2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kesmedim emin olamadım yıkandıktan sonra keserim olmadı, doğru diyorsun hepsini aynı gün yıkayamam

Yarın bakıcam kaldıysa
A101 e mavi molfix de gelecek 205 lira 4 numara tanesi 2.5 tl ye geliyor
Her doğumda rahim kapasitesi artıyor ilkinde 36 ya kadar taşımış bunda da 38 e kadar taşırsa kebap.
Kızınız küvöze girdi mi?
36 da 37 de doğup küvöze girmeyen de çok

Kıyafetleri yarın yıkamaya başlıcam kızlar. İç etiketlerini kestiniz demi? Şimdi başlıyorum ayırmaya
Ben hepsini kesme niyetiyle basladim.Cunku kendim de nefret ederim etiket kasintisindan. Bazilari cok kolay oldu.Bazi kiyafetlerde sayfa sayfa etiket vardi,onlari once kestim sonra soktum.Sokerken kiyafet de sokuldu sonra bi de dikmek zorunda kaldim Sonra da sikilip 3 aydan buyuk kiyafetleri ilerde duruma gore bakarim diyip biraktim

Yok canim girmedi kuvoze kizim beslenemedigi için almisti doktor bi de 5 dakka 1 sancim varmış ama ben hiç anlamistim bunda ciger geliştirici igne vuruldum kasik ağrısı yüzünden gittim bi suru şey çıktı allah kucağımıza almayi nasip etsin 2.kez aynı şeyleri yaşamak uzdu bunda gule oynaya giderim insallah diyordum ama demek ki benim son sürecim boyle olacakmış ne olursa olsun strese girmemek gerekiyormus son 2 haftadir esim cok uzdu beni keske takmasaydim diyorum

Şükürler olsun canım ne kadar rahatladım okurken bildirimlerimin arasında göremedim şimdi gruba girince yazdığını farkettim.Gözün aydın inşallah bebeğin sağlıkla büyüsün
Çok teşekkür ediyorum. Dileyen herkese nasip etsin Rabbim bu güzel duyguyu

Kız oluyor tabi hatta son yıllarda erken doğum oranı arttı. Malum artık yediğimiz içtiğimiz her şeyin yapısı kimyası değişti. Birde zaten 37 sonrası artık erken kabul edilmiyor 3 hafta da ay değişiyor erken diyoruz ama aslında çoğu normal Aralık sadece 40 hafta olmamış oluyor. Uygulamalar vs hep 40 hafta bitimini gösteriyor beklenen tarih olarak

Çok memnunum. Ebelere kadar doğumum normal olsun diye uğraştılar, hep ilgili davrandılar. Çok Çok memnunum ben. Gürsoy hocam sağolsun belki de o olmasaydı normal yerine direk beni sezaryene alırlardı. Asla pes etmediler

Çok teşekkür. Rabbim dileyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

36+5 de 4 gün küvöze girdi oğlum benim de küvöz korkulu rüyam neyseki siz onu yaşama miş sınız şükür

Eşlere ne desen üste çıktıkları bilmişlik tasladıkları için cevabını verip otırtmak lazım

Olacağı vardır ya denk gelmiştir o vicdan yspsın üzdüm diye sen niye yapıyo n kafama taktım diye

Perinatolog bana 39 öncesi doğan erken dedi

Canim yaa bende hep o korku vardi insallah bu bebisin oyle olmaz kucagina alirsin
Eş konusunda da geçen yazmıştım o kadar gevşek bi adam tanımadım ben yaparız aliriz ailesi de oyle ama daha depend ped alacak sokta daha uygunmus yani deli olmayım da kim olsun bugün dogumum olsaydı gelemckti işten izin alamam dedi yani takmak istemesemde takıyorum kızımda da esimin ailesi çok üzmüştu beni hamileligimin tadını çıkaramadım her 2sinde de saglikla alayim kucağıma başka bisi istemiyorum hamile olan kim varsa hep duam zaten rabbim kimseyi eli boş gondermesin hepsi saglikli dogsun

Kurban psikolojisinden çıkın bence. Kimsenin üzmesine izin vermezseniz sınırlarınız olursa üzülmezsiniz.
Akıllı olup kahır çekeceğine deli ol onlar seni çeksin

O etiketler çocuğun elbisesinden fazla her yerinde bir etiket kes kes bitmiyo

Kurban psikolojisinden çıkın bence. Kimsenin üzmesine izin vermezseniz sınırlarınız olursa üzülmezsiniz.
Akıllı olup kahır çekeceğine deli ol onlar seni çeksin
Gercekten doğru söylüyorsunuz artik üzmcm kendimi devlette dogum yapacaktım ama sırf bu yaptıkları yüzünden ozel de yapcam mesela hele bi bisi desinler beni düşünmeyeni ben mi düşüncem yetti yani

Canım tuvalete aniden bastırması normal baskı yapıyor dönüyor benimde öyle oluyor bazen tuvalete oturuyorm tuvaletm bile yok ama hala var gibi baskı oluyor, ıslaklık ise bende her gittigimde oluyor ama afedersn oranin ucunun degdigi yer kadar gibi oluyor, senin ne kadar bir ıslaklık oluyor doktoruna gittiginde sorarsin muhakkak
4.gun gelmemi soylediler bana da
Çok değilmiş ben de 500 aldım ama yetmiyormuş daha alıcam
4 numaraya ne zaman geçtiniz ya ben 3de biraktm sleepy bionaturel aldm hep ama ek gidaya gectikten sonra çok taşırma yapıyor diyorlar o yüzden kafam karıştı
Eldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Canım eldiven artık önerilmiyor bebekler elleriyle kesfediyor dokulari her seyi diye, o yüzden bende ilk günler harici takmayi düşünmüyorum, tırnaklarını devamli kesip yüzünü cizmeyi engelleyene kadar
Kesmedim emin olamadım yıkandıktan sonra keserim olmadı, doğru diyorsun hepsini aynı gün yıkayamam
Ben kıyafetleri dört bes kere bozup bozup yerlestirdim, en son olarak sadece 0-3 ayı kullanacagim alanda bıraktım, digerlerini alt rafim var oraya sadece yıkayıp koydum, onların etiketini kesmedim, ama 0-3 ayın yıkama ütüleme etiket kesme yaptım çoğunlukla ztn yakalarinda baskı şeklinde oluyor.

Canım tebrik ederim gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli analı babalı olsun inşallah, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Bana da 4. Gün gel dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…