2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben sut sagma pompami koydum canim. Belki lazim olmaz ama cok yer kaplamiyor zaten cantada. Havlu da koymadim ama sezaryen olacagi icin lazim olmaz sanirim bana

Ben sut sagma pompami koydum canim. Belki lazim olmaz ama cok yer kaplamiyor zaten cantada. Havlu da koymadim ama sezaryen olacagi icin lazim olmaz sanirim bana
34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmam çünkü adet sancısı gibi sancılarım var

Ben kesinlikle yanlış anlaşıldım ama doğru anladım inanın ki derdim sıkıntı yaşamak değildi sadece yazılanı hoş bulmadığım için cevap yazma hakkı gördüm kendimde ve neden aktif olamadığımı kendimce anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşıldım. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum

Arkadaşlar bu dönem özellikle kimse kimseye yüklenmesin hepimiz hamileyiz ve hepimizin de hamilelik dönemi hiç iyi geçmedi kaldı ki şuan çoğumuz hatta hepsimizin ki şuan riskli gebelik her an gelebilir. Kimse bilerek cevap vermemezlik yapmaz ya gözümüzünden kaçmıştır ya da çok yoğun örneğin kurban bayramı günlerine denk gelmiştir. Kimseyi üzmeye kırmaya gerek yok her iki taraf için de geçerli. Çok şeyler yaşadık hepimiz şu son günlerimiz stressiz geçsin lütfen

Gerçekten her an gelebilir durumunu bugün sancım çıkınca anladım ben bişey hissetmiyordum ama vücudum artık hazırlanıyor demek ki bir tık endişelenmedim değil

Ben belki elle sağım v.s yapamazsam diye sağım makinesi oymayı düşünüyorum.
İhtiyaç olabilir belki üstüm v.s kanlanır diye bir havluda koyucam kendime

Gerçekten her an gelebilir durumunu bugün sancım çıkınca anladım ben bişey hissetmiyordum ama vücudum artık hazırlanıyor demek ki bir tık endişelenmedim değil
Evet şu durum hepimizde var inan bende her an gelebilir diye bekliyorum iş filan hiçbir şey yapamıyorum

Benn hastsnenın emzırme egıtımıne katıldımm, pompa bıberon ıstemedıler, süt gelmezse dıye odaya medela gondereceklerını soyledıler..
Ben banyo havlusu da koymayı dusunuyorum, kucuk havlu da koycam, olur da banyo yapmazsam sıcak havluyu göğsüme koyarım. Ama sezeryan da bır gunden sonra dusa ızın verılıyormus dıye bılıyorumm..

34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmam çünkü adet sancısı gibi sancılarım var
Canım bende 34+1 oldum bugün karın bölgem davul gibi gergin magnezyum v.s geçirmedi gerginliğimi
Olumsuz düşünmeden dikkatimi dağırtmaya çalışıyorum.
Bende haftasonuna kadar çanta için kalan eksiklerimi alıp çantamı hazır bulundumak istiroum. Artık hazırlıkları yavaş yavaş tamamlama vakti

benım de aynı karnım gergin nerdeyse yırtılcak eşime diyorum morarmış gibi sanki gerilmekten magnezyum içiyorum süt içiyorum geçmiyo o yüzden korktum aynı ben de bu hafta sonu hazırlıgı bitiricem inşallah sonraki haftaya da eve temizlik yapılacak sonra hazırım doğum için

Hastaneden gelince eşime dedim bavulu indir bagaja koyalım diye aralık bebekleri hızlı çıktılar tedbirli olmak lazım
evet ben cok aktif olamasam da (13aylık oglumla) mesajları genelde okuyorum birkaç doğum olmuş görünce tırsmadım değil yani aynı haftalarız sonucta bi de benım 2. olacak

Bizim aile hekiminde sadece kan tahlili var neden acaba hepsinde farklı farkli
Canım vala bekledigin bir sey yoksa ufak ufak her gün hazırlamakta fayda var, çünkü yıkiosn asmasi bi dert kurumasi bir dert biberonlari fln kaynatmasi bi dert kurutmasi bi dert ben bi iki haftadir her gün küçük küçük yapıyorum daha bitiremedim

Hastaneden gelince eşime dedim bavulu indir bagaja koyalım diye aralık bebekleri hızlı çıktılar tedbirli olmak lazım
Ben bavulu tam olarak tamamlamadim doktor her an gelebilir dedi bir de neye güveniyorsam

Ben 33+4 um bugun. Bebeklerimiz atak doneminde mi acaba. Ayni seyleri ben de hissediyorum. Insallah hepsi vaktinde gelsinler

Ben 33+4 um bugun. Bebeklerimiz atak doneminde mi acaba. Ayni seyleri ben de hissediyorum. Insallah hepsi vaktinde gelsinler
inşallah canım
kasılma var diye düşünmemeye çalışıyorum bugün hava biraz serin inş. soğuk almışımdır diye dua ediyorum

korktum simdi ben elimdeki kıyafetleri yarın yıkayım anca kurur zaten daha aldıklarım var gelecek onları da geldikce yıkarım artık enazından allah korusun bisi olursa eşim askıdan alır getirir böyle her sey karısık bulamazlar da yani kurusun ütüsü kalsın en son ütüleri yaparım en zoru o zaten

evet ben cok aktif olamasam da (13aylık oglumla) mesajları genelde okuyorum birkaç doğum olmuş görünce tırsmadım değil yani aynı haftalarız sonucta bi de benım 2. olacak
Allah bağışlasın başka bir bebekle ilgilenirken daha zor tabi her şey
Ben bavulu tam olarak tamamlamadim doktor her an gelebilir dedi bir de neye güveniyorsam
Artık tamamlasın bence tamamlamayanlar sizin yerinize ben geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…