- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.341
Benım suan 828 tane var, 1000e tamamlıcam insallahKızlar günaydın, 4 numara bezi kaç adet aldınız?
Kız maşallah naptın sen öyleBenım suan 828 tane var, 1000e tamamlıcam insallah
Natural da var, bionatural daKız maşallah naptın sen öyleSleepy bio natural mi aldın hepsini
Ben de fazla mı aldım diyordumNatural da var, bionatural da
4 numara 1000 - 1500 wrası gıdıyormus
3 numara 168 tane var, bıonatural ve natural karsılastırıp hangısı kucukse ondan devam edıcemBen de fazla mı aldım diyordum500 tane oldu. Ben 2 paket bionatural aldım, gerisini molfix pure soft. Molfix pure soft dan gidiyorum niyeyse onda hiç şikayete rastlamadım. 3 numara kaç tane aldın sen? Bir ara baya bir indirim vardı ben onu kaçırdım
Acaba diyorum bezi açsak sıkıntı olur mu ben de 4 numara sleepyle bio naturali karşılaştırıcam3 numara 168 tane var, bıonatural ve natural karsılastırıp hangısı kucukse ondan devam edıcem
Ben zamanı yaklasınca acarım 4 5.ay cıvarı gecılıyor 4 numaralsraAcaba diyorum bezi açsak sıkıntı olur mu ben de 4 numara sleepyle bio naturali karşılaştırıcam
Kac haftalısınız, sancı mı var?Ben de aralık annesi olamiyicam gibi akrepten bile kurtarabilecek miyim muamma
maşallah ne yedin içtin kuzumGünaydın
Burdan çaldığım diyet listeleriyle ve tavsiyeyle beslenme şeklimi değiştirmiştim 2 haftada 700 gr aldırmışım bebeğe
Bebeğim haftasına çok yaklaşmış
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Beslenmenin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum kilo almayayım diye günde bir öğün yedim şimdiye kadar çok hata etmişim
Kız imzanı kaldır artık doğurdun senBenim 1 tane 80 lik çıktığında tekrar 20 dakikalık çektirdi ondan da çıksaydı açıklık bakacakti. Sen yine de dikkatli ol çünkü sıklığı az değil
İnşallah canimKız imzanı kaldır artık doğurdun sen
Hala hamileyim yazıyor
Balım yaşlı tecrübeli rahat bir doktor bu yüzden kaprisini gıcıklığını çekiyorum inşallah yanılmamıştır ne diyim.
Ekmek hamur işi hariç Faydalı olan herşeyi yiyorum gece kalkıp yoğurt muz yiyorum özellikle sürekli yemekten midem kalkıyormaşallah ne yedin içtin kuzumAllah nazardan saklasın
36+4 safra taşı var enfeksiyon var kanımda ve ağrı üşüme yapıyor akşamlarıKac haftalısınız, sancı mı var?
Yaaa, az kalmıs neysekı doguma, az daha sabır canım..36+4 safra taşı var enfeksiyon var kanımda ve ağrı üşüme yapıyor akşamları
Ayy dün aşırı gıcıktı nilay ya doğumdan kaçmalar saçma saçma hareketler kocam da kocam tripleriGünaaaydın
Dün kızılcık şerbetini izlerken uyuyakalmışım.
Şimdi açtım izliyorum da
Çevremdeki herkes doğurup bi ben kalmıştım bir de kızılcık şerbeti Nilay
Dün o da doğurmuş bayrağı aldım
Açarsan hava alır steril olması için kapalı paket daha iyi.Acaba diyorum bezi açsak sıkıntı olur mu ben de 4 numara sleepyle bio naturali karşılaştırıcam
Gayet iyi ne az ne fazla.Farklı doktor raporu başlatmayı denedi ama olmadı sistem izin vermedi cumartrsi diye olabilir veya kurum farklı diye pazartrsi aldığım doktora gideceğim.. Bebişin kilosu 2900 olmuş 35 +2 bana biraz fazla geldisizce
Bence gayet iyi kilosu maşallahFarklı doktor raporu başlatmayı denedi ama olmadı sistem izin vermedi cumartrsi diye olabilir veya kurum farklı diye pazartrsi aldığım doktora gideceğim.. Bebişin kilosu 2900 olmuş 35 +2 bana biraz fazla geldisizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?