- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.621
Aaaaa o da yasakmış, anladım… sanki çok kötü bişi… İnsanlar ne kadar çok boş işlere karışmayı seviyor… teşekkürler açıklaman için canımWhatsapp grubu kurmuşlar canım.
O zaman wp e giren biri ispiyonladı… yazık valla, ikiyüzlülüğün böylesi…Wp grubu kurdu arkadaşlar yasakmış hepsi silindi sonra kim haber verdi şüphesi oldu falankazen wp grubundan diyor, oradakiler burdan diyor
Aynen biz çağrılmadık bizim haberimiz bile yok fakat burda niye yazıyorlar hâla o zaman ayrı bir topluluk kurmuşlar tercih meselesi bizler devam ederiz yolumuza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizİşte biz çağrılmadık zaten, bizde sıkıntı yok da, çağrılıp gruba girmeyenler zan altında kaldı şu an. Onun için bence de açıklanması gerekiyor.
Amin canım. Orası burası yok, herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına.Aynen biz çağrılmadık bizim haberimiz bile yok fakat burda niye yazıyorlar hâla o zaman ayrı bir topluluk kurmuşlar tercih meselesi bizler devam ederiz yolumuza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Buraya yazmalarının nedeni bence çoğumuza yardımcı olmaları, sağolsun hepsi bi soru vs olunca cevaplıyordu… şikayet eden ayıp etmis…Aynen biz çağrılmadık bizim haberimiz bile yok fakat burda niye yazıyorlar hâla o zaman ayrı bir topluluk kurmuşlar tercih meselesi bizler devam ederiz yolumuza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Birbirinizden pek âlâ memnunsanız niye bir buraya bir orada yazışırsınız masum değilsiniz aranızdan biride sizi ifşalamışArkadaşlar whatsappda tartışma falan olmadı. Gayette iyi geçiniyoruz. Herkes birbiriyle ilgileniyor ve elinden geleni yapıyor. Benim anlamadığım, buradan birinin bu listeyi vermiş olması ve şuan salağa yatıyor olması.Az buçuk tahminimiz var ama listeyi eksik yollamışsın şikayet eden arkadaşım. Beni de ekle oraya. Saf çıkarcı ve niyeti sadece saf kötülük olan biriyle aynı blogda yazmayı istemem
Diyorlar ki bizi ifşalayan aramızdan biri değil.Birbirinizden pek âlâ memnunsanız niye bir buraya bir orada yazışırsınız masum değilsiniz aranızdan biride sizi ifşalamış
Bence sizde zan altında değilsiniz kazen kimi pasif yaptıysa onlardan biri çünkü söyleyeni de çıkarmış burdan rahat olun benceŞimdi ben grubu bildiğim ama girmediğim için bu söylenen sonrası kendimi kötü hissettim çünkü haber falan vermedim ama insanları zan altında bırakıyorsunuz hiç hoş değil. Kazen yapanın gruba dahil olan birisi olduğunu söyledi. Tercihlerinize elbet saygım var fakat ya çıkıp şu kişi diyin ya da şüpheleniyoruz vs diyip kimseyi zan altında bırakmayın.
Aşkım sen uc kere buraya girip yazdin die smdi nimetten mi saydin kendini gercekten? Bi sakin ol sampiyon sana gelene kdr konusmasi gereken xok insan varAynen biz çağrılmadık bizim haberimiz bile yok fakat burda niye yazıyorlar hâla o zaman ayrı bir topluluk kurmuşlar tercih meselesi bizler devam ederiz yolumuza inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Canım senlik bir durum yok kasılma, çok etkilendiysen girip okuma konu bitene kadarValla suan bıle kasılıyor karnım.. Neyse bu konu ıle bısey yazmıcam artık. Allah bılıyor benı, kızların hepsını sevıyorum, cok sey paylastık burda, ocak annelerınden geldım, herkes o kadar sıcak karsıladı kı, üzuldım sadece boyle olmasına.. Bu konu ıle ılgılı tek kelıme yazmıcam artık.
Aynen ben ev temizliği hastane derken iki kızım birde doğum yaklaştıkça az giriyordum ne gruptan haberim var nede başka bir şeyden bizler birbirimize soru sorup cevap alıyorduk hepimizin işi gücü var fakat bende burdakileri sevdim hâlâda seviyorum ama arkamızdan iş çevirmiş gibi olmuş grup kuruyorsunuz ve sizi biri ifşa ediyor kimse söyleyin kimimiz lohusa kimimiz de doğumu bekliyoruz onca zaman vakit geçirdik burda destek olduk neyse tercih meselesi herkes tercihini yapmış banlanmışsınız bizleri zan altında bırakmaya hakkınız yok biz kalanlarla yolumuza devam ederiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahHayır burda bir şeyden haberi olmayan biziz sonra kazen gruptan biri diyor gruptakiler burdan biri diyor sonra da oh biz çok mutluyuz buranın konuşmasını yapmıyoruz bile umrumuzda değil burdan gitmek gibi şey yazıyo grup açanlar kaç aydır birlikteyiz en azından bizi bu kadar önemsiz hissettirmeseydiniz kimse zaten niye grup açtınız demedi o sizin tercihiniz
Şikayet edenin eline ne geçti asla anlamıyorum ve anlamıycam da.Buraya yazmalarının nedeni bence çoğumuza yardımcı olmaları, sağolsun hepsi bi soru vs olunca cevaplıyordu… şikayet eden ayıp etmis…
Herkes bi secim yapar
Cok sukur bizler dogru secim yapmisiz.. elemisiz de elemişiz grubu hemde hic farkında olmadan…
Kalan bir avuc hamiş birbiri ile farkli sehirlerde farkli kulturlerde farkli yapilarda yaslarda tiplerde biribirine oyle bir kenetlendi ki kardes olduk..
