- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.361
Ben sut sagma pompami koydum canim. Belki lazim olmaz ama cok yer kaplamiyor zaten cantada. Havlu da koymadim ama sezaryen olacagi icin lazim olmaz sanirim banakızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmamBen sut sagma pompami koydum canim. Belki lazim olmaz ama cok yer kaplamiyor zaten cantada. Havlu da koymadim ama sezaryen olacagi icin lazim olmaz sanirim bana
Ben kesinlikle yanlış anlaşıldım ama doğru anladım inanın ki derdim sıkıntı yaşamak değildi sadece yazılanı hoş bulmadığım için cevap yazma hakkı gördüm kendimde ve neden aktif olamadığımı kendimce anlatmaya çalıştım ama yanlış anlaşıldım. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorumKızlar daha bişi yazmayalım belki yanlış anlamadır kimseyi bu saatten sonra kırmaya gerek yok. Genel olarak birine cevap verilmiyorsa ki çok nadir olmuştur bu, bilinçli değildir dünyanın en saçma sorularına bile cevap verdik. Bi iki kişiye hep beraber kızdık çünkü gruba sadece gruptaki kızlarda panik oluşturacak sorular soruldu ya da sürekli sürekli aynı soruyu sormaya geldi aynı cevabı aldı gitti ya da hiç yazmadı. En son birine de payladıydık bu konuda zaten. Zaten bundan sonra önümüzde doğum var yani. Sakin mutlu bir grup olarak kalmaya devam edelim
Gerçekten her an gelebilir durumunu bugün sancım çıkınca anladım ben bişey hissetmiyordum ama vücudum artık hazırlanıyor demek ki bir tık endişelenmedim değilArkadaşlar bu dönem özellikle kimse kimseye yüklenmesin hepimiz hamileyiz ve hepimizin de hamilelik dönemi hiç iyi geçmedi kaldı ki şuan çoğumuz hatta hepsimizin ki şuan riskli gebelik her an gelebilir. Kimse bilerek cevap vermemezlik yapmaz ya gözümüzünden kaçmıştır ya da çok yoğun örneğin kurban bayramı günlerine denk gelmiştir. Kimseyi üzmeye kırmaya gerek yok her iki taraf için de geçerli. Çok şeyler yaşadık hepimiz şu son günlerimiz stressiz geçsin lütfen
Ben belki elle sağım v.s yapamazsam diye sağım makinesi oymayı düşünüyorum.kızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Evet şu durum hepimizde var inan bende her an gelebilir diye bekliyorum iş filan hiçbir şey yapamıyorumGerçekten her an gelebilir durumunu bugün sancım çıkınca anladım ben bişey hissetmiyordum ama vücudum artık hazırlanıyor demek ki bir tık endişelenmedim değil
Benn hastsnenın emzırme egıtımıne katıldımm, pompa bıberon ıstemedıler, süt gelmezse dıye odaya medela gondereceklerını soyledıler..kızlar hastane çantasına süt sağma makinası koymaya gerek var mı? ilk gebeligimde ihtiyacım olmadı bunda koysak mı bilemedim ihtiyaç olursa hastane verir zaten fazlalık yapmasak mı acaba bir de sizce havlu koysam mı duş alır mıyım ilkinde 2gün yattım o yüzden duş alsam iyiydi simdiki aklım olsa duş alırdım en azından altımı dikişlerimi yıkardım o yüzden bu kez götürsem mi napsam
Canım bende 34+1 oldum bugün karın bölgem davul gibi gergin magnezyum v.s geçirmedi gerginliğimi34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmamçünkü adet sancısı gibi sancılarım var
Hastaneden gelince eşime dedim bavulu indir bagaja koyalım diye aralık bebekleri hızlı çıktılar tedbirli olmak lazımEvet şu durum hepimizde var inan bende her an gelebilir diye bekliyorum iş filan hiçbir şey yapamıyorum
benım de aynı karnım gergin nerdeyse yırtılcak eşime diyorum morarmış gibi sanki gerilmekten magnezyum içiyorum süt içiyorum geçmiyo o yüzden korktum aynı ben de bu hafta sonu hazırlıgı bitiricem inşallah sonraki haftaya da eve temizlik yapılacak sonra hazırım doğum içinCanım bende 34+1 oldum bugün karın bölgem davul gibi gergin magnezyum v.s geçirmedi gerginliğimi
Olumsuz düşünmeden dikkatimi dağırtmaya çalışıyorum.
