2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah beraberce çıkarsınız hastaneden

Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin

Mehaba canm daha önce suyum gelmemisti ama duydugum kadariyla su geldiginde şeffaf bi sekilde ve ılık geliyormuş

23 kasıma aldık sezeryan tarihini, tabi o güne kadar doğum başlayadabilir dedi, dün çatı muayanesinde henüz kanala girmemişti
Bunun dışında uyuyamıyorum aşırı sıcla basması ve artık ağırlaşmanın vermiş oldugu rahatsızlık bşrazcık uyku için önerisi olan var mı?

Gözün aydın canım Hayırlı olsun

Şükürler olsun canım ne kadar rahatladım okurken bildirimlerimin arasında göremedim şimdi gruba girince yazdığını farkettim.Gözün aydın inşallah bebeğin sağlıkla büyüsün

Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Ayy hayırlı uğurlu olsun hemen toparlanıp çıksın inşallah yanına Ciğer geliştirici yapılmamış mıydı?

Benim 1 tane 80 lik çıktığında tekrar 20 dakikalık çektirdi ondan da çıksaydı açıklık bakacakti. Sen yine de dikkatli ol çünkü sıklığı az değil

Hayırlı olsun canım benim

Canım hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün bebeğinizi tebrik ederim.

Bugün ikinci nst ye girdim. Tansiyonum hastanede ölçüldüğünde yüksek çıkıyor ben evde ölçünce normal çıkıyor. Bakalım bugün eczaneye uğrayıp ölçtüreceğim.. idrar yolu enfeksiyonum var hafta içi doktor idrar kültürü istedi onu da yaptırdım sonucum üreme yok olarak çıktı, o yüzden ilaç vermedi.. oğlum şu an 3 kilo, sonraki randevum 2 hafta sonra bakalım yaklaşıyoruz sona doğru

Günaydın
Burdan çaldığım diyet listeleriyle ve tavsiyeyle beslenme şeklimi değiştirmiştim 2 haftada 700 gr aldırmışım bebeğe
Bebeğim haftasına çok yaklaşmış
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Beslenmenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum kilo almayayım diye günde bir öğün yedim şimdiye kadar çok hata etmişim

Eve geçince bir kontrol etmem lazım
Maşallah
Siz kaçıncı haftadasınız

Yaaa cok sevındımm, masallah

Ben tansıyon aletını her gıttıgımde goturuyorum hastaneye, benım cıhaz 1 derece fazla ölcüyor, manuele gore.. Sende oyle yap, hastaneye gotur karsılastır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…