- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.061
Sağ ol canım benimCanımmm doğurdun muuuuuuuayyy hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun sağlıkla inşallah
Çok teşekkür ederim en güzel zamanda darısı başınızaCanım gözün aydın senin de
Ahh canım ya, bırsuru seyı uygun fıyatla aldık, keske alaydın, zaten sstoklar hızla tükenecek, valla cirkin görünsün hıc umrumda deıl, hep aklıma yabancıların evlerı gelıyor, heryer dagınık.. Elının altında olur ne guzelYa ben kiracının çıkmasını bekledim alışveriş yapmak için. Bu evimde stok yapacağım yerim yok. Ama ben de alcam artık kiracıyı da mahkemeye vercem.aldıklarımı da çirkin çirkin gardrobun üstüne koycam artık.
Oyle yapmasın ya benım 1 numaralar primaOlmaz olmaz ilk başlarda iki saatte bir değiştiriyorsun zaten. O zamanlar çok bez gidiyor. Bazen tam altına temizi koyuyorsun onu da batırıyor falan.
Ay normalse iyi bariBende oluyo 36+1im şekerim falan normal çıkmıştı ilk gebelik zamanında
Sudem hiç Doktora göre ayarlama onlar geliyorlar her doktorun rutini farklı bizim hastanede 5 kadın doğumcu var her birinin rutini taburcu etme süreci farklı sabah ve akşam günde 2 kez geliyorlar pazarda uğrayıp taburcu ediyorlar bana 2 kez doğum sonrası kan sulandırıcı yaptılar neden yapıyorsunuz dedim Muhammet bey her hastasına bu rutini uygular dedi. Benden 1 gün önce doğum yapan biri vardı onun doktoru da gaz çıkarana kadar taburcu etmem demiş yanı kimse kimsenin hastasına karışmaz doktorlar sana ve bebeğine göre şekil alacaklarYaa ben doğumu cuma sabah ayarlasam doktor beni pazar taburcu eder demi
Taburcu olurken kendi Doktor'un bir önemi var mı?
Doğum tarihini perşembe mı planlasak?
Doktor Cumartesi hastanede diye.
Maşşallah size
En kötü poposuna bir şaplak atıp ağlatsınlar ya de mibenim safım hiç ağlamadı çocuk doktoru direk temizledi götürdü onu
Bende bakakaldım arkasından
Hayalim foto filandı yan yana
Ama seni yalamış ya çok tatlı ya çok duygulandım
Annen mı var?
Yaaa
canım paket üstündeki kiloya bak sonuçta yanlarda cırt cırt ayarı var.Bebek 3,5 dogarsa, 1 numaralar yalan mı olacak sımdı
Canım kendi doktorun doğum iznini başlatmak için rapor yazarsa daha sağlıklı olur.çalışabilir raporunu bozdurmak için aynı doktora mı gitmek gerekir bilgisi olan var mıdır
Nasıl yakıyorlar görmedim deNasıl yakıyorlar ?
Kabuk vs bağladı mı dikiş izin ?
İnşallah kendi seçmiştir . Rüyamda 20 veya 21 gibi bişey görmüştüm ama tam anımsayamıyorum :)
Eşim de ufak çaplı bir heyecanlandı her şey hazır ama tekrar üzerimden geçelim diyor :))
Benim peteğin yanında duvarın dolabın dibine üst üste istifledim yatağın arkasına filan korkum petek su filan akıtırsa servet gider diyorum5-6 ben de stoklamadım yerim yok. Artık peyderpey alırım veya 1 2 leri bitirince alırım artık
Aynen sezeryan da gazın çıkmadan büyük tuvalete çıkmadan göndermiyorlarSudem hiç Doktora göre ayarlama onlar geliyorlar her doktorun rutini farklı bizim hastanede 5 kadın doğumcu var her birinin rutini taburcu etme süreci farklı sabah ve akşam günde 2 kez geliyorlar pazarda uğrayıp taburcu ediyorlar bana 2 kez doğum sonrası kan sulandırıcı yaptılar neden yapıyorsunuz dedim Muhammet bey her hastasına bu rutini uygular dedi. Benden 1 gün önce doğum yapan biri vardı onun doktoru da gaz çıkarana kadar taburcu etmem demiş yanı kimse kimsenin hastasına karışmaz doktorlar sana ve bebeğine göre şekil alacaklar
Ya bence bu saydıkların çoğumuzda var bide doktor illaki bi sıkıntı olsa farkeder yaa endişelenmeAy normalse iyi barişeker konuşulup edilmiş benim değer çok düşük geldi hepten gözüme. Gene panikleyiverdim ay tarihler yaklaştıkca insan bir değişik oluyor ayol
Canım o çayları kaça aldın ben sepete attığımda 135 liraydı indirim bekliyordum kasım masım şeysineNasıl yakıyorlar görmedim debildiğin insan kılı ateşe gelir bir koku olur ya öyle bir koku aldım yakmışlar o zaman göbeğim 6 aylık gibi o yüzden altını göremiyorum ama annem baticon sürüyor her gün annem dedi ki hiç belli bile değil dikis yeri süt artırıcı caylar varya ben MBA almıştım çok memnun kaldim. Doğum sonrası mama veriyorlar bizim hastane Aptamil vermiş sen istediğin mamayı at çantaya bir de o mama için cam bardak al bizim plastikte vermişlerdi bir daha cam bardak getirdiler evden
Ayy bırak şımartmayın şunları yaKızlar bir şey soracağım.
