2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Natural da var, bionatural da
4 numara 1000 - 1500 wrası gıdıyormus
Ben de fazla mı aldım diyordum 500 tane oldu. Ben 2 paket bionatural aldım, gerisini molfix pure soft. Molfix pure soft dan gidiyorum niyeyse onda hiç şikayete rastlamadım. 3 numara kaç tane aldın sen? Bir ara baya bir indirim vardı ben onu kaçırdım

3 numara 168 tane var, bıonatural ve natural karsılastırıp hangısı kucukse ondan devam edıcem

maşallah ne yedin içtin kuzum Allah nazardan saklasın

Benim 1 tane 80 lik çıktığında tekrar 20 dakikalık çektirdi ondan da çıksaydı açıklık bakacakti. Sen yine de dikkatli ol çünkü sıklığı az değil
Kız imzanı kaldır artık doğurdun sen
Hala hamileyim yazıyor
Balım yaşlı tecrübeli rahat bir doktor bu yüzden kaprisini gıcıklığını çekiyorum inşallah yanılmamıştır ne diyim.

Kız imzanı kaldır artık doğurdun sen
Hala hamileyim yazıyor
Balım yaşlı tecrübeli rahat bir doktor bu yüzden kaprisini gıcıklığını çekiyorum inşallah yanılmamıştır ne diyim.
İnşallah canim

maşallah ne yedin içtin kuzum Allah nazardan saklasın
Ekmek hamur işi hariç Faydalı olan herşeyi yiyorum gece kalkıp yoğurt muz yiyorum özellikle sürekli yemekten midem kalkıyor
bir kilo aldım ama okadarda olsun artık yakında doğacak

Ayy dün aşırı gıcıktı nilay ya doğumdan kaçmalar saçma saçma hareketler kocam da kocam tripleri

Kimsesi yok muhabbeti geçti bir yerde öksüz yetim mi nasıl kimsesi yok yetimhaneden filan mı çıkma Nilay
Acaba diyorum bezi açsak sıkıntı olur mu ben de 4 numara sleepyle bio naturali karşılaştırıcam
Açarsan hava alır steril olması için kapalı paket daha iyi.
Doğumun Ocak'ta
Çocuk 5 . Ayda başlasa 4 e nerdeyse 6 ay var yani
You tube da karşilaştırma videoları var onları izle en kötü çok merak ettiysen
Ben goonun yorumlarında cırt cırtı eksik çıkıyor yazdı diye meraktan açmıştım eşim çok kızmıştı. Hemen geri bantladık sağını solunu hava almasın diye.
Farklı doktor raporu başlatmayı denedi ama olmadı sistem izin vermedi cumartrsi diye olabilir veya kurum farklı diye pazartrsi aldığım doktora gideceğim.. Bebişin kilosu 2900 olmuş 35 +2 bana biraz fazla geldi sizce
Gayet iyi ne az ne fazla.

Farklı doktor raporu başlatmayı denedi ama olmadı sistem izin vermedi cumartrsi diye olabilir veya kurum farklı diye pazartrsi aldığım doktora gideceğim.. Bebişin kilosu 2900 olmuş 35 +2 bana biraz fazla geldi sizce
Bence gayet iyi kilosu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…