğru diyorsun canım ben de fikrimi belirtmek istedim aslında her anne kendi doğum sekilini bı nevi karar veriyor aslında dediğin gibi sezeryandan menun olanda var olmayanda benimde normal doğumda şikayetlerim var ama sezeryanda da olabilir diye düşünüyorum iki doğum da kendine göre zor bende o belgeselleri izlediğimde piskoljim bozuldu izleme izlme
Bende öyle düşünüyorum aslında mesela doktorlara şaşırıyorum tabiki herkesin kararına saygı duyuyorum ve buradaki ve hamile olan tüm kadınlara alalh sağlıklı ve hayırlı doğum şekli versin o şekilde de dua ediyorum ama bı yandan doktorlarimiza da şaşırıyorum heralde dediğin gibi bazi doktorlar için geliri yüksek diye insanlar umursamıyor Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın bende ilk normal doğum yaptım ve sonrasında çok iyiydim gerçekten mukemel bı surecti hele ki iyi doktorlarımız ve evleriniz varsa kizlar normal doğum daha iyi benim develeto onların insanfina kaldım birazama ona rağmen güzeldi sezeryan olan bı iki yakınıma da tanık oldum sonrası çok sorun oluyor bebeği tutma emzirme tuavlet afedersiniz her ikisi de çok zor o bı gerecek ama hepimizin fıtratı buna uygun yaratılmış onu düşünüyorum hangisi hayırlısıyla o olsun
Kız senin ki de dert mi ben daha isme karar vermedim ya magnet basicaktim kaldı ya
idrar tahlilinde çıkar yada idrarında köpürmeyle sen kendin takip edebilirsinProtein kaçağı belirtileri ne bilmiyorum ama tansiyon problemim yok
Hormonlarınıza veriyorum şuan yazdıklarınızı, karşınızdaki de hamile üstelik tüp bebek. Çok yanlış olmuş içeriğiniz. Kırıcı olmanın bi anlamı yok benceBu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.
Bu mesaj bana mı yoksa yorum yaptığım mesaja mı anlayamadım. Ben mesajımda kırıcı ya da yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey yazmadım durumumu izah ettiğimi düşünüyorumHormonlarınıza veriyorum şuan yazdıklarınızı, karşınızdaki de hamile üstelik tüp bebek. Çok yanlış olmuş içeriğiniz. Kırıcı olmanın bi anlamı yok bence
Hamilelik süresince yaşadığıız sıkıntlar için geçmiş olsunBu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.
Gözün aydın. Sağlıcakla büyüt bebeğiniSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Benim 8 ayda 2 kiloŞaşırdım şu an ben diyet yaparak kilo alıyorum çünkü
Yok aslında bizim kıza kadar iyiydimStres mi yapıyorsun sürekli tatlım ?
İnsülinden sonra sanki vermeye başladım öncesi bir alıp bir veriyordum stabil gidiyorduCanım ama bız zayıflama dıyetı yapmıyoruz kı, ben ekmegı 1 e dusurunce dıyetısyen kızdı,, bebegı beslemek ıcın dıyet yapıyoruz, bızım amacımız bebegın kılo alması ama haftalık 500 gr almak normal demıstı bana. Ufak ufak alıyorum ben de.. Gece beslenmesı cok onemlı, aksam yemegınden sabaha kadar ac duramazsınız demıstı..
Senın acaba ınsulınden oturu mu boyle oluyor kı, bızsheilata ıle ınsülin kullammıyoruz
Yok balım onun iyi şükür. Boyu pek uzamasa da kilo alıyor önden gidiyor. Hep ona yarayacak şeyler yiyorum zaten.Sen böylesin Peki bebeğin nasıl gelişimi kilosu nasıl yavrum
Balım meyvemi ekmeğimi yine yiyorum yağ desen tereyagından hala vazgeçmedimİki hafta bizim aramizda var
Cunku sen asiri asiri karbonhidrat ve yag aliyodun kuzucum. Simdi duzenli beslenince dogal olarak fazlaliklar gitti. Motive olman icin bir sebep busen uzulmeye yer ariosun bgnlerde
MaşşallahSelam kızlardün saat 2 den beri adet ağrısı gibi ağrım vardı vajinanın 3 parmak üstünde akşam 9 a kadaf bekledim sonra doktoru aradık hastaneye gel dedi hastaneye gittim 100 u aşan düzenli sancılarım varmış o da rahîmde açıklık yapmış beklenen tarihten 8 gün önce gelmiş oldu kendi sezeryan tarihini saatini de kendi seçti spinal oldum çok rahattı. Bebeğim normalde 36+5 günlükti ama gelişimini tamamlamışti o yüzden çok şükür sorun olmadı doğumdan korkmayın kimsenin sizi korkutmasina izin vermeyin
Edebiyatçı kızı da ancak böyle ebced hesabı olurDoğum saati de 23.12 oldu
Amin balımKorkma lütfen 36 dan sonra risk kalmıyor denecek kadar az ,
Ultrasonda haftası ne çıkıyor peki sat ile uyumlumu
Benim bebekte böyle ultrason üç hafta falan geride görünüyor kimse bişey yapalım demiyor ya
Yani biz kendi aramızda aşağı yukarı kimden bahsedildiğini zaten biliyoruz. Kimseye de hani bu şekilde yaklaşmak doğru değil tamam sizde hamilesiniz ama karşınızdaki de hamile o da gayet problemli geçirdi bende problemli geçirdim. Listeye bakarsan bazılarımız erken doğurdu bebeklerimiz küvezde. S samozlem şu kız haftalardır doğurmamak için almadığı ilaç kalmadı bugün ona kaçıncıya dua ettik yani. Kimseye de saldırgan davranmadık hiç, soru soranlara illa ki dönüldü ayrıca ben hatırlıyorum sizi aktiftiniz de gayet sonradan çok yazmadınız. Belki sorularınız araya kaynamıştır farkedilmemiştir ama kasıtlı bir durum hiç olmadı.Bu mesaj bana mı yoksa yorum yaptığım mesaja mı anlayamadım. Ben mesajımda kırıcı ya da yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey yazmadım durumumu izah ettiğimi düşünüyorum
Hepimizin çeşitli sıkıntıları oldu gebeliğimizde ama burası hep birbirine destek vermeye çalışan çok güzel sakin bir grup oldu gerginlik yaratmaya bence gerek yok yazmasanız da grubu takip etmişsiniz ve ne kadar iyi ve güzel paylaşım yaptığımızı görmüşsünüzdür üslubumuza hepimiz dikkat edelim bence, inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.
