- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.601
Benim hareketleri azaldı diye 2 hafta önce gıttım. Normalde çok hareketliydi. Bı anda duruldu. Doktor günde 10 kere yeterlı dedı. Şüphe duydugunuzda bır şey ye cenın pozisyonunda sola yat bekle veya ıkınelınde yerını daralt bıraz bekle hala hareket yoksa ara gel dıye Bılgı verdıler. Ben artık baktım kıpramıyor dırek sıkıştırıp oynamasını sağlıyorumÖyle şu kadar hareket diye konuşmadık doktorumla hiç ama kasılmalarım sıklaştı belki yemekten sonra bı acile giderim
Dil altına küp şeker emmek hemen etki ediyormuş doktorum söylemişti en hızlı o uyarıyormuşBenim hareketleri azaldı diye 2 hafta önce gıttım. Normalde çok hareketliydi. Bı anda duruldu. Doktor günde 10 kere yeterlı dedı. Şüphe duydugunuzda bır şey ye cenın pozisyonunda sola yat bekle veya ıkınelınde yerını daralt bıraz bekle hala hareket yoksa ara gel dıye Bılgı verdıler. Ben artık baktım kıpramıyor dırek sıkıştırıp oynamasını sağlıyorum
Normal koklayınca evet narenciye gibi ama yıkandıktan sonra değişik bir koku oluyor oBen de siveno almıştım iki tane buram buram narenciye kokuyor burnuma. Kendimi narenciye = dezenfekte kokusu diye şartladım yoksa tahammül edemiyorumsivenodan sonra unıbaby alırım diyordum demek onun da hiç kokusu yok kokusu için dalin falan bakcam heralde
Bence konuşma tarzınız hiç hoş değil bizler ne dedik de bu şekilde siz kaybettiniz biz grupta çok iyiyiz tavrına büründünüz anlayamadım haberimiz bile olmayan bir konu sonrası ben tüm iyi niyetimle gerçekten bu listeyi ancak içerden biri bilebileceği için bu şekilde yazdım. Yoksa benim de kimse için ekstra üzüleyim diye bir derdim yok açıkçası madem başka bir grup kurdunuz ne güzel inşallah güzel paylaşımlarla devam edersiniz ama lütfen burada kalanların da hamile olduğunu düşünüp bu şekilde suçlayıcı ya da üzücü üslupla konuşmayın. Ama şu konuda aynı düşünüyoruz ki hepimizin bu şekilde üzülmesine neden olan ısrarlar bu kişiyi açıklamayan yöneticidir. Madem ortada böyle bir durum oldu her şeyi şeffaf bir şekilde açıklaması gerekirdi. Benim de tüm bu olanlardan sonra aylardır severek takip ettiğim bu grupta yazasım kalmadı açıkçası keşke bu şekilde olmasaydı.1. Gerçekten whatsapptan gelen birisi olsaydı wp gruptakilerin hepsi ban yerdi ama ban yemeyen varve grupta olmadığı halde banlananlarda demek ki listeyi sana veren şahıs wp grubunu tamamen tahminen yapıp vermiş yani kk bizi şikayet eden şahsın üstünü örtmek için güzel yazılar yazmışsın lakin örtüşmeyen taraflar çok fazla WhatsApp grubundan birisi olsaydı o şahıs adım gibi eminim ifşa ederdin kim olduğunu gizli kapaklı olmazdı bu sırf WhatsApp grubunu birbirine düşürmeye çalışman komik olmuş canım.
2. Burdan gidipte arkadan vurma mevzusu da çok komik. Burayı tamamen silmedik bile kötülemeye dair en ufak cümle bile olmadı kk hakkında çünkü bize o dostluğu kazandıran yer burası artık seni kim dolduruşa getirdiyse elinde delil bile olmadan vermiş veriştirmişsin. Emin ol biz burayı da seviyorduk kötüleme karalama her hangi bir şey olmadı tabi yazan herkesi banlıyorsun söz hakkı doğan kimse cevap veremiyor arkadan atmak senin yaptığın oluyor.
