2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İşte biz çağrılmadık zaten, bizde sıkıntı yok da, çağrılıp gruba girmeyenler zan altında kaldı şu an. Onun için bence de açıklanması gerekiyor.
Aynen biz çağrılmadık bizim haberimiz bile yok fakat burda niye yazıyorlar hâla o zaman ayrı bir topluluk kurmuşlar tercih meselesi bizler devam ederiz yolumuza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Amin canım. Orası burası yok, herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına.

Buraya yazmalarının nedeni bence çoğumuza yardımcı olmaları, sağolsun hepsi bi soru vs olunca cevaplıyordu… şikayet eden ayıp etmis…

Arkadaşlar yasak olduğunu bilerek whatsapp grubu kurup sonra da burdan iyi ki böyle yaptık çok da memnunuz tarzında yazışmalar bence hoş değil. Yazılanlar gerginlik içeriyor. Sorununuz kazenleyse lütfen özelden yazın ona. Burda çok güzel şeyler paylaştık, keşke olmasaydı ama olmuş bir kere tercih meselesi. En azından ortamı germeden yolunuza devam edin.

Birbirinizden pek âlâ memnunsanız niye bir buraya bir orada yazışırsınız masum değilsiniz aranızdan biride sizi ifşalamış

Hayır burda bir şeyden haberi olmayan biziz sonra kazen gruptan biri diyor gruptakiler burdan biri diyor sonra da oh biz çok mutluyuz buranın konuşmasını yapmıyoruz bile umrumuzda değil burdan gitmek gibi şey yazıyo grup açanlar kaç aydır birlikteyiz en azından bizi bu kadar önemsiz hissettirmeseydiniz kimse zaten niye grup açtınız demedi o sizin tercihiniz

Bence sizde zan altında değilsiniz kazen kimi pasif yaptıysa onlardan biri çünkü söyleyeni de çıkarmış burdan rahat olun bence Kimi sildi orayıda çok anlamadım hasabı silinenler görünmüyor ilk sayfada ben direk ikiz annelerine baktım bir kişi hariç hepsi burda diğerlerini hatırlamıyorum zaten

Aşkım sen uc kere buraya girip yazdin die smdi nimetten mi saydin kendini gercekten? Bi sakin ol sampiyon sana gelene kdr konusmasi gereken xok insan var

Herkes bi secim yapar

Cok sukur bizler dogru secim yapmisiz.. elemisiz de elemişiz grubu hemde hic farkında olmadan…

Kalan bir avuc hamiş birbiri ile farkli sehirlerde farkli kulturlerde farkli yapilarda yaslarda tiplerde biribirine oyle bir kenetlendi ki kardes olduk..

İyi ki olduk.. simdi nedenini yazıyım

Bu grup kurulurken kk ile ilgili asla bir art niyet yoktu sadece 8ayda ilerleyen arkadasligimizin pekismesine dayanarak, o donemde kk ya bir gun giremeyisimiz bizi daha fazla diyalog icinde kalmak istedigimizi bize anlatti

Evet whatsapp kurduk. Acaip se keyifli olmaya basladi. Gercek kisiliklerimizle cok daha guvenli bir alanda eslerimizin bilgisi dahilinde cok eglenmeye birbirimizin sancisi icin endiselenmeye dogan bebeklerimiz icin gozyasi dokmeye basladik

Bu arada kk yi bos birakmamaya calistik. Ocak ayindan gelen arkadaslarimizi nasil bagrimiza bastiysak 7.8. Ayinda gelenleri de bagrimiza bastik

Ama suan bakiyorum ki dagdan gelip bagdakilee kovuluyor filan

Siz hayirdir arkadaslar?

Wp da kimse kimseyi ifsalamaz rahat olun siz

Bu gruplardan haberi olup gelemeyen sudem sohrab kelebek bizde sizlerden biri oldugunu dusunuyoruz

He degilse de gercek hayatta ne kdr zor bir hayat yasiyor ki buralarda bu islere kalkisabilecdk kdr zavalli.. belki hamile bile degil burayi karistiran sahis..

