2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Normal doğumum oldu şükürler olsun. Egzersiz yapıyordum zaten.

Ben varım doğum çabuk oldu ama kendi sancin gibi olmuyor kendi sancinda arada bi nefes alabiliyorsun ama suni sanci daha şiddetli ağrılı oluyor bende günümü beklemek istemedim 39.haftada suni sancı istemiştim
Ben mecburen aldım yoksa bekleyecektim. Sezaryene de geçmek istemedim ve şükürler olsun normal oldu

Ne desek ne yazsak boş..,
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Cok ama cok uzuldum.. Allah bundan sonraki surecte yardimciniz olsun mucizelerini gostersin..

Allah yardımcınız olsun arkadaşım denilecek cok birsey yok. O özel bir birey ve Rabbim bunun icin sizi seçti cennetinizij mükafatı belkide. Esimin akrabalarinda da var ozel bir cocuk hepimiz okadar cok seviyoruz ki onu konusamasada yuruyemesede anlamasada enerjisi bize huzur veriyor geldiginde evimiz şenleniyor . Tek kendini uzecegin konu aci cekmemesi olur, sinaviniz zor ama teslim oldugunda cok huzurlu olacak inan bana. Tepetaklak oldu diye düşünme lütfen.

Allah yardımcınız olsun inşallah mükafatını farklı şekilde alırsınız bu sadece sizin başınıza gelmedi kendinizi yalnız hissetmeyin
Hametan ve soğuk sıkım zeytin yağı kullanacağım ben vücudumada bunları kullanıyorum gayet memnunum
Şükürler olsun bebeğimle evdeyiz, normal doğum oldu.
Hayırlı olsun senide merak etmiştik
Nasıl geçti doğumun
Tavsiyelerin varmı

Allah yardımcınız olsun, inşallah bu kadar stresin üzüntünün çok güzel bir karşılığı olur üzüntünüz hafifler elinden geleni yaptın hepimiz aşağı yukarı biliyoruz senin suçun değildi lütfen artık bunu kabul et. Çaban var çünkü yeterli olacağını düşündüğün yere kadar ilerlettin. Rabbim kalbine ferahlık versin

Nasılsın neler yapıyorsun. Bebişin nasıl. Alışabildiniz mi? Yolun sonundan bize motivasyon bas lütfen normal doğum kaygısından gözüme uyku girmiyor artık
Kuşum hiç kaygı etme biliyorum söylemek kolay gibi düşünüyorsun ama gerçekten öyle anlatılan gibi ölüp bitilmiyor. Elbet zor ama o an zor inan bana. Benim acı eşiğim çok düşük olduğu halde böyle söylüyorum düşün. Şiddetli adet sancısı çeker gibi. Ki zaten doğum sonrası aklına gelmiyor. Ne kadar kendini kasarsan o kadar zor. Birde tavsiyem hep hareket halinde ol, ben nst bağlandığında bile ayakta olacağım dedim, mecbur yattığım zaman bile hep bacak hareketleri yaptım çok işe yarıyor
İyiyim şükür kanama ağrılar vs azaldı bebişe de alıştık ama gazlı bir bebek zorluyor biraz. Birde taşınma mevzusu var evi temizletiyoruz, normalde yarın samsuna dönecektim ama bu iş çıkınca mecbur 1 hafta daha trabzondayım yaren ve hayatının hızlı akışı diyorum artık bu mevzulara çünkü iki aydır telaş çıkıyor sürekli

İnsan böyle durumlarda nasıl cümleler kurar nasıl kendini ya da duygularını ifade edebilir bilemiyor gerçekten. Çok zor bir imtihan belki zor bir sınav ama eminim o güzel bebekte sende üstesinden geleceksiniz. Rabbim tüm bu sıkıntılarınızın mükâfatını hem bu dünya da hem öbür dünyada fazlasıyla versin inşallah

Canım Allah size bir hediye verdi öyle düşün, bu senin suçun değil ki bu bir suç değil kendini sorumlu hissetme. Sana her şeyden çok ihtiyacı var. Mükafatı inan daha büyük olacak.

Benim titremeler safradaki taştanmış enfeksiyonum da var safra asidim yüksek 36+3 üm şu an pazartesi gel dedi geçiştirmeye çalışıyoruz ama olmayacak gibi hiç keyfim yok bu safra taşı mahvetti hamileliğimi bi üşüyorum bi terliyorum bakalım neyse hayırlısı olsun baş aşağıdaydı normali beklemek istemiştim

Bebek 3,5 dogarsa, 1 numaralar yalan mı olacak sımdı
1 numara sleepy bionaturel almıştım cok küçük duruyordu ama küçük değil hatta büyük bile diyebiliriz bebek uzun süre görmeyince her şey çok küçük geliyor
Canım trendyolda 200 tl, hb da 135, nıye boyle fiyat farkı cıkıyo aca
Ben Trendyoldan almıştım 135 tlydi 15 TL de kuponu vardı kargo da ödemeyeyim diye 2 tane almıştım

O da olur canım hatta daha mantıklı benim hiç aklıma gelmemişti

Varis çorabı giydirdiler 24 saat sonra çıkardılar mesela benim doktorum gaz veya tuvaleti beklemeden yolladı 2 gün geçti taburcu edeyim mi dedi evet dedim gönderdi pıhtılaşmayı ben de anlamadım

135 ten aldım 2 tane aldım 15 TL kupon verdi Trendyoldan almıştım ben alırken Hb ve n11 de yoktu diye hatırlıyorum
Canım o çayları kaça aldın ben sepete attığımda 135 liraydı indirim bekliyordum kasım masım şeysine

Dün bir baktım tanesi 200 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…