Bak işte aklı olan aynı mantıkta düşünüyoryani hem WhatsAppta olacak hem şikayet edecek hem de burdan da banlanacak çok komik yani
Ya wp grubundan haberi olmayan arkadaşlar niye zan altında kalıpta kendi kendinize dertleniyorsunuz anlamış değilim hele ki sen suçu niye üstüne alınıyorsun da yorum yapıyorsun. Kazenin mantıksız açıklaması yüzünden ortalık karışmış yoksa wp grubundan herhangi biri gelipte burda ispiyonculuk yapmaz rahat ol. Ve emin olunup wp grubunda ki derdimiz ne kk ne de burda ki geri kalan arkadaşlarımız oldu yani wp sizleri konuşacak zamanımızda derdimiz de yok bizim muhabbetlerimiz çok daha ilgi çekici masum olmayan şey burada ki ifşacıyı açığa çıkarmayıp araya fesat sokmaya çalışan kazen. Yoksa wp ta sizleri konuşmak işsizlik olurdu gerçekten.
Bizim adımıza üzülmene gerek yok canım endişe duyma yaniçünkü biz aramızda ki herkesten eminiz ve iyi ki böyle bir grup kurmuşuz. bizi burdan kim şikayet ettiyse birbirimize daha da bağlanmamızı sağladı thanks yani
Yazık ki listeyi veren kişiyle aynı grupta kaldın ve çok güzel arkadaşlığa katılma gibi bir şansın olmadı. Zan altında kalmana gerek yok belli isimler var kazen açıklamadıkça da rahat edip bu grupta yazışmaya devam edeceksiniz üzgünüm ama listeyi veren burada kalmaya devam edecekve evet bizler yine birbirimize destek olacağız ama burası biz yokken pekte anlamlı olmayacak gibi .
Emin ol bizlerde ısrarla gruptan olmadığını çok emin bir şekilde söylüyoruz çünkü burda ki arkadaşlarımızı da çok seviyorduk ve kimsenin de kk de arkasından en ufak kötü bir konuşma geçmedi ama ne hikmetse listeyi veren arkadaş hem eksik vermiş wp grubunda ya da instada olmasına rağmen hem de büyük sallamış kk hakkında kötü konuşuyorlar vs diye öyle bi muhabbet hiç geçmedi aramızda aksine gelmeyenlerin hep gelmesini istemiştik
Neyse arkadaşlar muhtemelen bu mesajdan sonra ben de banlanıcam hamile hamile kimse kimseyi üzmek yada kırmak istemez emin olun biz grubumuzda mutluyuz zaten göz alarak gittik hepimiz. Kazen yaptığın çok saçma bir hareketti gerçektenyani bizim grubu birbirine katmaya çalışman falan böyle bir statüde olan birisi için komik oldu ve hamile olan bizler için saçma oldu. Ne wp grubunda tartışma oldu ne buranın arkasından konuştuk ne de bahsettiğin gibi yönetici bilmem ne mevzusu egoistlik falan Biz bir şey kaybetmedik burda çok güzel anlar biriktirdik dertleştik konuştuk korkularımızda birbirimize destek olduk yanlış bir şey yapmadık kimsenin hakkında yanlış kötü bir şey konuşmadık. korumaya çalıştığın her kimse bizler gittikten sonra diğer arkadaşlara belki açıklarsın insanların da içi rahat etsin. Biz gidenler wp emin olun İYİ Kİ diyoruz bugün yaşananlar bize o iyi ki cümlesini kurdurttu güzel bir şeye vesile oldu ifşalayan şahıs
Hoşçakal iyi niyetli ve saf kuş
Zehra’dan dip not :
Herkese selam arkadaşlar. Çok fazla gereksiz bir muhabbet oldu bugün. En son site çökene kadar kimsenin aklında gerçekten wp grup olayı falan yoktu. Birden kimse kimseye ulaşamayınca çoğumuz bi panikledik. Tek bir kişinin aklından çıkmadı bu fikir. Belli bir kişinin isteği değil sadece zecmelin hiç değil grup isteği, kk yı kimse kimseye kötülemedi zecmel de dahil. Wp kızlar arasında da tartışma falan çıkmadı. Üstelik liste falan muhabbeti yapıldı ama grupta olmayanlar banlandı, grupta olan bazıları hala burda. Herkes yavaş yavaş doğum yapıyor ya da son hazırlarını yapıyor, genel olarak wp grubuda çok aktif değil burası gibi. Şimdiye kadar hep beraber birinin sıkıntısı olana dua ettik, araya birden girip soru soranlara hep beraber cevap verdik. Kimsenin yöneticiliği bu denli abartmasıyla da alakası yok ki ben yönetici olayım diye kimse kimseye yalvarmadı, kimseyede burda kalkıp yöneticilik taslanmadı herkes eşitti. Söz hakkı tanınmadan banlanıldığı için kimse yazamadı maalesef. Çok takılmayın böyle şeylere hepimiz hamileyiz ve son zamanlarımız ya da lohusayız. Çocuk yapma ve doğurma potansiyeli olan kişilere kalkıpta böyle şeyleri diretmek saçma. İfşalayan burdan biri ya da değil hiç önemli değil, dünyanın sonuda değil. Herkese çok güzel doğumlar diliyoruz. Daha fazla insanların hakkında yapmadıkları şeyleri yaptı gösterip durduk yere sancılarını tetiklemeyin.
