2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
köklü temizliğe giriştim yardımcılar geldi ama perde falan astım sancılarım oldu üç gündür düzensiz adet sancısı gibi oluyor nst ye bakar mısınız

Eklentiler

• EC3214FC-100E-46EE-931D-29D442209663.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 98
köklü temizliğe giriştim yardımcılar geldi ama perde falan astım sancılarım oldu üç gündür düzensiz adet sancısı gibi oluyor nst ye bakar mısınız
Sancı yok normal görünüyor suyun falan geldi mi?

Ay hakkaten o ne doğumdan kaçmalar . Ters dönmüş diye sez aldılar kendimi gördüm dermişim

O sahneyi ben de gördüm ama hiç bilmiyorum yetimhaneden mi öksüz mü . Ama kocası zengin diye buna kancayı takmıştı ilk bölümlerden öyle hatırlıyorum

Sevgili worldcüğüm doğuma hazırmısın az kaldı gelmesine

kızlar öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza bir sorum olacaktı. bana sağlık ocağına doğumdan sonra ikinci gün gidilmesi gerektiği söylendi(topuk kanı için) size kaçıncı gün söylendi. ikinci gün çok erken değil mi benim çevremden bildiğim ilk bir hafta yanlış da biliyor olabilirim ama size sormak istedim

Yaa çok antipatik yapmışlar o kızı da gerçi o dizide o kadar çok antipatik oyuncu var ki
Ay bu yüzden mi oldu acaba keşke konuşmasaydık hele bir bakalım konuşanlar tam liste kim, bence erken doğuranlsr
Kız şaşkito filan ayrıntılıdan sonra hop oturup hop kalktığımız bir dönem vardı.
Bir iki ay önce işte herkes meraktan gidip okuyordu.
Hatta dedik neden bu kadar çok fazla erken doğum vs eskiden nasıldı diye baya muhabbeyi geçti bu konunun.
Üç aşağı beş yukarı gruplarda erken doğum oluyor demekki.

Bana 5 gün sonra gelinmesi gerektigi soylendi

İlk kanı hastane alıyormuş. Bana 3. 4.en geç 5.gün sabahı gel dedi hemşire

Eldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim

Eldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Zaten çok kullanılmıyor doktorlar önermiyor kullanımını bende almadım kıyafetlerinin içinde var bi iki tane de ekstra var yeterli gibi

Kıyafetleri yarın yıkamaya başlıcam kızlar. İç etiketlerini kestiniz demi? Şimdi başlıyorum ayırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…