Ama sunu bilin biz cekirdegimizi aldik ne kdr ileri gidilebilir izliyoruz

Birbirimize guvenimiz tam

Evet bircogunuz cagrilmadiniz bugun olsa yine cagrilmazsiniz bosuna kendinizi nimetten saymayin

Herkese iyi dogumlar dilerim

Banlayin beni c’mon!

Canım senlik bir durum yok kasılma, çok etkilendiysen girip okuma konu bitene kadar

Aynen ben ev temizliği hastane derken iki kızım birde doğum yaklaştıkça az giriyordum ne gruptan haberim var nede başka bir şeyden bizler birbirimize soru sorup cevap alıyorduk hepimizin işi gücü var fakat bende burdakileri sevdim hâlâda seviyorum ama arkamızdan iş çevirmiş gibi olmuş grup kuruyorsunuz ve sizi biri ifşa ediyor kimse söyleyin kimimiz lohusa kimimiz de doğumu bekliyoruz onca zaman vakit geçirdik burda destek olduk neyse tercih meselesi herkes tercihini yapmış banlanmışsınız bizleri zan altında bırakmaya hakkınız yok biz kalanlarla yolumuza devam ederiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Buraya yazmalarının nedeni bence çoğumuza yardımcı olmaları, sağolsun hepsi bi soru vs olunca cevaplıyordu… şikayet eden ayıp etmis…
Şikayet edenin eline ne geçti asla anlamıyorum ve anlamıycam da.
Bilmiyorum gitmek de tercih kalmak da.
Üstelik burda da yazıyordu kızlar.
Bu kadar insanı bu duruma neden düşürdü?
Herkes elinden gelen desteği birbirine aylarca verdi destek oldu. Olmaya da devam ediyordu.
Siteye sayfaya en çok emek veren insanları harcamak ne işine yaradı o kişinin aceba.

Ama benim anladığım sonucunu bilemediği için pişman olduğunu kazene söylemiş hakkını helal etmemiş. Ya onun üzerindeki vebal bu kadar iki tarafı da karıştırdı.

Bunu burda hamile bir insan hamile olan gruba yazıyor ya ne diyeyim bir de grupta bu kadar iyi olma nedenimiz birbirimizi kırmamamız ve herkesin görüşüne saygılı olmamızdı dimi? Hiç de öyle değilmiş şu an ben mesela riskli durumdayım ve çağırılmadınız yine de çağırılmazsınız demen beni üzdü

Kazen artık açıklamalısın
Bu kadar zan altında kalmak hoş değil

Aşkım sen uc kere buraya girip yazdin die smdi nimetten mi saydin kendini gercekten? Bi sakin ol sampiyon sana gelene kdr konusmasi gereken xok insan var
Üsluptan âlâkası olmayan şahıs doğru konuş hadsiz kimsin sen nimeten saymak ne sen kimsin haksızsınız birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz size cevap dahi vermem cahil insanlarla işim olmaz

Gidenlerin konuşmalari nekadar uslupsuzca ve ayıp şu uslubunuzu bı duzletin arakdaslar gurup kuran sizisiniz giden sizsiniz bide geri de hiç birşeyden haberi olamayanlara aman bilmem siz. Kendinizi nimeten saymayin falan gibi cümleler çok ayıp neyse ki herkes kendini yakışanı yapar arakdaslar bende bu gurubu baştan beri okuyorum ama yazmadım son dört beş aydır da aktif guruptayim ve bu yaptığınız tüm anne adaylarına saygisislik lütfen herkes haddini yerini bilsin kimse kimseye de suç atıp saçma cümleler kurmasin burda çoğu insan doğum yapmak üzere kimse sizin gurup kurup arakdasliginizi surdurmenize birşey demiyor zaten komiskiniz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…