Bizim ki soldayken bana mısın demiyor, düz yatınca kıpırdanıyor. Duzde yatamiyorum belimin ağrısına, bakalım bu günler nasıl geçecekBenim hareketleri azaldı diye 2 hafta önce gıttım. Normalde çok hareketliydi. Bı anda duruldu. Doktor günde 10 kere yeterlı dedı. Şüphe duydugunuzda bır şey ye cenın pozisyonunda sola yat bekle veya ıkınelınde yerını daralt bıraz bekle hala hareket yoksa ara gel dıye Bılgı verdıler. Ben artık baktım kıpramıyor dırek sıkıştırıp oynamasını sağlıyorum
Bence son cümlen şeklinde düşünme. Biz bize yeticez artık.Bence konuşma tarzınız hiç hoş değil bizler ne dedik de bu şekilde siz kaybettiniz biz grupta çok iyiyiz tavrına büründünüz anlayamadım haberimiz bile olmayan bir konu sonrası ben tüm iyi niyetimle gerçekten bu listeyi ancak içerden biri bilebileceği için bu şekilde yazdım. Yoksa benim de kimse için ekstra üzüleyim diye bir derdim yok açıkçası madem başka bir grup kurdunuz ne güzel inşallah güzel paylaşımlarla devam edersiniz ama lütfen burada kalanların da hamile olduğunu düşünüp bu şekilde suçlayıcı ya da üzücü üslupla konuşmayın. Ama şu konuda aynı düşünüyoruz ki hepimizin bu şekilde üzülmesine neden olan ısrarlar bu kişiyi açıklamayan yöneticidir. Madem ortada böyle bir durum oldu her şeyi şeffaf bir şekilde açıklaması gerekirdi. Benim de tüm bu olanlardan sonra aylardır severek takip ettiğim bu grupta yazasım kalmadı açıkçası keşke bu şekilde olmasaydı.
Devlet Hastanesi'ne gidip nst istiyorim deyince ilgileniyorlar mi acaba, benim kendi doktorum izinde şuan sancım çıksa da gelip ilgilenemez devlete gideyim diyorumBelki sancın vardır da hissetmiyorsundur tedbirli olup içinin rahat olmasında fayda var. Buradaki erken doğumlardan ben onu gördüm.Acile gidip bir nst iste sen
Kuşum sıkma canını bu kadar yapacak bişey yok sen kendini bil yeter. Zaten yapan kişi de banlanmış. Ayrıca aman be ne büyüttük dert edindik kendimize, kim ne düşünürse düşünsün sen hamilesin ben emziriyorum diğer arkadaşlar hamile gerek var mı böyle üzülmeye. Ne olduysa oldu artık unutup normale dönelim.Gruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..
Bugun karnm sertlestı kac kere bu yuzden
Canım gerçekten sizleri hepinizi seviyorum, kızlara da benden selamlar, fakat buraya sürekli açık bir hesaptan giripte böyle yazmanız vs yanlış. Ayrıca diğer arkadaşa bu arkadaşlığa katılma şansın olmadı falan demen de hoş olmadı kuzucum. Beni yanlış anlama ama böyle şeyler söylenmemeli. Ki burası da devam edecek bizler yazmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.1. Gerçekten whatsapptan gelen birisi olsaydı wp gruptakilerin hepsi ban yerdi ama ban yemeyen varve grupta olmadığı halde banlananlarda demek ki listeyi sana veren şahıs wp grubunu tamamen tahminen yapıp vermiş yani kk bizi şikayet eden şahsın üstünü örtmek için güzel yazılar yazmışsın lakin örtüşmeyen taraflar çok fazla WhatsApp grubundan birisi olsaydı o şahıs adım gibi eminim ifşa ederdin kim olduğunu gizli kapaklı olmazdı bu sırf WhatsApp grubunu birbirine düşürmeye çalışman komik olmuş canım.
