2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bu lansihon göğüs ucu kremi aldım on ml olandan çok minik inşallah ihtiyaç kalamzda deneme amaçlı aldım küçük olanı alanlar var mı indirimde aldım son kulnama tarihi nerde yazıyor ben anlamdım

Eklentiler

• IMG20231116172509.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG20231116172459.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 42
Çok sevindim iyiye gitmesine
Bebeğe kaç kilo dediler en son almışmı biraz

Benim de bir ara hareketleri azdı . Sonra hareketleri az olmasına rağmen baya kuvvetli vuruşu vardı . Şimdi karnımı yerinden oynatıyor deprem etkisi yaratıyor hareket ettiğinde :)
Senin bebeğin maşallah kilosu iyiydi
Ondan sanırım şiddetli hissediliyor
İnşallah geliştiği için böyle olmuştur
Gruptan okuyarak diyet listelerine bakarak
Beslenmeme çeki düzen verdim gelişmediği için

Yanlış olmucler ya boş ver takma kafana bu doktorlardan da birşey anlamiyorum biz mi fazla kuruntuluyuz onlar mı rahat anlamdım küçülme ihtimali bana çok düşük gibi geldi mantikken yanlış olcmustur büyük ihtimale canım

Bari tekrardan bir ölçüm yapsaydı
Belki yanlış ölçüldü zaten çok hassas bu ölçümler kilo içinde geçerli söylenen kilo da doğmayabiliyorlar ama anne olarak kafamız karşıyor işte

Kilo demedi. Ölçüm yapan doktoru ayrı Plesanta suya bakan doktoru ayrı bugünki plesantacıydı . Ama hareketleri düzeldi şükür kıpraşmıyordu halbuki lakabı kungfu panda koymustuk tekme tokat vurup durdugugundan sizin kontrol yarın dımı ıns güzel haber verirsiniz bebiş büyümüştür

İnşallah yaa bizimkide başta çok harekerli bir bebeydi bu hafta ağır çekime geçti çocuk evet yarın gidicem inşallah bakalım bu sefer haftası ne çıkacak
Doğumu soruyorlar insan ne diyeceğini şaşırıyor haftayla uyumlu gitmediği için

Bır defasında 3 kez ölçtü 3üde ayrı sonuçtu.Düzenli bir durum olmadığından endıse etme sımdıden. Duruşlarından pozisyondan ölçümlerdir yanılma olabılıyormus. Bizimki de hafta geride ama düzenli ölçümlerden kanaat getirdiler. Sonrakı ölçümü bekleyin o ara protein ağırlıklı beslenın. Gerisi nasip

Son kulanamsindan birşey anlayan varsa bana yazsın ya size zahmet

Eklentiler

• IMG20231116194620.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20231116194614.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 38
İnsanları boşver. Sen bebiş önemli süpriz de geç en kötü hadi güzel haberler yaz bize en azından gerilik azalmış olsun arayı 3 gün kapatsa bıle kar.

Küçülme bana da biraz imkansız geldi ama yine de bi modum düştü hastanede. Eve gelip geçen haftaki sonuca bakınca güldüm ama emin olamadım önümüzdeki hafta kontrolü beklicem bakalım

Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmış cocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Acımdan bir sigara yaktım ne diyeyim.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ağlıyoruz keske kötü rüya olsa keşke.

Yanlış ölçmüştür canım. Küçülmez

ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sınavında kolaylık versin.

Kızlar doktorum a vucumun catlamamasi için bebek yağı (Dalin) kullandığımı söyledim bebegede kendine de yağ kullanma kanserojen madde içeriyor kendine badem yağı kullan dedi peki bu durumda sizler ne aldınız bebislere canlarım losyon mu yagmi ne kullanacaksınız

Ne dıyecegımı bılemıyorum, ne yazsam bos kalır altı, Allahım yardımcnız olsun

Ben mustela losyon ve johsonsbaby bedtıme bebeyagı aldım

Ecowell in losyonunu aldim bebek icin. Yag almayi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…