- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.361
Sancı yok normal görünüyor suyun falan geldi mi?köklü temizliğe giriştim yardımcılar geldi ama perde falan astım sancılarım oldu üç gündür düzensiz adet sancısı gibi oluyor nst ye bakar mısınız
Ben çok adet aldım elimde patlayacak gibi:) 486 adetKızlar günaydın, 4 numara bezi kaç adet aldınız?
Ay hakkaten o ne doğumdan kaçmalar . Ters dönmüş diye sez aldılar kendimi gördüm dermişimAyy dün aşırı gıcıktı nilay ya doğumdan kaçmalar saçma saçma hareketler kocam da kocam tripleri
Kimsesi yok muhabbeti geçti bir yerde öksüz yetim mi nasıl kimsesi yok yetimhaneden filan mı çıkma Nilay
Açarsan hava alır steril olması için kapalı paket daha iyi.
Doğumun Ocak'ta
Çocuk 5 . Ayda başlasa 4 e nerdeyse 6 ay var yani
You tube da karşilaştırma videoları var onları izle en kötü çok merak ettiysen
Ben goonun yorumlarında cırt cırtı eksik çıkıyor yazdı diye meraktan açmıştım eşim çok kızmıştı. Hemen geri bantladık sağını solunu hava almasın diye.
Gayet iyi ne az ne fazla.
Hamileyken safra asidi testi yapan var mı? Varsa sizin kaç çıkmıştı?
Ay bu yüzden mi oldu acaba keşke konuşmasaydıkKız ekim anaları mi ne bir grupta öyleydi 20-30 kişi Eylül'de mi ne doğurmuştı burda konuştuk hatta
Sevgili worldcüğüm doğuma hazırmısın az kaldı gelmesineAy hakkaten o ne doğumdan kaçmalar . Ters dönmüş diye sez aldılar kendimi gördüm dermişim
O sahneyi ben de gördüm ama hiç bilmiyorum yetimhaneden mi öksüz mü . Ama kocası zengin diye buna kancayı takmıştı ilk bölümlerden öyle hatırlıyorum
Benim 15.6Ben duzenli kontrol ettiriyorum bende ALT AST yuksek ciktigi icin.En fazla 3 gordum şimdiye kadar.Guvenli aralik <10
Çok değilmiş ben de 500 aldım ama yetmiyormuş daha alıcamBen çok adet aldım elimde patlayacak gibi:) 486 adet
Yaa çok antipatik yapmışlar o kızı daAy hakkaten o ne doğumdan kaçmalar . Ters dönmüş diye sez aldılar kendimi gördüm dermişim
O sahneyi ben de gördüm ama hiç bilmiyorum yetimhaneden mi öksüz mü . Ama kocası zengin diye buna kancayı takmıştı ilk bölümlerden öyle hatırlıyorum
Kız şaşkito filan ayrıntılıdan sonra hop oturup hop kalktığımız bir dönem vardı.Ay bu yüzden mi oldu acaba keşke konuşmasaydıkhele bir bakalım konuşanlar tam liste kim, bence erken doğuranlsr
Bana 5 gün sonra gelinmesi gerektigi soylendikızlar öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza bir sorum olacaktı. bana sağlık ocağına doğumdan sonra ikinci gün gidilmesi gerektiği söylendi(topuk kanı için) size kaçıncı gün söylendi. ikinci gün çok erken değil mi benim çevremden bildiğim ilk bir hafta yanlış da biliyor olabilirim ama size sormak istedim
İlk kanı hastane alıyormuş. Bana 3. 4.en geç 5.gün sabahı gel dedi hemşirekızlar öncelikle merhaba yeni katıldım aranıza bir sorum olacaktı. bana sağlık ocağına doğumdan sonra ikinci gün gidilmesi gerektiği söylendi(topuk kanı için) size kaçıncı gün söylendi. ikinci gün çok erken değil mi benim çevremden bildiğim ilk bir hafta yanlış da biliyor olabilirim ama size sormak istedim
Eldıven durmuyor dedı benım arkadas, en ıyısı çorap dedıEldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Zaten çok kullanılmıyor doktorlar önermiyor kullanımını bende almadım kıyafetlerinin içinde var bi iki tane de ekstra var yeterli gibiEldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Eline miEldıven durmuyor dedı benım arkadas, en ıyısı çorap dedı
Yanı alma baska, çorap giydirirsin
2 li beyaz almıştım. Bir de takımın içinde var benim de hemşireye vereceğimZaten çok kullanılmıyor doktorlar önermiyor kullanımını bende almadım kıyafetlerinin içinde var bi iki tane de ekstra var yeterli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?