2. Burdan gidipte arkadan vurma mevzusu da çok komik. Burayı tamamen silmedik bile kötülemeye dair en ufak cümle bile olmadı kk hakkında çünkü bize o dostluğu kazandıran yer burası artık seni kim dolduruşa getirdiyse elinde delil bile olmadan vermiş veriştirmişsin. Emin ol biz burayı da seviyorduk kötüleme karalama her hangi bir şey olmadı tabi yazan herkesi banlıyorsun söz hakkı doğan kimse cevap veremiyor arkadan atmak senin yaptığın oluyor.
Bak işte aklı olan aynı mantıkta düşünüyoryani hem WhatsAppta olacak hem şikayet edecek hem de burdan da banlanacak çok komik yani
Ya wp grubundan haberi olmayan arkadaşlar niye zan altında kalıpta kendi kendinize dertleniyorsunuz anlamış değilim hele ki sen suçu niye üstüne alınıyorsun da yorum yapıyorsun. Kazenin mantıksız açıklaması yüzünden ortalık karışmış yoksa wp grubundan herhangi biri gelipte burda ispiyonculuk yapmaz rahat ol. Ve emin olunup wp grubunda ki derdimiz ne kk ne de burda ki geri kalan arkadaşlarımız oldu yani wp sizleri konuşacak zamanımızda derdimiz de yok bizim muhabbetlerimiz çok daha ilgi çekici masum olmayan şey burada ki ifşacıyı açığa çıkarmayıp araya fesat sokmaya çalışan kazen. Yoksa wp ta sizleri konuşmak işsizlik olurdu gerçekten.
Bizim adımıza üzülmene gerek yok canım endişe duyma yaniçünkü biz aramızda ki herkesten eminiz ve iyi ki böyle bir grup kurmuşuz. bizi burdan kim şikayet ettiyse birbirimize daha da bağlanmamızı sağladı thanks yani
Yazık ki listeyi veren kişiyle aynı grupta kaldın ve çok güzel arkadaşlığa katılma gibi bir şansın olmadı. Zan altında kalmana gerek yok belli isimler var kazen açıklamadıkça da rahat edip bu grupta yazışmaya devam edeceksiniz üzgünüm ama listeyi veren burada kalmaya devam edecekve evet bizler yine birbirimize destek olacağız ama burası biz yokken pekte anlamlı olmayacak gibi .
Emin ol bizlerde ısrarla gruptan olmadığını çok emin bir şekilde söylüyoruz çünkü burda ki arkadaşlarımızı da çok seviyorduk ve kimsenin de kk de arkasından en ufak kötü bir konuşma geçmedi ama ne hikmetse listeyi veren arkadaş hem eksik vermiş wp grubunda ya da instada olmasına rağmen hem de büyük sallamış kk hakkında kötü konuşuyorlar vs diye öyle bi muhabbet hiç geçmedi aramızda aksine gelmeyenlerin hep gelmesini istemiştik
Neyse arkadaşlar muhtemelen bu mesajdan sonra ben de banlanıcam hamile hamile kimse kimseyi üzmek yada kırmak istemez emin olun biz grubumuzda mutluyuz zaten göz alarak gittik hepimiz. Kazen yaptığın çok saçma bir hareketti gerçektenyani bizim grubu birbirine katmaya çalışman falan böyle bir statüde olan birisi için komik oldu ve hamile olan bizler için saçma oldu. Ne wp grubunda tartışma oldu ne buranın arkasından konuştuk ne de bahsettiğin gibi yönetici bilmem ne mevzusu egoistlik falan Biz bir şey kaybetmedik burda çok güzel anlar biriktirdik dertleştik konuştuk korkularımızda birbirimize destek olduk yanlış bir şey yapmadık kimsenin hakkında yanlış kötü bir şey konuşmadık. korumaya çalıştığın her kimse bizler gittikten sonra diğer arkadaşlara belki açıklarsın insanların da içi rahat etsin. Biz gidenler wp emin olun İYİ Kİ diyoruz bugün yaşananlar bize o iyi ki cümlesini kurdurttu güzel bir şeye vesile oldu ifşalayan şahıs
Hoşçakal iyi niyetli ve saf kuş
Zehra’dan dip not :
