2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar ara ara gruba girip yazışmaları okuyorum çok yoğun çalıştığım için yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası, yazışmaları okudum şimdi. Gruba dahil edilmeyi neden bu kadar önemsemişler anlayamadım seçilmiş kişi mi olmuşlar sanırım bu zamana kadar hiçbir yere layık görülmemiş arkadaş. Bence siz de çok önemsemeyin umursanmaya değer bi konu değil bence arkadaşlar kendilerini seçilmiş kişi olarak görmeye devam etsin

Kızlar oda icin ısı ve nem ölçer ne aldınız evde mevcut bitane var diye hiç bakmamıştım oğlum düşürdü ekran gitti şimdi mecbur bitane alacam ne önerirsiniz
Ben kanz aldım canım ebebekten. Fotosunu ekleyemedim buraya. Eşim pek beğenmedi ama iadeyle uğraşamadık iyi gibi şimdilik.
Ay aman uzlme sanki iyi olmuş gibi

Katılıyorum

Herkes konuşmak zorunda degil ki o muhabeti de anlamış değilim

İşin garibi yazmıyorlar deyip de laf atanlardan biri de watsap grubundaymış ve orda çok iyiyiz süperiz diyor burda yazmayanlardan niye rahatsızsın o zaman.
Milletin boş vakti çok galiba böyle sataşmalarla uğraşıyor çok ilginç

Üzerinde durmayın kızlar kendini bilenler de bence hiç rahatsız olmasın suçlamalardan.

Grubun asıl amacı bilgi paylaşımı ve destek olmak ona yönelin kendinizi üzmeyin bebişinizi düşünün.

37 haftadan sonra hurma öneriliyor galiba değil mi? Bilen var mı

Gebeliğin başından beri tüketilebilir canım hurmada sıkıntı yok, ben başlarda tüketiyordum günde 1-2 tane. 2 aydır tüketmiyorum. Ama evet özellikle 37.haftadan itibaren günde 6-7 adet tüketilmesi öneriliyor

evet bende yeni başladım doğumu kolaylaştırdığına dair bilimsel çalışmalar okudum
Arka arkaya yemek zor geliyor ama mecburen yiyeceğiz

Ya dün annemlerde böyle baktım baktım içim gitti. Çok şekerli diye korktum yemekten.
En son bi de böyle markette çikolaya yemek istiyorum diye ağlamıştım.

Gerçekten iyi ki gitmişsiniz şu okuduğum mesajlara şok oluyorum . Yok gelmeyenler nimetten saymayın kendinizi yok bizsiz buranın anlamı yok arkadaşlar şaka mısınız? Hiç biriniz kadın doğum doktoru değilsiniz bildiğim kadarıyla burda üç beş kişiye cevap verdiniz diye ordinaryüs da olmadınız ne kadar avam bir üslup. Kimse size niye gittiniz niye grup kurdunuz da demedi bu kadar saldırgan olmayı anlayamıyorum ben dahil hepimizin tadını kaçırdınız . Burda kimse tek değil hepimizin eşi dostu var bir telefon uzağımızda kimseye bel bağlamıyoruz bu kadar önemsemeyin kendinizi valla bak hayatımızı etkileyecek bir yer değil burası ama mide bulandırıyorsunuz gerçekten girip girip yazmayın burdaki insanlar siz gidip grup kurup banlandınız niye derdinizi çekiyor

Hayır çok ayıp gerçekten ben sadece okuyordum ama olayı çok başka yerlere getirip burdaki tum anne adaylarına elme falan yaptık gibi cümleler de hoş değil bence de açıklasın sinirlendim vala
Gitmek de tercih kalmak da.
Gitmediğim için niye şikayet edeyim akıl mantık alıyor mu gerçekten?
Canım ben tılsımı kaçar diye gitmemişim.
Üstelik sevdiğim onca kişi orda insan sevdiğini niye ispiyonlayasın?
İçlerinden biri ise oda garip orda hem o kadar kişiyi kandır burda bu kadar kişiyi zan altında bırak akıl sır ermiyor.

Kazen artık bu konu netleşip kapansın.
Açıkla ve bitsin bu iş .
O insanların da hakkı bence kimse öğrenmek.

Şimdi ifşalayan çok rahat nasıl olsa suç atılacak 3 kişi de var. Kendi yırttı kenarda izliyor.

Ay ben içine fıstık koyup 4-5 tane yerdim eskiden. Şekerin yoksa benim yerime de ye.
Şeker yüklemesi yapılmadı normal çıkıyordu ölçümlerde yok tahminimce ama
Şekerden nefret ediyorum zorla üç tane yiyebiliyorum inşallah faydası olur okadarında
İstersen şekeri yükseltiyormu bir araştır
Ben bir yerde okudum yükseltmediğini

Kız üzülmüyorum komik sadece. Ben tercih etmeyip gitmediğim grubu neden ifşalayayım başka derdim mi yok Allah aşkına. Açık olmak gerekirse burda kimse birbirine bel bağlamıyor kimse olmazsa olmaz değil herkes bir mesaj bağı yazmazsın 2 gün sonra kimse hatırlamaz umursamaz. Yapsam da korkup mu söylemeyeceğim pardon ama onlar kim ailem mi eşim mi dostum mu? Şu yaşta uğraştığımız şeye bak
Sude boşver artık yazmqya üzülmeye değmez kimse olmazsa olmaz değil 3 gün sonra hatırlanmaz bile sıkma canını hamile halinle çocuğuna yazık

Yaa ben öyle yapamıyorum.
İnsanları çok sevip çok değer veriyorum.
Ve kolay kolay unutamıyorum.
Atılan iftirayı da anlayamıyorum.
Çoğu özelden yazıştığım kişi nasıl bu kadar şüphe edecek bir konuma geldiler hayretler içindeyim.

Ne farkeder bence kendini daha fazla üzme ben de senin suçlanmana şaşırdım açıkçası yakın olduğunuz anlaşılıyordu ama sen kendinden eminsen niye üzülesin bebeğine yazık onu düşün Allah herkesin kalbine göre versin

Aynen 8 aydır yazdığım gece gündüz konuştuğum kişilere neden yapayım bunu karşı taraf nasıl düşündü ben onu anlayamıyorum

Aa neler olmuş neler, kızların yasak olduğunu bildiği hâlde böyle bir risk almalarına üzüldüm, hepsi en cok yazan, cevap veren insanlardı yakalanmalarina da üzüldüm.
Ama siteye giripte saldırgan tavırda biz seçilmiş kisilerrr der gibi yazmalarına daha çok üzüldüm. Sadece bir seçim yapmışlar risk almislar ellerinde patlamış bu kadar basit ama hakaret vari yazan bir kaç kişiyi cok kinadim. O watsap grubuna girmek cok büyük bir nimet der gibi neden bu kadar onemsemisler kendilerini bilemedim. Bu sekilde saldirmayan ve giden iclerinde cok sevdigim kızlar vardi üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…