- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.381
Ay hiç bilemiyorum ya şimdi babam da bebişin gelmesine 40 saat mi kaldı dedi saat saymışSevgili worldcüğüm doğuma hazırmısın az kaldı gelmesine
O zaman a101de molfix var en uygunu orası sanırım şimdi . Ordan al istersenÇok değilmiş ben de 500 aldım ama yetmiyormuş daha alıcam
yok suyum gelmedi sadece birkaç gündür sancım var doktoruma mesaj çektim oda sizin dediğünüz gibi sancı yok dedi kum döküyor yada idrar enfeksiyonunuz olabilir dediSancı yok normal görünüyor suyun falan geldi mi?
Eşim iki tane aldı ama dediğin gibi tulumlarında kendi eldiveni var . İlk zamanlar için kullanırız tırnakları uzun yüzünü çizmesin vs diye . Sonra kullanmayı düşünmüyorum.Eldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Evet evet ben de duydum bunu :)Eline mi
Ben kesmedim canım eğer hassasiyeti olursa keserim. Sonrasında hep kesmek gerekir çünkü baştan hassasiyet yaratmayayım .Kıyafetleri yarın yıkamaya başlıcam kızlar. İç etiketlerini kestiniz demi? Şimdi başlıyorum ayırmaya
Yarın bakıcam kaldıysaO zaman a101de molfix var en uygunu orası sanırım şimdi . Ordan al istersen
Sohrab’ın da dediği gibi doktorlar önermiyor. Dışarı çıkarken ben çorap geçiriyordum ellerine. Eldiveni çıkarıyordu çünkü. Şapkayı ve çorabı da ayağından çıkarıyorduEline mi
EvetEline mi
Geçmiş olsunKizlar dogum yapanları tebrik ediyorum allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bende durumlar 1 haftadir berbat idrar enfeksiyonu olmuşum özele gitmesem yanmistim antibiyotik kullanıyorum crp 11 cikti bi de suyum da azalmış kritik suan bu gidişle erken doğum olacak doktora ne kadar desem de bebegi tehlikeye atamam dedi suan duruyoruz ama hergun tahlil nst durumu var sancim olmadığı bebegin kalp atımı iyi olduğu için pazartesiye kaldi yeniden bakacak yani sürekli doktorda olcam kızımda erken doğmuştu hep erkenciler kizim 36+2 de gelmisti oğlumda daha 35 e yeni girdim
Sagol canim benim hepimiz için hayırlısı olsun hep aralıkta doğar diye evrene hep oyle msj verdim ama korktuğum başıma gelecek gibi ama iyi olsun da saglikli olsun önemli olan o tabiGeçmiş olsunhayırlısı olsun. 34’ü geçince kendini kurtarıyor dedi doktorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Tek yapma diyorum başka da bişi demiyorum ilk yıkama zor anam zorKızlar haklıymışsınız 5 sepet çamaşır çıktı. Daha çarşaftır emzirme yastığı kılıfıdır uyku tulumudur vs ıvır zıvırlara girişmedim bile
Az kaldıAy hiç bilemiyorum ya şimdi babam da bebişin gelmesine 40 saat mi kaldı dedi saat saymışöyle diyince bana heyecan geldi :)
Ay tekim maalesef ayırmayı yaptım daha yıkamaya yarın başlıcam. Ütüye yardıma annem gelirTek yapma diyorum başka da bişi demiyorum ilk yıkama zor anam zorbitmiyor ne yıkaması ne asması kurutma büyük rahatlık şu aşamada
Ütü kısmına hiç girişme derim belimi mahvetm ütü yapacağım diyeAy tekim maalesef ayırmayı yaptım daha yıkamaya yarın başlıcam. Ütüye yardıma annem gelir
Evet canım biz oğlumun çocuk doktoruna ilk gittiğimizde yaptığı ilk şey eldivenini şapkasını çıkarmak ve üstündeki battaniyeyi atmak olmuştuZaten çok kullanılmıyor doktorlar önermiyor kullanımını bende almadım kıyafetlerinin içinde var bi iki tane de ekstra var yeterli gibi
Kolay gelsin kuzum. Ben daha 2 sepet yıkadım. Sadece kıyafetleri bu kadardı. Battaniye nevresim falan da 3 daha çıkar herhaldeKızlar haklıymışsınız 5 sepet çamaşır çıktı. Daha çarşaftır emzirme yastığı kılıfıdır uyku tulumudur vs ıvır zıvırlara girişmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?