Herkese selam arkadaşlar. Çok fazla gereksiz bir muhabbet oldu bugün. En son site çökene kadar kimsenin aklında gerçekten wp grup olayı falan yoktu. Birden kimse kimseye ulaşamayınca çoğumuz bi panikledik. Tek bir kişinin aklından çıkmadı bu fikir. Belli bir kişinin isteği değil sadece zecmelin hiç değil grup isteği, kk yı kimse kimseye kötülemedi zecmel de dahil. Wp kızlar arasında da tartışma falan çıkmadı. Üstelik liste falan muhabbeti yapıldı ama grupta olmayanlar banlandı, grupta olan bazıları hala burda. Herkes yavaş yavaş doğum yapıyor ya da son hazırlarını yapıyor, genel olarak wp grubuda çok aktif değil burası gibi. Şimdiye kadar hep beraber birinin sıkıntısı olana dua ettik, araya birden girip soru soranlara hep beraber cevap verdik. Kimsenin yöneticiliği bu denli abartmasıyla da alakası yok ki ben yönetici olayım diye kimse kimseye yalvarmadı, kimseyede burda kalkıp yöneticilik taslanmadı herkes eşitti. Söz hakkı tanınmadan banlanıldığı için kimse yazamadı maalesef. Çok takılmayın böyle şeylere hepimiz hamileyiz ve son zamanlarımız ya da lohusayız. Çocuk yapma ve doğurma potansiyeli olan kişilere kalkıpta böyle şeyleri diretmek saçma. İfşalayan burdan biri ya da değil hiç önemli değil, dünyanın sonuda değil. Herkese çok güzel doğumlar diliyoruz. Daha fazla insanların hakkında yapmadıkları şeyleri yaptı gösterip durduk yere sancılarını tetiklemeyin.
Whatsapp grubu kurmuşlar canım.Ne oldu sayfada? Yasak filan bişiler yazmışsınız ? Merak ettim, daha 10
Sayfa okumalıyım ama beni bi aydınlatırsanız
Nst istiyorum deme de, bebeği bugün hiç hissetmedim de, iki kere hissettim de deme. Bi de karnım çok kasılıyor sanki de.Devlet Hastanesi'ne gidip nst istiyorim deyince ilgileniyorlar mi acaba, benim kendi doktorum izinde şuan sancım çıksa da gelip ilgilenemez devlete gideyim diyorum
İlk sayfada bu sayfaya kimler yazdı kısmına tıklarsan banlananlar belli oluyor.Kuşum atılanlar kimler kesin olarak hatırlayan var mı ben bie kısmını biliyorum yani zecmel, lnoaxy, lmntbrgi, dgg, ofsistimcidden falan ama gerisini hatırlamıyorum açıkçası. Belki kimle olduğunu tam bilirsek anlarız
Aa bakayım çocuğu emziriyorum bitince. Ne gündü yaİlk sayfada bu sayfaya kimler yazdı kısmına tıklarsan banlananlar belli oluyor.
Balım bari siz gitmeyin size kim kıymadıysa siz bari kendinize kıymasaydınız.Kızlar hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
Bende wp grubundayım ama iki tarafıda severek içimden gelerek her zamanki gibi takip ettim . Bugün ki tatsız diyaloglar ve isimsiz şekilde insanların üstüne suç kalmasına üzüldüm .
Kazen keşke geride kalanları gereksiz tartışmalar ile birbirlerine düşüp kırılmalarına ortam sağlayacak bir süreç oluşmasaydı . Arkadaşlar 15-20 kişiyi çıkartıyoruz . xxxx bilgi verdi denilseydi bu kadar kırıcı ve gergin bir gün olmasaydı grupta
Wp yasak doğru o kısım bizim hatamız tercihimiz savunmuyorum bunu ama ne KK hakkında bir gün olsun olumsuz bir konu geçti nede Z Zecmel ve diğer arkadaşlarımızın suçlanmasına sebep olacak konular konuşuldu .
Her neyse 35 hafta boyunca çok güzel ve faydalı bir grup ile tanıştım . Herkesin hayırlı doğumlar yapmasını diliyorum .
Wp konusunun ve orada olan arkadaşların sürekli aralık annelerinde diyalog konusu olmadan o konunun geride bırakılmasını kalanların aralık anneleri olarak güncel konular üzerinden sohbetlerine devam etmesini diliyorum
Wp grubu kurdu arkadaşlar yasakmış hepsi silindi sonra kim haber verdi şüphesi oldu falanNe oldu sayfada? Yasak filan bişiler yazmışsınız ? Merak ettim, daha 10
Sayfa okumalıyım ama beni bi aydınlatırsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?