2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
5.gün çağırdı beni ilk topuk kanı doğunca alınacak ikincisini biz alıcaz dedi neden iki kere alındığını bilmiyorum ama

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Eldiven kaç tane aldınız kızlar? Ben de 3 tane var. Bazı kıyafetleri kendinden eldivenli. O yüzden çok gerek var mı bilemedim
Canım bende de hastane çıkışlarında var ama kullanmak istemiyorum. Elleriyle dokunmayı öğrenmesini ve tanımasını öneriyorlar. Tırnakları için zaten törpü aldım, yüzünü çizmesin diye fıt fıt fıt törpüleriz :) ama aklında bulunsun kullanıcam dersen oldu da o an temiz eldiven bulamazsan çorap da giydirebilirsin eline

Mavi almıyorum niyeyse bir önyargım var maviye sarı daha sağlıklı gibi geliyor

Ben 1-2-3 fazla almadım. 1-2-3 bio natural ve natural. 3 belki bir paket daha alırım denk gelirse. 4 çok aldım çok kullanılıyor dedikleri için sleppyden memnun olmayanda çok olduğu için molfix pure soft ağırlıklı aldım

Ben de kullanma taraftarı değilim o yüzden sona kaldı. Ama yüzünü çizer muhabbeti bir de birileri geldiğinde ellerine dokunmasın diye

Günaydın kızlar, gece doğuran olmamıştır sanırım demi? Ben şu serum fizyolojik olayını anlamadım gitti. Bana link atabilir misiniz, ne almalı?

5.gün çağırdı beni ilk topuk kanı doğunca alınacak ikincisini biz alıcaz dedi neden iki kere alındığını bilmiyoru

İlk kanı hastane alıyormuş. Bana 3. 4.en geç 5.gün sabahı gel dedi hemşire
evet bana da ilk kanı hastane alacak ikinci kan için de ikinci gün buraya gel denildi. benim de bir türlü mantığıma yatmadı ikinci gün olayı ne bileyim çok erken geldi. teşekkür ederim bende 5. gün giderim ikinci günden gitmem gerek diye stres olmuştum

Ya ben de hatta dertlendim bi arkadaşların 4 no bile alıp stok yapmasına ve benim bu konuda hiç düşünceli olmamama
Normalde herşeyi stoklarım ama bezi ben de stoklamadım. Alerji olursa satarsın falan diyorlar ama onunla uğraşmak istemedim. Doğsun da civcivin poposunun keyfine göre bakarız artık

Günaydın kızlar, gece doğuran olmamıştır sanırım demi? Ben şu serum fizyolojik olayını anlamadım gitti. Bana link atabilir misiniz, ne almalı?

Serum fizyolojiği eczaneden izotonik %0.9 Nacl olarak 100 CC lık serum torbası olarak alın enjektör ile içinden çekip kullanabilirsiniz, bittikçe yenisini alırsınız

Kızlar selam. Ben şuan 36+4 teyim. Bebek baş aşağı popo yukarıda duruyor ama doktor dönmemiş dedi doğum kanalına girmiş olması gerekirdi dedi. Durumu böyle olan sonradan dönen varmı neler yapabilirim bunun için

Z Zecmel Kadınlar Kulübünün sana ne zararı oldu? Başlıkta kimse kalmamış eline sağlık. Whatsapp üzerinden devam et şimdi ...

Yazık

Yazışmalar neden azaldı diye merak eden varsa ; arkadaşlarınız Whastappta grup kurmuş oradan devam ediyorlarmış.
Bu sebeple burada ki yazışmalar azalmış bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…