- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.799
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.661
Ben kanz aldım canım ebebekten. Fotosunu ekleyemedim buraya. Eşim pek beğenmedi ama iadeyle uğraşamadık iyi gibi şimdilik.Kızlar oda icin ısı ve nem ölçer ne aldınız evde mevcut bitane var diye hiç bakmamıştım oğlum düşürdü ekran gitti şimdi mecbur bitane alacam ne önerirsiniz
İşin garibi yazmıyorlar deyip de laf atanlardan biri de watsap grubundaymış ve orda çok iyiyiz süperiz diyorAy aman uzlme sanki iyi olmuş gibi
Katılıyorum
Herkes konuşmak zorunda degil ki o muhabeti de anlamış değilim
Gebeliğin başından beri tüketilebilir canım hurmada sıkıntı yok, ben başlarda tüketiyordum günde 1-2 tane. 2 aydır tüketmiyorum. Ama evet özellikle 37.haftadan itibaren günde 6-7 adet tüketilmesi öneriliyorBen kanz aldım canım ebebekten. Fotosunu ekleyemedim buraya. Eşim pek beğenmedi ama iadeyle uğraşamadık iyi gibi şimdilik.
İşin garibi yazmıyorlar deyip de laf atanlardan biri de watsap grubundaymış ve orda çok iyiyiz süperiz diyorburda yazmayanlardan niye rahatsızsın o zaman.
Milletin boş vakti çok galiba böyle sataşmalarla uğraşıyor çok ilginç
Üzerinde durmayın kızlar kendini bilenler de bence hiç rahatsız olmasın suçlamalardan.
Grubun asıl amacı bilgi paylaşımı ve destek olmak ona yönelin kendinizi üzmeyin bebişinizi düşünün.
37 haftadan sonra hurma öneriliyor galiba değil mi? Bilen var mı
evet bende yeni başladım doğumu kolaylaştırdığına dair bilimsel çalışmalar okudumBen kanz aldım canım ebebekten. Fotosunu ekleyemedim buraya. Eşim pek beğenmedi ama iadeyle uğraşamadık iyi gibi şimdilik.
İşin garibi yazmıyorlar deyip de laf atanlardan biri de watsap grubundaymış ve orda çok iyiyiz süperiz diyorburda yazmayanlardan niye rahatsızsın o zaman.
Milletin boş vakti çok galiba böyle sataşmalarla uğraşıyor çok ilginç
Üzerinde durmayın kızlar kendini bilenler de bence hiç rahatsız olmasın suçlamalardan.
Grubun asıl amacı bilgi paylaşımı ve destek olmak ona yönelin kendinizi üzmeyin bebişinizi düşünün.
37 haftadan sonra hurma öneriliyor galiba değil mi? Bilen var mı
Ya dün annemlerde böyle baktım baktım içim gitti. Çok şekerli diye korktum yemekten.Gebeliğin başından beri tüketilebilir canım hurmada sıkıntı yok, ben başlarda tüketiyordum günde 1-2 tane. 2 aydır tüketmiyorum. Ama evet özellikle 37.haftadan itibaren günde 6-7 adet tüketilmesi öneriliyor
Ay ben içine fıstık koyup 4-5 tane yerdim eskiden. Şekerin yoksa benim yerime de ye.evet bende yeni başladım doğumu kolaylaştırdığına dair bilimsel çalışmalar okudum
Arka arkaya yemek zor geliyor ama mecburen yiyeceğiz
Gitmek de tercih kalmak da.Hayır çok ayıp gerçekten ben sadece okuyordum ama olayı çok başka yerlere getirip burdaki tum anne adaylarına elme falan yaptık gibi cümleler de hoş değil bence de açıklasın sinirlendim vala
Canım ben tılsımı kaçar diye gitmemişim.Hiçbir iftira,
Hiçbir saygısızlık,
Kalp kırma, kimsenin yanına kalmaz
Temizlenmiş oldu diyelim
Kendi önümüze bakalım
Hepimizin sayılı günleri kaldı etkilenip üzülmeyelim
Sudem sohrabb kelebeksiry sizde üzülmeyin isteyen istediğini düşünür
Biz eminiz bu gruptan yapılmadığına
Şeker yüklemesi yapılmadı normal çıkıyordu ölçümlerde yok tahminimce amaAy ben içine fıstık koyup 4-5 tane yerdim eskiden. Şekerin yoksa benim yerime de ye.