Eşinize ilk babalık hediyesi alacak mısınız?
Ben açıkcası hiç düşünmemiştim. Kardeşim aradı, eşimin neyden hoşlanacağını sordu. Ona hediye almak istiyorlarmış babalık hediyesi olarak bir ailesi biz olduğumuz için. Ben hiç romantik veya ince düşünceli değilimdir anlamam böyle şeylerden Ama kardeşim sorunca duygulandım. Ben de mi alsam dedim, ama ne alacağımı hiç bilmiyorum :)
Ona baba olma hakkı verdiğim için yeterli düşünüyorumKızlar bir şey soracağım.
Ben açıkcası hiç düşünmemiştim. Kardeşim aradı, eşimin neyden hoşlanacağını sordu. Ona hediye almak istiyorlarmış babalık hediyesi olarak bir ailesi biz olduğumuz için. Ben hiç romantik veya ince düşünceli değilimdir anlamam böyle şeylerden Ama kardeşim sorunca duygulandım. Ben de mi alsam dedim, ama ne alacağımı hiç bilmiyorum :)
açıkcası ben çileyi çektim bana çilekeş analık hediyesi almaları lazımKızlar bir şey soracağım.
Hiç bu kızın yetiştirdiği en iyi şey alışverişleri@Nilsibel .!
tatlım sanki acızık alışverişe geç mi kaldın
ben aldımığım tüm bezleri eşyaları duvarın dibine istifledim.
2 gün sonra fiyatlar uçmaya başlayınca daha çok aldım.
Odadaki dağınıklık şuan bana ne kadar tasarrflu bir anne adayı olduğumu gösteriyor
Ve kesinlikle 3.-4. ayda ufak tefek başlayıp ivme kazanıp grubun yazı kupon ve kasım indirimleri ile çok ciddi tasaruuflarla bende bebiş alışvrişimin %99'unu bitirmiş olmanın verdiği gurur ile en son gidip binyo yumuşatıcı aldım kendime
Benim 3 ay önce sez olan bir arkadaşım var dün gördüm dikiş izini kabuk bağlamış gibiydi de acaba dedim iyileşiyor mu ondan sordum canım .Nasıl yakıyorlar görmedim debildiğin insan kılı ateşe gelir bir koku olur ya öyle bir koku aldım yakmışlar o zaman göbeğim 6 aylık gibi o yüzden altını göremiyorum ama annem baticon sürüyor her gün annem dedi ki hiç belli bile değil dikis yeri süt artırıcı caylar varya ben MBA almıştım çok memnun kaldim. Doğum sonrası mama veriyorlar bizim hastane Aptamil vermiş sen istediğin mamayı at çantaya bir de o mama için cam bardak al bizim plastikte vermişlerdi bir daha cam bardak getirdiler evden
biz çocuk odasına yatak almadık, kendi evlenmeden önceki tek kişilik yatağımı getirmiştim, annem geldiğinde kalacak o bazanın altı full hijyen ürünleri ile doldurduk, bezler ıslak mendiller temizleme pamuğuBenim peteğin yanında duvarın dolabın dibine üst üste istifledim yatağın arkasına filan korkum petek su filan akıtırsa servet gider diyorum
Aynen sezeryan da gazın çıkmadan büyük tuvalete çıkmadan göndermiyorlar
Kan sulandırıcı ne için aceba lohusa kadını kanamasını daha da arttırmaz mı kalpe pıhtı atmasın filan mı ne mantık aceba. Varis çorabını ondan giydiriyorlar ama.
Doğuma girerken varis çorabı giydirdiler mı?
Canım trendyolda 200 tl, hb da 135, nıye boyle fiyat farkı cıkıyo acabaNasıl yakıyorlar görmedim debildiğin insan kılı ateşe gelir bir koku olur ya öyle bir koku aldım yakmışlar o zaman göbeğim 6 aylık gibi o yüzden altını göremiyorum ama annem baticon sürüyor her gün annem dedi ki hiç belli bile değil dikis yeri süt artırıcı caylar varya ben MBA almıştım çok memnun kaldim. Doğum sonrası mama veriyorlar bizim hastane Aptamil vermiş sen istediğin mamayı at çantaya bir de o mama için cam bardak al bizim plastikte vermişlerdi bir daha cam bardak getirdiler evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?