2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Halbukı test sonucun cıkınca senı arayıp bılgılendırmesı gerek, degıstır ya, son haftalarda ıcıne sınen doktoru cabucak bulursun ınslalah canım ya

ay bizim gibi isme karar veremeyen birileri olmasına çok sevindim bi türlü bulamıyoruz içimize sinen bir isim. ben dila istiyordum ama millet anlamıyor dila'yı yada kötü telafuz ediyorlar soğuttular beni. şimdi ela olsun dedik bu seferde dila daha güzeldi niye vazgeçtiniz oldu aaaaayyy bi karışmayın artık dedim ya zaten tam içimize sinen bulamıyoruz birde her kafadan bi ses çıkıyor net şu olacak diyemiyoruz
Protein kaçağı belirtileri ne bilmiyorum ama tansiyon problemim yok
idrar tahlilinde çıkar yada idrarında köpürmeyle sen kendin takip edebilirsin

Benim de bugün kontrolüm vardı bebiş 4 gün öndeydi 1 hafta olmuş 2860gr olmuş nstde düzensiz sancım çıktı 1 tanesi 100e vurmuş hatta bebişin kalp atışları da biraz yüksek çıktı, sonra 2.defa nstye girdim orda çok sancı çıkmadı en fazla 40 a vurdu kalp atışları da normaldi nst beklerken bir bebiş doğdu ona biraz heyecan yaptım duygulandım sanırım belki o etkilemiştir stres heyecan hemen etkiliyor sanırım stres yapmamaya çalışmamız lazım, biraz tedirgin oldum ama doktorum normal artık bu haftalarda dedi sakin davrandığı için rahatladım, lmntbrdg dışında doğum yok değil mi göremedim ama?

Hormonlarınıza veriyorum şuan yazdıklarınızı, karşınızdaki de hamile üstelik tüp bebek. Çok yanlış olmuş içeriğiniz. Kırıcı olmanın bi anlamı yok bence

Hormonlarınıza veriyorum şuan yazdıklarınızı, karşınızdaki de hamile üstelik tüp bebek. Çok yanlış olmuş içeriğiniz. Kırıcı olmanın bi anlamı yok bence
Bu mesaj bana mı yoksa yorum yaptığım mesaja mı anlayamadım. Ben mesajımda kırıcı ya da yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey yazmadım durumumu izah ettiğimi düşünüyorum

Hamilelik süresince yaşadığıız sıkıntlar için geçmiş olsun
Emin olun hiç kimsenin toz pembe geçmedi, halende geçmiyor.
Ama KK'nın görüp görebileceği en uyumlu en sıcak kanlı en cana yakın anlayışlı anneler grubunun Aralık anneleri olduğu konusunda kimsenin itirazı yoktur.
Hiçbir arkadaşımız hamileyken karşısındaki başka bir hamile arkadaşını bile isteye kırmaz.
Biz çok güzel ve uyumlu ponçik anneler olaraak kalalım.Sizden ricam karşınızdakilerinde hamile olduğunu unutmadan geginlik ortamı olşturmadan bu mesajların devamnı getirmemeniz. sağlıcakla güzel güzel hamilliğin tadını çıkarmanız

Gözün aydın. Sağlıcakla büyüt bebeğini

Şaşırdım şu an ben diyet yaparak kilo alıyorum çünkü
Benim 8 ayda 2 kilo
Stres mi yapıyorsun sürekli tatlım ?
Yok aslında bizim kıza kadar iyiydim
İnsülinden sonra sanki vermeye başladım öncesi bir alıp bir veriyordum stabil gidiyordu
Ama oğlumda da böyleydim doğuma girdiğimde yine bileğim vs incecikti
Sen böylesin Peki bebeğin nasıl gelişimi kilosu nasıl yavrum
Yok balım onun iyi şükür. Boyu pek uzamasa da kilo alıyor önden gidiyor. Hep ona yarayacak şeyler yiyorum zaten.
İki hafta bizim aramizda var

Cunku sen asiri asiri karbonhidrat ve yag aliyodun kuzucum. Simdi duzenli beslenince dogal olarak fazlaliklar gitti. Motive olman icin bir sebep bu sen uzulmeye yer ariosun bgnlerde
Balım meyvemi ekmeğimi yine yiyorum yağ desen tereyagından hala vazgeçmedim
Kuruyemiş filan bolca yiyorum
Maşşallah balım gözün aydın çok şaşırttın gece gece beni.
Senin mesajını okudukça gözlerim doluyor.
Doğum saati de 23.12 oldu
Edebiyatçı kızı da ancak böyle ebced hesabı olur
Korkma lütfen 36 dan sonra risk kalmıyor denecek kadar az ,
Amin balım
Herkesin doğumu az çok beklenendi de en çok sana şaşkınım.
Neyseki bebek iyiymiş
Küvöze gitmemesine aşırı sevindim.

