- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.101
Çok sevindim iyiye gitmesineMerhaba kızlarbugün mutlu geldim. Pazartesi demır yuklemesı yapmışlardı doğum oncesı hazırlık diye ( benim demırım kanım düşük anemıyım).Bebek son zamanlar hareketsız ve kılomalmıyordu pazartesi alacaklardı. 2 kılo harekette azaldı diye 1 gün bıle bekletmem 37 dolsun demıstı doktor. bugün gittim su ve Plesanta kontrolü ve doğum egıtımıne pazartesine kadar kendıne ıyı bak bebek hareketı böle devam eder 2300 u görürse öteleyeceklermiş gittiği yere kadar içinde olması yorucu evet ama az daha büyüsün de gelsin inş yedıgımız ıctıgımızın bebıslere can kan olduğu bır hafta olsun ıns
Senin bebeğin maşallah kilosu iyiydiBenim de bir ara hareketleri azdı . Sonra hareketleri az olmasına rağmen baya kuvvetli vuruşu vardı . Şimdi karnımı yerinden oynatıyor deprem etkisi yaratıyor hareket ettiğinde :)
Yanlış olmucler ya boş ver takma kafana bu doktorlardan da birşey anlamiyorum biz mi fazla kuruntuluyuz onlar mı rahat anlamdımKızlar 36+2deyiz. bugün kafa çevresi 32+5 göründü ama geçen hafta ben 35+2deyken bebeğin kafa çevresi 34+3teymiş. Bi gerilik yokmuş bu zamana kadar da hep uyumluydu haftasıyla. Bu hafta 2 hafta gerilemiş yani
Küçülmüş olabilir mi yoksa yanlış mı ölçüldü. Doktora sordum bu niye böyle çıktı önemli
Mi diye koca kafalı olmayacak dedi güldü önemli
değil dedi ama eve gelince geçen haftaki sonuca bakınca şaşırdım açıkçası
Bari tekrardan bir ölçüm yapsaydıKızlar 36+2deyiz. bugün kafa çevresi 32+5 göründü ama geçen hafta ben 35+2deyken bebeğin kafa çevresi 34+3teymiş. Bi gerilik yokmuş bu zamana kadar da hep uyumluydu haftasıyla. Bu hafta 2 hafta gerilemiş yani
Küçülmüş olabilir mi yoksa yanlış mı ölçüldü. Doktora sordum bu niye böyle çıktı önemli
Kilo demedi. Ölçüm yapan doktoru ayrı Plesanta suya bakan doktoru ayrı bugünki plesantacıydı . Ama hareketleri düzeldi şükür kıpraşmıyorduÇok sevindim iyiye gitmesine
Bebeğe kaç kilo dediler en son almışmı biraz
Senin bebeğin maşallah kilosu iyiydi
Ondan sanırım şiddetli hissediliyor
İnşallah geliştiği için böyle olmuştur
Gruptan okuyarak diyet listelerine bakarak
Beslenmeme çeki düzen verdim gelişmediği için
İnşallahKilo demedi. Ölçüm yapan doktoru ayrı Plesanta suya bakan doktoru ayrı bugünki plesantacıydı . Ama hareketleri düzeldi şükür kıpraşmıyorduhalbuki lakabı kungfu panda koymustuk tekme tokat vurup durdugugundan sizin kontrol yarın dımı ıns güzel haber verirsiniz bebiş büyümüştür
Bır defasında 3 kez ölçtü 3üde ayrı sonuçtu.Düzenli bir durum olmadığından endıse etme sımdıden. Duruşlarından pozisyondan ölçümlerdir yanılma olabılıyormus. Bizimki de hafta geride ama düzenli ölçümlerden kanaat getirdiler. Sonrakı ölçümü bekleyin o ara protein ağırlıklı beslenın. Gerisi nasipKızlar 36+2deyiz. bugün kafa çevresi 32+5 göründü ama geçen hafta ben 35+2deyken bebeğin kafa çevresi 34+3teymiş. Bi gerilik yokmuş bu zamana kadar da hep uyumluydu haftasıyla. Bu hafta 2 hafta gerilemiş yani
İnsanları boşver. Sen bebiş önemliİnşallahyaa bizimkide başta çok harekerli bir bebeydi bu hafta ağır çekime geçti çocuk evet yarın gidicem inşallah bakalım bu sefer haftası ne çıkacak
Doğumu soruyorlar insan ne diyeceğini şaşırıyor haftayla uyumlu gitmediği için
Dogurana kadar hamıle kaldıgını anlamayanlara ne demelıBi de şey var ya, bekar anne 7 çocuk, 7’sinin de babası başka. Zenci de var çocuklar içinde maviş sarışın da. Kadın da töbe yarabbim yüzüne bakılmaz, nasıl 7 sevgili yapmış diyorsun.
Küçülme bana da biraz imkansız geldi ama yine de bi modum düştü hastanede. Eve gelip geçen haftaki sonuca bakınca güldüm ama emin olamadımYanlış olmucler ya boş ver takma kafana bu doktorlardan da birşey anlamiyorum biz mi fazla kuruntuluyuz onlar mı rahat anlamdımküçülme ihtimali bana çok düşük gibi geldi mantikken yanlış olcmustur büyük ihtimale canım
Yanlış ölçmüştür canım. KüçülmezKızlar 36+2deyiz. bugün kafa çevresi 32+5 göründü ama geçen hafta ben 35+2deyken bebeğin kafa çevresi 34+3teymiş. Bi gerilik yokmuş bu zamana kadar da hep uyumluydu haftasıyla. Bu hafta 2 hafta gerilemiş yani
Beni hala şişman zannedenler var. Onlar da kilo aldıklarını sandılarsaDogurana kadar hamıle kaldıgını anlamayanlara ne demelı
Artık hareket etmeye başladınmı bu arada maşallah sanaHahahs bakalım benımde 1 haftam var gelmezlerse doktor alacak haftaya
Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Acımdan bir sigara yaktım ne diyeyim.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ağlıyoruz keske kötü rüya olsa keşke.
Ne dıyecegımı bılemıyorum, ne yazsam bos kalır altı, Allahım yardımcnız olsunKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Acımdan bir sigara yaktım ne diyeyim.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ağlıyoruz keske kötü rüya olsa keşke.
Ben mustela losyon ve johsonsbaby bedtıme bebeyagı aldımKızlar doktorum a vucumun catlamamasi için bebek yağı (Dalin) kullandığımı söyledim bebegede kendine de yağ kullanma kanserojen madde içeriyor kendine badem yağı kullan dedi peki bu durumda sizler ne aldınız bebislere canlarım losyon mu yagmi ne kullanacaksınız
Ecowell in losyonunu aldim bebek icin. Yag almayi dusunmuyorumKızlar doktorum a vucumun catlamamasi için bebek yağı (Dalin) kullandığımı söyledim bebegede kendine de yağ kullanma kanserojen madde içeriyor kendine badem yağı kullan dedi peki bu durumda sizler ne aldınız bebislere canlarım losyon mu yagmi ne kullanacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?