2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Öyle şu kadar hareket diye konuşmadık doktorumla hiç ama kasılmalarım sıklaştı belki yemekten sonra bı acile giderim
Benim hareketleri azaldı diye 2 hafta önce gıttım. Normalde çok hareketliydi. Bı anda duruldu. Doktor günde 10 kere yeterlı dedı. Şüphe duydugunuzda bır şey ye cenın pozisyonunda sola yat bekle veya ıkınelınde yerını daralt bıraz bekle hala hareket yoksa ara gel dıye Bılgı verdıler. Ben artık baktım kıpramıyor dırek sıkıştırıp oynamasını sağlıyorum

Merhaba kızlar bende bir süredir mesajları okuyup beğenip gidiyordum . İlk gebelik çok bilgim yok bildiğim şeylere cevap veriyordum bu haftaya kadar da kendi ofisimde yoğun olarak çalıştığım için çok aktif değildim. Burda bilgi alışverişi bir konuda kulak dolgunluğu olması en azından beni mutlu ediyordu.Bende konuşmaların azalmasını doğuma bağlamıştım ama değilmiş . Gidenler yasak olduğunu bilerek gidip sonra buraya işte kimin yaptığını biliyoruz şüpheleniyoruz vs diye gelip yazmalarını çok anlamsız buldum ve gruptan haberim olmamasına rağmen buradaki insanları zan altında bırakmalarından rahatsız oldum. Güzel bir grubu da böyle bir duruma soktukları için kızgın kırgın hissediyorum neyse herkes için iyi olur inşallah hayırlısıyla doğumlarımızı yapalım kimse üzülmesin hepinize iyi akşamlar kızlarcım

Dil altına küp şeker emmek hemen etki ediyormuş doktorum söylemişti en hızlı o uyarıyormuş

Normal koklayınca evet narenciye gibi ama yıkandıktan sonra değişik bir koku oluyor o

Bence konuşma tarzınız hiç hoş değil bizler ne dedik de bu şekilde siz kaybettiniz biz grupta çok iyiyiz tavrına büründünüz anlayamadım haberimiz bile olmayan bir konu sonrası ben tüm iyi niyetimle gerçekten bu listeyi ancak içerden biri bilebileceği için bu şekilde yazdım. Yoksa benim de kimse için ekstra üzüleyim diye bir derdim yok açıkçası madem başka bir grup kurdunuz ne güzel inşallah güzel paylaşımlarla devam edersiniz ama lütfen burada kalanların da hamile olduğunu düşünüp bu şekilde suçlayıcı ya da üzücü üslupla konuşmayın. Ama şu konuda aynı düşünüyoruz ki hepimizin bu şekilde üzülmesine neden olan ısrarlar bu kişiyi açıklamayan yöneticidir. Madem ortada böyle bir durum oldu her şeyi şeffaf bir şekilde açıklaması gerekirdi. Benim de tüm bu olanlardan sonra aylardır severek takip ettiğim bu grupta yazasım kalmadı açıkçası keşke bu şekilde olmasaydı.

Bizim ki soldayken bana mısın demiyor, düz yatınca kıpırdanıyor. Duzde yatamiyorum belimin ağrısına, bakalım bu günler nasıl geçecek

Bence son cümlen şeklinde düşünme. Biz bize yeticez artık.

Belki sancın vardır da hissetmiyorsundur tedbirli olup içinin rahat olmasında fayda var. Buradaki erken doğumlardan ben onu gördüm. Acile gidip bir nst iste sen
Devlet Hastanesi'ne gidip nst istiyorim deyince ilgileniyorlar mi acaba, benim kendi doktorum izinde şuan sancım çıksa da gelip ilgilenemez devlete gideyim diyorum

Ben iki kızım birde ev temizliği hastane derken uzun süredir girmiyorum bir girdim okuduklarımdan anladığım bir ayrı grup kurmuşsunuz buradaki habersiz olan bizleri zan altında niye bırakıyorsunuz ki açıklayın kim ne yaptıysa açıkçası bazı şeyler eksik böylede olunca insanlar zan altında kalıyor

Kızlar kazene ısrarla sordum.

Bugün atılan 15 kişiden biri dedi.
Hatta kazen siteden atmadan kendisi üyelik iptali yapmış.