Bende haftasonuna kadar çanta için kalan eksiklerimi alıp çantamı hazır bulundumak istiroum. Artık hazırlıkları yavaş yavaş tamamlama vakti
evet ben cok aktif olamasam da (13aylık oglumla) mesajları genelde okuyorum birkaç doğum olmuş görünce tırsmadım değil yani aynı haftalarız sonucta bi de benım 2. olacakHastaneden gelince eşime dedim bavulu indir bagaja koyalım diye aralık bebekleri hızlı çıktılar tedbirli olmak lazım
Bizim aile hekiminde sadece kan tahlili var neden acaba hepsinde farklı farkliYa değiştirsene o aile hekimini. Benimki mesaj atıyor, şu gün şu saat aç susuz gelin idrar ve kan tahlili yapıcaz diyor. Ben istemiyorum yani. Hatta her gittiğimde ordaki tuvalete girmiyim pistir diye sonraki sefer için idrar kabı veriyor. Evde yapıp götürüyorum. 3 kere çağırdı şimdiye kadar diye hatırlıyorum. 2 de olabilir. Aralıkta son bir kez daha çağırdı.
Canım vala bekledigin bir sey yoksa ufak ufak her gün hazırlamakta fayda var, çünkü yıkiosn asmasi bi dert kurumasi bir dert biberonlari fln kaynatmasi bi dert kurutmasi bi dert34+2 yim hafta sonu hazırlıcam çantayı insallah o zamana kadar doğurmamçünkü adet sancısı gibi sancılarım var
Ben bavulu tam olarak tamamlamadimHastaneden gelince eşime dedim bavulu indir bagaja koyalım diye aralık bebekleri hızlı çıktılar tedbirli olmak lazım
Ben 33+4 um bugun. Bebeklerimiz atak doneminde mi acaba. Ayni seyleri ben de hissediyorum. Insallah hepsi vaktinde gelsinlerCanım bende 34+1 oldum bugün karın bölgem davul gibi gergin magnezyum v.s geçirmedi gerginliğimi
Olumsuz düşünmeden dikkatimi dağırtmaya çalışıyorum.
Bende haftasonuna kadar çanta için kalan eksiklerimi alıp çantamı hazır bulundumak istiroum. Artık hazırlıkları yavaş yavaş tamamlama vakti
inşallah canımBen 33+4 um bugun. Bebeklerimiz atak doneminde mi acaba. Ayni seyleri ben de hissediyorum. Insallah hepsi vaktinde gelsinler
korktum simdi ben elimdeki kıyafetleri yarın yıkayım anca kurur zaten daha aldıklarım var gelecek onları da geldikce yıkarım artık enazından allah korusun bisi olursa eşim askıdan alır getirir böyle her sey karısık bulamazlar da yani kurusun ütüsü kalsın en son ütüleri yaparım en zoru o zatenBizim aile hekiminde sadece kan tahlili var neden acaba hepsinde farklı farkli
Canım vala bekledigin bir sey yoksa ufak ufak her gün hazırlamakta fayda var, çünkü yıkiosn asmasi bi dert kurumasi bir dert biberonlari fln kaynatmasi bi dert kurutmasi bi dertben bi iki haftadir her gün küçük küçük yapıyorum daha bitiremedim
ben daha bavula başlamadım bile geçin geçi varBen bavulu tam olarak tamamlamadimdoktor her an gelebilir dedi bir de neye güveniyorsam
Allah bağışlasın başka bir bebekle ilgilenirken daha zor tabi her şeyevet ben cok aktif olamasam da (13aylık oglumla) mesajları genelde okuyorum birkaç doğum olmuş görünce tırsmadım değil yani aynı haftalarız sonucta bi de benım 2. olacak
Artık tamamlasın bence tamamlamayanlar sizin yerinize ben geriliyorumBen bavulu tam olarak tamamlamadimdoktor her an gelebilir dedi bir de neye güveniyorsam
İlerde dua edersin iyi ki şeker çıkmış diye yoksa 30 u görürdün deseneBen 11 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?