2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
açıkcası ben çileyi çektim bana çilekeş analık hediyesi almaları lazım
Babalar kusmadı sancı çekmedi tekme yemedi v.s v.s bence hiç girme o konuları karşı taraf sana heidye alsın
yok ya ben o kadar gaddar olamam kocam da kocam demek istemiyorum da sağ olsun gebeliğimin en başından sonuna kadar evin cam temizliğinden tuvalet temizliğine kadar yemeklere kadar her şeyi o yaptı ben hiç bişey yapmadım. üstüne benim tribimi nazımı çekti . He çekecek mi tabi çekecek çekmeli ama, o o kadar özverili yapıyorken ne bilim aklıma da böyle bişey gelmişken alsam mı diye düşündüm, o bana alıyorsa hayat müşterek ben de ona almalıyım, ama ne ? :))

Saat almayı düşünüyorum ben Hem bebek hatırası hemde olurda omrunolursa babadan oğlan gecebılecek bir eşya.

çok sana desek olduysa seninde içinden geldiyse alabilirsin o zaman
2 gün sonra bebekle çok ilgilenince boyunları bükük kalacak şimdiden yumuşatırsın ama hediye konusunda ne desem bilemedim.
Saat tarzı hediye biraz düğün nişan olayına kaçıyor
Ben nişanlıyken eşime doğum gününde güneş gözlüğü almıştım.( Severek kullanıyor iyi ki hediye olarak bunu almışssın ders her zaman )

Kız iyi yaptın
Islak mendil 2 koli 372 ye aldık bir daha o fiyata asla düşmedi.
400 lerin üstünde 2 kolisi
Canım trendyolda 200 tl, hb da 135, nıye boyle fiyat farkı cıkıyo acaba
Normalde tam tersi olur

Kızlar biz Aralık anneleri görünümlü Kasım anneleriyiz sanırım maşallah sırayla hepimiz aralığı görmeden doğuruyoruz Günaydın bu arada tatlış annelerrr
Nasılsın neler yapıyorsun. Bebişin nasıl. Alışabildiniz mi? Yolun sonundan bize motivasyon bas lütfen normal doğum kaygısından gözüme uyku girmiyor artık

Olsun ya kocam saçma saçma para harcıyor. Hiç ev ekonomisi yapamam onun için. yabancıların evleri deyince aklıma temizlik hastaları ve çöp evler geldi

Canım ben bütün alışverişimi pazar günü yaptım. Yatağı alırken ağladım ya yine bişey olur bunlar elimde kalırsa diye. Daha önce yaşadıklarımdan dolayı zevkle keyifle alışveriş yapacak durumda değildim. 31+ olunca rahatladım biraz şimdi.

O nerden çıkmış ya babaya hediye doktora hediye. 9 ay ben taşıyom karnımda. En çok bana hediye vereceksiniz

Hiç bu kızın yetiştirdiği en iyi şey alışverişleri
Evet tek yetiştiğim zamanında aldığım indirimli ve kaliteli ürünler onlarına bu şans ile nasıl başardım bilmiyorum . Ama tutuştum Kasım sonuna işlerimin %90 lık kısmını bitircrm inş kendimi öyle kandırıyprum
Umut fakirin ekmeği

Canım stres yapma şuan gruptaki anacık adaylarının en son aklından geçirmesi gereken o iyi başladıysan devamı gelir tutuşunca daha hızlı bitiyor kendimden biliyorum

Canım trendyolda 200 tl, hb da 135, nıye boyle fiyat farkı cıkıyo acaba
Trend komisyonu yüksek
3 gün sonra trendyodla 2. Kampanya dönemi başlayacak o dönem tekrar fiyatı aşağı çeker yıldızlı ürün olmak için bende MBA alacaktım 200 olunca bekliyim dedim

Aslandan kaplansın yaparsın

Bebişin kafası tam dediğin yerde olduğu için ben kalkarken hep zorlanıyorum. Karnının tamamı mı sert sadece o bölge mi ?
Normal uzanırken falan sadece karnın üst kısmı zaten ayakta kaldığım sürece karnım tamamen sertleşiyo onu biliyorum doktor kontrolündeyim onun için bi iki gündür de sadece üst kısım sert bana rahatsız edince korktuk da kafasıda aşağıda benim baş geliş duruyo

10 cocuklu aıleler de gelsın kadın fıt, 10 cocuk var, ben 1 tane de pert oldum
Bi de şey var ya, bekar anne 7 çocuk, 7’sinin de babası başka. Zenci de var çocuklar içinde maviş sarışın da. Kadın da töbe yarabbim yüzüne bakılmaz, nasıl 7 sevgili yapmış diyorsun.

teşekkür ederimm ay böyle temenni mesajları alınca çok heyecanlanıyorum , yüzümde çiçekler açıyor
Allah gönlüne göre versin bebeğim hep mutlu ol
Ben hiç çay denemdim canım ama hurma duydum arkadaşların da dediği gibi benim kızımda 3 kilo doğdu normal ama dikişim vardı belki yanlış ikinmadan ve panikten de olabilir 37 de doğdu kızımda ama prameture diye gecemdi ya sanki canım bence sıfıra ihtiyaç olmaz çünkü doğduktan kısa bı sure hemen toparliyorlar hiç gerek yok 1 numara yeterli
Kız ıslak mendil aldık ya koli koli
Sen almadın mı?

Beni de etiketle ne diycek merak ettim
Kız ben ne pamuk ne ıslak mendil aldım

Kızlar 36+2deyiz. bugün kafa çevresi 32+5 göründü ama geçen hafta ben 35+2deyken bebeğin kafa çevresi 34+3teymiş. Bi gerilik yokmuş bu zamana kadar da hep uyumluydu haftasıyla. Bu hafta 2 hafta gerilemiş yani
Küçülmüş olabilir mi yoksa yanlış mı ölçüldü. Doktora sordum bu niye böyle çıktı önemli
Mi diye koca kafalı olmayacak dedi güldü önemli
değil dedi ama eve gelince geçen haftaki sonuca bakınca şaşırdım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…