2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Eldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Eşim iki tane aldı ama dediğin gibi tulumlarında kendi eldiveni var . İlk zamanlar için kullanırız tırnakları uzun yüzünü çizmesin vs diye . Sonra kullanmayı düşünmüyorum.

Kıyafetleri yarın yıkamaya başlıcam kızlar. İç etiketlerini kestiniz demi? Şimdi başlıyorum ayırmaya
Ben kesmedim canım eğer hassasiyeti olursa keserim. Sonrasında hep kesmek gerekir çünkü baştan hassasiyet yaratmayayım .
Ama düşündüm de etiketi yok sanki iç kumaşına basmışlar numara marka vs

Sohrab’ın da dediği gibi doktorlar önermiyor. Dışarı çıkarken ben çorap geçiriyordum ellerine. Eldiveni çıkarıyordu çünkü. Şapkayı ve çorabı da ayağından çıkarıyordu ben şapkalı, çocuk kabak kafa geziyorduk sokakta ocak ayında.

Kizlar dogum yapanları tebrik ediyorum allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bende durumlar 1 haftadir berbat idrar enfeksiyonu olmuşum özele gitmesem yanmistim antibiyotik kullanıyorum crp 11 cikti bi de suyum da azalmış kritik suan bu gidişle erken doğum olacak doktora ne kadar desem de bebegi tehlikeye atamam dedi suan duruyoruz ama hergun tahlil nst durumu var sancim olmadığı bebegin kalp atımı iyi olduğu için pazartesiye kaldi yeniden bakacak yani sürekli doktorda olcam kızımda erken doğmuştu hep erkenciler kizim 36+2 de gelmisti oğlumda daha 35 e yeni girdim

Geçmiş olsun hayırlısı olsun. 34’ü geçince kendini kurtarıyor dedi doktorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Bugün biraz eylül anneleri başlığına baktım 27+6'da doğum yapan var 890 gr doğmuş şuan 4200 olmuş maşallah. Her şey Allah'tan bir şekilde büyüyorlar ben de erken doğumdan korkuyordum ama bunları gördükçe her şey olcağına varır diyorum Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım ve sağlıkla büyütelim

Geçmiş olsun hayırlısı olsun. 34’ü geçince kendini kurtarıyor dedi doktorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Sagol canim benim hepimiz için hayırlısı olsun hep aralıkta doğar diye evrene hep oyle msj verdim ama korktuğum başıma gelecek gibi ama iyi olsun da saglikli olsun önemli olan o tabi

Kızlar haklıymışsınız 5 sepet çamaşır çıktı. Daha çarşaftır emzirme yastığı kılıfıdır uyku tulumudur vs ıvır zıvırlara girişmedim bile
Tek yapma diyorum başka da bişi demiyorum ilk yıkama zor anam zor bitmiyor ne yıkaması ne asması kurutma büyük rahatlık şu aşamada

Tek yapma diyorum başka da bişi demiyorum ilk yıkama zor anam zor bitmiyor ne yıkaması ne asması kurutma büyük rahatlık şu aşamada
Ay tekim maalesef ayırmayı yaptım daha yıkamaya yarın başlıcam. Ütüye yardıma annem gelir

Ay tekim maalesef ayırmayı yaptım daha yıkamaya yarın başlıcam. Ütüye yardıma annem gelir
Ütü kısmına hiç girişme derim belimi mahvetm ütü yapacağım diye sonra yenidoğanları ilk altı aya kadar annemle ütüledik sadece iki üçdört yaşta vardı onları ellemedim

Zaten çok kullanılmıyor doktorlar önermiyor kullanımını bende almadım kıyafetlerinin içinde var bi iki tane de ekstra var yeterli gibi
Evet canım biz oğlumun çocuk doktoruna ilk gittiğimizde yaptığı ilk şey eldivenini şapkasını çıkarmak ve üstündeki battaniyeyi atmak olmuştu asla takma dedi bana sonra

Kızlar haklıymışsınız 5 sepet çamaşır çıktı. Daha çarşaftır emzirme yastığı kılıfıdır uyku tulumudur vs ıvır zıvırlara girişmedim bile
Kolay gelsin kuzum. Ben daha 2 sepet yıkadım. Sadece kıyafetleri bu kadardı. Battaniye nevresim falan da 3 daha çıkar herhalde serecek yerim yok diye hepsini aynı günde yıkayamadım. İç etiketleri de kestim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…