Kız üzülmüyorum komik sadece. Ben tercih etmeyip gitmediğim grubu neden ifşalayayım başka derdim mi yok Allah aşkına. Açık olmak gerekirse burda kimse birbirine bel bağlamıyor kimse olmazsa olmaz değil herkes bir mesaj bağı yazmazsın 2 gün sonra kimse hatırlamaz umursamaz. Yapsam da korkup mu söylemeyeceğim pardon ama onlar kim ailem mi eşim mi dostum mu? Şu yaşta uğraştığımız şeye bakHiçbir iftira,
Hiçbir saygısızlık,
Kalp kırma, kimsenin yanına kalmaz
Temizlenmiş oldu diyelim
Kendi önümüze bakalım
Hepimizin sayılı günleri kaldı etkilenip üzülmeyelim
Sudem sohrabb kelebeksiry sizde üzülmeyin isteyen istediğini düşünür
Biz eminiz bu gruptan yapılmadığına
Sude boşver artık yazmqya üzülmeye değmez kimse olmazsa olmaz değil 3 gün sonra hatırlanmaz bile sıkma canını hamile halinle çocuğuna yazıkGitmek de tercih kalmak da.
Gitmediğim için niye şikayet edeyim akıl mantık alıyor mu gerçekten?
Canım ben tılsımı kaçar diye gitmemişim.
Üstelik sevdiğim onca kişi orda insan sevdiğini niye ispiyonlayasın?
İçlerinden biri ise oda garip orda hem o kadar kişiyi kandır burda bu kadar kişiyi zan altında bırak akıl sır ermiyor.
Kazen artık bu konu netleşip kapansın.
Açıkla ve bitsin bu iş .
O insanların da hakkı bence kimse öğrenmek.
Şimdi ifşalayan çok rahat nasıl olsa suç atılacak 3 kişi de var. Kendi yırttı kenarda izliyor.
Yaa ben öyle yapamıyorum.Kız üzülmüyorum komik sadece. Ben tercih etmeyip gitmediğim grubu neden ifşalayayım başka derdim mi yok Allah aşkına. Açık olmak gerekirse burda kimse birbirine bel bağlamıyor kimse olmazsa olmaz değil herkes bir mesaj bağı yazmazsın 2 gün sonra kimse hatırlamaz umursamaz. Yapsam da korkup mu söylemeyeceğim pardon ama onlar kim ailem mi eşim mi dostum mu? Şu yaşta uğraştığımız şeye bak
Sude boşver artık yazmqya üzülmeye değmez kimse olmazsa olmaz değil 3 gün sonra hatırlanmaz bile sıkma canını hamile halinle çocuğuna yazık
Ben de tereyaglı bol fıstıklı baklava yıcem çıtır çıtır, dogurayım da, üsütüne de künefe yıcemYa dün annemlerde böyle baktım baktım içim gitti. Çok şekerli diye korktum yemekten.
En son bi de böyle markette çikolaya yemek istiyorum diye ağlamıştım.
Ay bende böyle bol peynirli bol fıstıklı künefe istiyorum bir doğurayım yiyeceğimBen de tereyaglı bol fıstıklı baklava yıcem çıtır çıtır, dogurayım da, üsütüne de künefe yıcem
İnşallah hepsini fazla fazla yiyin bebeğinize süt olsun hamilelik zaten zor bi de diyet yapmak zorunda kaldınız ama dayanın az kaldıBen de tereyaglı bol fıstıklı baklava yıcem çıtır çıtır, dogurayım da, üsütüne de künefe yıcem
Ay bende böyle bol peynirli bol fıstıklı künefe istiyorum bir doğurayım yiyeceğim
İnşallah hepsini fazla fazla yiyin bebeğinize süt olsun hamilelik zaten zor bi de diyet yapmak zorunda kaldınız ama dayanın az kaldı
Ne farkeder bence kendini daha fazla üzme ben de senin suçlanmana şaşırdım açıkçası yakın olduğunuz anlaşılıyordu ama sen kendinden eminsen niye üzülesin bebeğine yazık onu düşün Allah herkesin kalbine göre versinYaa ben öyle yapamıyorum.
İnsanları çok sevip çok değer veriyorum.
Ve kolay kolay unutamıyorum.
Atılan iftirayı da anlayamıyorum.
Çoğu özelden yazıştığım kişi nasıl bu kadar şüphe edecek bir konuma geldiler hayretler içindeyim.
Aynen 8 aydır yazdığım gece gündüz konuştuğum kişilere neden yapayım bunu karşı taraf nasıl düşündü ben onu anlayamıyorumNe farkeder bence kendini daha fazla üzme ben de senin suçlanmana şaşırdım açıkçası yakın olduğunuz anlaşılıyordu ama sen kendinden eminsen niye üzülesin bebeğine yazık onu düşün Allah herkesin kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?