Benim icimde hicbirsey kalmaz sen rahat ol tatlim. Biz burda hep beraber birsuru seyi atlattik birbirimize destek olup, yada atlatamadik. Bana yargi dagitmakla ugrasma cunku birbirimizi okdr tanimiyoruz ki kirip dokmeye hele ki su son donemecimizde hic gerek yok. Yada istiyosan dagit ama kendini bosyere germis olursun ki bence hic gerek yok. Burada herkesin tek bir amaci dilegi duasi var bebegini saglikla kucagina almak. Oyuzden polemik yapilacak yer degil. Yada aralik anneleri grubu buna uygun degil. Hele ki Zaman hic hic degil.Bu mesajın içeriği sanırım benim için ben gebeliğimi öğrendiğim andan beri aktif bir şekilde yazıyordum ama herkesin gebeliği güllük gülistanlık geçmiyor maalesef çok sıkıntı yaşadım stresle dolu geçti aylarım hala da geçiyor buraya son mesajlarımı yazdığımda kimse ciddiye alıp cevap bile vermedi durum böyle olunca insanın içinden yazmak gelmiyor ara sıra burayı açıp iyi haberlerinizi okudum. Şu an gün sayıyorum ama içimde korku bebeğimde tam olarak nedenini ve ne olacağını bilmediğim problemler var umarım yanılmıştır dr lar ve doğduğunda boşuna gebeliğimi zehir etmişimdir diye dua etmekten başka çarem yok. Umarım herkes sağlıkla zamanında kucağına alır bebeklerini. D d_g_g daha fazlası neymiş söyle içinde kalmasın insanların durumlarını ne yaşadıklarını neyle savaşıp nasıl korku içinde zamanlarını geçirdiğini bilmeden böyle şeyler ne düşün ne de yaz istersen.
Onlarin da hepsi bebisi buyutuyo kuzum ole dusun. Hepsi bebege yarioBenim 8 ayda 2 kilo
Yok aslında bizim kıza kadar iyiydim
İnsülinden sonra sanki vermeye başladım öncesi bir alıp bir veriyordum stabil gidiyordu
Ama oğlumda da böyleydim doğuma girdiğimde yine bileğim vs incecikti
Yok balım onun iyi şükür. Boyu pek uzamasa da kilo alıyor önden gidiyor. Hep ona yarayacak şeyler yiyorum zaten.
Balım meyvemi ekmeğimi yine yiyorum yağ desen tereyagından hala vazgeçmedim
Kuruyemiş filan bolca yiyorum
Maşşallahbalım gözün aydın çok şaşırttın gece gece beni.
Senin mesajını okudukça gözlerim doluyor.
Edebiyatçı kızı da ancak böyle ebced hesabı olur
Amin balım
Herkesin doğumu az çok beklenendi de en çok sana şaşkınım.
Neyseki bebek iyiymiş
Küvöze gitmemesine aşırı sevindim.✌
Ben süt sağmayı da koydum havluyu da koydum ne olur ne olmaz diye, doğum yapan bi arkadaşım hastanedeki süt sağma makinesi göğüs uçlarımı çok yara yaptı demişti sanırım elle sağmayı denemeden direkt hastane tip süt sağma makinesi vermişler şimdiki aklım olsa hemşirelerden elle sağmaya yardım etmelerini isterdim dedi ben de gerek olursa önce onu denemeyi teklif edicemkızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Ben 11 kilo aldımBenim 8 ayda 2 kilo
Yok aslında bizim kıza kadar iyiydim
İnsülinden sonra sanki vermeye başladım öncesi bir alıp bir veriyordum stabil gidiyordu
Ama oğlumda da böyleydim doğuma girdiğimde yine bileğim vs incecikti
Yok balım onun iyi şükür. Boyu pek uzamasa da kilo alıyor önden gidiyor. Hep ona yarayacak şeyler yiyorum zaten.
Balım meyvemi ekmeğimi yine yiyorum yağ desen tereyagından hala vazgeçmedim
Kuruyemiş filan bolca yiyorum
Maşşallahbalım gözün aydın çok şaşırttın gece gece beni.
Senin mesajını okudukça gözlerim doluyor.
Edebiyatçı kızı da ancak böyle ebced hesabı olur
Amin balım
Herkesin doğumu az çok beklenendi de en çok sana şaşkınım.
Neyseki bebek iyiymiş
Küvöze gitmemesine aşırı sevindim.✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?