2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aaaa bezlerin numarası kiloyla artıyordu. Bu aklıma gelmemiş hiç biz en son 2600lerdeydik çok şükür 1 numaraya uygunuz o zaman. 0 numaraya gerek kalmaz.

Ay kızlar topluca yazayım valla sağ olun ben bu bez kilo ilişkisini tamamen atlamışım unutmuşum resmen prematüre = 0 numara kullanılır diye kodlamışım kafamda 38den önce gelirse diye bir paket de 0 numara mı alsak diye eşimi darlıyordum dünden beri Allah razı olsun

Bebişin kafası tam dediğin yerde olduğu için ben kalkarken hep zorlanıyorum. Karnının tamamı mı sert sadece o bölge mi ?

Bebişin hareketleri azalıyor sanki
Daha sakin yavaş hareket ediyor bu hafta
Son aya girdiğimiz için mi böyle olmaya başladı acaba
Sizde durumlar nasıl
Tam tersi kuvvetlenir sanıyordum ben
Benim de bir ara hareketleri azdı . Sonra hareketleri az olmasına rağmen baya kuvvetli vuruşu vardı . Şimdi karnımı yerinden oynatıyor deprem etkisi yaratıyor hareket ettiğinde :)

Herkes ıslak mendil tercih etmiyor ya. Onun için pamuk ve su kullanıyorlar. Ben de kızımda bir sürü pamuk almıştım ama ıslak mendil daha kolay geldi bana. Sonra makyaj pamuğu olarak kullandım onları.
Yalnız böyle yapan çok var :) ben de temizleme pamuğu aldım evde onu kullanır dışarda mendili kullanırım dedim. Bakalım nasıl yapıcam

Bebişin hareketleri azalıyor sanki
Daha sakin yavaş hareket ediyor bu hafta
Son aya girdiğimiz için mi böyle olmaya başladı acaba
Sizde durumlar nasıl
Tam tersi kuvvetlenir sanıyordum ben
Bu bende 32.haftada oldu doktorum 30 dan sonra gelişimleri hızlanıyor atak sırasında yavaşlarlar demişti kuzum endişe etme

Kız sen, biz indirim kovalarken nerelerdeydin???
Herseyı aldım ben, beklıyorım artık
Ya ben kiracının çıkmasını bekledim alışveriş yapmak için. Bu evimde stok yapacağım yerim yok. Ama ben de alcam artık kiracıyı da mahkemeye vercem. aldıklarımı da çirkin çirkin gardrobun üstüne koycam artık.

Olmaz olmaz ilk başlarda iki saatte bir değiştiriyorsun zaten. O zamanlar çok bez gidiyor. Bazen tam altına temizi koyuyorsun onu da batırıyor falan.
Bırde doğduktan sonra 200 gr kaybediyorlarmış ortalama ödem vs den. Küçülçek sonra büyüyecek ılk günler 8-10 bez tuketırsın dedıler o arada erir gider bezler

Kızlar ben dün son izlem için sağlık ocağına gitmiştim. Gitmişken tahlilleri vereyim demiştim. 1 saatlik tokluk kan şekerim 70 çıkmış. Geçmiş tahlillere de baktım gebeliğin başından beri açlık 60larda, tokluk 70 lerdeymiş. Bunun bir zararı var mı acaba bebeğe ? Yediğim meyvenin, hamur işinin falan da haddi hesabı yok nasıl hep böyle düşük anlamış değilim. Ben nasıl daha önce hiç dikkat etmedim buna, bunu da anlamadım sadece ben doktora şeker yüklemesini ne zaman yapalım hocam dediğimde, sende gebelik şekeri çıkma ihtimali yok, hem bebek küçük hem şekerin hep düşük. Ben sende gerek duymuyorum boşa para verme buna demişti. Ben de üstünde durmamıştım. İyiydim de yani. Son zamanlarda baş dönmelerim, baş ağrılarım arttı. Aynı şekilde mide bulantılarım tekrar başladı. Terlemeler vs. Bununla ilgisi var mıdır, yoksa herkeste oluyor mu normal mi son zamanlarda bilemedim. Vilgisi olan var mı ? 34+2 yim bu arada. Yarın doktora gideceğim ama sormadan duramadım

Bende oluyo 36+1im şekerim falan normal çıkmıştı ilk gebelik zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…