İyi ki olduk.. simdi nedenini yazıyım
Bu grup kurulurken kk ile ilgili asla bir art niyet yoktu sadece 8ayda ilerleyen arkadasligimizin pekismesine dayanarak, o donemde kk ya bir gun giremeyisimiz bizi daha fazla diyalog icinde kalmak istedigimizi bize anlatti
Evet whatsapp kurduk. Acaip se keyifli olmaya basladi. Gercek kisiliklerimizle cok daha guvenli bir alanda eslerimizin bilgisi dahilinde cok eglenmeye birbirimizin sancisi icin endiselenmeye dogan bebeklerimiz icin gozyasi dokmeye basladik
Bu arada kk yi bos birakmamaya calistik. Ocak ayindan gelen arkadaslarimizi nasil bagrimiza bastiysak 7.8. Ayinda gelenleri de bagrimiza bastik
Ama suan bakiyorum ki dagdan gelip bagdakilee kovuluyor filan
Siz hayirdir arkadaslar?
Wp da kimse kimseyi ifsalamaz rahat olun siz
Bu gruplardan haberi olup gelemeyen sudem sohrab kelebek bizde sizlerden biri oldugunu dusunuyoruz
He degilse de gercek hayatta ne kdr zor bir hayat yasiyor ki buralarda bu islere kalkisabilecdk kdr zavalli.. belki hamile bile degil burayi karistiran sahis..
Ama sunu bilin biz cekirdegimizi aldik ne kdr ileri gidilebilir izliyoruz
Birbirimize guvenimiz tam
Evet bircogunuz cagrilmadiniz bugun olsa yine cagrilmazsiniz bosuna kendinizi nimetten saymayin
Herkese iyi dogumlar dilerim
Banlayin beni c’mon!
Herkes bi secim yapar
Cok sukur bizler dogru secim yapmisiz.. elemisiz de elemişiz grubu hemde hic farkında olmadan…
Kalan bir avuc hamiş birbiri ile farkli sehirlerde farkli kulturlerde farkli yapilarda yaslarda tiplerde biribirine oyle bir kenetlendi ki kardes olduk..
İyi ki olduk.. simdi nedenini yazıyım
Bu grup kurulurken kk ile ilgili asla bir art niyet yoktu sadece 8ayda ilerleyen arkadasligimizin pekismesine dayanarak, o donemde kk ya bir gun giremeyisimiz bizi daha fazla diyalog icinde kalmak istedigimizi bize anlatti
Evet whatsapp kurduk. Acaip se keyifli olmaya basladi. Gercek kisiliklerimizle cok daha guvenli bir alanda eslerimizin bilgisi dahilinde cok eglenmeye birbirimizin sancisi icin endiselenmeye dogan bebeklerimiz icin gozyasi dokmeye basladik
Bu arada kk yi bos birakmamaya calistik. Ocak ayindan gelen arkadaslarimizi nasil bagrimiza bastiysak 7.8. Ayinda gelenleri de bagrimiza bastik
Ama suan bakiyorum ki dagdan gelip bagdakilee kovuluyor filan
Siz hayirdir arkadaslar?
Wp da kimse kimseyi ifsalamaz rahat olun siz
Bu gruplardan haberi olup gelemeyen sudem sohrab kelebek bizde sizlerden biri oldugunu dusunuyoruz
He degilse de gercek hayatta ne kdr zor bir hayat yasiyor ki buralarda bu islere kalkisabilecdk kdr zavalli.. belki hamile bile degil burayi karistiran sahis..
Ama sunu bilin biz cekirdegimizi aldik ne kdr ileri gidilebilir izliyoruz
Birbirimize guvenimiz tam
Evet bircogunuz cagrilmadiniz bugun olsa yine cagrilmazsiniz bosuna kendinizi nimetten saymayin
Herkese iyi dogumlar dilerim
Banlayin beni c’mon!
Üsluptan âlâkası olmayan şahıs doğru konuş hadsiz kimsin sen nimeten saymak ne sen kimsin haksızsınız birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz size cevap dahi vermem cahil insanlarla işim olmazAşkım sen uc kere buraya girip yazdin die smdi nimetten mi saydin kendini gercekten? Bi sakin ol sampiyon sana gelene kdr konusmasi gereken xok insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?