Ultrasonda haftası ne çıkıyor peki sat ile uyumlumu
Benim bebekte böyle ultrason üç hafta falan geride görünüyor kimse bişey yapalım demiyor ya

Canım sadece göbek çevresi 4 hafta geri diğerleri tam uyumlu çıkıyor ama maalesef kilo alması böyle yavaş gitmeye devam ederse 36. Ya da 37. Haftada alacaklar bebişi. Boşver demesinler zaten daha iyi

Bu mesaj bana mı yoksa yorum yaptığım mesaja mı anlayamadım. Ben mesajımda kırıcı ya da yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey yazmadım durumumu izah ettiğimi düşünüyorum
Yani biz kendi aramızda aşağı yukarı kimden bahsedildiğini zaten biliyoruz. Kimseye de hani bu şekilde yaklaşmak doğru değil tamam sizde hamilesiniz ama karşınızdaki de hamile o da gayet problemli geçirdi bende problemli geçirdim. Listeye bakarsan bazılarımız erken doğurdu bebeklerimiz küvezde. S samozlem şu kız haftalardır doğurmamak için almadığı ilaç kalmadı bugün ona kaçıncıya dua ettik yani. Kimseye de saldırgan davranmadık hiç, soru soranlara illa ki dönüldü ayrıca ben hatırlıyorum sizi aktiftiniz de gayet sonradan çok yazmadınız. Belki sorularınız araya kaynamıştır farkedilmemiştir ama kasıtlı bir durum hiç olmadı.

Hepimizin çeşitli sıkıntıları oldu gebeliğimizde ama burası hep birbirine destek vermeye çalışan çok güzel sakin bir grup oldu gerginlik yaratmaya bence gerek yok yazmasanız da grubu takip etmişsiniz ve ne kadar iyi ve güzel paylaşım yaptığımızı görmüşsünüzdür üslubumuza hepimiz dikkat edelim bence, inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Benim icimde hicbirsey kalmaz sen rahat ol tatlim. Biz burda hep beraber birsuru seyi atlattik birbirimize destek olup, yada atlatamadik. Bana yargi dagitmakla ugrasma cunku birbirimizi okdr tanimiyoruz ki kirip dokmeye hele ki su son donemecimizde hic gerek yok. Yada istiyosan dagit ama kendini bosyere germis olursun ki bence hic gerek yok. Burada herkesin tek bir amaci dilegi duasi var bebegini saglikla kucagina almak. Oyuzden polemik yapilacak yer degil. Yada aralik anneleri grubu buna uygun degil. Hele ki Zaman hic hic degil.
Onlarin da hepsi bebisi buyutuyo kuzum ole dusun. Hepsi bebege yario

kızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam

Ben süt sağmayı da koydum havluyu da koydum ne olur ne olmaz diye, doğum yapan bi arkadaşım hastanedeki süt sağma makinesi göğüs uçlarımı çok yara yaptı demişti sanırım elle sağmayı denemeden direkt hastane tip süt sağma makinesi vermişler şimdiki aklım olsa hemşirelerden elle sağmaya yardım etmelerini isterdim dedi ben de gerek olursa önce onu denemeyi teklif edicem

Ben 11 kilo aldım

Ben anlayamıyorum yazdıklarınızdan gayet iyi niyetimle ilk gördüğüm mesaja cevap verdim ben varım 23 üne gün aldık diye. sonrasında okuduklarım hoş değildi başlatan ben değilim yargı dağıtmakla sorun çıkarmakla hiç işim olmadı şimdiye kadar ki bundan sonra da olamaz zaten niyetim kimseyi kendim de dahil strese sokmak değildi. sadece düne gidip kimin kime ne dediğini nasıl yaklaştığını okumanızı rica ediyorum.

Kızlar daha bişi yazmayalım belki yanlış anlamadır kimseyi bu saatten sonra kırmaya gerek yok. Genel olarak birine cevap verilmiyorsa ki çok nadir olmuştur bu, bilinçli değildir dünyanın en saçma sorularına bile cevap verdik. Bi iki kişiye hep beraber kızdık çünkü gruba sadece gruptaki kızlarda panik oluşturacak sorular soruldu ya da sürekli sürekli aynı soruyu sormaya geldi aynı cevabı aldı gitti ya da hiç yazmadı. En son birine de payladıydık bu konuda zaten. Zaten bundan sonra önümüzde doğum var yani. Sakin mutlu bir grup olarak kalmaya devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…