Sabah dikkatinizi çekti mi?
Kazen bu konuyu burda açtığında kim üyelik iptali yaptı?
Ya da kazen yazmadan bile olabilir ifşalayıp sonrada sonucunu tahmin edemediği için hakkını helal etmemiş ya.
Bende bizleri zan altında bıraktığı için ifşa eden kişiye hakkımı helal etmiyorum.
Benden şüphe edenlere de hakkımı helal etmiyorum. Davet edildiğim bir arkadaş grubunu kendi tercihimle gitmediğim için neden şikayet edeyim?Herkesi bu kadar severken sayarken hiç aklım almıyor.

Buraya gelip yazamaz ama inşallah watsap dan kendini ifşalar da bu kadar insanın vebalini almaz. Hem burayı karıştırıp hemde orda üç maymunu oynaması çok üzücü.

En azından ziyaretçi olarak gelip okuyordur.
İnşallah elinde çekirdek iki tarafı da nasıl birbirine kattım diye keyif yapmıyordur.

Ne oldu sayfada? Yasak filan bişiler yazmışsınız ? Merak ettim, daha 10
Sayfa okumalıyım ama beni bi aydınlatırsanız

Kuşum sıkma canını bu kadar yapacak bişey yok sen kendini bil yeter. Zaten yapan kişi de banlanmış. Ayrıca aman be ne büyüttük dert edindik kendimize, kim ne düşünürse düşünsün sen hamilesin ben emziriyorum diğer arkadaşlar hamile gerek var mı böyle üzülmeye. Ne olduysa oldu artık unutup normale dönelim.
Canım gerçekten sizleri hepinizi seviyorum, kızlara da benden selamlar, fakat buraya sürekli açık bir hesaptan giripte böyle yazmanız vs yanlış. Ayrıca diğer arkadaşa bu arkadaşlığa katılma şansın olmadı falan demen de hoş olmadı kuzucum. Beni yanlış anlama ama böyle şeyler söylenmemeli. Ki burası da devam edecek bizler yazmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.

Devlet Hastanesi'ne gidip nst istiyorim deyince ilgileniyorlar mi acaba, benim kendi doktorum izinde şuan sancım çıksa da gelip ilgilenemez devlete gideyim diyorum
Nst istiyorum deme de, bebeği bugün hiç hissetmedim de, iki kere hissettim de deme. Bi de karnım çok kasılıyor sanki de.

Kızlar hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
Bende wp grubundayım ama iki tarafıda severek içimden gelerek her zamanki gibi takip ettim . Bugün ki tatsız diyaloglar ve isimsiz şekilde insanların üstüne suç kalmasına üzüldüm .
Kazen keşke geride kalanları gereksiz tartışmalar ile birbirlerine düşüp kırılmalarına ortam sağlayacak bir süreç oluşmasaydı . Arkadaşlar 15-20 kişiyi çıkartıyoruz . xxxx bilgi verdi denilseydi bu kadar kırıcı ve gergin bir gün olmasaydı grupta

Wp yasak doğru o kısım bizim hatamız tercihimiz savunmuyorum bunu ama ne KK hakkında bir gün olsun olumsuz bir konu geçti nede Z Zecmel ve diğer arkadaşlarımızın suçlanmasına sebep olacak konular konuşuldu .

Her neyse 35 hafta boyunca çok güzel ve faydalı bir grup ile tanıştım . Herkesin hayırlı doğumlar yapmasını diliyorum .

Wp konusunun ve orada olan arkadaşların sürekli aralık annelerinde diyalog konusu olmadan o konunun geride bırakılmasını kalanların aralık anneleri olarak güncel konular üzerinden sohbetlerine devam etmesini diliyorum

Kuşum atılanlar kimler kesin olarak hatırlayan var mı ben bie kısmını biliyorum yani zecmel, lnoaxy, lmntbrgi, dgg, ofsistimcidden falan ama gerisini hatırlamıyorum açıkçası. Belki kimle olduğunu tam bilirsek anlarız

İlk sayfada bu sayfaya kimler yazdı kısmına tıklarsan banlananlar belli oluyor.

Balım bari siz gitmeyin size kim kıymadıysa siz bari kendinize kıymasaydınız.
Sevdiğimiz arkadaşlarımızdan tamamen kopmak üzdü.
En azından burda da yazıyordunuz.
Tamam gelmedik ama siz gelince muhabbetimiz devam ediyordu.

Ne oldu sayfada? Yasak filan bişiler yazmışsınız ? Merak ettim, daha 10
Sayfa okumalıyım ama beni bi aydınlatırsanız
Wp grubu kurdu arkadaşlar yasakmış hepsi silindi sonra kim haber verdi şüphesi oldu falan kazen wp grubundan diyor, oradakiler burdan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…