2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ahh canım ya, bırsuru seyı uygun fıyatla aldık, keske alaydın, zaten sstoklar hızla tükenecek, valla cirkin görünsün hıc umrumda deıl, hep aklıma yabancıların evlerı gelıyor, heryer dagınık.. Elının altında olur ne guzel
Olmaz olmaz ilk başlarda iki saatte bir değiştiriyorsun zaten. O zamanlar çok bez gidiyor. Bazen tam altına temizi koyuyorsun onu da batırıyor falan.
Oyle yapmasın ya benım 1 numaralar prima

Sudem hiç Doktora göre ayarlama onlar geliyorlar her doktorun rutini farklı bizim hastanede 5 kadın doğumcu var her birinin rutini taburcu etme süreci farklı sabah ve akşam günde 2 kez geliyorlar pazarda uğrayıp taburcu ediyorlar bana 2 kez doğum sonrası kan sulandırıcı yaptılar neden yapıyorsunuz dedim Muhammet bey her hastasına bu rutini uygular dedi. Benden 1 gün önce doğum yapan biri vardı onun doktoru da gaz çıkarana kadar taburcu etmem demiş yanı kimse kimsenin hastasına karışmaz doktorlar sana ve bebeğine göre şekil alacaklar

Bebek 3,5 dogarsa, 1 numaralar yalan mı olacak sımdı
canım paket üstündeki kiloya bak sonuçta yanlarda cırt cırt ayarı var.
Ben tosun gibi bebişler gielir diye pek düşünmüyorum. bence normal kilolu olurlar ama bebişin sonrasında gelişiminede bağlı

çalışabilir raporunu bozdurmak için aynı doktora mı gitmek gerekir bilgisi olan var mıdır
Canım kendi doktorun doğum iznini başlatmak için rapor yazarsa daha sağlıklı olur.
Ben bu cumartesi doktoruma gideceğim 37. haftada başlatması için muayne sonrası görüşeceğim.
32 de çalışabilir aldık. Ama kendimizi kötü hissettiğimizde istediğimiz haftada raporu bozdurup 16 haftalık doğum iznine başlayabiliriz.

Nasıl yakıyorlar görmedim de bildiğin insan kılı ateşe gelir bir koku olur ya öyle bir koku aldım yakmışlar o zaman göbeğim 6 aylık gibi o yüzden altını göremiyorum ama annem baticon sürüyor her gün annem dedi ki hiç belli bile değil dikis yeri süt artırıcı caylar varya ben MBA almıştım çok memnun kaldim. Doğum sonrası mama veriyorlar bizim hastane Aptamil vermiş sen istediğin mamayı at çantaya bir de o mama için cam bardak al bizim plastikte vermişlerdi bir daha cam bardak getirdiler evden

@Nilsibel .!
tatlım sanki acızık alışverişe geç mi kaldın

ben aldımığım tüm bezleri eşyaları duvarın dibine istifledim.
2 gün sonra fiyatlar uçmaya başlayınca daha çok aldım.
Odadaki dağınıklık şuan bana ne kadar tasarrflu bir anne adayı olduğumu gösteriyor
Ve kesinlikle 3.-4. ayda ufak tefek başlayıp ivme kazanıp grubun yazı kupon ve kasım indirimleri ile çok ciddi tasaruuflarla bende bebiş alışvrişimin %99'unu bitirmiş olmanın verdiği gurur ile en son gidip binyo yumuşatıcı aldım kendime

5-6 ben de stoklamadım yerim yok. Artık peyderpey alırım veya 1 2 leri bitirince alırım artık
Benim peteğin yanında duvarın dolabın dibine üst üste istifledim yatağın arkasına filan korkum petek su filan akıtırsa servet gider diyorum
Aynen sezeryan da gazın çıkmadan büyük tuvalete çıkmadan göndermiyorlar

Kan sulandırıcı ne için aceba lohusa kadını kanamasını daha da arttırmaz mı kalpe pıhtı atmasın filan mı ne mantık aceba. Varis çorabını ondan giydiriyorlar ama.

Doğuma girerken varis çorabı giydirdiler mı?

Kızlar bir şey soracağım.

Eşinize ilk babalık hediyesi alacak mısınız?
Ben açıkcası hiç düşünmemiştim. Kardeşim aradı, eşimin neyden hoşlanacağını sordu. Ona hediye almak istiyorlarmış babalık hediyesi olarak bir ailesi biz olduğumuz için. Ben hiç romantik veya ince düşünceli değilimdir anlamam böyle şeylerden Ama kardeşim sorunca duygulandım. Ben de mi alsam dedim, ama ne alacağımı hiç bilmiyorum :)

Ay normalse iyi bari şeker konuşulup edilmiş benim değer çok düşük geldi hepten gözüme. Gene panikleyiverdim ay tarihler yaklaştıkca insan bir değişik oluyor ayol
Ya bence bu saydıkların çoğumuzda var bide doktor illaki bi sıkıntı olsa farkeder yaa endişelenme

Canım o çayları kaça aldın ben sepete attığımda 135 liraydı indirim bekliyordum kasım masım şeysine

Dün bir baktım tanesi 200 olmuş

Ayy bırak şımartmayın şunları ya o kadar derdi kederi biz çekiyoz bir sperm maçta galip geldi döllendi diye mı ödüllendircez

Şaka ya içinden nasıl geliyorsa öyle yap ama bence gerek yok o sana alsın

Ona baba olma hakkı verdiğim için yeterli düşünüyorum kocamın isteyeceği şeyde muhtemelen para harcamamamın daha büyük bir hediye olacağı ya babalık değil de doğum zamanına kıyafet aldım. Bi vicdan yaptıydım kendime lohusa takımı emzirme sütyeni falan alınca ona hiç bişi alınmıyormuş gibi bişi oldu mutlu oldu yine de

açıkcası ben çileyi çektim bana çilekeş analık hediyesi almaları lazım
Babalar kusmadı sancı çekmedi tekme yemedi v.s v.s bence hiç girme o konuları karşı taraf sana heidye alsın

Hiç bu kızın yetiştirdiği en iyi şey alışverişleri

Benim 3 ay önce sez olan bir arkadaşım var dün gördüm dikiş izini kabuk bağlamış gibiydi de acaba dedim iyileşiyor mu ondan sordum canım .

Biz yenidoğan için biberon almıştık chicconun o da cam, ona koysak olur mu acaba ?

biz çocuk odasına yatak almadık, kendi evlenmeden önceki tek kişilik yatağımı getirmiştim, annem geldiğinde kalacak o bazanın altı full hijyen ürünleri ile doldurduk, bezler ıslak mendiller temizleme pamuğu güya stok yapmayacaktım :d

Canım trendyolda 200 tl, hb da 135, nıye boyle fiyat farkı cıkıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…