- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.121
Şükürler olsun bebeğimle evdeyiz, normal doğum oldu.Ben ilk doğumumu yaptım tatlım o şekilde.
Bunlar yoktuCanım idrara çıktığında boşaltım yaparken beklediğinden az geliyorsa aşırı sık idrara çıkıyorsan mesane ve böbrek tarafında ağrı varsa yinede idrar yolu enfeksiyonu yada sistit başlangıcı çıkabiliyor
Normal doğumum oldu şükürler olsun. Egzersiz yapıyordum zaten.Benim arkadaşım Ekim annesi
Normal doğum yapacaktı 39.haftasının içinde rahmi açılmadı kafası kanala girmedi 12saat sancı çekti sonra kendisi sez olmak istemiş.
Belki daha fazla beklese olur muydu bilmiyor ama doktoruna danışıp vereceği egzersizleri yapabilirsin. Sadece hurma ile olcak şeyler olduğunu düşünmüyorum
Ben mecburen aldım yoksa bekleyecektim. Sezaryene de geçmek istemedim ve şükürler olsun normal olduBen varım doğum çabuk oldu ama kendi sancin gibi olmuyor kendi sancinda arada bi nefes alabiliyorsun ama suni sanci daha şiddetli ağrılı oluyor bende günümü beklemek istemedim 39.haftada suni sancı istemiştim
Ne desek ne yazsak boş..,Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Acımdan bir sigara yaktım ne diyeyim.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ağlıyoruz keske kötü rüya olsa keşke.
Hayirlisyla git insalalh canım birşey olmaz Allah'ın izinyle merak etmeKüçülme bana da biraz imkansız geldi ama yine de bi modum düştü hastanede. Eve gelip geçen haftaki sonuca bakınca güldüm ama emin olamadımönümüzdeki hafta kontrolü beklicem bakalım
Cok ama cok uzuldum.. Allah bundan sonraki surecte yardimciniz olsun mucizelerini gostersin..Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Allah yardımcınız olsun arkadaşım denilecek cok birsey yok. O özel bir birey ve Rabbim bunun icin sizi seçti cennetinizij mükafatı belkide. Esimin akrabalarinda da var ozel bir cocuk hepimiz okadar cok seviyoruz ki onu konusamasada yuruyemesede anlamasada enerjisi bize huzur veriyor geldiginde evimiz şenleniyor . Tek kendini uzecegin konu aci cekmemesi olur, sinaviniz zor ama teslim oldugunda cok huzurlu olacak inan bana. Tepetaklak oldu diye düşünme lütfen.Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Allah yardımcınız olsun inşallah mükafatını farklı şekilde alırsınız bu sadece sizin başınıza gelmedi kendinizi yalnız hissetmeyinKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Hametan ve soğuk sıkım zeytin yağı kullanacağım ben vücudumada bunları kullanıyorum gayet memnunumKızlar doktorum a vucumun catlamamasi için bebek yağı (Dalin) kullandığımı söyledim bebegede kendine de yağ kullanma kanserojen madde içeriyor kendine badem yağı kullan dedi peki bu durumda sizler ne aldınız bebislere canlarım losyon mu yagmi ne kullanacaksınız
Hayırlı olsun senide merak etmiştikŞükürler olsun bebeğimle evdeyiz, normal doğum oldu.
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu kadar stresin üzüntünün çok güzel bir karşılığı olur üzüntünüz hafiflerKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Kuşum hiç kaygı etme biliyorum söylemek kolay gibi düşünüyorsun ama gerçekten öyle anlatılan gibi ölüp bitilmiyor. Elbet zor ama o an zor inan bana. Benim acı eşiğim çok düşük olduğu halde böyle söylüyorum düşün. Şiddetli adet sancısı çeker gibi. Ki zaten doğum sonrası aklına gelmiyor. Ne kadar kendini kasarsan o kadar zor. Birde tavsiyem hep hareket halinde ol, ben nst bağlandığında bile ayakta olacağım dedim, mecbur yattığım zaman bile hep bacak hareketleri yaptım çok işe yarıyorNasılsın neler yapıyorsun. Bebişin nasıl. Alışabildiniz mi? Yolun sonundan bize motivasyon bas lütfennormal doğum kaygısından gözüme uyku girmiyor artık
İnsan böyle durumlarda nasıl cümleler kurar nasıl kendini ya da duygularını ifade edebilir bilemiyor gerçekten. Çok zor bir imtihan belki zor bir sınav ama eminim o güzel bebekte sende üstesinden geleceksiniz. Rabbim tüm bu sıkıntılarınızın mükâfatını hem bu dünya da hem öbür dünyada fazlasıyla versin inşallahKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Canım Allah size bir hediye verdi öyle düşün, bu senin suçun değil ki bu bir suç değil kendini sorumlu hissetme. Sana her şeyden çok ihtiyacı var. Mükafatı inan daha büyük olacak.Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
1 numara sleepy bionaturel almıştım cok küçük duruyordu ama küçük değil hatta büyük bile diyebiliriz bebek uzun süre görmeyince her şey çok küçük geliyorBebek 3,5 dogarsa, 1 numaralar yalan mı olacak sımdı
Ben Trendyoldan almıştım 135 tlydi 15 TL de kuponu vardı kargo da ödemeyeyim diye 2 tane almıştımCanım trendyolda 200 tl, hb da 135, nıye boyle fiyat farkı cıkıyo aca
O da olur canım hatta daha mantıklı benim hiç aklıma gelmemiştiBenim 3 ay önce sez olan bir arkadaşım var dün gördüm dikiş izini kabuk bağlamış gibiydi de acaba dedim iyileşiyor mu ondan sordum canım .
Biz yenidoğan için biberon almıştık chicconun o da cam, ona koysak olur mu acaba ?
Benim 3 ay önce sez olan bir arkadaşım var dün gördüm dikiş izini kabuk bağlamış gibiydi de acaba dedim iyileşiyor mu ondan sordum canım .
Biz yenidoğan için biberon almıştık chicconun o da cam, ona koysak olur mu acaba ?
Varis çorabı giydirdiler 24 saat sonra çıkardılar mesela benim doktorum gaz veya tuvaleti beklemeden yolladı 2 gün geçti taburcu edeyim mi dedi evet dedim gönderdi pıhtılaşmayı ben de anlamadımBenim peteğin yanında duvarın dolabın dibine üst üste istifledim yatağın arkasına filan korkum petek su filan akıtırsa servet gider diyorum
Aynen sezeryan da gazın çıkmadan büyük tuvalete çıkmadan göndermiyorlar
Kan sulandırıcı ne için aceba lohusa kadını kanamasını daha da arttırmaz mı kalpe pıhtı atmasın filan mı ne mantık aceba. Varis çorabını ondan giydiriyorlar ama.
Doğuma girerken varis çorabı giydirdiler mı?
Ya maşallah size, saglıkla büyüt bebegınıŞükürler olsun bebeğimle evdeyiz, normal doğum oldu.
Canım o çayları kaça aldın ben sepete attığımda 135 liraydı indirim bekliyordum kasım masım şeysine
Dün bir baktım tanesi 200 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?